ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 05 יולי 2013, 19:07

אני ממש מתרגש לקראת משחק פוקימון X/Y עכשיו.
הראו פוקימון חדש, מסוג מתכת/רוח והוא נראה לי ממש מגניב:
תמונה

קוראים לו Honedge
זה המצב שלו, כשהוא בתוך הנדן. הבד הכחול שקשור אליו מחזיק את הנדן בקרב, ככה שהחרב חשופה.
זו חרב שרוח עתיקה שולטת בה. באמת מגניב.

עוד פוקימונים מגניבים שנחשפו עד עכשיו:
Litleo
תמונה
פוקימון אש/נורמלי.
זהו פוקימון אריה. יש לו פוטנציאל להתפתחויות מוצלחות מאוד.

Talonflame
תמונה
הוא פוקימון ההתפתחות של הציפור הרגילה במשחק. אני מקווה שיש לו עוד התפתחות.
הוא סוג אש/אוויר, שזה שילוב נחמד.

Noivern
תמונה
פוקימון עטלף. הוא מסוג אוויר/דרקון.
הוא פשוט נראה די badass. חבל שהוא לא דרקון/רעל. זה היה יכול להיות שילוב מוצלח.

וSkrelp, פוקימון האלמוג:
תמונה

העיצוב שלו משונה, אבל הרעיון מגניב. הוא מסוג מים/רעל, שזה שילוב מאוד מעניין.

אם אתם רוצים לראות את כל הפוקימונים החדשים שנחשפו עד עכשיו, אפשר לראות רשימה עם תמונות ופרטים כאן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 05 יולי 2013, 20:42

nir 2 כתב:לא משתווה ?
יכול להיות שהוא לא הזדקן טוב כל כך אבל משחקי הזלדה הנייחים האחרונים ממש לא טובים יותר, ב TP שיחזרו חלקים מOOT לקחו את האפשרות לבחור את הסדר של השלבים ושמו מלא גאג'טים שהפכו לחסרי שימוש לגמרי אחרי שלב מסויים כמו הבלייבלייד הזה.
הדבר היחיד שהיה טוב שם יותר מהאחרים (התלת מימדיים) זה שהחליפו את הפייה המעצבנת.
ואין מה לדבר על SS ששם אין חופש בחירה כמעט בכלל.

מה הקשר בין מה שכתבתי, לבין מה שאתה.

כוונתי לעיצוב החידות והמקדשים, הרבה יותר יצירתיים, מלאי השראה ומורכבים. זה גם מובע בביקורות. זה לא רק אני אומר.

אמנם אני חושב שמבחינה עלילתית, OoT יותר מאורגן.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 יולי 2013, 21:06

אני לא מתלהב בכלל ממשחקי פוקימון

סמל אישי של המשתמש
nir 2
Padawan

הודעהעל ידי nir 2 » 06 יולי 2013, 11:27

רונן כתב:מה הקשר בין מה שכתבתי, לבין מה שאתה.

כוונתי לעיצוב החידות והמקדשים, הרבה יותר יצירתיים, מלאי השראה ומורכבים. זה גם מובע בביקורות. זה לא רק אני אומר.

מבחינה של עיצוב של כל מקדש בנפרד אז זה נכון שהוא טוב יותר בחלק מהם בעיקר בגלל שבOoT יש את המקדש מים שהוא המקדש הכי גרוע בכל משחקי הזלדה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יולי 2013, 22:18

רונן כתב:מה הקשר בין מה שכתבתי, לבין מה שאתה.

העיצוב מקדשים טוב יותר כי עברו 15 שנים מאז oot ומאוד כדאי שהעיצוב ישתפר ב15 שנים. הבעיה של tp זה לא החידות או הבוסים, הבעיה היא מחזור אדיר של oot עד רמת הבחילה וזה שהמשחק הפך למשהו לינארי לגמרי מכמעט משחק עולם פתוח על הN64. תוסיף על גבי זה שזלדה צריך מודרניזציה חבל על הזמן וזה יחד מתנכז למשלק זלדה שאולי אפילו טוב מoot אבל הגיע 15 שנים מאוחר מדי. זלדה צריך להיות הסקיירים של נינטנדו, לא הGOW שלהם וככל שהם יבינו את זה מוקדם יותר ככה יהיה להם זלדה OOT חדש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2013, 16:14

nir 2 כתב:מבחינה של עיצוב של כל מקדש בנפרד אז זה נכון שהוא טוב יותר בחלק מהם בעיקר בגלל שבOoT יש את המקדש מים שהוא המקדש הכי גרוע בכל משחקי הזלדה.

