glass man כתב:אינטר, גם אם יש שם כישרון אדיר הם לא יכולים להביא אותו לידי ביטוי אם נינטנדו מכריחים אותם להחזיק לנו את היד.
אני לא יכול להאמין שנינטנדו לא למדו כלום מהשנאה שהיתה לגיימרים לזלדה SS ולהחזקת היד המטורפת שלו.
לעומת זאת הם ראו כמה אנשים אהבו את הפתיחות של BOTW ולא הבינו מזה כלום.
אני אגיע לפריים 4 מתישהו אבל Metroid Dread והרימאסטר קיבלו עדיפות אצלי.
Golan כתב:
מטרואיד דראד אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם. לא חושב שיש בו משהו בעייתי אחד.
DrKeo כתב:בתאוריה אפשר לעשות סוג של הנסיכה הקסומה (או כל סרט הרפתקאות משנות ה-80 לבחירתך) וזה לגמרי יכול לעבוד. אני פשוט לא חושב שזה הולך להרגיש כמו זלדה, זה הולך להרגיש כמו גרסה מודרנית של הסיפור שלא נגמר או כל הרפתקאת אגדות אחרת. לא היה בקולנוע סרט כזה שנים ובשילוב עם השם של זלדה אולי זה יכול להיות הצלחה, מי יודע.
אגב מעניין שזלדה עם החליפה של לינק מ-BOTW ועם חץ וקשת, אני משער שב-2025 היא לא יכולה להיות נסיכה במצוקה.
DrKeo כתב:זאת בדיוק הנקודה, שלא היה סרט כזה שנים. זאת הזדמנות לשחק על נוסטלגיה משני כיוונים במקביל - זלדה + סרטי הרפתקאות של פעם. לא שאני מעריץ גדול של הרעיון של זלדה live action כמו שהפוסטים הקודמים שלי בנושא הראו, אבל זה יכול לעבוד.
Laskin כתב:היו כאלה
נניח נרניה וארץ יצורי הפרא, שניהם מבוססים גם על ספרים שכולם מכירים
נרניה הצליח דווקא, אבל הוא גם פחות לילדים, ויצא בתקופה אחרת.
במקרה של זלדה באמת אין סיפור שהורים נוצרים אוהבים ויכול להציל אותו. אם יצליחו לעשות ממנו סיפור טוב - אופתע לטובה. אבל תחשוב על מריו, אם היה מצולם… הסיפור לא היה עובר טוב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים