נושא *לא* E3 2025

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא *לא* E3 2025

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2025, 17:02

לא באמת אכפת לי שחסם אותי, הדיעות שלו בעניין ״חברתי״ לא משנות את העובדה שהוא מפתח משחקים גאון שעושה את משחקי הפאזל הכי טובים ומקוריים בתעשייה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 דצמבר 2025, 17:25

האמת המשחק החדש שלו נראה אש, אני חולה על הסוג הספציפי הזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2025, 10:19

תצוגה נחמדה, הרמתי כל כך הרבה ועדיין לקח לי איזה שעתיים לעבור על הכל…
הכי אהבתי:
SW FOTOR בטח משחק לדור הבא בלבד, הכרזה מגניבה כי כולם חשבו שמדובר ברימייק ומסתבר שזה באמת משחק גדול חדש. יש גם משחק מירוצים שיכול להיות נחמד… מלחמת הכוכבים אולי מת עבורי בקולנוע ובטלוויזיה, אבל חי לגמרי בגיימינג. רק חסר לנו איזה מבט חדש על ג׳דיי הבא שיסגור את הטרילוגיה.

Coven of the Chicken Foot - נראה כמו משחק של סטודיו ג׳יבלי והוא בכלל מהיוצר של אנצ׳רטד, מה עוד אפשר לבקש?? אה כן, ומלא גיימפליי, שזה הפתיע אותי.
בקלות אחד מהמצופים ביותר שלי עכשיו
ויחד איתו גם:
Bradley the Badger - אני ממש אוהב שמשחקים עושים מכתב אהבה למשחקים אחרים. איזה יופי ואיזו יצירתיות! ממש הפתיע אותי, אחד הטובים בתערוכה בלי ספק, וגם פה מלא גייימפליי… תענוג.

ONTOS מהיוצרים של SOMA נראה ממש מגניב.

Divinity - היה טריילר ממש מעולה אבל הכל CG ובטח ייצא עוד מלא שנים.

Exodus הפציץ עם טריילר שמראה היקף עצום, נראה כמו משחק של 80 שעות. ממש הפתיע לטובה אבל חבל שלא היה יותר גיימפליי של מערכת הקרב. הסיפור והעולם נראים ממש מעולה. לגמרי מאס אפקט, רק בעיניי נראה מגניב הרבה יותר. הם גם הכריזו על משחק בשם Warlock בלי גיימפליי אבל נראה מעניין מאוד. נראה שWotC מהמרים חזק על משחקי AAA אני מקווה שיצליח להם.

Control 2 - וואו. נראה מטורף ואני אולי לבד פה אבל אני מאוד שמח שעברו לMelee במקום יריות. מתאים יותר לסגנון המשוגע.

לא קשור לגיימינג אבל סטריט פייטר נראה אדיר!!! איזה קאסט מעולה. אהבתי מאוד את הנאמנות למשחק, לפי הטריילר לפחות.

2 משחקי טומב ריידר - זו הפתעה. אני צנצנת אם באמת יצאו שנה אחרי שנה אבל בא נראה. הסיבה היחידה שאני חושש היא שאמאזון מאחורי זה ולכן אין לי הרבה אמון, אבל טריילרים נחמדים סה״כ.

המשחק של ג׳ונתן סלואן אמנם באמת ״סוקובן״ למתקדמים, אבל לא הכי התלהבתי ממה שראיתי. ועדיין - day1 כי אני כן סומך עליו וגם העד לא היה נראה משהו בהתחלה, אבל כשמשחקים ונכנסים לזה מדובר ביצירת אמנות מושלמת. אתן צ׳אנס.

Out of Words - כבר ראינו אבל וואו כמה שבא לי לשחק אותו כבר. סטופ מושן הכי יפה שראיתי במשח, ונראה קו-אופ מושלם.

אייס קומבט 8 - אם יש מוד למציאות מדומה אני בפנים. נראה מצוין.

No Law אמור להיות אינדי אבל נראה כמו משחק צד של סייברפאנק. איזה יופי של גרפיקה וגיימפליי. הפתיע מאוד.

High guard היה אמור להיות ה-הכרזה של הערב….? איזו אכזבה. נראה ממוצע מאוד.

היה את המשחק גם של Bad Robot עם סוני שנראה ממש ממוצע. אבל לפחות סוני לא מבזבזים משאבים… וכן אהבתי שהוא קומאופ ל-4 שחקנים, יש מצב שייצא ממנו משהו טוב מאוד אפילו, פשוט הטריילר לא הלהיב אותי בכלל. מה שכן, הופתעתי שהוא בשלב כל כך מתקדם, חשבתי שרק עכשיו מתחיל הפיתוח שלו מההכרזה של סוני.

מגה-מן חדש! נראה מצוין. חבל רק שזה 2027. הכרזה מוקדמת מדי… וכן, קיוויתי מקאפקום ליותר, בכל הקשור להפקה של מגה מן אחרי כל כך הרבה זמן.

The Free Shepard נראה חמוד מאוד

Phantom Blade 0 עדיין נראה משחק מטורף, נראה טוב מתמיד בטריילר שהראו.

Gang of Dragon - וואו איזה טריילר מעולה! נראה נראה יותר טוב מכל יאקוזה שראיתי עד היום. לא יודע על המשחק כלום אבל אני בפנים.

בלטו בחוסר הנוכחות:
מיקרוסופט, סוני ונינטנדו.
לא ציפיתי מנינטנדו… אבל סוני רק עם ה4Loop הזה, ומיקרוסופט עם… כלום? איפה פייבל? איפה פורצה הורייזון ביפן? רק הרחבה לדיאבלו
בתור המפיצה הכי גדולה בתעשייה - מצופה מהם לשים הרבה יותר דגש על אירועים כאלה. גם יוביסופט כלום בערך, אבל הם גם ככה די נכחדו.
קיוויתי גם לטיזר של פפ7 האחרון. באסה.
על HL3 אני כבר לא מדבר :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 דצמבר 2025, 10:47

Bradley the Badger משחק התצוגה שלי. ראיתי את הרוב בלייב כי לא הצלחתי לישון. היה חמוד, שמתי ברקע.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2025, 10:53

Control 2 היה ההייליט מבחינתי ביחד עם פרגמנטה :-)
זה בהחלט מוזר לי לראות את רמדי עושים משחק שהוא לא שוטר גוף שלישי, אבל זה עוד יותר מוזר לראות כמה המשחק נראה טוב גרפית, ועדיין נראה כל כך מלוטש בגיימפלי ברמה של DMC איזה מוכשרים רמדי יא רבי, ואני אהיה שם Day one.

פרגמנטה!!!!@ רק בשרשור החומרה כתבתי שאני כבר לא יכול לחכות לו וזהו היום יש דמו אני מאושר עד הגג!!!!!!!! רק למה זה יוצא כל כך קרוב לג'יימס בונד, איך אני אמור לבחור בין אהובתי הנצחית IO לבין פרגמנטה? אני אקנה את שניהם אבל אתחיל עם פרגמנטה וזה מבאס אותי קצת.
Divinity - על היום הראשון, אני אוהב הומור במשחקים שלי וDivinity הכי טובים בזה מכולם.
מגה בן- נראה בדיוק כמו 11 שזה ממש מבאס אותי.

חחחח לאסקין ישר שראיתי את Phantom Blade 0 חשבתי עליך, הוא נראה ממש טוב גרפית ממש, אבל לא יודע משהו באנימציות שלו עדיין מרגיש נכה, נקווה שהוא טוב.

טומב ריידר, יש שניים? כנראה פספסתי. ראיתי אחד שהוא נראה כמו ריימיק של הראשון? נראה מעפן הריימיק אני אשחק אבל מה שלא נגיד על סקוור הם מדהימים והם הוציאו מקריסטיל דיינמייקס וטומב ריידר תוצאות הרבה יותר טובות ממה שאמזון עושים איתם.

NO LAW ציפיתי הרבה יותר לעוף עליו כי DF עפים עליו וזה כאילו דאוס אקס שכזה ואני זוכר שחנן שיחק בקודם שלהם ושהרשמים שלו עשו לי הייפ בזמנו, אבל משהו פה מרגיש לי כאילו הם לא באמת הצליחו לשבות את האווירה של בלאנד ראנר שאני כל כך מחפש במשחקים האלה (פייר, רק סדרת דאוס אקס הצליחה לדעתי הצנועה)
Exodus נראה כמו מאס אפקט מזויף שקונים בTemu אבל בגלל שהתלהבת לאסקין אני אלך לראות שוב אולי פספסתי משהו.

המגה טון האמיתי פה לאסקין זה לראות כמה אתה על הסיפון עם יאקוזה למינהם :-) מיותר לציין שגם אני Day one עליו, וגם על Strange to heaven שלא הגיע.
כן מבאס, שסוני לא הגיעו רציתי שסאקר פאנץ יפילו איזה טייזר לGhost of tokyo כלשהו, או שנראה סוף סוף את הבא של קורי, אבל אני מתחיל להפנים שהמשחק של קורי הוא 2028 וכנראה נראה אותו רק בשנה הבאה בחשיפה. :-( וסאקר פאנץ עדיין מוקדם מדי.

סטרייט פייטר אכן אדיר, נראה כל כך שנות ה90 שציפיתי מריטה וטומי, וזורדון וג'ייסון וכל שאר הקאסט של הפאוור רנג'רס מהילדות להופיע בטריילר הזה, עכשיו אני רק צריך למצוא מישהו/מישהי שמספיק אוהבים אותי ללכת איתי להקרנה של זה.

אה והבא של ג'ונתן בלואו נראה ממש מיוחד בעיני, כמות השלבים/והחידות שנראה שיש במשחק הזה בטריילר היא פשוט עצומה,נראה כייפי בסגנון של לעשות חידה אחת ליום
על משקל וורדעל/Picross אחד ליום שכזה, מחכה לזה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 12 דצמבר 2025, 12:16

עברתי על ההיילייטס:

- לגבי קונטרול, אין לי בעיה עקרונית עם הטוויסט לגיימפלי, אבל זה הכל תלוי בביצוע. חוץ מזה היו שם כמה שוטים מרהיבים ומגניב שאנחנו יוצאים בחוץ.

- לא הצלחתי להבין מי עומד מאחורי המשחק סטאר וורס חוץ מקייסי האדסון. יש מידע על המפתחת? חוץ מזה, מאס אפקט 5 נראה אחלה.

- הרימייק של טומב ריידר נראה סבבה, אבל לא נראה לי שיש כאן קפיצה גרפית גדולה ביחס למשחק האחרון מ 2018. ציפיתי ליותר ממשחק של CD על אנריל 5.

- משחק בשם Orbitals. הוא לא נראה כמו משהו שאני ישחק, אבל הם קלעו בול עם האסטתיקה של סרט אנימה רטרו מהאייטיז. פעם ראשונה שאני רואה משהו כזה מבוצע כל כך טוב.

והדיסריספקט לקוג'ימה! יא אללה אשכרה יצא בידיים ריקות.. איך קילי חי עם עצמו? סכין בגב.
האמת שאני לגמרי לא בעניינים, אני פייק גיימר ומכל המשחקים הרלוונטים שיחקתי רק קצת בסילקסונג, אז אין לי דעה משמעותית על שום דבר.. אבל נראה לי ש DS2 היה יכול לקחת את הפרס על האומנות, לא? יש לו את הארט לפחות כמו האחרים, וגרפית הוא הכי מרשים. בכל אופן, עושה רושם שאין מנוס אלא לשחק ב E33 בהקדם האפשרי, צריך להבין על מה כל הרעש.

חחח הצפרדעים ממש חגגו את העליונות המוחלטת שלהם עם הכובעי ברט האדומים, אה? הרימו מפגן של לאומנות בוטה בזמן שהם גורפים את כל הקופה:)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 דצמבר 2025, 12:32

Fate of the Old Republic הוא בייסיקלי KOTOR 3 עם שם טיפה אחר, אני המום, לרגע לא חשבתי שיהיה משחק חדש בסדרה, ועוד עם קייסי.
עשיתי את הטעות וראיתי את הטקס בלייב, ואני חייב להודות שאני רוצה להכאיב לג'ף כרגע, מאוד- הוא לא הפסיק לאכול את הראש על "הכרזה אחת שאף אחד לא ציפה לה" וכמובן היה ברור שהוא מדבר על ההכרזה הסוגרת של הערב (מגהמן ו-AC8 היו גם הפתעות נחמדות) וכבר רצו לי שמות שעכשיו מביך להעלות אותם על הכתב ו...זה פאקינג משחק מולטיפלייר, הוא בהחלט צדק, אף אחד לא ציפה לזה כי...*אף אחד* לא רצה את זה, הוא משך אותי באף 4 שעות בשביל כלום, מבחינתי היה אפשר לסגור את הטלוויזיה אחרי ההכרזה של SWOTOR ולראות את השאר בבוקר.
תודה רבה לך קילי, never again :D

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2025, 13:12

לצפות
בלייב זה היה יכול ממש לפגוע בהנאה של האירוע הזה… העברתי בערך נטו שעה וחצי של שיט.

אה ועידן - לגמרי שכחתי מOrbitals! נראה מושלם. מדהים שהוא בלעדי לסוויץ׳, הוא יכול ממש להצליח בסטים והפס5. אולי יום אחד… אבל אני אשחק בו ביום הראשון בסוויץ׳.

וכן, תשחק בE33 הוא ממש ממש טוב למרות שיש לו המון המון חסרונות. הסיפור מפצה בעיניי, כמו גם האמנות.

גלאס - על איזה הכרזה של סאקר פאנץ׳ אתה מדבר? קודם כל לא היה אז Tokyo ודבר שני הם סטודיו של משחק אחד, הפרויקט הבא שלהם זה המוד מולטיפלייר ואז תקבל מהם טיזר אולי בעוד 5 שנים מהיום.

נראה שסוני שומרת על ההכרזה של GoW המטרוידואניה לאירוע משלה… השמועות דיברו על יציאה בחצי הראשון של 2026 אבל מי יודע מה קרה עם זה. מקווה שיהיה אירוע שלהם בקרוב, יש להם עדיין עוד מה לחשוף, ומרתון גם כן צריך חשיפה מחדש.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 דצמבר 2025, 13:17

והמשחק של קורי... אנחנו כבר 3 שנים אחרי GOW:R, זה אמור להיות בערך חלון הזמנים להכרזה אבל אני מניח שנשמע עליו משהו באיזה Playstation showcase שסביר שיהיה בסביבות יוני 2026.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2025, 13:29

חחח לאסקין GOY מתרחש במאה ה17 בעוד GOT התרחש במאה ה13 לפי הקפיצה הזו המשחק הבא שלהם לגמרי אמור להתרחש במאה ה20 בטוקיו :-)
למרות שסאקר פאנץ מתחמקים מתשובה אם המשחק הבא יתרחש שם זה נראה כמו התחמקות של למה אתם שואלים אם אתם יודעים את התשובה ..:-) אני פשוט מחזיק אצבעות : כל כך בא לי לראות את הטייק שלהם על יפן המודרנית מהיום שסיימתי את GOT.
אבל כן נו עפתי על עצמי... :-)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 דצמבר 2025, 14:19

וואו, המשחק מהיוצרים של Soma נראה מעולה, כמה אהבתי את Soma.

RE 9גם נראה ממש טוב, מזכיר את 2. ואחרי אין ספור הדלפות הראו את לאון רישמית. השאלה אם אצליח לשחק ב-7 ו-8 קודם לכן בלי להשתין על עצמי.

Divinity 3 לא הראו כלום, אבל יהיה מעולה אין ספק.

וממש אהבתי את total war החדש, הם כבר שנים משחקים בצד של הפנטזיה של היקום ועכשיו עברו לראשונה לחלל, גם נראה ממש טוב.

נראה שסוני קנו בלעדיות (כנראה זמנית) על Control 2, רק הסמל שלהם הופיע, הוא נראה ממש טוב, לא Alan wake, אבל ממש טוב, מקווה שיצא לפיסי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2025, 15:29

דודי לפני 5 דקות קיבלתם AW2 חדש כל אוהבי הAW הגיע הזמן שרמדי תעשה קצת דברים חדשים :-)
מבחינתי האידיאל היה שינסו לעשות עוד משהו כמו קוונטום ברייק אבל אני אקח גם את קונטרול 2 הזה. מקווה שימצאו את ההצלחה שכ'כ מגיעה להם.

הוא לא בלעדי הוא יוצא לכולם :-) חוץ מנינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 דצמבר 2025, 17:10

glass man כתב:דודי לפני 5 דקות קיבלתם AW2 חדש כל אוהבי הAW הגיע הזמן שרמדי תעשה קצת דברים חדשים :-)
מבחינתי האידיאל היה שינסו לעשות עוד משהו כמו קוונטום ברייק אבל אני אקח גם את קונטרול 2 הזה. מקווה שימצאו את ההצלחה שכ'כ מגיעה להם.

הוא לא בלעדי הוא יוצא לכולם :-) חוץ מנינטנדו.

אז למה הופיע רק הלוגו של הפלייסטישן? בכל משחק אחר הופיע גם Steam וגם האקסבוקס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 דצמבר 2025, 17:50

זה ממש מוזר תכלס. במיוחד שהם אומרים שהם לא רק יהיו על הPC אלא אפילו בסטים. אולי סוני מממנת את הפיתוח שלו? כאילו כמו שמייקרוסופט מממנת את נינג'ה גיידן 4 ובכל זאת מוציאה אותו לכולם.

אם זה באמת אקסקלוסיבי זמנית לPS5 נגיד ל2026 אז סוני הביאו חתיכת אקסקלוסיבי :-)

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 12 דצמבר 2025, 19:23

CONTROL Resonant will be published by Remedy Entertainment. Annapurna Pictures are co-financing and co-producing the game as part of a strategic partnership with Remedy Entertainment. CONTROL Resonant is scheduled to be released in 2026 for PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC via Steam and Epic Games Store, and Mac via Steam and the App Store.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2025, 22:43

אני אתחיל בלציין את the free shepherd שהיה בpreshow ולא ראיתי שהזכירו פה:

סה״כ הייתה תצוגה לא רעה. 2026 נראת כמו השנה הראשונה בדור הז שהולכת להיות מטורפת לגמרי. GTA6, קונטרול 2, סארוס, RE9 ועוד כל כך הרבה משחקים מעניינים.

אני חייב לציין שקונטרול 2 גרם לי לאבד את הצפון. הטריילר היה פשוט מעולה, ציפיתי לראות אותו אבל לא חזיתי כלום ממה שריאיתי בטריילר, כל רגע קרה משהו שלא ציפיתי. מדהים. וגרפית ואו.

ה-one more thing בסיום היה כל כך מגוחך, הזיה. היו לפחות חמישה טריילרים שהיו הגיוניים יותר בסיום כמו דיוויניטי (איזה טריילר מטורף), kotor או קונטרול. בחירה לא ברורה.

אגב, שמתם לב כמה משחקים בתערוכה מדלגים על אקסבוקס? הייתי בשוק.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2025, 01:08

אני הזכרתי אותו…
וכן, בחירה גרועה למשחק ה״גדול״ של קילי. הייתי בהלם שלא היה עוד משהו אחר כך.
לגבי האקס בוקס - לא, לא שמתי לב… מה מדלג?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2025, 01:18

Laskin כתב:אני הזכרתי אותו…
וכן, בחירה גרועה למשחק ה״גדול״ של קילי. הייתי בהלם שלא היה עוד משהו אחר כך.
לגבי האקס בוקס - לא, לא שמתי לב… מה מדלג?

היו איזה 6-7 משחקים שהיו פס5 ומחשב בלבד (מעבר לשת״פ עם jj), לא משהו רציני, בעיקר יפנים.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 13 דצמבר 2025, 07:37

זה לא יוצא דופן, גם כאשר למיקרוסופט הייתה פלטפורמה רלוונטית והמותג XBOX עדיין לא ביצע התאבדות חלק מהיפנים היו מדלגים עליה בדיפולט.

רק לגבי Fate of the Old Republic, אם זה מעניין מישהו:
האדסון הקים ביולי האחרון סטודיו חדש בשם Arcanaut, וזה אחרי שהסטודיו הקודם שלו נסגר בסוף שנה שעברה ולא הצליח להפיק שום דבר כי משקיעים עזבו ונגמר הכסף. בקיצור, אין להם שום דבר ממשי מלבד הטריילר עצמו שכנראה מיועד יותר בשביל למשוך עובדים ו/או משקיעים (לא יודע, אולי יש להם טכנולוגיות שהוא בנה בסטודיו הקודם אם רוצים להיות ממש אופטימיים).

נאחל לו בהצלחה, לבן אדם יש רזומה אגדי, גם אם המשחק הטוב האחרון שהוא עבד עליו יצא ב 2012. אבל להרים פרוייקט כזה מכלום זה לא מובן מאליו, מציע לשמור על ציפיות ריאליות עד כמה שניתן. גם על הרימייק ל KOTOR היה הרבה הייפ ולא יצא מזה כלום.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 13 דצמבר 2025, 11:27

שרייר אמר שבתרחיש האופטימי הוא משחק של 2030.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2025, 11:40

idan כתב:זה לא יוצא דופן, גם כאשר למיקרוסופט הייתה פלטפורמה רלוונטית והמותג XBOX עדיין לא ביצע התאבדות חלק מהיפנים היו מדלגים עליה בדיפולט.

האמת שזה לא רק יפנים. זה גם The free shepherd שנראה כמו אחד האינדים היותר טובים בתערוכה. Tank rat שמופץ על ידי קפלר שהופכת לאחת המפיצות החשובות בתעשיה. Where the winds meet שאולי אף אחד פה לא מכיר אבל הוא כיום יותר פופולארי ממיינקראפט (ברצינות, מוביל את טבלת השחקנים בצמוד לnba2k26) וכמובן שיש את Phantom blade zero.

וגם ביפנים היו כאלה שהיית מצפה שיצאו כמו stupid never dies.

לא שזה משנה יותר מדי, בדור החדש אין בכלל אקסבוקס לפתח אליה.
Hypno כתב:שרייר אמר שבתרחיש האופטימי הוא משחק של 2030.

להתחשב בזה שהסטודיו נפתח ב-2024, לא שוק גדול.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2025, 12:48

שרייר אמר משהו הרבה יותר גרוע מזה. שרייר אמר שיש מצב שהמשחק הוא בכלל משחק PS7.
אם זה באמת יקרה זה מוכיח איזה דור מחורבן מחכה לנו עם הPS6. אני לא מבין מה הטעם לחשוף משחק כל כך רחוק, שיגידו לי שאני כבר אשחק בו בעולם הבא וזהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2025, 15:02

נשמע כמו משפט טפשי למדי להתחשב בזה שהפס7 תצא רק עוד עשור.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 דצמבר 2025, 16:29

חחח יצא דרמטי כהרגלי אבל בוא אחי, לשחק KOTOR 3 בגיל 48? אין לי בעיה אני עדיין מתכנן לעשות את זה, ואפילו להמשיך להתחרות במשחקים תחרותיים אבל המשחק ייצא שאני אהיה קרוב לגיל 50, זה מבאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 דצמבר 2025, 17:53

תתמודד עם זה. עד לפני שנייה לא ידעת שהמשחק קיים. עכשיו אתה יודע, וצריך לחכות איזה חמש שנים. נורא.

אגב, מי שלא שם לב במהלך התצוגה - הארי פוטר חינמי בחנות של אפיק! לי כבר יש ואמנם כבר הרבה זמן הוא אפשר להשיג אותו מתחת למאה ש״ח במליון מבצעים שהיו, אבל עדיין חתיכת משחק לחלק בחינם ואני ממליץ בחום לכולם פה לנסות לפחות… גם אם אתם לא אוהבים את הארי פוטר (ואני ממש לא אוהב). רמת הפקה ברמה הגבוהה ביותר.

אה, ושיחקת עם בדמו של Pragmata בסטים. רעיון ממש חמוד, עם ההאקינג בזמן האקשן. הביצוע… לא יודע. אחרי שמסיימים יש עוד כמה יכולות שאולי יתנו גיוון ועניין, אבל אני מרגיש שהוא לא משהו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 40 אורחים