bling כתב:כרגיל דור של נינטנדו שבו היא בבועה של עצמה. אפילו בדור עם קפיצות זעירות הם לא טרחו לבנות קונסולה שנינטנדופיל יכול להחזיק כקונסולה יחידה (גם אם זה אומר לשחק משחקי פס5 בהגדרות פחות גבוהות כל עוד המשחק זהה- מבחינת הרבה מקהל היעד זה לא סוף העולם) אז מה יהיה עוד שנתיים כשיצא הדור החדש?
הם כאלה גרועים, אם היו מוצאים משהו שמקביל לאקס בוקס S נגיד עם המצב של התעשייה וקפיצת הדורות יש מצב שהיו נשארים רלוונטיים כקונסולה יחידה גם שנים לתוך דור הפס6 כמו שהפס4 היתה עדיין רלוונטית עד לאחרונה.
אז בסדר ברור שהכי חשוב זה מריו קארט וזלדה וסמאש אבל לשם שינוי באמת יכלו להציע חבילה של שנים רבות לגיימר הלא טכנולוגי שרוצה משהו שיריץ גם משחקי פס5 ו 6 עד הסוויץ׳ הבאה כמעט.
omerkot כתב:אני לא מבין... זה לא התפקיד שלי לחבוט בסוויץ׳ 2 ולכם לספר לי שהנוזל הצהבהב הזה זה לא פיפי?
Laskin כתב:אני כבר רכשתי את המכשיר, ויש לי דורות של משחקים להשלים… לגמרי מעדיף שלא נראה את זלדה עד שיגיע חודש לפני שהוא יוצא
glass man כתב:אני תמיד מעריך את הכישרון של סקוריי, אבל אפילו הוא מודה בפה מלא בסרטון הזה שהמשחק הזה לא הכרחי כשיש את מריו קארט, נראה שאפילו סקוריי בהלם שהמשחק הזה קיבל אור ירוק. חבל לי פשוט שהסוויץ 2 מוצפת במשחקי מירוץ, ושאין לסקוריי תשוקה לעשות פאקינג F-ZERO לא יודע מי בנינטנדו יותר מתאים לעשות F ZERO חדש יותר ממנו.
לגבי זלדה.... מעניין אותי אם נינטנדו שומרים את ה3D מריו הבא או את זלדה הבא לתאריך ההשקה המשוער פחות או יותר של הPS6/אקסבוקס.בשביל לפגוע קצת בהשקה שלהן... אם כן, לא יודע מתי נראה את זלדה או מריו אבל מהמר שאחד מהם בסוף 2027
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים