glass man כתב:לא מאמין שנראה משהו ממריו הבא. חודש הבא פוקימון ראשי יוצא, זה המשחק הכי גדול מבחינת מכירות של נינטנדו עד שיגיעו זלדה או מריו ראשיים ונינטנדו לא ירצו לדעתי שחשיפה של מריו חדש תגנוב לו מההייפ. מאמין שנראה את מריו הבא רק בדצמבר 2025 מנימום אחרי שההייפ מפוקימון ירגע, או תחילת 2026 בשביל להיות בטוחים. (רבעון ראשון של 2026)
יש לנו גם את חגיגות ה35 השנה למריו כריפרנס, בדירקט שם נחשפו רק רימאסטרים ופורטים.
לאסקין לך תדע, אולי נינטנדו יכריזו על זה שהם מביאים את Mario 3d all stars שיש בו את גלקסי 1 לEshop כחלק מהחגיגות למריו. כלומר הסוויץ 1 בלי משחקים בכלל
ואנשים ביקשו שנים אפשרות לקנות את האוסף הזה דיגיטלית....
נדב, אם יש גרסה לAC:S נראה לי זה עוד משחק שאני הולך לשחק על הSwitch 2 לא יודע איך להסביר את זה, יש לי סבלנות לחרא היוביסופטי שהוא בא על מכשיר נייד
אני לא מבין אם הסוויץ 2 מצליחה להתמודד עם משחקים כאלה שהם לגמרי דור נוכחי, איך היא לא מצליחה לעשות 60FPS בFC26 איפה הפאקינג בעיה? EA לא עושים DLSS, פיפא הרבה יותר תובעני בCPU ממה שחושבים? לא מבין מה קורה פה.
Laskin כתב:אני מקווה, כן… הרימאסטר הזה באוסף הוא ב-60 פריימים אגב? ורזולוציה סבירה? לא בדקתי אפילו
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Golan כתב:אמרתי לכם שגלקסי 2 יהיה רק פורט... לא יודע איך היו פה אנשים שפינטזו על רימאסטרד או רימייק.
glass man כתב:מסכים שגלקסי הוא היחיד שקיבל המשך רשמי אבל בתכלס, היו לכל המשחקים המשכים רוחניים כל הזמן.
Super mario 3D WORLD הוא המשך רוחני לMario 3D LAND
דונקי קונג בננזה הוא המשך רוחני למריו אודאסי.
אני מתכוון לא היה לנו משחק לינארי במריו שנים, בזמן שבדיוק קיבלנו את דונקי קונג בננזה למי שאוהב עולמות גדולים.
אני יודע שזה קצת לרמות, להכליל פה את דונקי קונג בננזה אבל הוא מריו לפחות כמו שיושי איילנד היה משחק מריו
ובכל מקרה אתם צודקים, כי אם יש גלקסי 3 זה אומר שהוא היחיד שיקבל 3 משחקים סביב הרעיון שלו, וזה באמת דבר כל כך מוזר שמעולם לא היה, אבל מזמן לא היתה חוויה לינארית כמוהו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים