DrKeo כתב:הסיבה שהמכשיר הזה ימכור בקושי 15 מליון יחידות היא שהוא לא אטרקטיבי, זה הכל. אין מספיק אנשים שרוצים PC בסלון, אנשים רוצים קונסולה בסלון. אין לה בלעדיים, היא יקרה מדי, וחלונות לא נועד להשלט על ידי שלט ואין לאף אחד פה אמונה שמיקרוסוטפט מסוגלת לעשות מערכת מספיק robust בכדי להתמודד עם כל הבלגן של ה-PC עם שלט ואפס טרחה (ע"ע התקנה של C++ RUNTIME, פרומפטים שקפצים, משחקים שדורשים כמה לאנצ'רים במקביל כדי לפעול, התנגשויות דרייברים, בעיות סאונד, באגים, גמגומים, וכו').
אתה בעצם אומר מה שכולם אומרים, שהמכשיר הזה לא אטרקטיבי ונותן את רוב הסיבות שרוב האנשים פה אומרים שהוא לא אטרקטיבי. ההבדל הוא שאתה חושב שזה רעיון ממש טוב לעשות מכשיר לא אטרקטיבי וכולם אומרים שזה רעיון ממש רע לעשות מכשיר לא אטרקטיבי.
ואני רק אציין שנקודה 4 היא מפגרת ברמות, ישר מהפה של פיל ספנסר שחפש תירוצים ללמה הוא נכשל. לכולם יש פס5, אף אחד לא מאבד את הספריה שלו אם הוא קונה אקסבוקס, לא כופים עליהם לזרוק את הפס5 לזבל. אם בדור הבא אפל מוציאה קונסולה מדהימה אני אקנה אותה במקום הפס6 ועדין תהיה לי כל הספריה שלי כי יש לי פס5. שלא נדבר על זה שכל המשחקי אונליין היום הם CROSS PLAY/CROSS PROGRESSION כך שבשניה שאני עושה לוגין לקונסולה של אפל כל המשחקי אונליין שלי וכל הרשימות חברים שלי אוטומטית שם. אנשים נשארים בפלייסטיישן כי מיקרוסופט לא נותנת להם סיבה לעבור ותו לא.
glass man כתב:חייבים להודות אבל שזה מצחיק, כמה שקאז אומר שאקסקלוסיבים הם חסרי חשיבות ואף אחד לא קונה בשבילן קונסולות, ובאותה נשימה אומר שואלב בחיים לא תוציא אקסקלוסיבי שלה לקונסולות
Hypno כתב:אני מדבר על השנים הראשונות של הדור הבא. סוני לא תוציא את הבלוקבאסטרים שלה בלעדית לפס6.
בלאק אופס 7 זמין על קונסולות דור קודם. המשחק שייצא במקביל לשיגור של הדור החדש לא יהיה בלעדי.
DrKeo כתב:האקסבוקס הבאה היא לא ״mark 1״, היא הקונסולה החמישית של מיקרוסופט, חברה שתהיה כמעט 30 שנים בתחום בזמן השיגור. האקסבוקס הבאה יכולה להיות כל מה שמיקרוסופט תרצה שהיא תהיה. אף אחד לא כפה עליה לעשות חתיכת ג׳אנק גנרי בלי בלעדיים שעולה 1000$, זאת הייתה הבחירה של מיקרוסופט.
זאת אסטרטגיה מטומטמת שתעלה להם בכל מה שהם בנו עד היום, בעשרות מליוני משתמשים ובמליארדי דולרים.
Laskin כתב:
עם זה אני חצי מסכים. כמו בדור הזה - הם בטח יוציאו איזה ראצ׳ט ועוד משחק או שניים בבלעדיות, וראצ׳ט כן נחשב בלוקבאסטר, אם כי קטן יותר… הגדולים באמת? נכון, לא יצאו ב-3 שנים הראשונות כנראה ממש גדולים שידלגו על הפס5. אז מה? זה עדיין בתחום האקוסיסטם שלהם. זה עדיין יביא אנשים לקנות את הקונסולה.
אף פעם לא מאוחר אבל הם יכולים לדעתי לעשות בדיוק את ההפך ממה שאתה מציע, כי בכיוון שהם הולכים אליו הם יעלמו לחלוטין.
להוציא את WoW וCOD ופייבל ואלדר סקרולס וטוני הוק וקראש והיילו וגורס וכו׳ (ויש פה עוד המון ״וכו׳״) בבלעדיות לאקוסיסטם שלהם.
Hypno כתב:
היא יותר קרובה ל Mark I מכל תיאור אחר.
לא לפני חודש כל האינטרנט הסתלבט על מיקרוסופט וה Ally X בגלל כל השטויות עם ווינדוס שיש במכשיר? זה עושה לך רושם של מכשיר עם 30 שנה מאחוריו? נראה כמו מחלות ילדות.
(אגב, למכשיר הזה של מיקרוסופט יהיו יותר בלעדיים מכל מכשיר אחר)
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:[x] https://x.com/insidergamingig/status/19 ... 5627347136[/x]
Klayman כתב:אנחנו יכולים, בבקשה, לא ליפול להגדרה של ''המכשיר'' ופשוט לקרוא לזה כמו שזה - "PC"?. קאזז מנסה לערבב אותנו שזה "מכשיר". זה לא. זה PC. "בלעדי" ל PC הוא לא באמת בלעדי למיקרוספט. הוא כנראה בלעדי לSteam. ומי עושה את הכסף מסטים? לא מיקרוסופט. כל השאר, טחינת מים מיותרת.
היא יותר קרובה ל Mark I מכל תיאור אחר.
לא לפני חודש כל האינטרנט הסתלבט על מיקרוסופט וה Ally X בגלל כל השטויות עם ווינדוס שיש במכשיר? זה עושה לך רושם של מכשיר עם 30 שנה מאחוריו? נראה כמו מחלות ילדות.
Klayman כתב:מחשב , קיאו, מחשב!
DrKeo כתב:כבר בדור הקרוב הולכים להיות מכשירי אקסבוקס של ASUS וכו', זה די ברור מאיך שהם מציבים את עצמם. נראה שמיקרוסופט פשוט תמכור להם את ה-SOC והם יעשו את השאר, כמו שNVIDIA עושה עם כרטיסי המסך שלה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים