תצוגה נחמדה, הרמתי כל כך הרבה ועדיין לקח לי איזה שעתיים לעבור על הכל…
הכי אהבתי:
SW FOTOR בטח משחק לדור הבא בלבד, הכרזה מגניבה כי כולם חשבו שמדובר ברימייק ומסתבר שזה באמת משחק גדול חדש. יש גם משחק מירוצים שיכול להיות נחמד… מלחמת הכוכבים אולי מת עבורי בקולנוע ובטלוויזיה, אבל חי לגמרי בגיימינג. רק חסר לנו איזה מבט חדש על ג׳דיי הבא שיסגור את הטרילוגיה.
Coven of the Chicken Foot - נראה כמו משחק של סטודיו ג׳יבלי והוא בכלל מהיוצר של אנצ׳רטד, מה עוד אפשר לבקש?? אה כן, ומלא גיימפליי, שזה הפתיע אותי.
בקלות אחד מהמצופים ביותר שלי עכשיו
ויחד איתו גם:
Bradley the Badger - אני ממש אוהב שמשחקים עושים מכתב אהבה למשחקים אחרים. איזה יופי ואיזו יצירתיות! ממש הפתיע אותי, אחד הטובים בתערוכה בלי ספק, וגם פה מלא גייימפליי… תענוג.
ONTOS מהיוצרים של SOMA נראה ממש מגניב.
Divinity - היה טריילר ממש מעולה אבל הכל CG ובטח ייצא עוד מלא שנים.
Exodus הפציץ עם טריילר שמראה היקף עצום, נראה כמו משחק של 80 שעות. ממש הפתיע לטובה אבל חבל שלא היה יותר גיימפליי של מערכת הקרב. הסיפור והעולם נראים ממש מעולה. לגמרי מאס אפקט, רק בעיניי נראה מגניב הרבה יותר. הם גם הכריזו על משחק בשם Warlock בלי גיימפליי אבל נראה מעניין מאוד. נראה שWotC מהמרים חזק על משחקי AAA אני מקווה שיצליח להם.
Control 2 - וואו. נראה מטורף ואני אולי לבד פה אבל אני מאוד שמח שעברו לMelee במקום יריות. מתאים יותר לסגנון המשוגע.
לא קשור לגיימינג אבל סטריט פייטר נראה אדיר!!! איזה קאסט מעולה. אהבתי מאוד את הנאמנות למשחק, לפי הטריילר לפחות.
2 משחקי טומב ריידר - זו הפתעה. אני צנצנת אם באמת יצאו שנה אחרי שנה אבל בא נראה. הסיבה היחידה שאני חושש היא שאמאזון מאחורי זה ולכן אין לי הרבה אמון, אבל טריילרים נחמדים סה״כ.
המשחק של ג׳ונתן סלואן אמנם באמת ״סוקובן״ למתקדמים, אבל לא הכי התלהבתי ממה שראיתי. ועדיין - day1 כי אני כן סומך עליו וגם העד לא היה נראה משהו בהתחלה, אבל כשמשחקים ונכנסים לזה מדובר ביצירת אמנות מושלמת. אתן צ׳אנס.
Out of Words - כבר ראינו אבל וואו כמה שבא לי לשחק אותו כבר. סטופ מושן הכי יפה שראיתי במשח, ונראה קו-אופ מושלם.
אייס קומבט 8 - אם יש מוד למציאות מדומה אני בפנים. נראה מצוין.
No Law אמור להיות אינדי אבל נראה כמו משחק צד של סייברפאנק. איזה יופי של גרפיקה וגיימפליי. הפתיע מאוד.
High guard היה אמור להיות ה-הכרזה של הערב….? איזו אכזבה. נראה ממוצע מאוד.
היה את המשחק גם של Bad Robot עם סוני שנראה ממש ממוצע. אבל לפחות סוני לא מבזבזים משאבים… וכן אהבתי שהוא קומאופ ל-4 שחקנים, יש מצב שייצא ממנו משהו טוב מאוד אפילו, פשוט הטריילר לא הלהיב אותי בכלל. מה שכן, הופתעתי שהוא בשלב כל כך מתקדם, חשבתי שרק עכשיו מתחיל הפיתוח שלו מההכרזה של סוני.
מגה-מן חדש! נראה מצוין. חבל רק שזה 2027. הכרזה מוקדמת מדי… וכן, קיוויתי מקאפקום ליותר, בכל הקשור להפקה של מגה מן אחרי כל כך הרבה זמן.
The Free Shepard נראה חמוד מאוד
Phantom Blade 0 עדיין נראה משחק מטורף, נראה טוב מתמיד בטריילר שהראו.
Gang of Dragon - וואו איזה טריילר מעולה! נראה נראה יותר טוב מכל יאקוזה שראיתי עד היום. לא יודע על המשחק כלום אבל אני בפנים.
בלטו בחוסר הנוכחות:
מיקרוסופט, סוני ונינטנדו.
לא ציפיתי מנינטנדו… אבל סוני רק עם ה4Loop הזה, ומיקרוסופט עם… כלום? איפה פייבל? איפה פורצה הורייזון ביפן? רק הרחבה לדיאבלו
בתור המפיצה הכי גדולה בתעשייה - מצופה מהם לשים הרבה יותר דגש על אירועים כאלה. גם יוביסופט כלום בערך, אבל הם גם ככה די נכחדו.
קיוויתי גם לטיזר של פפ7 האחרון. באסה.
על HL3 אני כבר לא מדבר