DrKeo כתב:האמת די מעניין מה חשבת עליו ביחס למה שהולך היום ומה הנסיון שלך. עם זלדה בכלליות.
אין לי כל כך הרבה ניסיון עם זלדה. שיחקתי בGBA בLttP ומאוד נהניתי ממנו. הוא הרגיש לי מאוד חוזר על עצמו, בשלב מסוים בעולם האפל, אז לא סיימתי אותו אף פעם. הוא משחק הזלדה הכי טוב שיצא לי לשחק, למרות שלא רציתי לסיים אותו כל כך.
שיחקתי במשחק הזלדה הראשון לDS והוא היה חביב בהחלט. הוא המשחק הכי פחות טוב מאלו ששיחקתי בהם בסדרה.
לגבי OOT, אני חושב שזה משחק ממש נחמד. הוא לא הרגיש לי טוב כמו LttP, כך שכנראה שהוא לא התיישן טוב כמוהו. הוא היה מהנה מאוד, למרות זאת, אבל לא הגיע לרמה של קודמו.
ביחס למשחקים מודרניים, הוא לא באמת משתווה. היו בו כל כך הרבה דברים שפשוט לא עבדו טוב והם נעשו בצורה הרבה יותר טובה, בהמוני משחקים אחרים. כל מה שרגיש לסיטואציה (תפקיד כפתור הA, שמשתנה לטיפוס/תפיסה/קריאת שלט/דיבור וכו') שעבד באופן מאוד מעפן ולא נוח והריקנות הקצת מביכה של ה"world map".
הוא גם היה ממש גרוע בלכוון אותך לאן שצריך. הם הכניסו את הפיה המעצבנת, שאומרת לך מה המקום הבא שאליו אתה צריך ללכת, אבל היא לא באמת עוזרת. הם לקחו את כל הרעיון של להחזיק לשחקן את היד, אבל הם החליטו דווקא לקחת משם את כל הדברים הכי גרועים, בלי לעשות שימוש בחלקים הטובים, או באמת לעזור לשחקן. לדוגמא, גם כשהם כבר נתנו איזה רמז בסביבה עצמה למה שצריך לעשות, זה נעשה באופן בולט ומאוד "משחקי" וזה הרגיש נורא לא אורגני. לצייר על הרצפה, או על אבן את הסמל של השיר שצריך לנגן הרגיש לי די אידיוטי ונראה כאילו הוא נבע מעצלנות.
מעבר לזה, ניהול המלאי במשחק די מעצבן. יש מקומות שבהם אין לך שום רמז לגבי מה שצריך לעשות, אז צריך לנסות פריטים שונים וכל הזמן צריך להחליף בין הפריטים, כדי לנסות אותם.
כל הדברים האלה לא כל כך הפריעו לי, כי לא ציפיתי לרמת ליטוש כזאת ממשחק ישן כל כך, אבל אם הייתי משחק במשחק היום, כמשחק חדש, הוא כנראה לא היה נהנה מההנחות האלה.