InterAl כתב:אין מצב שהייתם נוגעים בו אם באמת היה מה לשחק על הקונסולה. קצת עצוב.
InterAl כתב:גם השיגורים שלהם לא היו מזהירים, נכון.
InterAl כתב:גם השיגורים שלהם לא היו מזהירים, נכון. אבל אלא אם אתה ממש בעניין של מריו קארט (וגם אז נראה שהוא פחות טוב מ-8 דלוקס, שהיה סה״כ פורט מהוויו), השיגור הזה הוא אחד הגרועים של נינטנדו עד היום.
Hypno כתב:הפס5 שוגרה עם משחק צד א' בלעדי בעל ממוצע 92, ועוד אחד עם ממוצע 84. היו עוד שני משחקי צד א' שיצאו במקביל לפס4 עם ממוצע 80 ו 85.
DrKeo כתב:מה זה משנה מה אתה מעדיף, לא קנית את המשחקים הללו ולא היית שם בשיגור כי הדברים האלה לא באמת מעניינים אותך. לעומתך אני כן הייתי שם, קניתי את שתי הקונסולות בשיגור (את הפס5 קבלתי באיחור בגלל המחסור) וקניתי ושחקתי בכל המשחקים שאתה כל כך אוהב לצטט מאתרים כמו MC ואין מה להשוות את השיגור של הפס5 לזה של הסוויצ׳ 2.
כל מה שהיה לפס5 בשיגור זה רימייקים וגרסאות 4k של משחקי פס4. שיגור חרא. הדבר הטוב היחיד בשיגור של הפס5 היה אסטרובוט שסיימתי תוך שעתיים ויש לו רמת קושי של גנון.
Hypno כתב:ובאותו מטבע, מה זה משנה מה *אתה* מעדיף?
כשבאים להעריך טיב שיגור של קונסולה שואלים 'איזה משחקים חדשים מחזיקת הפלטפורמה מספקת לי'. בפלייסטיישן 5 היו 4 משחקים כאלה עם ממוצע 80 ומעלה, כשאחד מהם מעל 90.
בסוויץ' 2 יש שניים כאלה, וכאוהבי AAA מושבעים כמוכם, יש רק אחד.
זה שמאריו קארט מדגדג לך ספציפית ולאחרים לא משנה את המספרים הפשוטים האלה.
זה מצחיק להגיד רימייק כאשר משחקי מירוצים בסגנון מאריו קארט הוא 70% רימייק. מסלולים,דמויות,רכבים ונשקים קיימים בשכבת צבע חדשה. לא היה מאריו חדש בדור הקודם? נכון, אבל נינטנדו עשו עבודה בלהביא את MK8 לסוויץ' ולהוסיף לו ולראייה המכירות האדירות של המשחק על הסוויץ'.
אם יש לי MK8 דלוקס והוא מקבל שדרוג משמעותי על הסוויץ' 2 -- האימפקט של מאריו קארט וורלד פוחת.
ולהזכירכם הסוויץ' 2 עולה הרבה ו MKW הוא 80 דולר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים