Laskin כתב:טוב, דיעות שונות ולדעתי הדיעה שלך היא ההוט טייק פה, לפחות בעניין PILOT WINGS ובטח בעניין 1080
השיא של PW היה ב-64 וגם הוא היה משחק שקיבל 80 למרות הפופולריות והיחס שנינטנדו קיבלו אז.
השיא של 1080 היה בגיימקיוב עם 73. לומר שהוא יותר טוב מSSX זה רק דרך משקפי ילדי-הפאנבוי שאז היינו![]()
אני מצטער, מדובר אובייקטיבית במשחקים שלא יכולים לעבור היום, אין מצב. משחקי 50 שיקבלו 70 מקסימום בגלל שהם מנינטנדו.
WAVE RACE 64 הה היחיד שסביר אבל שוב - זה היה רק בגלל הפיזיקה של הגלים שהייתה משהו שלא ראינו, המשחק עצמו היה מונוטוני ומעפן.
Laskin כתב:לגבי GTA - אני חולק עליך, המירוצים ב-5 אדירים, החלק היחיד מלבד הHEISTS ששווה במולטי, והוא בהחלט שווה. כיף אדיר.
מן הסתם מירוצי אופנועי ים לא יהיו ממש מעניינים, אבל אני מוכן להתערב שיותר טוב מWAVE RACE חדש. די נו, WAVE RACE. אין שום דבר מעניין בזה!
גם בי יש חיבה לתקופה הזו של משחקי N64 הדביליים האלה שהיו בשבילי השיא של הילדות. כילד. היום במבט לאחור? משחקי פח.
Laskin כתב:קרירין - PW וגם 1080 לא קיבלו ציונים טובים כל כך, במיוחד לא 1080.
נדב - אני ממש לא מסכים בעניין המירוצים. השליטה בGTA5 במכוניות מרגישה מעולה בעיניי, והשתפרה עוד ועוד אחרי שהמשחק יצא, וזאת להפך ממשחקים קודמים בסדרה - שם אני נוטה להסכים איתך.
לגבי אופנוע הים אני לא חושב בכלל שזה יהיה הוט טייק אחרי שהמשחק ייצא. דיברתי על gta6, שעוד לא יצא. כל מה שהיה טוב בwave race היה פיזיקת הגלים, אם הפיזיקה הזו תהיה טובה יותר בgta6 מאשר מה שאפשרי על הסוויץ׳ אז המשחק יהיה טוב יותר. והפיזיקה של הגלים בgta6 הולכת לפי השמועות להיות משהו שעוד לא ראינו בשום מקום.
Laskin כתב:אני לא חושב שהורידו לו כי היה רק עם 9 מסלולים, זה לא היה מאוד חריג לתקופה לדעתי. אני חושב שהורידו כי היה מונוטוני ואחרי שירדה ההתלהבות מהגרפיקה הוא התגלה כמשחק ממוצע במקרה הטוב.
אבל נסכים על טארפוקס. סטארפוקס היה השיט. אני גם כן לא חושב שהוא יכול להצליח אם יהיה דומה למה שהיה פעם, צריך למצוא חידוש לנוסחה שכבר בעיניי מיושנת מאוד. אני דווקא כן בעד לנסות שוב להפוך אותו למשחק אקשן מגוף שלישי, עם קטעי טיסה כמובן.
DrKeo כתב:לא בטוח מה הכוונה בנשקים, אין בסטארפוקס נשקים, רק שדרוגים ופצצות. מסילה זה חמוד, זה גם מיושן ברמת שנות ה-90 ולא יכול להיות במשחק מודרני חוץ מאשר קטעים נחמדים ומתוסרטים בתוך משימות ספציפיות.
glass man כתב:גולן: קיד איקרוס, תכלס אולי סוף סוף הוא יהיה שווה משהו, כשמאלי המשחק הזה היה סיוט על ה3DS. אני זוכר פעם שהייתי חבר באיזה פורום ישראלי וניסיתי לארגן שם סשן מולטיפלייר לקיד איקרוס ליטרלי כמעט כולם הבריזו מהסשן הזה מרוב שהשליטה היתה פח.
Golan כתב:זהו, יש אישור: נינטנדו דירקט ביום שישי! כנראה 60 דקות מלאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים