glass man כתב:על RE9... כן נווידיה פשוט על אש. זה גם שאפו ענק לCapcom. לדעתי זה מוכיח את ההבדל בין מפתחות שהתכוננו כמו שצריך לסוויץ 2 ובאו במחשבה רצינית לנצל אותו טכנית,לבין חברות כמו EA או נאמקו שבאו פשוט לזרוק זין.הקטע ההכי מטורף פה, שקפקום אומרים שזה בכלל לא היה אתגר טכני בשבילם להביא אותו ל60FPS על הסוויץ 2....
מעודד מאוד, כנראה שאין סיבה שלא נראה את רזי 4 ריימיק ב60FPS בעתיד? הייתי בטוח שהוא יהיה 30FPS.
אני כל הזמן מתהפך כמו סטייק לגבי הכוח של הסוויץ 2, אבל זה כי הוא באמת מפתיע לגמרי טכנית.
glass man כתב:על מריו קארט החדש... מה עושה אותו הכי טוב מכנית בסדרה כל כך?קניתי אותו בבנדל והשתעממתי למוות, והאונליין מלא בחסרי חיים שהם tryhard
ראיתי שהוא בדיוק קיבל עדכון של תוכן לא?
glass man כתב:נדב: טוב לדעת, שיש קאונטרים לאייטימס מסוימים במריו קארט WORLD לא היה לי מושג נשמע הוגן. אני עדיין מאבד את המקום השני שלישי, בקביעות בגלל חפצים רנדומלים שמישהו זרק עלי, או שהרבה פעמים אני גונב לאנשים מקומות שלא מגיע לי להיות בהם בגלל חפצים רנדומלים אבל לא היה לי מושג שיש עכשיו מה לעשות נגד הדברים האלה וחשבתי שאני פשוט צריך לקבל את הרנדומליות הזו.
glass man כתב:
בנוגע לתוכן, זה מוצדק גם בעיני שיש פחות מסלולים כי אי אפשר למחזר את הישנים שלא מותאמים ל24 שחקנים. אין תלונות. הבעיה שלי אישית עם התוכן זה שפשוט אין דברים כייפים לעשות בעולם הפתוח, כאילו בשביל מה הם טרחו לעשות את העולם הפתוח הזה שאין איוונטים אין כלום? שוב אני ממש קאזואל במריו קארט אולי יש דברים ופספסתי?
כמו לאסקין אני כרגע מרגיש שזה בעיקר משחק לשחק עם האחיינים, והם גם קורעים לי את התחת בגלל כל הרנדומלזציה אז... ממורמר
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 12 אורחים