שמעתי על זה, באמת וציפיתי למשהו נורא והיום, אבל המקדש היה בסדר.
לא הכי מוצלח במשחק, אבל הוא לא הרגיש לי גרוע בכלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
nir 2
Padawan

הודעהעל ידי nir 2 » 06 יולי 2013, 16:25

Nucleus_Dawn כתב:
שמעתי על זה, באמת וציפיתי למשהו נורא והיום, אבל המקדש היה בסדר.
לא הכי מוצלח במשחק, אבל הוא לא הרגיש לי גרוע בכלל.

האמת שאני שמעתי על זה וחשבתי שכולם מגזימים ואז נתקעתי שם איזה חמש שעות.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 06 יולי 2013, 16:31

לבנתיים חייב להגיד שהעיצובים בפוקימון נראים טוב

סמל אישי של המשתמש
nir 2
Padawan

הודעהעל ידי nir 2 » 06 יולי 2013, 16:52

Fanta כתב:לבנתיים חייב להגיד שהעיצובים בפוקימון נראים טוב

אני מחכה לפוקימון המבורגר שבטוח יגיע.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2013, 17:22

nir 2 כתב:האמת שאני שמעתי על זה וחשבתי שכולם מגזימים ואז נתקעתי שם איזה חמש שעות.

באמת? דווקא לי הוא הרגיש יותר קצר, מרוב המקדשים. אני חושב שסיימתי אותו באותו הזמן שלקח לי לסיים את הטירה של גאנונדורף, שגם היתה קצרצרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 06 יולי 2013, 17:50

Nucleus_Dawn כתב:
באמת? דווקא לי הוא הרגיש יותר קצר, מרוב המקדשים. אני חושב שסיימתי אותו באותו הזמן שלקח לי לסיים את הטירה של גאנונדורף, שגם היתה קצרצרה.

כן, זה כי בגירסת ה-3DS הם סידרו את מה שהפך אותו לכל כך מתסכל במקור (כל העניין של מפלסי המים שהיה מאוד לא ברור וכאוטי במקור והפך למאוד פשוט ומאוד זורם בחידוש).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2013, 18:16

erezronen כתב:
כן, זה כי בגירסת ה-3DS הם סידרו את מה שהפך אותו לכל כך מתסכל במקור (כל העניין של מפלסי המים שהיה מאוד לא ברור וכאוטי במקור והפך למאוד פשוט ומאוד זורם בחידוש).

אהה... אז אני שמח שלא נאלצתי לסבול את זה :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יולי 2013, 19:13

Nucleus_Dawn כתב:
אהה... אז אני שמח שלא נאלצתי לסבול את זה :)

יש לך מזל ששחקת אותו באיחור של 15 שנים :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2013, 19:42

DrKeo כתב:יש לך מזל ששחקת אותו באיחור של 15 שנים :)

אכן :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2013, 07:08

האמת די מעניין מה חשבת עליו ביחס למה שהולך היום ומה הנסיון שלך. עם זלדה בכלליות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 יולי 2013, 23:23

DrKeo כתב:האמת די מעניין מה חשבת עליו ביחס למה שהולך היום ומה הנסיון שלך. עם זלדה בכלליות.

אין לי כל כך הרבה ניסיון עם זלדה. שיחקתי בGBA בLttP ומאוד נהניתי ממנו. הוא הרגיש לי מאוד חוזר על עצמו, בשלב מסוים בעולם האפל, אז לא סיימתי אותו אף פעם. הוא משחק הזלדה הכי טוב שיצא לי לשחק, למרות שלא רציתי לסיים אותו כל כך.
שיחקתי במשחק הזלדה הראשון לDS והוא היה חביב בהחלט. הוא המשחק הכי פחות טוב מאלו ששיחקתי בהם בסדרה.
לגבי OOT, אני חושב שזה משחק ממש נחמד. הוא לא הרגיש לי טוב כמו LttP, כך שכנראה שהוא לא התיישן טוב כמוהו. הוא היה מהנה מאוד, למרות זאת, אבל לא הגיע לרמה של קודמו.

ביחס למשחקים מודרניים, הוא לא באמת משתווה. היו בו כל כך הרבה דברים שפשוט לא עבדו טוב והם נעשו בצורה הרבה יותר טובה, בהמוני משחקים אחרים. כל מה שרגיש לסיטואציה (תפקיד כפתור הA, שמשתנה לטיפוס/תפיסה/קריאת שלט/דיבור וכו') שעבד באופן מאוד מעפן ולא נוח והריקנות הקצת מביכה של ה"world map".
הוא גם היה ממש גרוע בלכוון אותך לאן שצריך. הם הכניסו את הפיה המעצבנת, שאומרת לך מה המקום הבא שאליו אתה צריך ללכת, אבל היא לא באמת עוזרת. הם לקחו את כל הרעיון של להחזיק לשחקן את היד, אבל הם החליטו דווקא לקחת משם את כל הדברים הכי גרועים, בלי לעשות שימוש בחלקים הטובים, או באמת לעזור לשחקן. לדוגמא, גם כשהם כבר נתנו איזה רמז בסביבה עצמה למה שצריך לעשות, זה נעשה באופן בולט ומאוד "משחקי" וזה הרגיש נורא לא אורגני. לצייר על הרצפה, או על אבן את הסמל של השיר שצריך לנגן הרגיש לי די אידיוטי ונראה כאילו הוא נבע מעצלנות.

מעבר לזה, ניהול המלאי במשחק די מעצבן. יש מקומות שבהם אין לך שום רמז לגבי מה שצריך לעשות, אז צריך לנסות פריטים שונים וכל הזמן צריך להחליף בין הפריטים, כדי לנסות אותם.

כל הדברים האלה לא כל כך הפריעו לי, כי לא ציפיתי לרמת ליטוש כזאת ממשחק ישן כל כך, אבל אם הייתי משחק במשחק היום, כמשחק חדש, הוא כנראה לא היה נהנה מההנחות האלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2013, 07:46

זה מעניין לשמוע, גם מעניין אותי לשמוע מה תחשוב למשל על tp עכשיו כששחקת בoot.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 07 יולי 2013, 00:20

DrKeo כתב:זה מעניין לשמוע, גם מעניין אותי לשמוע מה תחשוב למשל על tp עכשיו כששחקת בoot.

לא סביר שאשחק בו, לפני הרימייק לקונסולה הניידת הבאה של נינטנדו, אלא אם כן מתחשק לך להשאיל לי את המשחק ואת הWII שיש (יש?) לך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 07 יולי 2013, 01:00

מעניין מה יוצרי סול קלייבר חושבים על הגנבה של העיצוב בפוקימון החרב החדש

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 07 יולי 2013, 16:05

חשבתי ששחר רמז ששיחק בטווילייט פרינסס, הרי השווה את טיבו לאוקרינה.

DrKeo כתב:העיצוב מקדשים טוב יותר כי עברו 15 שנים מאז oot ומאוד כדאי שהעיצוב ישתפר ב15 שנים. הבעיה של tp זה לא החידות או הבוסים, הבעיה היא מחזור אדיר של oot עד רמת הבחילה וזה שהמשחק הפך למשהו לינארי לגמרי מכמעט משחק עולם פתוח על הN64. תוסיף על גבי זה שזלדה צריך מודרניזציה חבל על הזמן וזה יחד מתנכז למשלק זלדה שאולי אפילו טוב מoot אבל הגיע 15 שנים מאוחר מדי. זלדה צריך להיות הסקיירים של נינטנדו, לא הGOW שלהם וככל שהם יבינו את זה מוקדם יותר ככה יהיה להם זלדה OOT חדש.

התווכחנו על כך רבות בעבר, נדב, ושום עובדה שהבאתי לדיון לא הורידה אותך מהעץ הזה, אז עכשיו זה יקרה?

אני סיימתי את המשחק, אתה חצית רק שליש ממנו. מניתי בפניך מקדשים מתוכו בעלי מוטיבים חדשים, הם אפילו רבים, מניתי גם גאדג'טים חדשים מיוחדים, אפילו הגאדג'טים הממוחזרים קיבלו ספין מפתיע ומעניין במשחקיות, וציינתי את כל אלמנטי המשחקיות החדשים (הזאב, עולם האופל, וכן הלאה), האם זה הניא אותך מדעתך?

הוא לא יותר ממחזר ממשחקים אחרים של סדרות אחרות, נדב. ולמרות שהוא מוגדר כ"מכתב אהבה" למעריצים, גם הוא הראה מאמץ לחדש ולהפתיע רבות. עצם הקפיצה האדירה ברמת המקדשים מצדיקה אותו.

ובכלל, שים לב שדעותיך לא מתיישבות עם הדעה הרווחת לגבי המשחק, לא רק לגבי המשחק הזה. וטווילייט פרינסס, כמו גם סקאיווארד סוורד, שגם אותו ביקרתם בלי ששיחקתם, קיבל ביקורות מדהימות.

ואפשר לבקר את המשחק: התחלה אטית וארוכה מדי, ועולם חיצוני לא מספיק מעניין (זו בעיה שנכונה גם לשאר המשחקים בסדרה, אך בסקאיווארד ניסו לטפל בזה קצת).
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
nir 2
Padawan

הודעהעל ידי nir 2 » 07 יולי 2013, 11:38

רונן כתב:אני סיימתי את המשחק, אתה חצית רק שליש ממנו. מניתי בפניך מקדשים מתוכו בעלי מוטיבים חדשים, הם אפילו רבים, מניתי גם גאדג'טים חדשים מיוחדים, אפילו הגאדג'טים הממוחזרים קיבלו ספין מפתיע ומעניין במשחקיות, וציינתי את כל אלמנטי המשחקיות החדשים (הזאב, עולם האופל, וכן הלאה), האם זה הניא אותך מדעתך?

הוא לא יותר ממחזר ממשחקים אחרים של סדרות אחרות, נדב. ולמרות שהוא מוגדר כ"מכתב אהבה" למעריצים, גם הוא הראה מאמץ לחדש ולהפתיע רבות. עצם הקפיצה האדירה ברמת המקדשים מצדיקה אותו.

ובכלל, שים לב שדעותיך לא מתיישבות עם הדעה הרווחת לגבי המשחק, לא רק לגבי המשחק הזה. וטווילייט פרינסס, כמו גם סקאיווארד סוורד, שגם אותו ביקרתם בלי ששיחקתם, קיבל ביקורות מדהימות.

ואפשר לבקר את המשחק: התחלה אטית וארוכה מדי, ועולם חיצוני לא מספיק מעניין (זו בעיה שנכונה גם לשאר המשחקים בסדרה, אך בסקאיווארד ניסו לטפל בזה קצת).

כמעט כל משחק זלדה שהוא טוב מקבל ביקורות מדהימות.
למשל Oracle of Seasons\Oracle of Ages שמחזר דמויות, אויביים ואפילו בוסים מהמשחקים הקודמים קיבל ביקורות מדהימות.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 יולי 2013, 11:46

מבקש הן מנדב והן מרונן לא לפתוח מחדש את דיוני Twilight Princess הבלתי נגמרים. בראש הט'ראד כתוב בבירור לא לחזור לעימותים ישנים וקשה לי להאמין שאחרי כל מה שנכתב בנושא מצד שני הצדדים יש כבר מה לחדש בנושא. תודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 יולי 2013, 22:30

erezronen כתב:מבקש הן מנדב והן מרונן לא לפתוח מחדש את דיוני Twilight Princess הבלתי נגמרים. בראש הט'ראד כתוב בבירור לא לחזור לעימותים ישנים וקשה לי להאמין שאחרי כל מה שנכתב בנושא מצד שני הצדדים יש כבר מה לחדש בנושא. תודה.

ממילא אין לי מה להוסיף לדיון שלא אמרתי כבר בעבר, זה יהיה סתם לטחון עוד מים.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 07 יולי 2013, 14:41

DrKeo כתב:ממילא אין לי מה להוסיף לדיון שלא אמרתי כבר בעבר, זה יהיה סתם לטחון עוד מים.

בדיוק :)

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 07 יולי 2013, 21:35

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים