Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי swym » 14 פברואר 2016, 13:34

זה סופר מעניין, כי זה ממשיך את הקו של מיקרוסופט שרואה את הקונסולה שלה כהרחבה של הPC ולהיפך. אם החשיבה של מי שקונה PS4 היא "אני לא מעוניין בPC" או "אני מעוניין במוצר משלים לPC שנותן לי חוויה שלא קימת על הPC", מיקרוסופט מוותרת על החלק השני במשוואה הזו והולכת במקום זה למי שקו המחשבה שלו היא "אני מעוניין במוצר שמרחיב את הPC" - למשל כל מי ששוקל HTPC כמחשב נוסף לבית.
אם לא המפתח הדואלי הזה שהם הולכים להציע למשחקים, כנראה שהייתי כבר מוותר על הצד של מיקרוסופט. אבל ברגע שהם הולכים לאפשר לי לקנות משחק פעם אחת ולשחק אותו גם על המחשב הביתי וגם על קונסולה בסלון... זה הופך את האקסבוקס לאופציה מאד אטרקטיבית (וכשמוסיפים לזה את התאימות לאחור אז זו בכלל חבילה מוצלחת למי שמגיע מה-360).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 פברואר 2016, 14:56

אושר על ידי אהרון גרינברג, QB יהיה אך ורק בחנות של מיקרוסופט בPC.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 פברואר 2016, 10:34

"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 17 פברואר 2016, 10:55

Laskin כתב:ואתה - תדמיין כמה זה לא מעניין אף אחד לשחק במשחקים בני 15 שנה (;
אנשים לא ממש מעוניינים בתאימות לאחור הזאת, זה בונוס, ולא אכפת להם כמה אחוזים מהדור הקודם הם יכולים לשחק, אכפת להם אולי רק אם זה משחקים ממש איכותיים, וגם זה במידה מאוד מצומצמת וכדרך אגב. עובדה היא שלפלייסטיישן 4 אין שום תאימות לאחור והיא מוכרת הרבה יותר טוב. כך שלכתוב ״זו בעיה״ על זה - זה רחוק מהמציאות

משחקים בני 15 שנה לא מעניינים אף אחד ? תגיד את זה ל-GOG.

כמובן שתאימות לאחור היא לא יתרון מוחץ של קונסולה אחת על האחרת אבל אם מישהו בהתלבטות צמודה זה בהחלט יכול להכריע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 פברואר 2016, 12:35

swiss-the-engine כתב:

מה לעזאזל ראיתי כרגע?

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 20 פברואר 2016, 02:19

שמועות ברדיט אומרות שהמשחקים של מרץ יהיו Lords of the Fallen ושרלוק הולמס לוואן, ו-SupCom 2-בורדרלנדס ל-360.

בלי קשר, מחכה כבר ש-NHL יגיע ל-EA Access.. מסתבר שהיה עליו מבצע לפני כמה שבועות ב-deals with gold ופספסתי :(
אני מניח שהוא יגיע רק בסוף העונה, זה מה שראיתי שעשו עם מאדן ו-FIFA.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 פברואר 2016, 12:42

וואו... Lords of the fallen הוא תואם Dark souls לא רע, סוף-סוף משהו שווה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2016, 11:35

אני מחכה שנדב ישתלח במיקרוסופט ששיקרו לגבי ביטול ה DRM שלהם שכן כבר 12 שעות רצופות שיש שיבושים ב LIVE ואנשים מדווחים שהם לא יכולים להפעיל את המשחקים שהם קנו דיגיטלית. כנראה בגלל שחלק מהשירותים פועלים ואחרים לא זה עדיין מנסה לאשרר את הרשיון כך שצריך להוציא את הקאבל את'רנט או ללכת להגדרות ולבחור עצמאית את מצב האופליין. עם זאת יש כאלה שאומרים שהם עשו זאת ועדיין המשחקים לא עולים. גם לא ברור לי למה שירותים כמו נטפליקס ויוטיוב נמצאים בחסדם של שרתי XBL.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 13:27

לי יש בעיה עם DRM אונליין? אני האדם האחרון שיש לו בעיה עם זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 פברואר 2016, 14:57

DrKeo כתב:לי יש בעיה עם DRM אונליין? אני האדם האחרון שיש לו בעיה עם זה.

אם זה אכן המצב (ואין סיבה להניח שזה אכן המצב. לא ראיתי מקור אמין אחד טוען כך), זה פחות או יותר מוכיח שכל הבכיינים שגרמו לONE להפוך לסתם עוד קונסולה רגילה טעו לחלוטין. הONE כבר יותר משנתיים בשוק ורק עכשיו יש כמות פיצית של אנשים שהDRM הזה מפריע להם, כביכול.
זה פחות או יותר בדיוק מה שטענו כל מי שהיו בעד העניין. גם אם זה יפריע למישהו לשחק, זה יהיה למספר זניח של אנשים, לכמות זניחה של זמן.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2016, 15:26

האשמת את סוני שהם החדירו DRM דורש אונליין למשחקים דיגיטליים בניגוד לאמירתם אז באותה מידה אתה צריך להאשים את מיקרוסופט ששיקרו בכך שהם מבטלים את הDRM הזה.
הנקודה היא שגם כאשר אין כוונה ליישם DRM שכזה משום מה כאשר יש שיבושים ב PSN וXBL צצות תקלות כאלה שמונעות מאנשים לשחק במשחקים הדיגיטליים שלהם. ועבור חלק גם כאשר הקונסולה מקונפגת נכון כראשית והם מפעילים את מצב האופליין כמתבקש, הגישה נשארת חסומה. עכשיו תאר לך שכל משחק שהוא אכן פועל במכוון ב DRM שכזה: עוד שבוע שבו שוב נמנע מאנשים לשחק במשחקי הסינגל שקנו למשך 12 שעות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 16:35

צחקתי על סוני כי הם עפו על הקטע של "אין לנו DRM, מיקרוסופט כאלה קקה ואנחנו כאלה אדירים" ואז פתאום לאנשים אין PSN והם לא יכולים להפעיל את המשחקים שלהם; אירוני, זה היה ממש אירוני. לי זה לא מפריע בשיט, גם לא ראיתי בשום מקום את מה שאתה מדבר עליו כך שאני לא ממש מבין לגמרי מה הייתה הבעיה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 23 פברואר 2016, 17:36

אז עכשיו אתה יכול לצחוק על מיקרוסופט שאמרו שהם ביטלו את הDRM ופתאום לאנשים אין XBL והם לא יכולים להפעיל את המשחקים שלהם. זה דווח ברדיט, גאף ובכל מקום אחר - היו שיבושים ב XBL שנמשכו כ12 שעות. אני בספק שלא היה מפריע לך בשיט להיות ללא יכולת לשחק במשחקים כי מתי תפנים שמדובר בתקלות אצל מיקרוסופט וסוני ולא יעזור בית דין אם יש לך את האינטרנט הכי יציב אי פעם?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 פברואר 2016, 17:51

לא הבנתי, אדם עם דיסק של משחק מכניס אותו לקונסולה והוא לא עובד?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 פברואר 2016, 09:47

אין שום DRM. אנשים לא מבינים שהם צריכים פשוט לכבות את האינטרנט של המכשיר כי זה דופק לו את השכל. אחרי שעושים go offline הכל עובד רגיל.

עוד הוכחה לכך שהפורומים שקאז כל כך אוהב מלאים בבכיינים אינפנטיליים שבקושי יודעים לתפעל מכשיר חשמלי.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2016, 12:16

והאירוני הוא שהתקלות היו 12 שעות כך שאם היה הDRM של חיבור פעם ב24 שעות לא היה קורה שום דבר :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 פברואר 2016, 13:01

ובכל זאת, היו אנשים שגם שאחרי שכיבו את האינטרנט של המכשיר עדיין לא יכלו לשחק במשחקים הדיגיטליים שלהם. והיו כאלה שלא יכלו לנגן סרטי בלו-ריי. והיו כאלה שדיווחו שהם מגיעים לתפריט המשחק ואז היו נזרקים בחזרה לדאשבורד. בדיוק כפי שהיו אנשים שדיווחו בפס4 שהמשחקים לא עבדו גם כאשר הם קינפגו את הקונסולה כראשית (וזה היה מספיק לנדב לצחוק על סוני).

אם יש תקלות מסוג מזה ב DRM פשוט אז מה יהיה ב DRM מגביל יותר? אני חרד לחשוב.

ונדב, אתה דיברת על זה שכלל לא מפריע שצריך חיבור כל רגע נתון, לא רק כל 24 שעות. כפי שאנחנו רואים, תקלות קורות פעם אחר פעם שמקורם במיקרוסופט ובמפיצות (או במתקפות DDOS) והשחקנים מקבלים חרא חווייה. אני באמת לא מבין באיזה עולם אתה חי שאתה חושב שאין שום בעיה שכל משחק קיים ידרוש חיבור אינטרנט כל הזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 פברואר 2016, 15:15

כן, נכון, לא אכפת לי חיבור קבוע. נתחיל בזה שחיבור פעם ב24 זה הדבר הכי לא מורגש בעולם ואפילו אם מיקרוסופט היו עושים את זה בלי לספר לאף אחד רק יחידי סגולה מתוך המליונים שקנו את הקונסולה היו חווים את זה אי פעם. בנושא חיבור קבוע, ממש לא מפריע לי במשחקים, ביחוד אם זה מגיע עם דובדבן למעלה שקשור לחיבור אונליין. אפליקציות והמערכת הפעלה לא צריכים להיות מושפעים מחיבור אונליין לדעתי, זה טפשי ולא ברור למה זה קיים בכלל. בנושא סוני, כבר אמרתי לך שצחקתי עליהם בגלל האירוניה המטורפת שקרתה אחרי שהם היו "אבירי האור" בנושא אבל משום מה אתה לא מרפה מזה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 פברואר 2016, 19:53

אם הם לא יכלו לשחק במשחקים הדיגיטליים שלהם אז הם לא על המכשיר הביתי. לגבי בלורית יש לא מעט סרטים שצריכים התחברות לשרת בשביל שירות bdlive.

אין שום סיבה לחשוב שדווקא אצלי ניתוק האינטרנט(לא ניתוק הכבל אלה ניתוק האינטרנט ברמת המערכת) תפתור לי את הבעיה (והיא אכן הייתה הזויה, כלום לא עבד, חיבור של הארד דיסק וצפייה בסרט שעל ההארד דיסק לא עבד... כל תוכנה על המכשיר זרקה אותך החוצה אחרי גג חצי דקה) אבל לא למישהו אחר. זכותך לחשוב אחרת אבל get real... אתה סתם רוצה להאמין שזה נכון כי אתה במסע צלב נגד חיבורי אונליין.
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 פברואר 2016, 10:00

אין לי שום סיבה להאמין שמשתמשים ישקרו שזה לא עובד להם גם אחרי שהם וידאו שהם קונסולה ראשית והפעילו את מצב האופליין דרך האפשרויות. לא ייתכן שיש תקלות מקרי קיצון בהם מצב האופליין לא עובד כפי שהוא אמור לעבוד?

נדב, אני לא יודע מה להגיד לך כבר. טוב לדעת שאין לך בעיה שלא תהיה לך גישה לכל משחק בבעלותך במשך 12 שעות. לפי מה שהבנתי, מתחילת 2016 ישנה תדירות גבוהה יותר של שיבושים ב XBL.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 פברואר 2016, 14:14

משחקי הגולד לחודש מרץ הם Lords of the Fallen ו-Sherlock Holmes C&P, מה שנראה כמו המשך של מגמת השיפור האחרונה מהחודשים הפחות מוצלחים במחצית השניה של 2015. על ה-360 נראה כאילו הכיוון הוא הפוך, עם משחקים די עתיקים בדמות בורדרלנדס הראשון ו-Supreme Commander 2.
http://news.xbox.com/2016/02/23/march-games-with-gold//

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 26 פברואר 2016, 15:33

משחקים שמאוד רציתי לשחק אבל לא מספיק בשביל לקנות... חודש מעולה!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 10:37

פיל ספנסר מדבר על אפשרות של XBO שתכלול חומרה משופרת

"We look at these other ecosystems out there like mobile, tablet and PC and we see that they have a very continuous evolution cycle in hardware, whereas between console generations most of the evolution is making it cheaper and potentially making it smaller.

