ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2025, 17:37

עזוב את קאז, כל ה-world view שלו סובב סביב מה שהוא אמר בויכוח X בפורום קונסולות ב-2019. כולם אומרים שהמשחק יהיה בלעדי לסטים כי רוב המשחקים של VALVE בלעדיים לסטים וההגיון אומר שהוא יהיה. אף אחד לא יודע מה VALVE מתכננת, אבל ההגיון אומר שהמשחק יצא רק לסטים.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 21 נובמבר 2025, 22:56

DrKeo כתב:הסיבה שהמכשיר הזה ימכור בקושי 15 מליון יחידות היא שהוא לא אטרקטיבי, זה הכל. אין מספיק אנשים שרוצים PC בסלון, אנשים רוצים קונסולה בסלון. אין לה בלעדיים, היא יקרה מדי, וחלונות לא נועד להשלט על ידי שלט ואין לאף אחד פה אמונה שמיקרוסוטפט מסוגלת לעשות מערכת מספיק robust בכדי להתמודד עם כל הבלגן של ה-PC עם שלט ואפס טרחה (ע"ע התקנה של C++ RUNTIME, פרומפטים שקפצים, משחקים שדורשים כמה לאנצ'רים במקביל כדי לפעול, התנגשויות דרייברים, בעיות סאונד, באגים, גמגומים, וכו').

אתה בעצם אומר מה שכולם אומרים, שהמכשיר הזה לא אטרקטיבי ונותן את רוב הסיבות שרוב האנשים פה אומרים שהוא לא אטרקטיבי. ההבדל הוא שאתה חושב שזה רעיון ממש טוב לעשות מכשיר לא אטרקטיבי וכולם אומרים שזה רעיון ממש רע לעשות מכשיר לא אטרקטיבי.

ואני רק אציין שנקודה 4 היא מפגרת ברמות, ישר מהפה של פיל ספנסר שחפש תירוצים ללמה הוא נכשל. לכולם יש פס5, אף אחד לא מאבד את הספריה שלו אם הוא קונה אקסבוקס, לא כופים עליהם לזרוק את הפס5 לזבל. אם בדור הבא אפל מוציאה קונסולה מדהימה אני אקנה אותה במקום הפס6 ועדין תהיה לי כל הספריה שלי כי יש לי פס5. שלא נדבר על זה שכל המשחקי אונליין היום הם CROSS PLAY/CROSS PROGRESSION כך שבשניה שאני עושה לוגין לקונסולה של אפל כל המשחקי אונליין שלי וכל הרשימות חברים שלי אוטומטית שם. אנשים נשארים בפלייסטיישן כי מיקרוסופט לא נותנת להם סיבה לעבור ותו לא.

אז רכב מרצדס לא יותר טוב מקיה כי הוא מוכר פחות?
איך זה שהפלייסטיישן 2 מכר יותר מ1? איך ה 360 מכרה יותר מהמקורית? למה הכישלון של 3DO לא העיד על המקסימום שמתחרה חדשה בתחום יכולה למכור?
למה הכישלון של ה VITA לא קבע תקרת מכירות למכשירי האנדהלד?

אני לא אומר שהמכשיר של מיקרוסופט לא אטרקטיבי. אני אומר שבביצוע הנכון הוא יכול להיות אובייקטיבית קופסת הגיימינג הכי טובה שאפשר לשים מתחת לטלוויזיה.
זה לא אומר כלום לגבי פוטנציאל מכירות כאשר מחיר ושיווק הם פקטורים הרבה יותר גדולים ממה שאתה מציג. וכמכשיר 'Mark I' אין סיבה לצפות שהוא ימכור כמו המתחרות.
כמו שהאקסבוקס המקורית לא הייתה שיא המכירות של קונסולת מיקרוסופט, כך המכשיר ההיברדי הראשון לא יהיה נקודת שיא המכירות של מכשירים כאלה ממיקרוסופט.

אגב, אם יש לך מרצדס, מה אכפת לך כמה רכבי מרצדס נמכרים בהשוואה לקיה?
במודל קונסולה קלאסית אתה חייב למכור מספיק חומרה כדי שחברות יחשבו לנכון לעשות SKU לקונסולה שלך. במודל ההיברדי הלחץ הזה לא קיים.

לגבי נקודה 4, אני לא בטוח כמה באמת ממשחקי ה ever-green תומכים ב cross-progression.
אדם שהיה לו PS4 ו 5 יקנה PS6 ותהייה לו גישה לעשרות משחקים לשחק. פיפא. NFL. NBA. ארק ראיידרס. משחקים מהבקלוג.
אדם שהיה לו את הנ"ל ויקנה XBOX יצטרך לקנות הכל מחדש ולבנות ספרייה מאפס. מחסום פסיכולוגי משמעותי.

אם אני קונה XBOX דור חדש, אני לא רוצה להמשיך לשחק על פס דור ישן. רוצה להנות ממשחקים על החומרה החדשה. אז יותר קורץ לקנות פס6 כשכל הספרייה שלי עוברת לשם.

glass man כתב:חייבים להודות אבל שזה מצחיק, כמה שקאז אומר שאקסקלוסיבים הם חסרי חשיבות ואף אחד לא קונה בשבילן קונסולות, ובאותה נשימה אומר שואלב בחיים לא תוציא אקסקלוסיבי שלה לקונסולות :-)

וזו התזכורת הקבועה שלא אמרתי שבלעדיים הם חסרי חשיבות, אלא שהחשיבות הזו מופרזת, ושבסופו של דבר רק ספורים מהם באמת עושים אימפקט למכירות.
וזו התזכורת שאין לי בעיה עם חברות שמחליטות בינם לבין עצמם להוציא משחק בבלעדיות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2025, 10:20

אתה לא מבין את ההבדל בין קונסולה לרכב?
אז אסביר:
רכב יוקרתי מייצר פחות ויכול להיות לו רווח עצום עבור כל יחידה וזה מספיק כי זה כל מה שהם מוכרים - את הרכב.
קונסולה צריכה למכור תוכנה. הרווח מהחומרה לא מעניין ולא יכול להחזיק רבע סטודיו שיפתח משחק AAA.
קונסולה שמוכרת 15 מליון יחידות - לא תוכל להחזיק כל כך הרבה מפתחות, ולשלם על כל ההוצאות שלהן ולקחת סיכונים, כי אין לה את האקוסיסטם שזה אומר ההכנסות ממנויים שונים ואחוזים ממכירות צד ג. אז זה אומר פיטורים, זה אומר סגירת סטודיואים, זה אומר פחות משחקים, זה אומר פחות תחרות, זה רע לכולנו.
מה יעזור שחברות ירצו את הSKU שלך אם אתה מוכר שם 5% מהמתחרה? זה לא מספיק כסף.
ולא, הכנסות ממשחקים בתור מפיצה - לא יוכלו לכסות את זה לאורך זמן. לפתח משחק ב-5-7 שנים בעלות של 200-500 מליון דולר כשיש סיכוי שייכשל ואין לך את הגב של האקוסיסטם ו-30 אחוז מכל מכירה של צד ג׳ זה משהו שמיקרוסופט לא תעשה, והיא הוכיחה זאת על ידי סגירת סטודיואים ופיטורים המוניים והפסקת פיתוח של משחקים - גם כשיש לה אקוסיסטם של 50 מליון יוזרים. לא סתם יוביסופט ו-EA נמכרות לחברות פרטיות, זה הפך להיות עסק מאוד ריסקי ואם אין לך חנות מצליחה אתה לא מצליח להרים את הראש מעל המים לאורך זמן.
אקס בוקס עם 15 מליון יוזרים זה אומר אקס בוקס מאוד מצומצמת, עם מעט מאוד פיתוח פנימי.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2025, 10:50

כמו שאמרת מיקרוסופט כבר שנתיים מפטרת ומקצצת.
אולי כשהם מתכננים דור מההתחלה כשהם מרוויחים X% על החומרה + הפצה צד ג' אז הם יתאימו את מטרת המכירות ואת התקציבים וכו'.

למיקרוסופט עדיין יש מינוי גיימפאס (שבמידה רבה בעצם עושה את ההיפך ו'מחנך' את היוזרבייס שלך לא לקנות משחקים ישירות)
,וכן, היא תצטרך לעשות עבודה ו/או להציע תמריצים כדי להגדיל כמה שניתן את ה spending בחנות שלה.

כפי שאמרתי כמה פעמים, אם אתה לא מאמין ביכולת של מיקרוסופט לעשות את הדבר הזה, איזה סיכוי יש לה בעוד דור סטנדרטי עם הרבה פחות פיצ'רים מייחדים ועם כל ה baggage של הדור הזה.
מה יקרה בדור הבא עם קונסולה קלאסית שטרנד המכירות של חומרת XBOX ייעצר/יתהפך?
לא, משחקי בלוקבלאסטר לא יושקו בלעדית לחומרת הדור הבא, כפי שגם פלייסטיישן לא ישיקו את הבלוקבאסטרים שלהם בלעדיים לפס6.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2025, 13:01

פלייסטיישן אבל כן משחקים בלוקבאסטרים בבלעדיות. הם יוצאים למחשב הרבה אחרי וגם עכשיו מדברים שהם הולכים לצמצם את זה בעתיד כי הבינו כנראה שזה לא באמת משתלם, למעט כמובן משחקי אונליין שחייבים בסיס כמה שיותר גדול. לפי כל הסימנים המצב יישאר כפי שהוא או אפילו יותר בלעדיות בדור הבא, בכל הקשור למשחקי סינגל.

הסיכוי היחידי של מיקרוסופט היה ועדיין נשאר - בלעדיים מוחלטים ללהיטים הכי גדולים. העניין הוא שאפילו COD כבר לא להיט ענק שהיה, הם מחסלים את המותג מכל כיוון… אף פעם לא מאוחר אבל הם יכולים לדעתי לעשות בדיוק את ההפך ממה שאתה מציע, כי בכיוון שהם הולכים אליו הם יעלמו לחלוטין.
להוציא את WoW וCOD ופייבל ואלדר סקרולס וטוני הוק וקראש והיילו וגורס וכו׳ (ויש פה עוד המון ״וכו׳״) בבלעדיות לאקוסיסטם שלהם. מי שירצה לשחק בהם חייב לשלם להם, להיות שם, לקנות קונסולה שלהם אם ירצה לשחק בסלון או להתקין את אפליקציית החלונות שלהם במחשב או בכל נייד שירצו, ולהחזיק אצבעות שאנשים אשכרה יאמינו להם שאם זה ייכשל במשך שנתיים עדיין לא נראה את זה בשום מקום אחר.
כך או כך כבר כמעט ואין להם מה להפסיד, כי הכיוון הנכחי משאיר להם פירורים וזה יוביל להתפוררות, בריחת כשרונות וסגירה של עוד ועוד מפתחות כשרוניות. זה יכול לקחת עוד עשור כדי להחזיר את האמון, אבל זו כנראה הדרך היחידה. ובוא, זה מיקרוסופט… הם יכולים להרשות לעצמם לספוג. וכן, להפסיק את התשלום על אונליין כנראה יעזור להם מאוד ולכן מתוך כל מה שאתה מציע אני מסכים עם זה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2025, 15:22

אני מדבר על השנים הראשונות של הדור הבא. סוני לא תוציא את הבלוקבאסטרים שלה בלעדית לפס6.
בלאק אופס 7 זמין על קונסולות דור קודם. המשחק שייצא במקביל לשיגור של הדור החדש לא יהיה בלעדי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2025, 15:41

האקסבוקס הבאה היא לא ״mark 1״, היא הקונסולה החמישית של מיקרוסופט, חברה שתהיה כמעט 30 שנים בתחום בזמן השיגור. האקסבוקס הבאה יכולה להיות כל מה שמיקרוסופט תרצה שהיא תהיה. אף אחד לא כפה עליה לעשות חתיכת ג׳אנק גנרי בלי בלעדיים שעולה 1000$, זאת הייתה הבחירה של מיקרוסופט.

זאת אסטרטגיה מטומטמת שתעלה להם בכל מה שהם בנו עד היום, בעשרות מליוני משתמשים ובמליארדי דולרים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 22 נובמבר 2025, 16:17

את מנכ''ל מיקרוסופט זה לא מעניין. כל המהלכים האחרונים שהם עושים בכללי, מראה שהצרכנים הקטנים בקצה (לא העסקים), לא מעניינים אותם בכלל.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2025, 19:42

Hypno כתב:אני מדבר על השנים הראשונות של הדור הבא. סוני לא תוציא את הבלוקבאסטרים שלה בלעדית לפס6.
בלאק אופס 7 זמין על קונסולות דור קודם. המשחק שייצא במקביל לשיגור של הדור החדש לא יהיה בלעדי.

עם זה אני חצי מסכים. כמו בדור הזה - הם בטח יוציאו איזה ראצ׳ט ועוד משחק או שניים בבלעדיות, וראצ׳ט כן נחשב בלוקבאסטר, אם כי קטן יותר… הגדולים באמת? נכון, לא יצאו ב-3 שנים הראשונות כנראה ממש גדולים שידלגו על הפס5. אז מה? זה עדיין בתחום האקוסיסטם שלהם. זה עדיין יביא אנשים לקנות את הקונסולה.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2025, 20:54

DrKeo כתב:האקסבוקס הבאה היא לא ״mark 1״, היא הקונסולה החמישית של מיקרוסופט, חברה שתהיה כמעט 30 שנים בתחום בזמן השיגור. האקסבוקס הבאה יכולה להיות כל מה שמיקרוסופט תרצה שהיא תהיה. אף אחד לא כפה עליה לעשות חתיכת ג׳אנק גנרי בלי בלעדיים שעולה 1000$, זאת הייתה הבחירה של מיקרוסופט.

זאת אסטרטגיה מטומטמת שתעלה להם בכל מה שהם בנו עד היום, בעשרות מליוני משתמשים ובמליארדי דולרים.

היא יותר קרובה ל Mark I מכל תיאור אחר.
לא לפני חודש כל האינטרנט הסתלבט על מיקרוסופט וה Ally X בגלל כל השטויות עם ווינדוס שיש במכשיר? זה עושה לך רושם של מכשיר עם 30 שנה מאחוריו? נראה כמו מחלות ילדות.

(אגב, למכשיר הזה של מיקרוסופט יהיו יותר בלעדיים מכל מכשיר אחר)

Laskin כתב:
עם זה אני חצי מסכים. כמו בדור הזה - הם בטח יוציאו איזה ראצ׳ט ועוד משחק או שניים בבלעדיות, וראצ׳ט כן נחשב בלוקבאסטר, אם כי קטן יותר… הגדולים באמת? נכון, לא יצאו ב-3 שנים הראשונות כנראה ממש גדולים שידלגו על הפס5. אז מה? זה עדיין בתחום האקוסיסטם שלהם. זה עדיין יביא אנשים לקנות את הקונסולה.

לא מחשיב את ראצ'ט כבלוקבאסטר. גם לא את הרימייק של דימון סולס. אם יהיה רימייק של בלאדבורן בלעדי לפס6 גם הוא לא יהיה תחת המושג של בלוקבאסטר.
בכל אופן אני משער שסוני תרצה לשמש דוגמה לאחרי בנוגע למכשיר הנייד ורוב, אם לא כל, מה שסוני תשחרר בשנים הראשונות יהיה שחיק על חומרת ה handheld גם כן.

אם אתה מסכים למה שאני אומר אז למה לכתוב:
אף פעם לא מאוחר אבל הם יכולים לדעתי לעשות בדיוק את ההפך ממה שאתה מציע, כי בכיוון שהם הולכים אליו הם יעלמו לחלוטין.
להוציא את WoW וCOD ופייבל ואלדר סקרולס וטוני הוק וקראש והיילו וגורס וכו׳ (ויש פה עוד המון ״וכו׳״) בבלעדיות לאקוסיסטם שלהם.

אין דבר כזה COD בלעדי ל XBOX החדשה בשנים הראשונות של הדור. כנ"ל אלדר סקרולס ודומיו. מספיק עם הפנטזיות הפרועות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2025, 21:20

כמה עותקים משחק צריך למכור בשנה הראשונה של מכשיר חדש שהוא יוצא אליו בבלעדיות, כדי להחשב כבלוקבאסטר אצלך בספר?

וכתבתי בצורה מאוד ברורה ״לאקוסיסטם שלהם״. זה לא מגביל למכשיר חדש. זה מגביל לחנות של מיקרוסופט באקס בוקס, במחשב, בנייד.
אם הם רוצים לחזור לימי ה-360 ואפילו יותר טוב - זו הדרך.
אבל בגלל כל השטויות שלהם, כתבתי שייקח להם בערך עשור להחזיר את האמון. עשור של עקביות אסטרטגית, ללא זיגזוגים, ללא ביטולים של משחקים שהוצגו, ללא סגירת חברות ופיטורים המוניים. לכן אני לא חושב שזה כבר יקרה, וכולנו הפסדנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 נובמבר 2025, 23:28

Hypno כתב:
לא לפני חודש כל האינטרנט הסתלבט על מיקרוסופט וה Ally X בגלל כל השטויות עם ווינדוס שיש במכשיר? זה עושה לך רושם של מכשיר עם 30 שנה מאחוריו? נראה כמו מחלות ילדות.

(אגב, למכשיר הזה של מיקרוסופט יהיו יותר בלעדיים מכל מכשיר אחר)

לא, זה לא. זאת הקונסולה החמישית שלהם, זאת עבודה. זה שהם שחררו את הx כאיזו אלפא לעשות ניסויים על אנשים ששלמו 1000$ על ניידת זה בזיון נפרד. מיקרוסופט שועל ותיק בתחום, זאת הקונסולה המחמישית שלהם, הם יכלו ליצור כל דבר ובחרו לעשות את זה. זאת האסטרטגיה שהם הולכים איתה, האסטרטגיה שאתה רצית, ובו נראה מה יקרה לrevenue, למכירות חומרה ולבסיס המשתמשים שלהם.

ולא, אין לה אפילו בלעדי אחד, אין לה אף משחק שאפשר להשיג רק עליה, אפילו לא אחד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2025, 23:58

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2025, 07:56

אנחנו יכולים, בבקשה, לא ליפול להגדרה של ''המכשיר'' ופשוט לקרוא לזה כמו שזה - "PC"? :). קאזז מנסה לערבב אותנו שזה "מכשיר". זה לא. זה PC. "בלעדי" ל PC הוא לא באמת בלעדי למיקרוספט. הוא כנראה בלעדי לSteam. ומי עושה את הכסף מסטים? לא מיקרוסופט. כל השאר, טחינת מים מיותרת.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 11:35

להתחשב במספרים שראינו מסוני על ההכנסות מה-PC בתקפות המשחקים הכי מצליחים שלהם בסטים כמו HZD ו-GOW2018, זה כנראה הכל מדסטיני ו-HD2.

Klayman כתב:אנחנו יכולים, בבקשה, לא ליפול להגדרה של ''המכשיר'' ופשוט לקרוא לזה כמו שזה - "PC"? :). קאזז מנסה לערבב אותנו שזה "מכשיר". זה לא. זה PC. "בלעדי" ל PC הוא לא באמת בלעדי למיקרוספט. הוא כנראה בלעדי לSteam. ומי עושה את הכסף מסטים? לא מיקרוסופט. כל השאר, טחינת מים מיותרת.

כן, מן הסתם, לא ברור איך קאז הצליח להכניס אותנו לטרמינולוגיה הטפשית הזו. הדבר הזה הוא סתם PC שמריץ חלונות 11 עם צ'יפ של לפטופ. זה לפטופ שמחובר לטלביזיה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 נובמבר 2025, 12:42

מייקרוסופט החליטה שהיא פורשת מהאוקיינוס שסוני שוחה בו, בשביל להיות הכריש בבריכת המצפה התת ימי באילת.
מייקרוסופט פרשה מהאוקיינוס הזה ומהתחרות כי היא הפסידה זה לא MARK 1 זו פרישה מהתחרות.

עכשיו אתה אומר שזו התחלה מחדש, מחלת ילדות? טוב שלא אמרת שזה כמו פוליו או CP וזהו.
אתה לא דיברת ככה אף פעם קאז תמיד אמרת שזה הצעד הכי טוב האולטימטיבי המושלם.
זה שיתקן את כל הבעיות החלק החסר בפאזל וכו' וכו'.

זו "הקונסולה" האחרונה של מייקרוסופט, בדור הPS7 הם כבר יתנו לחברות כמו ASUS ולונבו, לייצר אקסבוקסים משלהן ממותגים ברישיון, ומייקרוסופט עצמה פשוט לא תייצר כלום.
לשם זה הולך, הפסד טוטאלי, אם זה שווה למייקרוסופט להמשיך בתחרות זה דיון אחר (אני אישית חושב ששווה להם) אבל אתה לא דיברת ככה אתה אמרת שזה מה שצריך להיות בשביל הצלחה.

זה בדיוק מה שSEGA עושה היום בברזיל, נותנת לחברות כמו Tectoy רישיון להמשיך לייצר מגה דרייב ולמכור אותו בברזיל ולפתח לו משחקים כמו "גיטר הירו" וכו אבל הם רק חיים מהכסף הזה ולא מתכוונים לעולם לייצר אותה שוב בעצמם, אפילו לא מוכנים להתעסק בסרטיפקציה למפתחים שרוצים לפתח למגה דרייב משחקים חדשים. לשם מייקרוסופט הולכת, זה מינוס אפס, לא התחלה חדשה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 12:51

כבר בדור הקרוב הולכים להיות מכשירי אקסבוקס של ASUS וכו', זה די ברור מאיך שהם מציבים את עצמם. נראה שמיקרוסופט פשוט תמכור להם את ה-SOC והם יעשו את השאר, כמו שNVIDIA עושה עם כרטיסי המסך שלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 13:34

ה-5060TI עם 16GB עכשיו במכירות שישי השחור בפחות מ-400$. צריך לזכור את זה לקראת השיגור של הגייבקיוב החלשה מהפס5 בזמן שהכרטיס הזה מריץ את AW2 ב-1440p עם Path tracing ו-DLSS4 במצב QUALITY ב-120FPS ואת OUTLAWS בתצורה דומה ב-150FPS, כרטיס עם מספיק זיכרון לכל דבר שתזרקו עליו. מרתק לדעת כמה תעלה הגייבקיוב, אני מאוד מקווה שפחות מ-500$.

אגב, בשילוב עם CPU טוב כל המערכת עם כרטיס שכזה צורכת בערך 250W, דומה מאוד לפס5/XSX שיגור.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2025, 13:44

אפשר לפתוח על זה התערבות :). אני אהמר כמו קאזז-לא פחות מ699$. בסבירות גבוהה 799$.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 13:59

אממ, אפשר להסתכל על החלקים שיש בפנים ולנסות לנחש :)

אבל אפשר גם לשער כמה אדם מוכן לשלם על "קונסולה" שמריצה את BMW בלי RT ב-1080P עם FSR בפחות מ-30FPS והייתי רוצה להגיד שזה לא יותר מ-400$. הפס5 הדיגיטלית כרגע נמכרת ב-399$ והיא טובה בכל פרמטר אפשרי ואפילו מקבלים בקופסה... *גאלפ* שלט! אבל מצד שני ברור לכולנו ש-VALVE הולכת לחפש רווח על כל קונסולה וברור לכולנו שהמכשיר הזה לא יהיה מתחת ל-400$. והרי אם נהיה רציניים ברור לכולם שמכשיר חלש משמעותית מהפס5 ללא שלט לא יכול להיות מתומחר יותר מ-400$.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2025, 14:50

מחשב , קיאו, מחשב!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 14:52

Klayman כתב:מחשב , קיאו, מחשב!

ולכן הגרשיים :)
מחשב (!), בלי שלט, לא מסוגל להריץ את רוב משחקי האונליין הגדולים, חלש מהפס5, אבל מעמיד פנים שהוא כן פס5. איך מתמחרים את זה? אין לי מושג, אבל אדם מיינסטרים לא ישלם על זה יותר מהפס5 והיא כרגע עולה 399$.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2025, 15:16

אבל מה עם מגהבונק ?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2025, 15:22

צריך שלט כדי לשחק בו? למרות שאני די בטוח ששחקתי בו כבר כשקראו לו vampire survivors.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 נובמבר 2025, 15:48

יאפ לא רק שהגייבקיוב לא יהיה מתחת ל400 אני גם לא מאמין שהוא יהיה 550$ אלא הרבה יותר, ואלב אמרו שהם לא מתכוונים לסבסד אותו. כולנו פה חוץ מקאז אמרנו למה, כי כל אחד יכול להתקין עליו ווינדוס ואז ואלב לא בהכרח תראה ממנו שקל. :-)

להוציא מכשיר שלא יכול לעשות RT בBMW ב1080P כמו שנדב אמר. מכשיר שהנציגים של ואלב זזים באי נוחות בכסא שלהם או מתחילים לגרד בראש כל פעם שמישהו שואל אותם על ביצועי הRT והם אומרים "הם טובים" זה יהיה כישלון חסר תקדים שהמעריצים של ואלב יעשו לו ספין של הצלחה כמו שהם עושים לסטים דק :-)

קאז יאשים את המחיר או את חוסר היכולת של גייב לסבסד אותו (לול, איזה חארטה הוא יכול לסבסד בלי למצמץ)
מה שקאז לא מבין שהגייבקיוב הוא סה'כ גרסת הDock של הסטים דק. זה נועד להיות כולה מכשיר שגיימר עם סטים דק עובר לשחק בו בסלון אחרי שהוא שיחק בסטים דק.
או במילים אחרות, זה סה'כ הGameboy Player של הגיימקיוב/SNES/N64 שנתן לך לשחק משחקים של גיים בוי על הטלווזיה שלך. זה לא נועד להיות להיות הצלחה מטאורית
בדיוק כמו שהGB Player לא נועד, קאז מנסה בכוח לעשות מזה קונסולה.
DrKeo כתב:כבר בדור הקרוב הולכים להיות מכשירי אקסבוקס של ASUS וכו', זה די ברור מאיך שהם מציבים את עצמם. נראה שמיקרוסופט פשוט תמכור להם את ה-SOC והם יעשו את השאר, כמו שNVIDIA עושה עם כרטיסי המסך שלה.

אם זה יקרה כבר בדור הקרוב, מייקרוסופט אפילו יותר מטומטמים ממה שכולנו חשבנו :-) וקאז חושב שהאקסבוקס הבאה תהיה הצלחה עם 100 אלף דגמים שלו בשוק כבר בדור הבא? יש עד היום אנשים שלא הבינו שהWII U זו קונסולה חדשה או שחשבו בטעות שהיא ניידת מחוץ לבית כמו הסוויץ, והוא רוצה שאנשים יצליחו להבין איזה אקסבוקס לקנות משלל הדגמים האלה? טירוף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים