This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:מוכן לשים כסף שגם הורייזון 3 בפיתוח לפס5… הבעייה היא שהוא בטח ייצא איזה שנתיים לתוך הדור הבא, משמע קרוס ג׳ן
Laskin כתב:אוקיי, אפילו אם זה יימשך כל הדור הבא - אז כשיצא הפס7 נראה משחקי "פס6"... מתישהו נראה אותם![]()
אז אם הורייזון 3 כן יוצא ב-2032, והוא ייצא גם לPS5 - אז כן נראה עוד משחק מגרילה בדור הזה.
Laskin כתב:כן אבל רוקסטאר מוציאים משחק אחד בעשור עכשיו, הם היו עושים 2 משחקיGTA בדור לפני 2 דורות, דור קודם הוציאו רק RDR, לפני 3 דורות זה היה 3 משחקים ועוד כמה DLC… ולפי השמועות הוא עולה להם בערך 2 מליארד דולר לפיתוח.
Laskin כתב:הם עלו מ-4 שנים שבנו משהו מאפס ל-8 שנים. זמני הפיתוח הוכפלו מאז הפס3. התקציבים עלו פי 10, במקרה של GTA6 כנראה פי 20.
אני רק אומר שרוקסטאר לא דוגמא טובה, הם לא מייצגים את מה ששום חברה אחרת יכולה לעשות.
Laskin כתב:שמועות תמיד מפריזות קצת, לפעמים הרבה, אז 2 מליארד נשמע לי גם המון, אבל 1.5 או קרוב לשם - כן. נשמע לי סביר שחברה שרוצה לשחזר את ההצלחה של המשחק הקודם ולעבור אותה, לעשות משהו עצום שבחיים לא היה ולא יהיה עד המשחק הבא שלה, וזה לחלוטין אפשרי ואפילו סביר שיקרה - תשקיע מאמצים ומשאבים חסרי תקדים כדי להבטיח את זה.
Laskin כתב:לגבי החזרת ההשקעה - אני צופה את זה תוך הרבה, הרבהההה פחות משנתיים-שלוש, ואולי אפילו פחות מחודש.
אתה זוכר שGTA5 עשה מליארד דולר תוך שלושה *ימים*, כן? זה רק מההכנסות על המכירות של המשחק עצמו, בלי אונליין.
משחק של 60 דולר, כשזה בטח יעלה 80… ונראה לי שאתה תסכים גם כן שהמשחק הזה ישבור את השיא שלו. אז איך הגעת לשנתיים שלוש כדי להחזיר את ההשקעה? אפילו אם זה 2 מליארד זה יקרה בחצי שנה הראשונה בלי שום ספק בעיניי. אם האונליין הפעם יהיה מוכן וטוב כבר בהשקה, ונראה לי שלא יפספסו את זה אחרי הדחייה האחרונה - אז אולי תוך שבועיים אפילו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 28 אורחים