Overwatch - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: Overwatch - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2023, 18:01

הזוי, ומה שהכי הזוי זה שאנחנו מדברים על חברה שאף פעם לא עשתה דבר כזה, אף פעם Warcraft לא היה נראה כמו הקודם לו או SC אז מה עבר עליהם? אפשר גם לטעון שהם יודעים טוב מאוד שהרחבות מוכרות בלי לדחוף את הספרה 2 לכל דבר אז... כאילו מה.... ?

כאילו קפקום עשו דבר כזה עם SF ALPHA 1 ו2 שהגרפיקה נשארה כמעט זהה (ואפשר לטעון שגם 3) אבל הגיימפלי עבר שינוי של 180 מעלות שאפילו אנשים שלא משחקים יכלו להבחין בין משחק למשחק בגלל השוני המוחלט במכניקות. ממה שאתם מתארים אין מכניקות חדשות אין כלום פשוט הדביקו 2 והלכו הביתה? הזוי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 פברואר 2026, 20:24

בליזארד ממש מנסים.

הורידו את ה-2 מהשם, הם עושים ריסט מלא (עכשיו הולכת להתחיל עונה 1). החזירו 6V6 אחרי ש-2 הפך את המשחק ל-5V5 ובתחילת העונה הם מביאים 5 גיבורים חדשים במכה כשבתקופה שהייתי משחק במשחק היו מביאים אולי 5 גיבורים בשנה. המספרים שלהם בסטים ממש טובים פתאום, לרוב יש להם 20K-30K שחקנים, בתחילת עונה יש 50K-60K שחקנים. עכשיו אחרי ההכרזה יש 70K שחקנים והעונה אפילו לא התחילה. הוא כרגע מעל לBF6 ו-BO7 בסטים והמשחק בכלל מבוסס בלאנצ'ר של בליזארד שם נמצאים רוב השחקנים, כך ש... overwatch is back?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 פברואר 2026, 09:44

קאמבק די מטורף לOverwatch במיוחד שהתחרות היום בז'אנר הhero shooter הרבה יותר קשוחה, גם APEX גם מארוול גם ולורנט.
לא ידעתי שבליזארד עשו צעד כל כך קאזואלי של להפוך את המשחק ל5V5 כאילו ממתי להוריד את רמת המורכבות של שוטר כמצב ברירת המחדל זה דבר טוב? טוב שהתאפסו.
מימלא לעקוף את BO7 אבל לעקוף את BF6 הוא לא הדבר החם עכשיו? :-)

יהיה מעניין לראות אם זה קאמבק שיאריך ימים ושנים או שזה התלהבות רגעית מהContent drop שתדעך.
זה מוכיח את מה שתמיד אמרנו פה אחד פה בוקסלים רק חברות שעושות GAAS לפני שקראו לזה בכלל GAAS כמו בליזארד מסוגלות להצליח בשוק הכל כך רווי ואכזרי הזה, של הGAAS.

המשחק תמיד נטף איכות,אם זה בעיצובים המדהימים של הדמויות אם באיך שהגאן פליי הרגיש טוב, גם בתור אחד שלא מבין כלום ששיחק רק בזמנים שהמשחק היה זמין לבדיקה בחינם עפתי עליו מהרגע הראשון. פשוט שוטר קלאסי וטוב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 פברואר 2026, 14:55

כן, זה משחק מדהים עם בסיס מדהים אבל התמיכה של בליזארד לאורך השנים הייתה מאוד עקומה. פעם בשלושה חודשים שלב חדש או גיבור חדש. כלומר אחרי שנה של תוכן מה שמשתנה במשחק זה 2 גיבורים ו-2 שלבים. תמיד אותם מודים, תמיד אותם events באותם תאריכים, זה הרגיש שהם לא משקיעים. כשאתה מסתכל על פורטנייט מול OW, אין בכלל תחרות ברמת ההפקה שאפיק עושה לעומת בליזארד וזה היה מבאס.

אגב זה גם השוק הגדול בזה שהם מנחיתים 5 דמויות חדשות במכה. בשביל שחקן OW זה תוכן של שנתיים וכנראה אחת הסיבות הגדולות לזינוק בבסיס. זה מרגיש כמו קריסמס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2026, 01:05

התחילה היום העונה - 165K שחקנים. מקום רביעי בסטים אחרי ARC, CS ו-DOTA ורוב השחקנים של המשחק בכלל ב-battle.net.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 פברואר 2026, 12:47

פשש, ראיתי שאמרו שזה עקף את הPEAK של כל הזמנים של המשחק בסטים ב2023.

5 דמויות חדשות? זה בטח הולך לשנות את כל הMetagame.

מסכן מרתון לאיזה שוק קשה הוא הולך לצאת, ועכשיו גם OW קם לתחייה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 פברואר 2026, 14:40

עדין לא יצא לי לנסות אותו אבל אני מנחש שהולכת עכשיו קטסטרופת בלאנס ב-OW2. אני שוקל לקפוץ חזרה פנימה עם החברים, אבל עכשיו בדקתי ויש 12 דמויות שאני לא באמת מכיר ב-3.5 שנים שלא שחקתי במשחק ועכשיו הוסיפו עוד 5. זה חתיכת learning curve ללמוד עכשיו 17 דמויות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 11 פברואר 2026, 22:30

אני בטוח שכולם חלודים לאללה נדב לא רק אתה :-) שבוע והכל חוזר אליך. SOMBRA תמיד נראתה לי כמו דמות מדהימה וכ'כ כייפית. אם אני אכנס למשחק עכשיו כמו שתמיד תכננתי זה יהיה איתה אני רק לא יודע אם יהיה לי זמן להשקיע אבל אבל אני אראה קצת גיימפלי עדכני שלה כי שמעתי שהיא קיבלה nerfs מטורפים מרוב שהיא OP? לול.

מגיע למשחק הזה להצליח שוב יש לו כל כך הרבה אנרגיה של השוטרים של פעם שפשוט לא קיימת הוא וולורנט הם היחידים בשוק שאני רואה את עצמי משקיע זמן להיות טוב בהם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 28 אורחים