Both are meaningful but don't make the games play any better. If you look at PC specifically and see the evolution that happens there, there's no reason why console can't ride that same curve.

I look at the ecosystem that a console sits in and I think that it should have the capability of more iteration on hardware capability. Sony is doing this with VR and adding VR capabilities mid-cycle to the PlayStation 4 and they are doing that by adding another box. I don't mean that as a negative. But it's not changing what the core console is about.

For consoles in general it's more important now than it's ever been, because you have so many of these other platforms that are around. It used to be that when you bought your console you were way ahead of the price performance curve by so much, relative to a PC. But now PCs are inexpensive and your phones are getting more and more capable.

I still think a console is the best price to performance deal that is out there but when you look at the evolution ... I'm not going to announce our road map for hardware ... but what I wanted to say on stage for people when they see this vision of ours and question our commitment to console I want to make sure that people see that what we are doing enables us to be more committed to what consoles are about than we've ever been and innovate more consistently than we ever have. That's the key for me."

אני חושב שדיבורים כאלו ,ושהרבה בילעדים לXBO יהיו זמינים גם לWIN10
תפגע במכירות של הXBO

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 02 מרץ 2016, 10:59

לדעתי זה די מעפן... יפצל את השוק הקיים, הרבה פשוט יזנחו את המכשיר... אבל בכל אופן - זה יהיה ממש נחמד לראות סוף סוף "64DD" יוצא לשוק גדול יחסית ובינ"ל, ומה ההשלכות של דבר כזה ב-2016 (או 2017, לא משנה).
כמובן שהכל תלוי-מחיר.

אבל עושה רושם שביום שאנחנו נראה סוג של XBOX ONE SLIM - זה לא יהיה שינוי קוסמטי בלבד.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 מרץ 2016, 11:50

DD64 היה תוסף לקונסולה ,אני חושב שהוא מתכוון לשדרוג כמו מה3DS לN3DS
וגם שם ברוב המשחקים אתה לא מקבל אף שיפור

בחלק מהם אתה מקבל מה שקיבלתה מהתוסף אנלוגית וכפתורים ,שיצא ל3DS הישנה

יש ניראה לי משחק בודד כרגע שמחיב N3DS
והיתרון הגדול באמת זה שה3D עובד טוב יותר ,אבל כמו מיקודם שמפעילים אותו ,זמן הבטריה מופחת משמעותית

אני מעריך שהשדרוג חומרה בN3DS ,היה הרבה בגלל המחיר ,המעבד ב3DS היה מאוד מיושן ,ולא שהמעבד בN3DS מפלצתי
יש סיכוי שהמחיר היה אותו הדבר אולי אפילו זול יותר (חומרה ישנה מידי לפעמים יקרה יותר מחומרה חזקה חדשה יותר )

בכל מקרה הDD64 היה מת כבר ביציאה ,אני לא יודע למה נינטנדו החליטה לשחרר אותו בסוף
יכול להיות שהיו חוזים מסוימים ,הרבה משחקים שהיו מיועדים לDD64 ,יצאו לN64
לדוגמה זלדה 64 וזלדה MM
גם התוסף זיכרון יצא לN64 בנפרד

זה היה אמור להיות תוסף משמעותי ,גם תוספת זיכרון RAM ,גם שטח אכסון מדיה גדול בהרבה ,אבל היו בעיות וזה לא יצא בזמן

בכל מקרה שדרוגי חומרה לXBO ,אני חושב שיקברו אותה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים