ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 00:21

פיילוט ויינגס מקדים את הN64, ויצא לו המשך לווי. זה משחק של משימות דיוק בתעופה, מצאתי את עצמי משחק אותו בסוויצ׳ לא מזמן כמה שעות ברצף, הוא עדין כיף.

1080 היהה הרבה יותר טוב מ-SSX, הנה אמרתי את זה. ומן הסתם Waverace יהיה הרבה יותר מהנה ממירוץ בGTa6. אתה מדבר כאילו לא שחקת בחיים משחק GTA.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2025, 07:33

המשחקים האלו היו טובים אז
ויכולים להיות טובים בעתיד

השאלה הגדולה מה בדיוק עושים ?

מארז של פורטים פשוטים ?
מארז של פורטים רימסטר ?
משחקים חדשים ?

לקח המון זמן ליורש d3 לדונקי קונג 64

השאלה מה נינטנדו יעשו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 10:31

מן הסתם משחקים חדשים. המשחקים המקוריים זמינים בסוויצ' כבר היום.

לא בדיוק אסטרופיסיקה לעשות משחק מירוץ או פיילוט ווינגס. משחק כמו WAVE RACE יצטרך קפיצה טכנולוגית מנינטנדו, אבל משחק כמו PILOT WINGS עובד גם היום ממש טוב, שחקתי במשחק N64 על הסוויצ' לא מזמן וממש נהנתי עם כמה שהוא מיושן וקלאנקי.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2025, 12:12

Wave race
שעד כמה שידוע לי האחרון יצא בקיוב

יכול בקלות לצאת לסוויץ 2 משחק חדש
השאלה מה נינטנדו תחליט

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 12:54

טוב, דיעות שונות ולדעתי הדיעה שלך היא ההוט טייק פה, לפחות בעניין PILOT WINGS ובטח בעניין 1080
השיא של PW היה ב-64 וגם הוא היה משחק שקיבל 80 למרות הפופולריות והיחס שנינטנדו קיבלו אז.
השיא של 1080 היה בגיימקיוב עם 73. לומר שהוא יותר טוב מSSX זה רק דרך משקפי ילדי-הפאנבוי שאז היינו :)
אני מצטער, מדובר אובייקטיבית במשחקים שלא יכולים לעבור היום, אין מצב. משחקי 50 שיקבלו 70 מקסימום בגלל שהם מנינטנדו.

WAVE RACE 64 היה היחיד שסביר אבל שוב - זה היה רק בגלל הפיזיקה של הגלים שהייתה משהו שלא ראינו, המשחק עצמו היה מונוטוני ומעפן.

לגבי GTA - אני חולק עליך, המירוצים ב-5 אדירים, החלק היחיד מלבד הHEISTS ששווה במולטי, והוא בהחלט שווה. כיף אדיר.
מן הסתם מירוצי אופנועי ים לא יהיו ממש מעניינים, אבל אני מוכן להתערב שיותר טוב מWAVE RACE חדש. די נו, WAVE RACE. אין שום דבר מעניין בזה!

גם בי יש חיבה לתקופה הזו של משחקי N64 הדביליים האלה שהיו בשבילי השיא של הילדות. כילד. היום במבט לאחור? משחקי פח.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2025, 16:21

להגדיר משחקי רטרו ולהשוות אותם להיום
זה די מגוכח לדעתי

היו אז את ההגבלות של החומרה והגבלות של התוכנה
והכסף והזמן , שהיום במשחקי aaa
זה לא שאין , אבל הרבה יותר פתוחים

בעניין PILOT WINGS

לטעמי לא אהבתי במיוחד את המשחק אבל קיבל ציונים טובים

1080 נחשב סנובורד מאוד טוב

Wave race שיחקתי הרבה שעות על הn64
לטעמי אחד מהגדולים מאותו הדור , ואחד מהחדשנים

זה כמו להשוות משחקים כמו mgs1 או פאנזאר דרגון 1
למשחקים בני היום ( מדבר על גרסאות ps1 וסאטורן )
אני לא חושב שזה הוגן

לכל פלטפורמה אז היו בעיות שהיום ענקיות להיום

אבל שמדובר על משחקים חדשים ?
יש הרבה חדשים שיצאו טובים מאוד
יש גם כישלונות

ואישית תאורטית כל אחד מהמשחקים יכול לצאת טוב מאוד

אבל זאת נינטנדו , חלק מהמשחקים הוזנחו המון זמן
וספק שיגיעו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 17:33

Laskin כתב:טוב, דיעות שונות ולדעתי הדיעה שלך היא ההוט טייק פה, לפחות בעניין PILOT WINGS ובטח בעניין 1080
השיא של PW היה ב-64 וגם הוא היה משחק שקיבל 80 למרות הפופולריות והיחס שנינטנדו קיבלו אז.
השיא של 1080 היה בגיימקיוב עם 73. לומר שהוא יותר טוב מSSX זה רק דרך משקפי ילדי-הפאנבוי שאז היינו :)
אני מצטער, מדובר אובייקטיבית במשחקים שלא יכולים לעבור היום, אין מצב. משחקי 50 שיקבלו 70 מקסימום בגלל שהם מנינטנדו.

WAVE RACE 64 הה היחיד שסביר אבל שוב - זה היה רק בגלל הפיזיקה של הגלים שהייתה משהו שלא ראינו, המשחק עצמו היה מונוטוני ומעפן.

Pilotwings הוא קונספט מצויין שכיף גם היום. לעשות משחק חדש זה מאמץ מאוד מינימאלי שיוכל ליצור עשרות שעות של כיף. לא מעניין אותך? אל תקנה.

ובנוגע ל-1080, זה היה משחק גלישה רציני, SSX היה משחק ארקייד. ז'אנרים שונים, 1080 היה משחק הרבה יותר טוב ממנו. רק SSX 3 וטריקי היו באמת משחקים טובים והם יצאו דור מאוחר יותר.

Laskin כתב:לגבי GTA - אני חולק עליך, המירוצים ב-5 אדירים, החלק היחיד מלבד הHEISTS ששווה במולטי, והוא בהחלט שווה. כיף אדיר.
מן הסתם מירוצי אופנועי ים לא יהיו ממש מעניינים, אבל אני מוכן להתערב שיותר טוב מWAVE RACE חדש. די נו, WAVE RACE. אין שום דבר מעניין בזה!

גם בי יש חיבה לתקופה הזו של משחקי N64 הדביליים האלה שהיו בשבילי השיא של הילדות. כילד. היום במבט לאחור? משחקי פח.

נו באמת, זאת הודעה רצינית? GTA זה משחק של מכניקות זבל, פשוט יש 1,000 כאלה. הוא משחק של SCALE, אין בו שום דבר שהוא באמת כיף כמו משחק יעודי. מירוץ המכוניות שם לא מגיע לברכיים של משחק מירוץ מוקדש כמו פורצה הורייזן, ירי לא מגיע לברכיים של משחק כמו גירס או אנצ'רטד וכך הלאה. ובדיוק כמו שכל המכניקות שם נעות בין סבירות לזבל גמור, כך גם הסירות והאופנועי ים.

להגיד שאופנוע הים ב-GTA יותר טוב מ-WAVE RACE חדש מנינטנדו זה ה-HOT TAKE חבוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 17:57

קרירין - PW וגם 1080 לא קיבלו ציונים טובים כל כך, במיוחד לא 1080.

נדב - אני ממש לא מסכים בעניין המירוצים. השליטה בGTA5 במכוניות מרגישה מעולה בעיניי, והשתפרה עוד ועוד אחרי שהמשחק יצא, וזאת להפך ממשחקים קודמים בסדרה - שם אני נוטה להסכים איתך.

לגבי אופנוע הים אני לא חושב בכלל שזה יהיה הוט טייק אחרי שהמשחק ייצא. דיברתי על gta6, שעוד לא יצא. כל מה שהיה טוב בwave race היה פיזיקת הגלים, אם הפיזיקה הזו תהיה טובה יותר בgta6 מאשר מה שאפשרי על הסוויץ׳ אז המשחק יהיה טוב יותר. והפיזיקה של הגלים בgta6 הולכת לפי השמועות להיות משהו שעוד לא ראינו בשום מקום.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ספטמבר 2025, 19:50

בדקתי הרגע
אני חושב שיש בלבול בגלל הפורטים שיצאו

ובגלל שיצא המשך ל1080 לקיוב

שניהם קיבלו ציונים טובים לתקופת הn64

עכשיו אני לא אהבתי את כולם
מאריו 64 לטעמי ממש לא קרוב באיכות לסופר מאריו 3
ולא למאריו לsnes

הוא חידש המון אבל לדעתי ציון 70

פילוט ממש לא אהבתי , אבל חידש המון לזמנו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ספטמבר 2025, 20:17

Laskin כתב:קרירין - PW וגם 1080 לא קיבלו ציונים טובים כל כך, במיוחד לא 1080.

נדב - אני ממש לא מסכים בעניין המירוצים. השליטה בGTA5 במכוניות מרגישה מעולה בעיניי, והשתפרה עוד ועוד אחרי שהמשחק יצא, וזאת להפך ממשחקים קודמים בסדרה - שם אני נוטה להסכים איתך.

לגבי אופנוע הים אני לא חושב בכלל שזה יהיה הוט טייק אחרי שהמשחק ייצא. דיברתי על gta6, שעוד לא יצא. כל מה שהיה טוב בwave race היה פיזיקת הגלים, אם הפיזיקה הזו תהיה טובה יותר בgta6 מאשר מה שאפשרי על הסוויץ׳ אז המשחק יהיה טוב יותר. והפיזיקה של הגלים בgta6 הולכת לפי השמועות להיות משהו שעוד לא ראינו בשום מקום.

השליטה ב-GTAV היום חמודה מינוס, יש לי מאות שעות במשחק אונליין עם הבן, אני משחק בו ברמה השבועית כבר 6 שנים. מירוצים בGTAV ומירוץ בנניח פורצה הורייזן 5 הם שני עולמות שונים לגמרי. זה נכון לכל תחום, הירי, התעופה, הסירות, הקרבות... הכל. GTA הוא ההגדרה המילונית jack of all trades master of none. ותהיה בטוח ש-GTA6 לא יהיה שונה, עם כמה שהוא יהיה יפה גרפית, דינאמי, ענקי, מפוצץ תוכן ואפשר לעשות בו כמעט הכל; כמעט כל דבר שתעשה בו נעשה הרבה יותר טוב במשחקים אחרים שמתמחים בתחום.

WAVE RACE היה כיף כי הוא היה משחק ממש כיפי, לא רק כי הייתה לו גרפיקה יפה ופיסיקה מרשימה. המנגנון נקודות היה מתגמל, המכניקת גלישה הייתה כיפית, המערכת תרגילים הייתה מאוד מרשימה, העיצוב שלבים היה מצויין עם קיצורי דרך ממש טובים ובכלליות הוא היה משחק מאוד מקורי שלא היה כמוהו לפניו וגם לא היה ממש כמוהו אחריו. ועל גבי כל זה הוא היה מטורף גרפית עם פיסיקת מים מאוד מרשימה לאותם זמנים. יש לו "רק" 80 כי הוא היה עם כמות תוכן מביכה (9 מסלולים) ומולטי של 2 שחקנים בלבד על קונסולה שכל השטיק שלה היה שאפשר לחבר לה 4 שלטים. אבל המשחק עצמו היה משחק של 9+, פשוט היו גורמים שפגעו בציון שלו.

אפשר לעשות היום משחק שכזה נניח עם 32 שחקנים שידגיש את הבלגן במירוצים הללו שהזכירו קצת את MOTORSTORM - קפיצות גדולות, מסלולים משוגעים עם פיסיקת מים מרשימה וגרפיקה יפה. המכניקות בסיס של משחק ממש טובות אבל מן הסתם צריך לעדכן אותן ל-2025. וכמובן שאין שום משחק בשוק שמתחרה בו, זה לא שיש יותר מדי משחקי מירוץ מבוססי מים. ואגב הוא גם לא איזה משחק עלום שם שלא מכר כלום, הוא מכר 2 מליון עותקים בשנה הראשונה בארה"ב בלבד. וזה בדור הN64, אני מזכיר לך שבדור ה-360 כל משחק שחצה את המליון עותקים היה הצלחה מסחררת. WR64 היה מגה להיט, ומשחק נהדר, ולעשות לו המשך זה לא בדיוק צוות בגודל של מריו או זלדה או מטרויד.

אבל מן הסתם מכל המשחקים הללו המשחק שהכי הייתי רוצה שיחזרו אליו הוא סטארפוקס. הפוטנציאל של סטארפוקס אינסופי, והסוויצ' 2 יכולה להתמודד עם משהו בסגנון star citizen, כך או כך סטארפוקס חדש יהיה הרבה פחות שאפתני ממנו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 02 ספטמבר 2025, 21:19

נינטנדו אמרו לפני כמה שנים שהם שוקלים ורוצים להחזיר את WAVE RACE אז יכול להיות שכמו דונקי קונג משחק בסדרה התחיל על הסוויץ 1 ועבר לסוויץ 2.
משחק באטל רויאל בסדרה יכול להיות ממש מגניב, אבל הבאסה שהוא לא יהיה מפיל לסתות גרפי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 ספטמבר 2025, 23:19

אני לא חושב שהורידו לו כי היה רק עם 9 מסלולים, זה לא היה מאוד חריג לתקופה לדעתי. אני חושב שהורידו כי היה מונוטוני ואחרי שירדה ההתלהבות מהגרפיקה הוא התגלה כמשחק ממוצע במקרה הטוב.

אבל נסכים על טארפוקס. סטארפוקס היה השיט. אני גם כן לא חושב שהוא יכול להצליח אם יהיה דומה למה שהיה פעם, צריך למצוא חידוש לנוסחה שכבר בעיניי מיושנת מאוד. אני דווקא כן בעד לנסות שוב להפוך אותו למשחק אקשן מגוף שלישי, עם קטעי טיסה כמובן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 13:04

Laskin כתב:אני לא חושב שהורידו לו כי היה רק עם 9 מסלולים, זה לא היה מאוד חריג לתקופה לדעתי. אני חושב שהורידו כי היה מונוטוני ואחרי שירדה ההתלהבות מהגרפיקה הוא התגלה כמשחק ממוצע במקרה הטוב.

אבל נסכים על טארפוקס. סטארפוקס היה השיט. אני גם כן לא חושב שהוא יכול להצליח אם יהיה דומה למה שהיה פעם, צריך למצוא חידוש לנוסחה שכבר בעיניי מיושנת מאוד. אני דווקא כן בעד לנסות שוב להפוך אותו למשחק אקשן מגוף שלישי, עם קטעי טיסה כמובן.

רק עכשיו ראיתי שיש ל-WR64 ב-MC ציון 92, לא 80. הייתי צריך להסתכל בעצמי, התבלבלת עם blue storm המאכזב לגיימקיוב. אז כנראה שגם על זה שהוא קצר לא הורידו לו. 97 מ-IGN, אחד הציונים הגבוהים שלהם בהסטוריה ולא מקבלים אותו על גרפיקה בלבד.

ובנוגע לסטארפוקס, בהחלט להשאר חללית (וכלי רכב אחרים) בגוף שלישי אקשן, חייבים, זה סטארפוקס. אבל המשחק עצמו צריך להתפתח מהמסילה. ב-64 היו שלבים פתוחים והם היו השלבים הכי טובים במשחק. הוא יעבוד מאוד טוב בעולם פתוח עם קטעים מסויימים שיכניסו אותך למסדרון.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ספטמבר 2025, 19:30

אני לא אהבתי חלקים כאלו start fox 64
לדעתי מסילה עדיף בהרבה

אבל צריך המון תוכן , הרבה שלבים שבחלקם אפשר לבחור כיוון מסילה
אני חושב שהיה אפשרי ב64 אבל לא היו הרבה שלבים

הרבה יותר סוגי נשק

מוזיקה טובה

ולסיום גם אפשרות למצבי אונליין

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ספטמבר 2025, 21:43

לא בטוח מה הכוונה בנשקים, אין בסטארפוקס נשקים, רק שדרוגים ופצצות. מסילה זה חמוד, זה גם מיושן ברמת שנות ה-90 ולא יכול להיות במשחק מודרני חוץ מאשר קטעים נחמדים ומתוסרטים בתוך משימות ספציפיות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ספטמבר 2025, 08:08

DrKeo כתב:לא בטוח מה הכוונה בנשקים, אין בסטארפוקס נשקים, רק שדרוגים ופצצות. מסילה זה חמוד, זה גם מיושן ברמת שנות ה-90 ולא יכול להיות במשחק מודרני חוץ מאשר קטעים נחמדים ומתוסרטים בתוך משימות ספציפיות.

יש היום הרבה משחקים חדשים " על מסילה "
תקרא לזה מיושן , אבל גם משחקים פתוחים קימים המון זמן

בנוגע לנשקים , אנחנו בטכנולוגיה שזה ממש לא בעיתי
להחליף נשקים
גם טכנולוגית וגם מבחינת קונטרול
כבר אז היו משחקים כאלו והרבה לפני

אולי לא רצו , אולי היה קשה להם
היום זה אפשרי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 11:00

אם נינטנדו רוצים שסטאר פוקס, יקבל את רגע הBOTW הוא באמת חייב להתפתח ממשחקיות המסילה שלו,לעולם פתוח ענקי, סטייל סטארפילד נינטנדואי. במיוחד שכמו שאמרו פה אין בעיה לשים סט פיס של מסילה בתוך משחק עולם פתוח.

אבל אני רואה מצב שזה אפשרי לגמרי שנקבל אולי שני סטארפוקס בדור הזה, נגיד עוד משחק "רגיל" מפלטיניום אחרי שהם יסיימו את נינג'ה גיידן 4 ומשחק עולם פתוח רציני יותר, מנינטנדו In house/שיתוף פעולה עם נאמקו. יש לסווץ 2 עכבר, לא להביא על הסוויץ 2 משחק סטארפוקס מסורתי עכשיו יהיה בזבוז מטורף של פוטנציאל...

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ספטמבר 2025, 12:22

שמדובר על נינטנדו
לא הייתי מצפה לכלום

מי ידע על דונקי קונג 3d לדוגמה כמשחק השקה חשוב מאוד ?
( אני מחשיב 3 חודשים ראשונים כהשקה )
ועוד מהמפתחת של מאריו אודיסי

לנינטנדו כמו עוד חברות וותיקות , יש זכיונות בארון
דונקי אומנם היה פופולרי במשחקי 2d
אבל לנינטנדו הרבה משחקים שהוזנחו שנים

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 ספטמבר 2025, 12:30

שיביאו קיד איקרוס...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 12:39

קרירין: שנים יש שמועות של דונקי קונג תלת מימדי מהצוות של מריו אודסי, כולל פה בוקסלים. הנה למשל זה
Rumour: New 3D or 2.5D Donkey Kong game being developed by Super Mario Odyssey team
https://mynintendonews.com/2021/05/12/r ... ssey-team/

כל מה שלא ידענו זה שהוא עבר לסוויץ 2 שבדיעבד זה דבר שהיה אמור להיות שקוף :-)
בתכלס מה שאנחנו יודעים על נינטנדו זה שהם מפתחים את החומרה סביב המשחקים ולא להפך, כלומר, אם יש להם שליטת עכבר, זה כי הם פיתחו משחקים שמנצלים את השליטה הזו.כלומר יש להם כבר עכשיו בפיתוח as we speak משחקים שמנצלים את העכבר, וסטארפוקס מושלם לזה.

גולן: קיד איקרוס, תכלס אולי סוף סוף הוא יהיה שווה משהו, כשמאלי המשחק הזה היה סיוט על ה3DS. אני זוכר פעם שהייתי חבר באיזה פורום ישראלי וניסיתי לארגן שם סשן מולטיפלייר לקיד איקרוס ליטרלי כמעט כולם הבריזו מהסשן הזה מרוב שהשליטה היתה פח.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ספטמבר 2025, 16:36

שמועות ולפעמים אפילו תצוגות
לא תמיד נכונים

מטרואיד פריים 4 לדוגמה , הוכרז לפני שנים לסוויץ
ואז מחקו אותו ויצרו מחדש
בסוף יקבל גרסת סוויץ , אבל הגרסה הנחשבת תיהיה לסוויץ 2

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 04 ספטמבר 2025, 16:46

glass man כתב:גולן: קיד איקרוס, תכלס אולי סוף סוף הוא יהיה שווה משהו, כשמאלי המשחק הזה היה סיוט על ה3DS. אני זוכר פעם שהייתי חבר באיזה פורום ישראלי וניסיתי לארגן שם סשן מולטיפלייר לקיד איקרוס ליטרלי כמעט כולם הבריזו מהסשן הזה מרוב שהשליטה היתה פח.

חילקו מעין סטנד מוזר כזה שעוזר קצת עם השליטה אתה זוכר? חחחחחחחחחחח

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 ספטמבר 2025, 17:05

כן חחח. היה נראה כמו מעמד לטאבלט שנינטנדו הזמינו מTEMU.
נינטנדו והשטויות שלהם.

זוכר כמה פעמים הCircle pad היה יוצא מהמקום והיית צריך להתפלל שדבק מגע ידביק אותו בחזרה? וגם אם זה עבד הוא עדיין היה מתפורר לך מ"שימוש יתר"

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 10 ספטמבר 2025, 16:15

זהו, יש אישור: נינטנדו דירקט ביום שישי! כנראה 60 דקות מלאות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ספטמבר 2025, 16:27

Golan כתב:זהו, יש אישור: נינטנדו דירקט ביום שישי! כנראה 60 דקות מלאות.

דירקט 40 שנים למריו, הולך להיות טוב!

שעתיים לפני שכולם באים אלינו ליום הולדת של הילד, אני בטח אצפה רק בלילה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים