נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2025, 12:21

סוני קורעת את כולם כבר שנים, נצחה את כל הדורות מאז הפס1. ועדין תמיד הייתה לה תחרות ישירה שהם נלחמו בהם. הם תמיד נצחו, אבל תמיד ידעו טוב מאוד מי התחרות שלהם.

הקיוב והN64 היו תחרות ישירה של סוני, אין על זה ויכוח. זה שסוני קרעה אותם זה כבר משהוא אחר. יש הבדל בין להיות תחרות ישירה ולבין לנצח את התחרות הישירה. וכשמזלזלים בתחרות הישירה מקבלים את הפס3.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 אוגוסט 2025, 12:43

קרירין: בתור שחקן קור שהוא גם נינטנדופיל (ונראה לי שגם אתה כזה אבל תקן אותי אחרת) אחי אנחנו כל החיים בתחום הזה, בטח תסכים איתי שהקור שהסוויץ מקבלת או הקור שהסוויץ 2 תקבל הוא לא משהו לחיות עליו. אנחנו לא יכולים לחיות על "דיאטת נינטנדו" שהיא הקונסולה הראשית שלנו הלוואי וזה היה המצב (באופן אישי, כן?)

הרי למה אנשים אצל סוני מההתחלה? כי סוני היא היורשת האמיתית של הסופר נינטנדו+ מגה דרייב ויש לה את כל החוזקות צד ג' שהיו לשני הקונסולות האלו בקונסולה אחת (מלבד צד הא' של נינטנדו)
כל התחרות לא מצליחה לעשות פלשבק לשני הקונסולות האלה (חוץ מהאקסבוקס 360 לכן היא גם עמדה לנצח יש שיגידו ניצחה אפילו)

אז אם אי גיימר קור לא יכול לחיות על נינטנדו בלבד אז מה זה משנה איזה קור היא מקבלת אחי? הסוויץ 1 קיבלה קור של דור הPS3, הסוויץ 2 לרוב קור של דור הPS4 אף אחד לא יכול לחיות על התזונה הזו.

גם הWII והWII U קיבלו קור אבל אף פעם לא מספיק קור

אז ניצחו כן, אבל זה כי עברו לשחק במקום בליגת העל בליגה ג'.

נדב: מסכים אחי שנינטנדו היו תחרות בקטע של "זה יהיה טמטומם מסוני להתנהג כאילו הם לא שם" אבל שקאז בא ואומר שסוני צריכה להתמקד בלנצח את נינטנדו במקום לנצח את מייקרוסופט לא נראה לי שזה נכון, מייקרוסופט היא הרבה יותר איום על סוני מנינטנדו, בטח כשהיא לא מקבלת את כל משחקי הקור :-)

גם הPS3 מי זו שתפסה את סוני עם המכנסיים למטה? זו היתה מייקרוסופט לא נינטנדו, כל הדיון התחיל מזה שקאז מתעקש על זה שנינטנדו וניידות PC הן איום גדול בהרבה על סוני.

זכותו לדעתו או כל מי שחושב ככה כן? הרבה יותר כייף להתווכח אחד עם השני ולשמוע דעות שונות במקום להנהן בהסכמה, אבל לפחות מנקודת המבט שלי זה לא נכון שנינטנדו איום גדול יותר על סוני.

אפילו שכל השלושה יהיו בענן, קשה לי להאמין שנינטנדו תהיה איום גדול יותר על סוני. לכולנו פה בטח יהיה מנוי לשירותי הענן של כל השלושה, אבל בתכלס? כולנו בטח נסכים
שעדיין נשחק בשירות של נינטנדו, צד א' ובקושי נקנה עליה משחקי צד ג' כי אפשר להיות בטוחים, שהכל יהיה Overpriced a ושנינטנדו תצליח איכשהו גם אז לחסוך עלינו כסף
ולתת לנו graphics settings נמוכים בהרבה ובטח איכשהו גם אז לא כל המשחקים יגיעו לשירות שלה day one.

זה בניגוד למייקרוסופט שהיא ה"בזק" של התחום וכל המתחרים שלה כנראה ירוצו על התשתיות שלה והיא תתן לסוני תחרות אמיתית גם בהיצע וגם באיך שהמשחקים נראים וגם במחיר.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 אוגוסט 2025, 16:29

אני הייתי בעבר הרחוק , מעריץ של נינטנדו
הסוויץ בעבר הסוויץ 2 היום , זה קונסולות בעיקר למשחקי נינטנדו
ומשחקים קלים

יש לי pc משחקים יש xsx יש ps5 , ויש גם את הסוויץ 2
שכרגע מושאל לאח שלי שיסיים את דונקי קונג

בעניין משחקי קור , כל אחת מהפלטפורמות יספקו אותי
לרוב אני מעדיף את הxsx , בעיקר בגלל הנוחות של הגימפאד
והגרפיקה , אבל ממש לא חייב את כולן אחת תספיק מעדיף את כולן

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוגוסט 2025, 17:52

אנשים, למי שיש PS PLUS המשחק CARX Street כרגע ב"חינם" להוספה לספריה לא ברור אם זו טעות או מה, אבל זה עובד לי בחנות הישראלית וזה משחק בחינם אז מה רע ? :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2025, 21:14

באמריקאית לא עובד לי.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 28 אוגוסט 2025, 17:17

נו מישהו ניסה את GEARS OF WAR על הפלייסטיישן? :D

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 אוגוסט 2025, 21:40

יהיה היום בחצות (מחר) דמו לlost soul aside בPSN על הPS5 מן הסתם. לא ידוע על דמו לסטים. חדשות מעולות, כי ממש בא לי לנסות אותו, והוא אחד "האקסקלוסיבים" צד ג'
הכי מדוברים של סוני. זה ליטרלי 10 שנים של צפיות. (צפיתי בטריילר יש דמו גם בPC אנסה על שתי הפלטפורמות)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוגוסט 2025, 21:49

לדעתי יהיה נפילה
הלוואי ואני טועה… אבל הוא נראה לי משחק של 7 נמוך
כמה שאני רואה יותר ממנו הוא פשוט נראה לי פחות טוב

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 אוגוסט 2025, 22:03

כן, גם לדעתי, זה תכלס משחק PS4 (ונראה עדיין ככזה) כל ההתרגשות ממנו הרי היתה בגלל שסקוור לא קיימו את ההבטחה של פפ DMC והוא הבטיח לקיים, מאז סקוור קיימו את ההבטחה הזו עם פפ16 אז המשחק איבד את כל מה שמיוחד בו, יש משחקים בסגנון שלו ב60 שקל בסטים כל יום בימנו, אבל עדיין בא לי לבדוק אותו במלואו יום אחד, הסינים מראים כישרון מטורף ואני רוצה לתמוך בכל סיני נורמלי שלא מבזבז את הכישרון שלו על סולס לייק. :-)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 אוגוסט 2025, 01:06

אוקיי, אני יכול לומר לפחות שאהבתי את המשחק, לא נראה לי שווה מחיר מלא שיש את נינג'ה גיידן 4 באופק אבל מערכת הקרב מצוינת. זה ממש DMC והגיבור פשוט מרגיש overpowered בקטע הכי טוב של המילה, להתחמק מרגיש טוב, להגן מרגיש טוב, לירות projectiles מרגיש טוב, וכמו כל המשחקים בסגנון הזה יש לך devil trigger mode של שינוי צורה וזה פשוט מאוד כייף להילחם בצורה הזו, ואפילו יש לך בצורה הזו שיער לבן, שמרגיש כמו homage לדנטה.

לדעתי זה משחק של 8 נמוך בוודאות, למרות שיקטל בוודאות כי יש לו וויב של משחק AA בסטנדרטים של PS3 :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 29 אוגוסט 2025, 13:03

בוודאי שנינטנדו היא התחרות של סוני.

קונסולה סלונית במחיר דומה במודל עסקי דומה שמתחרה על הזמן והכסף של השחקנים שהציגה USP של ניידות שגורם לסוויץ' 1 לאיים על שיא המכירות של הפס2, ושבגללה סוני עובדת על מכשיר דומה.

ואתה רוצה שסוני תשקיע משאבים על יריב מובס במקום על היריב המספר 1 והכי מסוכן שלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוגוסט 2025, 13:26

לא, לא ממש…
הסוויץ׳ 2 בקושי מצליחה לקבל את הCOD של השנה, מה אתה חושב שיקרה בשנים הקרובות? ולמי יצא הNBA והFIFA והNFL הכי מתקדמים שכולם ירצו לשחק את הגירסה שלהם ולא הגירסה הנכה שהסוויץ׳ 2 תקבל?
הסוויץ׳ היא הרבה יותר קונסולה ניידת או קונסולה נייחת משנית מאשר נייחת מרכזית לסלון של הגיימר הממוצע. היא בנוסף, לא במקום - אם אתה מחפש לשחק בטלויזיה.
לרוב, כמובן.

זה נכון שסוני רוצה להוציא ניידת שוב, היא הרי עשתה זאת בעבר, אבל הניידת שלהם אמורה לנגוס בנתח של הסוויץ׳ 2, בניידת של מיקרוסופט, בניידת של ואלב וחברות אחרות שמוציאות ניידות-מחשב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 אוגוסט 2025, 14:50

קאז, למה אתה מחליט לסוני מה תחרות בשבילם ומה לא שהם אמרו כבר שהם לא מודאגים מהסוויץ בכלל? :-)
Nishino dismissed any concern and asserted that a handheld like the Switch 2 can't keep up with the "PS5’s level of performance required to create a great experience on big screens

שזה בדיוק מה שלאסקין כתב.

לנינטנדו לא יהיה שנה הבאה את GTA 6 אז על איזו תחרות אפשר לדבר? חברים קאזואלים שלי מנסים להתארגן על PS5 משומש בשביל GTA 6 אז איך הסוויץ 2 תחרות?

לנינטנדו היה צאנס אחד בהיסטוריה שלהם להיות תחרות אם ב1996, הם היו מוציאים את פוקימון לNintendo 64 במקום לגיים בוי והפוקמניה היתה מתרחשת על הנינטנדו 64
במקום על הגיים בוי, כנראה שהיינו מדברים היום על היסטוריה שונה לגמרי במצב שגם אם סוני היתה מנצחת את הדור ההוא זה היה צמוד ונינטנדו היתה נשארת Powerhouse
של חומרה.

אבל כיום? נכון שסוני מוציאים מכשיר נייד, ובדיוק קיבלנו שמועה שלמכשיר הנייד הזה יהיה Output לטלווזיה, אבל זה כי מן הסתם סוני לא רוצה להפסיד מכירות על אלה שמעדיפים רק מכשיר נייד.

ברור שסוני מעדיפים שתקנה כל מולטיפלטפורום על הPS5 ובמובן הזה נינטנדו היא תחרות על הלב של אנשים שאוהבים מכשיר נייד, אבל זה לא תחרות רצינית כמו מייקרוסופט. מייקרוסופט היא החברה שהולכת להיות השחקנית הכי חזקה של Cloud גיימינג מהרגע שהתחום הזה יתחיל לשלוט והרבה יותר חשוב לסוני, להכתים לעד את מותג האקסבוקס שאנשים ירגישו חוסר אמון אפילו לעשות מנוי לשירות Cloud gaming שלו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 אוגוסט 2025, 21:51

הנייד שms מוציאה וחזק מהסוויץ 2
עולה לצרכן הרבה יותר מהסוויץ 2

הניידת השניה שלהם גם תעלה יותר
ו+-
תלוי במשחק בערך אותו כח אבל זה למשחקים שעדיין חייבים חלונות
כמערכת הפעלה
לאומת הסוויץ 2 שלא חייבת

אז מה סוני בדיוק תעשה ?

תוציא מכשיר נייד יקר ?
וגם אז חלש בהרבה מהps5

לסוני יש כבר קונסולה נידת לסטרימינג

במקרה וזה רחוק יחסית נגיד 2027
אז הם יכולים להוציא משהו יותר חזק
אבל אז נינטנדו צפויה להיות ב20 פלוס קונסולות בחוץ
חלשה יותר אבל זולה יותר

בעניין gta6 , משחק מאוד חשוב ,נכון
יגיע או לא יגיע ? , לא ברור כרגע סביר שלא
אבל סיכוי סביר שלא ירוץ טוב על מחשבי קונסולות סטנדרטים שיש היום

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2025, 11:35

Laskin כתב:לא, לא ממש…
הסוויץ׳ 2 בקושי מצליחה לקבל את הCOD של השנה, מה אתה חושב שיקרה בשנים הקרובות? ולמי יצא הNBA והFIFA והNFL הכי מתקדמים שכולם ירצו לשחק את הגירסה שלהם ולא הגירסה הנכה שהסוויץ׳ 2 תקבל?
הסוויץ׳ היא הרבה יותר קונסולה ניידת או קונסולה נייחת משנית מאשר נייחת מרכזית לסלון של הגיימר הממוצע. היא בנוסף, לא במקום - אם אתה מחפש לשחק בטלויזיה.
לרוב, כמובן.

זה נכון שסוני רוצה להוציא ניידת שוב, היא הרי עשתה זאת בעבר, אבל הניידת שלהם אמורה לנגוס בנתח של הסוויץ׳ 2, בניידת של מיקרוסופט, בניידת של ואלב וחברות אחרות שמוציאות ניידות-מחשב.

אני לא יודע איך להתחיל לענות להודעה הצרת-ראייה הזו.

ראית את המכירות של הסוויץ' 1? אנשים הצביעו בידיים והיו מוכנים לשחק בגרסאות נכות של משחקי צד ג'. התמיכה של צד ג' בסוויץ' 2 תהיה יותר טובה מהסוויץ' 1.
הסוויץ' 2 במחיר שלה היא לא קונסולה 'משנית'.

אני גם יכול להגיד שXB1 הייתה קונסולה משנית ושלא היו לה את המשחקים של SE ואטלוס ושאר משחקים מיפן ואסיה, ולכן היא לא היוותה תחרות לפס4.

כאילו באמת, כשארגונים מוציאים דוחות על המכירות של סוויץ' 2 בהשוואה להיסטוריה - הם משווים לפס4 והפס 5. כאשר NPD מפרסמים דוחות של גודל שוק הקונסולות וכמה כסף הוא מייצר - זה כולל את נינטנדו, סוני ומיקרוסופט. כאשר מדברים אם השוק מצטמצם או דורך במקום זה גם. כאשר אנליסטים פיללו לבוסט לתעשייה הם התכוונו ל GTA6 ולשיגור של הסוויץ' 2.

איך לעזאל אפשר להגיד על 2 מכשירים שעומדים כתף לצד כתף, שהאם לא מתחרים?

glass man כתב:קאז, למה אתה מחליט לסוני מה תחרות בשבילם ומה לא שהם אמרו כבר שהם לא מודאגים מהסוויץ בכלל? :-)
Nishino dismissed any concern and asserted that a handheld like the Switch 2 can't keep up with the "PS5’s level of performance required to create a great experience on big screens

חשבת לעצמך שאם השאלה הזו נשאלת אז כנראה אנשים כן רואים את הסוויץ' 2 כתחרות לפלייסטיישן?

אתה מבין שהתשובה שסוני ענתה לא אומרת שהם חושבים שנינטנדו לא מתחרים? אלא היא מסבירה למה סוני חושבת שיש לה מוצר יותר טוב ולמה לדעתה ידה על העליונה בתחרות הזו.

והמשך הציטוט של סוני הוא:

Publishers are increasingly shifting towards being multiplatform, so more platforms can run the same game, which is great from a creator's perspective," he added. "Among those platforms, our mission is that we will continue to be best place and to play and to publish

שחור על גבי לבן: נינטנדו מתחרה עם פלייסטיישן להיות הפלטפורמה הטובה ביותר לשחקנים ולמפיצות.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 אוגוסט 2025, 13:11

Hypno כתב:שחור על גבי לבן: נינטנדו מתחרה עם פלייסטיישן להיות הפלטפורמה הטובה ביותר לשחקנים ולמפיצות.

איך בדיוק אם כמעט כל הצד ג' לא מגיעים לסוויץ' 2?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוגוסט 2025, 15:22

Golan כתב:
Hypno כתב:שחור על גבי לבן: נינטנדו מתחרה עם פלייסטיישן להיות הפלטפורמה הטובה ביותר לשחקנים ולמפיצות.

איך בדיוק אם כמעט כל הצד ג' לא מגיעים לסוויץ' 2?

כרגע לפחות זה ממש לא נכון
המון צד ג מגעים לסוויץ 2

לא כולם יצאו טוב , חלקם מיושנים
אבל יוצאים לסוויץ 2
פה ושם יהיו משחקים שלא יצאו , אבל כרגע לפחות הרוב מגעים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוגוסט 2025, 16:48

Hypno כתב:אני לא יודע איך להתחיל לענות להודעה הצרת-ראייה הזו.

ראית את המכירות של הסוויץ' 1? אנשים הצביעו בידיים והיו מוכנים לשחק בגרסאות נכות של משחקי צד ג'. התמיכה של צד ג' בסוויץ' 2 תהיה יותר טובה מהסוויץ' 1.
הסוויץ' 2 במחיר שלה היא לא קונסולה 'משנית'.

אני גם יכול להגיד שXB1 הייתה קונסולה משנית ושלא היו לה את המשחקים של SE ואטלוס ושאר משחקים מיפן ואסיה, ולכן היא לא היוותה תחרות לפס4.

כאילו באמת, כשארגונים מוציאים דוחות על המכירות של סוויץ' 2 בהשוואה להיסטוריה - הם משווים לפס4 והפס 5. כאשר NPD מפרסמים דוחות של גודל שוק הקונסולות וכמה כסף הוא מייצר - זה כולל את נינטנדו, סוני ומיקרוסופט. כאשר מדברים אם השוק מצטמצם או דורך במקום זה גם. כאשר אנליסטים פיללו לבוסט לתעשייה הם התכוונו ל GTA6 ולשיגור של הסוויץ' 2.

איך לעזאל אפשר להגיד על 2 מכשירים שעומדים כתף לצד כתף, שהאם לא מתחרים?

הן מתחרות רק על דבר אחד - הזמן של הגיימרים.
אבל הן לא תחרות ישירה אחת של השנייה, כרגע.
שוב - אם אתה רוצה לשחק משחקי ספורט, COD ומשחקי AAA ואפילו קז׳ואלים רבים - אלו יוצאים בגירסאות הרבה, הרבה יותר טובות על הפלייסטיישן ואקס בוקס, וגירסאת הסוויץ׳ מגיעה במקרה הטוב מאוחר יותר ונכה משמעותית, ובמקרה הרע פשוט לא יוצאת גירסה לקונסולה של נינטנדו, ורק כשיוצא הדור הבא הם מקבלים גירסה גרועה, ע״ע אלדן רינג. ואני אפילו לא מדבר על GTA שאפילו 5 לא יצא עדיין ולא הוכרז גם לא לסוויץ׳ 2 (אם כי מי יודע, אולי עכשיו אחרי כמעט 3 דורות שעברו הוא יצא).
זה נכון שהקונסולה מוכרת המון מכשירים, אבל הרוב המוחלט קונים בשביל משחקי נינטנדו ומשחקים ״לדרך״.

אנשים מוכנים לקנות צד ג׳ נכה משמעותית?
תגבה את זה במספרים.
תבדוק כמה פיפ״א מוכר על הסוויץ׳ לעומת הפס5 (ספוילר - למרות שיש פי 2 יותר מכשירי סוויץ׳ בשוק - גירסת הסוויץ׳ מוכרת הרבה פחות מגירסת הפס5).
גירסת הNBA של הסוויץ׳ כל כך גרועה שאנשים אפילו לא מתייחסים אליה כאותו משחק. נראה אותך מחליף לשחקן NBA2K את הגירסה האמיתית עם גירסת סוויץ׳.
זה פשוט שקר, רוב המשחקים הסופר מוצלחים האלה מוכרים לא טוב על הסוויץ׳.
איך אפשר לטעון שהן מתחרות ישירות כאשר אחת לא מקבלת את המשחקים החדשים ביותר? ושוב - עוד שנתיים וקצת אנחנו נפתח דור חדש, והפער שוב ייפתח משמעותית. לא שהוא לא עצום כבר עכשיו…

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2025, 18:20

וואו חומרה חלשה יותר מריצה משחק באופן נחות יותר? ממש מחדש.
למי אכפת מגרסאות 'נכות'?

אתה יכול לשחק פיפא בשירותים או במיטה על הפס5? לא. עם הסוויץ' כן.
זה הסלינג פוינט. שם נינטנדו 'מכאיבים' לפלייסטיישן. שם נינטנדו גילו קהל חדש או משכו קהל שקנה קונסולות 'לא נכות' בעבר.

מה קשה להבין שזה הקלף של הסוויץ' מול קלף ה high performance של הפס5? ולכן סוני עושה ניידת כדי לתת קונטרה לסוויץ' ולקהל, הזמן והכסף שהיא משכה גם משחקני קונסולות.

ה XBOX לא קיבלה את גנשין אימפט, לא קיבלה FF, לא קיבלה פרסונה ומה יודע מה עוד במשך שנים. כנראה שהם לא התחרו על הפלייסטיישן בזמן הזה.
כמה משחקי צד ג' מכרו ומוכרים על הXB1/S בהשוואה לפס4/פס5?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 אוגוסט 2025, 18:46

לגיימרים. לגיימרים אכפת מגירסאות נכות. בגלל זה קונסולה עם 150 מליון מכשירים מצליחה למכור לשבריר מהאנשים לעומת קונסולה עם 70 מליון יחידות - את אותו משחק. יופי לך שאנשים יכולים לשחק אותו בשירותים, העובדה היא שאנשים לא עושים זאת כל כך, ומעדיפים את הגירסה האמיתית בסלון.
ואגב מי שיש לו פלייסטיישן 5 יכול לקנות את המכשיר הייעודי שלהם לזה, ולשחק בשירותים.
אבל בכל אופן - כן, בדור הבא באמת סוני מתכננים לנגוס במכירות של הסוויץ׳ 2, על ידי מכשיר שבאמת יהיה המתחרה הישיר שלו. ואז - זו תהיה תחרות ישירה. זה כאילו שאתה הבנת לבד את הנקודה הזו, אבל פיספסת בכוונה. כרגע נינטנדו לא מתחרה ישירה, ברגע שסוני יחזרו לניידות זו כן. בראבו.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוגוסט 2025, 19:17

חלק גדול מהמשחקים הישנים לסוויץ 2
זה כי הם נוצרו לפני , ונמכרו לפני
הסוויץ 2 יצא , אז קיבלו פורט

אבל יצאו גם משחקים חדשים
והרבה בתכנון לצאת
מה לעשות שלפתח משחק לוקח כמה שנים
ופורט איכותי למשחק גדול , לחומרה שונה לוקח כמה חודשים

בקרוב תראה משחקים יוצאים ביחד

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 30 אוגוסט 2025, 22:38

Laskin כתב:לגיימרים. לגיימרים אכפת מגירסאות נכות. בגלל זה קונסולה עם 150 מליון מכשירים מצליחה למכור לשבריר מהאנשים לעומת קונסולה עם 70 מליון יחידות - את אותו משחק. יופי לך שאנשים יכולים לשחק אותו בשירותים, העובדה היא שאנשים לא עושים זאת כל כך, ומעדיפים את הגירסה האמיתית בסלון.
ואגב מי שיש לו פלייסטיישן 5 יכול לקנות את המכשיר הייעודי שלהם לזה, ולשחק בשירותים.
אבל בכל אופן - כן, בדור הבא באמת סוני מתכננים לנגוס במכירות של הסוויץ׳ 2, על ידי מכשיר שבאמת יהיה המתחרה הישיר שלו. ואז - זו תהיה תחרות ישירה. זה כאילו שאתה הבנת לבד את הנקודה הזו, אבל פיספסת בכוונה. כרגע נינטנדו לא מתחרה ישירה, ברגע שסוני יחזרו לניידות זו כן. בראבו.

אז תגיד לכל התאגידים והארגונים בתעשייה לא להכליל את הסוויץ' 2 בסטטסיטיקות של סגמנט הקונסולות.

סילקסונג הולך לצאת לסוויץ' ולשאוב מכירות מגרסת הפס5 ו ה XBOX.
נינטנדו הבטיחו בלעדי מהמפתחת הפופולארית ביותר שנים האחרונות (ועוד כזו שסוני מחזיקה באחוזים בה).

אתה קבעת לעצמך רף שרירותי שאם משחק X, Y או Z לא זמין אז הם לא מתחרים. קבעת רף שרירותי למכירות משחקי צד ג' לפיו הם לא מתחרים. ובנוסף מבטל בהינף יד רפים דומים שאפשר לעשות ל XBOX.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 אוגוסט 2025, 23:13

קאז בחייאת, גיימר שרוצה לשחק השנה בE33 על הסוויץ 2 ? יכול? ליטרלי משחק השנה!?-לא יכול.
מישהו שרוצה לשחק בAC החדש השנה על הסוויץ 2- יכול? לא יכול.
מישהו שרוצה לשחק השנה במונסטר האנטר Wilds יכול? לא יכול.
מישהו שרוצה לשחק בריימיק של MGS3 על הסוויץ? 2 יכול? לא יכול.
נינג'ה גיידן 4 הוא יכול? לא יכול.

אז די כבר עם התירוצים של "אנשים רוצים גרסאות נכות" כי אפילו גרסאות נכות של משחקים אין. אנחנו אשכרה מחכים לפאקינג דירקט, כדי שאולי נשמע על כמה גרסאות נכות
כמו RDR 2 ופפ7 ריימיק, דברים שאף אחד פה לא יקנה על הסוויץ 2 ואני חותם על זה.

הSwitch 2 היא בלטה בסלון בדיוק כמו הסוויץ 1, מאז שסיימתי את דונקי קונג, אין שום סיבה להדליק אותה, ופוקימון נראה יותר ויותר כמו בואש, אז כנראה שלא אדליק אותה עד מטרויד פריים 4.

אגב, ראית כמה טוב דיג'ימון האחרון נראה לעומת פוקימון? דיג'ימון מטאטא את הריצפה עם פוקימון, ונחש מה? הוא יוצא רק על הPC/אקסבוקס PS5 ומדלג על הסוויץ 2.
שוב, אפילו משחקים שאמורים למכור כמו לחמניות חמות על הסוויץ 2 כמו הדיג'ימון הזה מדלג עליה, ואם ייצא זה יהיה שנים אח'כ.

אז שוב, איזו תחרות תגיד לי איזו תחרות? שנה הבאה שGTA6 ייצא, אנשים עם סוויץ 2 יוכלו להתנחם עם פורט של GTA 3 על הסוויץ 2, על מה אתה מדבר קאז?
זה מזכיר לי איך אנשים בVGAMES בפורום של נינטנדו עפו שGTA הוכרז לDS וזה היה ההייליט של נינטנדו למסיבה של E3 2008 חחחחחח. שום דבר לא השתנה.

מה גם לפי השמועות האחרונות נינטנדו בכוונה לא מאפשרת למפתחים להוציא גרסאת לסוויץ 2 כי "סיבות" מפתחים דיווחו שנינטנדו לא מעוניינת שיהיה הצפה של צד ג' כרגע על הסוויץ 2, אז לא משנה למה אין על הסוויץ 2 משחקים,אם זו באשמת נינטנדו או החומרה החלשה, אבל כרגיל אצל נינטנדו אין כלום.

זה לא שונה מהתקופה שיאמוצי הזקן, היה מגביל חברות פיתוח צד ג' וקובע מראש לכל מפיצה כמה עותקים היא יכולה לייצר מכל משחק, נינטנדו ממשיכה להתייחס חרא, לגיימרים שלה, למפתחי צד ג' ולכן היא ממשיכה להיות לא תחרות לסוני.

בן אדם יכול לשחק רזידנט איוול 4 ריימיק וDEATH STANDING על הפאקינג אייפון שלו שיושב לו חצי יום בכיס, ולא על הסוויץ 2, על מה אתה מדבר קאז, איזה תחרות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 31 אוגוסט 2025, 00:12

אפשר להתמם… גם כשמסתכלים על תעשיות אחרות לוקחים כל מני חברות מתחום מסוים ובודקים כמה כל אחת מכרה, נניח רואים כמה רשומים ברשתות חברתיות, ויש נתונים של לינקדאין וטיקטוק, אבל הן לא מתחרות *ישירות*. מן הסתם, הסוויץ׳ הרבה יותר קרובה להיות מתחרה ישירה מאשר הדוגמה הזו, אבל זה עדיין לא ממש אותו דבר בגלל כל מה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי.
אם תרצה - זה יותר כמו הגיימבויים למיניהם לעומת הנייחות בדורות קודמים, וגם אז ספרו אותם באותה צורה יחד עם הנייחות, אבל ברור לכולם שזה לא מתחרה ישיר. העובדה שאתה יכול לחבר לטלויזיה ולשדר שם לא באמת משנה כל כך הרבה, כי את כמעט כל המשחקים החדשים הגדולים אתה עדיין לא יכול לשחק עליה, למעט פה ושם אינדיז ואולי עוד כמה חריגים, ולכן זה לא *בדיוק* כמו גיימבוי, אבל זה מאוד מאוד לא רחוק משם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוגוסט 2025, 08:31

הקונסולה יצא לפני חודשים בודדים
ומקבלת הרבה תמיכה

אז יש משחקים שלא יצאו חלקם יצאו בעתיד
ויש כאלו שלא יצאו
אבל עדין יש הרבה תמיכת צד ג

בנוגע לתחרות , מה קל יותר ?
סוויץ או ps5 ,ניתן לך ps5 דיגיטלית בלי דיסק

לps5 אתה חייב מסך , אתה חייב תמיד חיבור לחשמל