משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי Kazz » 04 יוני 2016, 17:17

InterAl כתב:
אני משחק במשחק כבר קרוב ל-20 שעות ובקושי נתקלתי במישהו שמפעיל את השורות האלה בזמן המשחק. זה באמת הדבר הכי זניח בעולם. ובנוגע לפתיחה של כל השורות ״במכה״ (הרי בסופו של דבר אני כן אוכל לפתוח את כולם, השאלה רק מתי), אז אוקיי, כנראה שאני לא אפתח בזמן הקרוב את השורה של D.VA שאומרת LOL אלא רק GG. ממש סוף העולם... :roll:

הביקורת שלך נשמעת ממש כמו קיטורי גאף של אנשים שלא קנו את המשחק ולא שיחקו בו דקה. bikeshedding קלאסי של להיתפס לקטנות, כי אין לך את היכולת לבקר את המשחק ברצינות.

מה זה לעזאזל bikeshedding.

זה שאנשים לא משתמשים בשורות או שיש כאלה שאינן מוצלחות לא רוולנטי בכלל לסוגיה של הנעילה שלהן וקשור להחלטות אחרות (למה אתה מוגבל להשתמש בשורה אחת בלבד במקום שתוכל להציג את כל השורות שנעלת ולבחור באחת מהן?). גם אם זה תוכן רע זה עדיין סוג תוכן שאני לא חושב שיש לנעול אותו בצורה הזו. בכלל, לפי התרשומתי רוב השחקנים רק מתאכזבים כשבקופסאות שהם פתוחים הם מקבלים שורות ואייקונים כי זה תוכן סתמי שלא מעניין אותם. אז למה בכלל לנעול תוכן שרוב השחקנים מתבאסים שהם מקבלים?

ברור שלא שיחקתי דקה. זה לא להיתפס לקטנות. צפיתי בסטרים של המשחק וזה מה שבלט לשלילה. לא צריך לשחק כדי לראות מה אסטרטגיית הנעילה והפתיחה של המשחק. אם הייתי מנסה להגיב על הגיימפליי אז גם היית אומר שלא שיחקתי אז אין לי זכות לדבר. חוץ מזה, שזה מה שבלט לי לרעה מהסטרימים של המשחק דווקא מעיד כנראה שאכן מדובר במשחק טוב וחבל שהוא מפשל בקטעים הכי קלים לטיפול.

שמת לב שלא ענית לי על השאלה הכללית שלא קשורה לשורות על הצדקת אי האפשרות לקנייה ישירה של הפריט או של מטבע המשחק. פה קבור הכלב.

--

MGS FREAK כתב:אתה יכול לקנות קופסאות לוט רנדומליות כדי שתמשיך לקנות אותן עד שתקבל את מה שאתה רוצה בניגוד לקניה חד פעמית של אייטם ספציפי. אם כבר סוחטים לימון אז לסחוט אותו טוב.

מצד שני, למה לדעתך סקינים, sprayים וכו' הם דבר שלגיטימי שהיה נעול ושורות דיבוב לא ? הם לא חלק מהאופי של הדמות בסופו של דבר ?
ובכלל, גם כשמדובר במשחק מולטיפלייר "טהור" (אפס קוסטומיזציה עם השפעה על הגיימפליי) באמת נראה לך שאפשרי שמשחק בימינו יהיה בלי איזשהו מטאגיים שיתן תחושת התקדמות ?

כן, בהחלט מגיע שאפו לבליזארד לנצל לרעה את הנטיות השליליות של אנשים ולא לתת להם שום אפשרות מלבד להשתתף בהימורים.

לא ירדתי לעומק העניין עד כמה הספריים ייחודים לכל דמות אבל בעקרון אף פעם לא הרגשתי שזה חלק מדמות. לרוב כי אני פשוט מקשר ככלי ביטוי של השחקן (שמוריד מה שבא לו מהאינטרנט וצובע את הקירות עם זה) מאשר של הדמות. בליזארד יכולים להציע ספריים משלהם אבל לא לאפשר כלל user-made ספריים? שווה לפחות עיקום אף. זה מזכיר משחקים שאין בהם קודים כי יש מיקרו-תשלום של קודים. או איך חלק ממשחקי מחשב לא תומכים במודינג או לא מאפשרים תוכן שנוצר ע"י השחקנים כי זה יילחם בDLC הרשמי.

מה קורה אם אני פותח ספריי, לוקח את הקובץ של זה (אם קיים) ושולח למישהו אחר? האם הוא יוכל להשתמש בו? כנראה שברגע שתהיה בדיקה אם החשבון שלו ומה אמור להיות זמין אצלו זה לא ייאפשר את השימוש.

עניין הסקינים יכול להיות מסובך. בהחלט יכולות להיות סיבות נגד לא רק באיך מקבלים אותם אלא גם על קיומם. במשחקים מבוססי קלאס בהם חשוב זיהוי מהיר מול היריב שנגדך כדי לפעול בהתאם, סקינים שונים ומשונים יכולים לפגוע באחידות מראה המשחק וה cohesiveness ויכולת קריאת מצב מהירה. לפי מה שראיתי מ overwatch בהחלט יש שוני רב בסקינים השונים אבל אתן למי שמשחק בו להגיב. אפשר להגיד שזה לא בעיה בגלל שאתה יכול לצפות בכל סקין אפשרי של כל דמות וללמד את עצמך איך נראית כל דמות עם כל הסקינים שלה, אבל אף אחד לא מתנהג ככה - אנשים פשוט משחקים ואז נתקלים במראות השונים. הבנתי גם שחלק הסקינים משנים את קולות האולטימייט אז זו בעיה נוספת עם הסקינים ואיך מקבלים אותם.

בנוסף, כל הסקינים במשחק הם מעשי בליזארד. אפשר להגיד שבגלל שזה תוכן רשמי שבליזארד עשו אז זה צריך להיות נגיש ולא צריכים למכור אותם כי הם קיבלו כסף מקניית המשחק. ב TF2 למשל רוב הסקינים נוצרו ע"י הקהילה אז התשלום עבורם הוא איך שהיוצרים האלה מתפרנסים.

כמו כן בגלל שאילו סקינים שבליזארד יצרו אפשר להגיד שהם חלק בלתי נפרד מאיפיון הדמות ולכן זה לא לגיטימי לנעול אותם. אחד הסקינים ללוסיו זה תלבושת שחקן הוקי קרח שמעידה על אהדת ענף הספורט של הדמות. אז אכן אפשר לטעון שזה לא נופל משורות דיבוב.

האלמנט שתמיד השפיע אצלי זה שהמשחקים האלה ברובים מגוף ראשון ואני לא יכול לראות את הדמות שלי בתלבושות השונות שלה. אם אחיך היה מתסכל עליך משחק לא היית לו דרך לדעת באיזה סקין אתה משתמש כרגע ולבטח גם השחקן עצמו לפעמים שוכח איזה סקין בשימוש כרגע. יש גם משהו בכך שסקין זה משהו שאני בוחר ואז זה פשוט שם 'פועל' לבין משהו שאני 'מפעיל' באופן פרטני מתי שאני רוצה ולזמן קצר.

אז אילה כל מגוון השיקולים שאני מצליח לחשוב כרגע בנוגע לסקינים ומתי לגיטימי או לגיטימי לנעול אותם וכו'. אם מסתכלים רק מבחינת איפיון, אני בהחלט מבין מי שיתבאס מנעילת הסקינים כפי שאני מתבאס מנעילת השורות.

--

בנוגע לשאלה הכללית על מטהגיים: לא ברור לי איזו תחושת התקדמות יש כשמה שאתה נועל לא משפיע על המכניקות של המשחק ושאופן הפתיחה הוא שרירותי ומלאכותי וכלל לא מתקשר למשחק חוץ מאשר שאתה מקבל קופסת לוט על כל עלייה בדרגה. זה לא שתקבל משהו עבור הדמות ששיחקת בה עכשיו או משהו כזה. אפשר לשלב מטה-גיים שכזה במידה ושמים לב לאיזה סוג תוכן משלבים אותו ויש מספיק שכזה שלא ישפיע על משחקיות וגם לא על איפיון או זיהוי דמויות כמו העתק של נשק שפשוט סופר לך את ההריגות, גימורים ואפקטים שונים על הנשק, עיצובי כפפות לדמויות שלובשות אותן. וגם חשוב שאם אתה מציע קניית קופסאות לוט שתציג גם קנייה ספציפית.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 04 יוני 2016, 17:42

הטיעונים שלך מגוחכים ואתה מנסה להסתיר את זה בערימות של טקסט. קודם התלוננת על כך שאפשר לפתוח את השורות שאתה רוצה רק באופן רנדומלי, שלשחקן אין שליטה על זה. הוכחתי לך שזה לא נכון, אז שינית את הטיעון ועכשיו מפריע לך שאתה לא יכול לפתוח את כל השורות של כל הדמויות על ההתחלה. בקיצור, קשה לך להודות שדיברת שטויות, אז עכשיו אתה נאחז בקש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 04 יוני 2016, 21:50

אתה זה ששינה את הטיעון והחליט שאני 'אמור' לפתוח רק שורה אחת לכל דמות כי אפשר להפעיל רק שורה אחת בזמן המשחק. אכן אין לך שליטה כי אתה לא יכול לקנות ישירות ואתה לא יכול לקנות את המטבע. ה'שליטה' היחידה זה להמשיך לשחק ולקבל מתישהו מספיק כסף או לקבל מהקופסה את מה שרצית או לקנות קופסאות. אני עדיין מחכה לתשובות שלך לכל הבעיות שהעלתי בנוגע למערכת בOverwatch שאינן ספציפיות לשורות קול.

אני לא מבין לאן אתה מנסה לחתור כאן. התרחיש הכי טוב: דין שורות קול כדין סקינים. מערכת האנלוק שרירותית ורעה באופן שרוב משחקי יריות בעשור האחרון אבל לפחות לא נועלת דברים שמשפיעים על הגיימפליי. אחלה.

אתה עדיין צריך לענות על כך שההחלטה העיצובית הזו נצבעת בצבעי תעבת בצע וחליבת השחקנים משום שהמשחק לא מאפשר לך לקנות בכסף אמיתי מה שאתה רוצה בו במקום ואף לא מאפשר לקנות את מטבע המשחק בכסף אמיתי. התשלום כסף-אמיתי היחיד שבליזארד מאפשרים הוא קניית קופסאות לוט רנדומליות שהן פשוט הימור לכל דבר ועניין. ולמה זה? כי הם ישלשלו לכיסם יותר כסף מאנשים שיקנו חבילות על חבילות של קופסאות בתקווה שהם יקבלו מה שהם רוצים מאשר אם הם היו מאפשרים לכל אדם לקנות את מה שהוא רוצה בלי שום רינונים. למען השם, גם כשאתה מקבל duplicate וזה ממיר את זה למטבע המשחק, אתה לא מקבל את אותו הערך של הפריט הזה.

אז משהו שהיה 'רק' החלטה עיצובית לא מוצלחת הופך להחלטה עיצובית מתוכננת וזדונית שמטרתה להוביל את השחקנים לקנייה חוזרת ונשנת של קופסאות לוט. ועבור המטרה הזו הם לא פוסחים גם על נעילת שורות ופאקינג אייקונים קטנים ליד שם המשתמש שלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2016, 22:31

קאז תוותר. אתה מרוויח כסף ופותח מה שבא לך עם הזמן, כל הטיעונים שלך שממילא היו מגוחכים מלכתחילה הפכו ללא רלוונטים. לפתוח בונוסים בזכות זה שאתה משחק במשחק, ואו, איזו מערכת איומה, מזל שהיא לא קיימת מהיום שהמציאו את הsave לפני 40 שנים :roll:

זאת אולי המערכת הכי ותיקה בהסטוריה של משחקי הוידאו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2016, 09:03

Kazz כתב:אתה זה ששינה את הטיעון והחליט שאני 'אמור' לפתוח רק שורה אחת לכל דמות כי אפשר להפעיל רק שורה אחת בזמן המשחק. אכן אין לך שליטה כי אתה לא יכול לקנות ישירות ואתה לא יכול לקנות את המטבע. ה'שליטה' היחידה זה להמשיך לשחק ולקבל מתישהו מספיק כסף או לקבל מהקופסה את מה שרצית או לקנות קופסאות. אני עדיין מחכה לתשובות שלך לכל הבעיות שהעלתי בנוגע למערכת בOverwatch שאינן ספציפיות לשורות קול.

אני לא מבין לאן אתה מנסה לחתור כאן. התרחיש הכי טוב: דין שורות קול כדין סקינים. מערכת האנלוק שרירותית ורעה באופן שרוב משחקי יריות בעשור האחרון אבל לפחות לא נועלת דברים שמשפיעים על הגיימפליי. אחלה.

אתה עדיין צריך לענות על כך שההחלטה העיצובית הזו נצבעת בצבעי תעבת בצע וחליבת השחקנים משום שהמשחק לא מאפשר לך לקנות בכסף אמיתי מה שאתה רוצה בו במקום ואף לא מאפשר לקנות את מטבע המשחק בכסף אמיתי. התשלום כסף-אמיתי היחיד שבליזארד מאפשרים הוא קניית קופסאות לוט רנדומליות שהן פשוט הימור לכל דבר ועניין. ולמה זה? כי הם ישלשלו לכיסם יותר כסף מאנשים שיקנו חבילות על חבילות של קופסאות בתקווה שהם יקבלו מה שהם רוצים מאשר אם הם היו מאפשרים לכל אדם לקנות את מה שהוא רוצה בלי שום רינונים. למען השם, גם כשאתה מקבל duplicate וזה ממיר את זה למטבע המשחק, אתה לא מקבל את אותו הערך של הפריט הזה.

אז משהו שהיה 'רק' החלטה עיצובית לא מוצלחת הופך להחלטה עיצובית מתוכננת וזדונית שמטרתה להוביל את השחקנים לקנייה חוזרת ונשנת של קופסאות לוט. ועבור המטרה הזו הם לא פוסחים גם על נעילת שורות ופאקינג אייקונים קטנים ליד שם המשתמש שלך.

הטיעון המקורי שלך היה שלשחקן אין שום שליטה על מערכת ה-unlock. הטיעון הזה שגוי. לשחקן יש שליטה מלאה על הפריטים שהוא יכול לפתוח עם המטבע של המשחק. עד רמה 20 (10-15 שעות משחק) יהיו לך יותר מ-500 זהב בוודאות. זה מספיק בשביל לפתוח את כל שורות הדיבוב שאתה רוצה (אחת לכל דמות, כי ממילא לכל דמות יש רק שורה אחת פעילה בכל רגע נתון). שחק יותר, קבל יותר. אין שום צורך לשלם כסף בשביל לפתוח תוכן.

עכשיו הטיעון שלך הוא שמערכת הקנייה בתשלום היא אקראית לחלוטין. זה לא מדויק - כשאתה קונה loot box מובטח לך לפחות פריט אחד נדיר, וסבירות גבוהה למדי של פריט epic (ממה שקראתי, אחד לכל שלוש קופסאות). ״הימור מוחלט״ אין פה.

אגב, גם אם זאת היתה מערכת אקראית לחלוטין - אין בזה שום דבר פסול. בסופו של דבר, אתה צריך לחשב כמה עליך לשלם בשביל לפתוח את הפריטים שאתה רוצה. האם ב-overwatch צריך לשלם יותר מאשר במשחקים אחרים? זה כבר עניין של הסתברות ותוחלת. יתכן מאוד שמערכת אקראית שמנפיקה לך פריט epic כל שלוש קופסאות ב-2$ תהיה זולה יותר מאשר מערכת לא אקראית שבה קנייה של פריט epic ידוע מראש עולה 50$. אבל אני בטוח שלא בדקת ולא חישבת את הדברים האלה, ולכן גם כאן הביקורת שלך היא חסרת בסיס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2016, 11:05

בבקשה, בבקשה תראו את זה:

בשיא הכנות, אני חותם על כל מילה שלו כאן, ואני לא מסוגל להבין איך אנשים רואים את זה בצורה שונה :)
סקינים זה בדיוק כמו שורות דיבור, ו*כל דבר* שלא תרצו שלא נותן לכם יתרון בגיימפליי על פני שחקנים אחרים.
אני מבין שKAZZ רוצה את זה, אבל זה כמו שילד קטן רוצה עוד צעצוע כשיש לו בערך הכל... למשחק יש המון תוכן ואין בו שום דבר שלא ניתן להשיג בצורה רנדומלית בLOOT CRATES האלה שבתכל'ס - לא נותנים ***כלום*** ולכן זה היה גם בסדר גמור אפילו אם היה ניתן להשיג אותם רק ע"י כסף אמיתי.

בבקשה תסבירו לי איפה הוא טועה כאן.

נקודה נוספת ונחמדה שהוא מעלה - לא לכולם יש זמן, ואנשים *כן* מעוניינים בסוג של "התקדמות" עם הזמן במשחקים = לפתוח דברים נוספים, ככל שמתקדמים (דבר שלוקח זמן, מן הסתם)... אז איך אנשים בלי זמן, בין אם זה בגלל שהם מבוגרים יותר ואין להם הרבה זמן פנוי, או אנשים שבאמת אין להם הרבה זמן לחיות - אמורים להנות מזה? נותנים להם את *האופציה* לבחור, ובנוסף - המערכת הרנדומלית היא... רנדומלית. ייתכן ותקבל בדיוק את מה שרצית כבר בפעם הראשונה שתפתח לוט-קרייט כזו וייתכן שזה יקרה בקרייט האלף.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2016, 11:31

Laskin כתב:בבקשה, בבקשה תראו את זה:

בשיא הכנות, אני חותם על כל מילה שלו כאן, ואני לא מסוגל להבין איך אנשים רואים את זה בצורה שונה :)
סקינים זה בדיוק כמו שורות דיבור, ו*כל דבר* שלא תרצו שלא נותן לכם יתרון בגיימפליי על פני שחקנים אחרים.
אני מבין שKAZZ רוצה את זה, אבל זה כמו שילד קטן רוצה עוד צעצוע כשיש לו בערך הכל... למשחק יש המון תוכן ואין בו שום דבר שלא ניתן להשיג בצורה רנדומלית בLOOT CRATES האלה שבתכל'ס - לא נותנים ***כלום*** ולכן זה היה גם בסדר גמור אפילו אם היה ניתן להשיג אותם רק ע"י כסף אמיתי.

נקודה נוספת ונחמדה שהוא מעלה - לא לכולם יש זמן, ואנשים *כן* מעוניינים בסוג של "התקדמות" עם הזמן במשחקים = לפתוח דברים נוספים, ככל שמתקדמים (דבר שלוקח זמן, מן הסתם)... אז איך אנשים בלי זמן, בין אם זה בגלל שהם מבוגרים יותר ואין להם הרבה זמן פנוי, או אנשים שבאמת אין להם הרבה זמן לחיות - אמורים להנות מזה? נותנים להם את *האופציה* לבחור, ובנוסף - המערכת הרנדומלית היא... רנדומלית. ייתכן ותקבל בדיוק את מה שרצית כבר בפעם הראשונה שתפתח לוט-קרייט כזו וייתכן שזה יקרה בקרייט האלף.

הבעיה של קאז היא באקראיות של הטרנזקציות. בנקודה הזאת ה-cynical brit מסכים איתו. העניין הוא שבמקרה כזה צריך להסתכל על התוחלת, כי בהחלט יכול להיות שמערכת אקראית תהיה זולה יותר ממערכת לא אקראית. בהחלט גם יכול להיות שלא, ולכן אני אומר שצריך לבדוק לפני שמטיחים האשמות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2016, 11:53

אבל יש שילוב של אקראיות וחוסר אקראיות. אולי אתה מקבל סקינים/גרפיטי/שורות דיבור וכו' בארגזים רנדומאלים אבל בו בזמן אתה יכול לקנות את אלה שאתה ממש רוצה בעזרת זהב שאתה צובר. כלומר שחקן סביר, נניח אני, יוכל לקבל פחות או יותר כל מה שהוא ירצה בלי להוציא שקל ובלי לבזבז 500 שעות של גיימפליי. מי שיוציא כסף הם רק סופר מפונקים שחייבים עכשיו שהכל יפתח אפילו שמערכת ההתקדמות של המשחק נותנת להם דרך טבעית לקבל הכל.

אני חייב לציין שרק אתמול גיליתי לראשונה איפה יש את כל הטונטים והפוזות, אחרי בערך 6 שעות משחק ועוד איזה 4-5 שעות בבטא, ואפילו את זה גיליתי רק כי חפשתי בגלל קאז את האופציה. המערכת של OW לדעתי די מדהימה; היא נותנת תחושה של התקדמות, יש לה אפס השפעה על הגיימפליי אז המשחק נשאר מאוזן ותחרותי, היא נותנת שלוש דרכים שונות להתקדם ולהשיג דברים שאתה רוצה ואפילו משלבת גורם רנדומאלי של לוט כך שיש את ההרגשה הזאת של "יש, רציתי עוד סקינים לרודהוג!" שזה מגניב ממש.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2016, 12:36

DrKeo כתב:קאז תוותר. אתה מרוויח כסף ופותח מה שבא לך עם הזמן, כל הטיעונים שלך שממילא היו מגוחכים מלכתחילה הפכו ללא רלוונטים. לפתוח בונוסים בזכות זה שאתה משחק במשחק, ואו, איזו מערכת איומה, מזל שהיא לא קיימת מהיום שהמציאו את הsave לפני 40 שנים :roll:

זאת אולי המערכת הכי ותיקה בהסטוריה של משחקי הוידאו.

אני באמת לא צריך להסביר לך את ההבדל בין משחק SP שמעוצב לתת לך נשקים/יכולות חדשים באופן מוגדר היטב וכחלק אינטרגלי מהמשחקיות שכל שחקן יקבל בדיוק באותו מקום לבין מה שOW עושה, כן? הגבתי לך עם הדוגמה של HL ולא ענית. בדום החדש אתה נועל יכולות ירי משניות של הנשקים באופן שבנוי לתוך המשחקיות וההתקדמות. אם דום היה מציע לקנות את יכולות הירי האלה מההתחלה או לקנות קופסה שאולי תכיל את יכולת הירי הזו לפני שהיא מוצגת לראשונה בהתקדמות הטבעית של המשחק, אז אולי הייתה לך נקודה. מדובר בשני דברים שונים בתכלית.

InterAl כתב:הטיעון המקורי שלך היה שלשחקן אין שום שליטה על מערכת ה-unlock. הטיעון הזה שגוי. לשחקן יש שליטה מלאה על הפריטים שהוא יכול לפתוח עם המטבע של המשחק. עד רמה 20 (10-15 שעות משחק) יהיו לך יותר מ-500 זהב בוודאות. זה מספיק בשביל לפתוח את כל שורות הדיבוב שאתה רוצה (אחת לכל דמות, כי ממילא לכל דמות יש רק שורה אחת פעילה בכל רגע נתון). שחק יותר, קבל יותר. אין שום צורך לשלם כסף בשביל לפתוח תוכן.

עכשיו הטיעון שלך הוא שמערכת הקנייה בתשלום היא אקראית לחלוטין. זה לא מדויק - כשאתה קונה loot box מובטח לך לפחות פריט אחד נדיר, וסבירות גבוהה למדי של פריט epic (ממה שקראתי, אחד לכל שלוש קופסאות). ״הימור מוחלט״ אין פה.

אגב, גם אם זאת היתה מערכת אקראית לחלוטין - אין בזה שום דבר פסול. בסופו של דבר, אתה צריך לחשב כמה עליך לשלם בשביל לפתוח את הפריטים שאתה רוצה. האם ב-overwatch צריך לשלם יותר מאשר במשחקים אחרים? זה כבר עניין של הסתברות ותוחלת. יתכן מאוד שמערכת אקראית שמנפיקה לך פריט epic כל שלוש קופסאות ב-2$ תהיה זולה יותר מאשר מערכת לא אקראית שבה קנייה של פריט epic ידוע מראש עולה 50$. אבל אני בטוח שלא בדקת ולא חישבת את הדברים האלה, ולכן גם כאן הביקורת שלך היא חסרת בסיס.

לשחקן אין שליטה מלאה על הפריטים שהוא יכול לפתוח עם המטבע כי אין לו שליטה מלאה על צבירת המטבע. זה שאפשר לשחק X שעות ובסופו של דבר לקבל Y מטבע לא משנה כהוא זה ולא הופך את זה לבסדר. זה לבטח לא משהו שאני אגדיר כ 'שליטה מלאה'. שליטה מלאה זה פשוט לקנות מה שאתה רוצה ישירות, בו במקום, כאן ועכשיו בלי שום חישובים ובלי שום מגבלות. אם משחק מאפשר תשלום בכסף אמיתי לקופסאות לוט שרירותיות אז עליו לאפשר תשלום בכסף אמיתי כדי לרכוש כל פריט או כדי לרכוש מטבע. זה א'-ב' של מערכת הוגנת שלא בנוייה כדי לחלוב כמה שיותר כסף מהשחקנים.

מה אכפת לי שאני יכול להחזיק רק שורה אחת. אני יכול לשחק סיבוב בהתקפה עם שורה אחת ולפני תחילת הסיבוב להחליף לשורה אחרת שפתחתי של אותה דמות. אבל משום מה החלטת שאני אמור להתרצות רק בפתיחת שורה אחת לכל דמות.

יופי שמובטח לך פריט כזה וכזה בכל קופסת לוט. אז לא 'הימור מוחלט'. עדיין הימור. ועדיין לא נותנים לי לקנות בכסף אמיתי רק את מה שאני רוצה.

למה בדיוק החלטת שאם אפשר היה לקנות את הפריט הישירות אז המחיר שלו היה טס פי כמה וכמה יותר ממה שהפריט עולה במערכת הנוכחית? ההנחות שאתה מבצע כדי לשרת את הטיעונים שלך שרירותיים כמו עסק פתיחת הקופסאות עצמו!
למה בכלל עלי לחשב 'הסתברות ותוחלת' במקום לנהוג כמו בכל עסק אחר בעולם וכמו בכל קנייה אחרת בעולם. 'הנה, זה מה שאני רוצה לקנות. אני משלם בכסף אמיתי רק עליו. אני מקבל רק אותו.' אם בליזארד מוכרים לי קוספאות לוט בכסף אמיתי עליהם למכור לי גם את הפריטים או המטבע בכסף אמיתי. בלי האפשרות הזו פשוט אי אפשר לכנות את המערכת ב overwatch כהוגנת או טובה. עדיין לא נתת לי טיעון למה זה חיובי שאני לא יכול לקנות ישירות בכסף אמיתי את מה שאני רוצה. כי זה יכניס פחות כסף לבליזארד? כי אז אנשים לא יראו טעם לקנות את הקופסאות הרנדומליות? כי זה יטיב עם השחקנים?

אולי צריך להתחיל לעשות את זה גם במכולות. באת לקנות חלב? אי אפשר. אפשר לקנות רק קופסת קרטון סגורה של כמה מוצרים. מובטח לך לפחות מוצר חלב אחד! אם תבקר מספיק פעמים בחנות אתה תצבור את המטבע שלה ואולי סוף סוף תקנה משהו איתו.

Laskin כתב:בשיא הכנות, אני חותם על כל מילה שלו כאן, ואני לא מסוגל להבין איך אנשים רואים את זה בצורה שונה :)

כי זה שזה לא משפיע על משחקיות לא אומר שזה לא משפיע על הנאה מהמשחק. וכמה שיותר שורות דיבוב מגבירות את הנאתי ממשחק יריות MP, ששם כל תוכן שכזה חשוב אולי אפילו יותר. בדיוק כמו שלא תרצה לקנות את הויצ'ר ואז לראות שהדיבוב לא מכיל קללות והעלבות ושאתה צריך לנעול כל שורה ושורה באופן שרירותי ובו בזמן הם מוכרים לך קופסה שאולי תקבל בה שורה כזו או אחרת. אותו דבר לגבי פס קול. יש המון אלמנטים במשחקים שלא קשורים לגיימפליי ולמכניקות שמעלים את הרמה של המשחק או משפרים אותו או משפיעים על טיבו הכללי.

לגבי נקודת 'לא לכולם אין זמן': אז על אחת כמה וכמה משחקים שכאלה צריכים לתת את האפשרות לקנות ישירות את הפריט בלי שום ברבורים אחרים. ובלי שום 'אם תשחק 20 שעות תקבל מספיק כדי לקנות'. אם אין לי זמן אז אני רוצה את היכולת לבחור בדיוק מה שאני רוצה ולרכוש את זה. האם בגלל שאין לי זמן ואני מוכן להוציא כסף זה נותן את האור הירוק לבליזארד לעשוק אותי ולחלוב אותי ולאפשר *רק* קנייה בכסף אמיתי קופסאות לוט שרירותיות שלא יתנו לי את מה שאני רוצה ושימשיכו לבזבז את הזמן והכסף היקר שלי כי בליזארד מנסים לרעות את השחקנים כמו כבשים לעבר קניות חוזרות ונשנות של הקופסאות האלה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 יוני 2016, 13:37

"בדום החדש אתה נועל יכולות ירי משניות של הנשקים באופן שבנוי לתוך המשחקיות וההתקדמות. אם דום היה מציע לקנות את יכולות הירי האלה מההתחלה או לקנות קופסה שאולי תכיל את יכולת הירי הזו לפני שהיא מוצגת לראשונה בהתקדמות הטבעית של המשחק, אז אולי הייתה לך נקודה."

לאלאלא... אם משהו מהדברים ה"נעולים" בOW היה קשור איכשהו לגיימפליי, והיה נותן לך יתרון כלשהו בזכות זה שפתחת אותו - אז *לך* הייתה נקודה כלשהי במה שכתבת הרגע :)

דוגמת הוויצ'ר שהבאת אח"כ גם לא קשורה בעליל, כי אם אופציות שורות דיבור היו נעולות לי במשחק כזה מאחורי PAYWALL (למרות ששוב - בOW זה לא PAYWALL בכלל, לפי ההגדרה) - אז זה היה משנה את המשחק עצמו, כי הרי ***לדיאלוגים בוויצ'ר יש השפעה על תוצאות השיחה או על המשחק כולו***. בOW - זה לא משפיע על כלום. אז תפסיק כבר להמציא דוגמאות איומות :) ואני אפילו לא נוגע בדוגמת המכולת/חלב שהבאת. מה הקשר?! :D
אם הדוגמא שלך הייתה שבמקום שורה מסויימת הייתה שורה אחרת שנותנת *בדיוק* את אותה תוצאה - אז זה היה על הזין שלי, ומצידי שימכרו את השורות האלה במליון דולר ולעולם לא אראה/אשמע אותן. זה גם ככה לא נותן לי כלום, לא משפיע על דבר, אז מה אכפת לי?!
אני מבין, לך כן אכפת. אבל אכפת לך מתוך רצון ילדותי שיהיה לך "הכל, ועכשיו!" בעיניי.

שוב, מציע לך לשמוע את TB בקטע ששמתי מיוטיוב. הוא ממש מדבר על הנושא מכל זווית שתרצה, אין אספקט בויכוח הזה שהוא לא נוגע בו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 05 יוני 2016, 14:12

אני חייב לציין את שהדיון הזה מצחיק אותי כי כל פעם שאני רואה את הפרסומת הזאת - זה נראה לי שהם לא שילמו כדי לפתוח את הווןלייניר..

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2016, 16:32

כן קאז, אתה לא צריך להסביר לי את ההבדל בין משחק סינגל לOW. במשחק סינגל הנשקים והיכולות הם סופר חשובים לגיימפליי, הם ציר מרכזי שכל המשחק מסתובב סביבם והם סופר חשובים. ב-OW אלה דברים ממש ממש ממש מטומטמים שצריך להיות ילד בן 6 כדי להיות כל כך ניטפיקר ולהתעצבן עליהם. זכותך להתעצבן עליהם והכל אבל פאק בן אדם, מה נסגר? "הוויצ'ר 3 הוא משחק פשוט מדהים של 100% אבל אפשר לצבוע את השריון רק בצבע זהב ורציתי לצבוע באדום אז 45%!". הדוגמת חלב שלך ממש מצחיקה כי אני משלם כל שבוע 100 שקלים ומקבל סלסלה של ירקות לדירה מאיזו קבוצת חקלאים אורגנית שקר כלשהו. אין לי מושג מה אני אקבל כל שבוע אבל בגלל שהאיכות גבוהה וכי אני יודע שאני לא אקבל פשוט ערימה של בצל וזהו אלה ירקות מגוונים וטובים מכל הסוגים אז זה ממש אחלה :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2016, 18:21

DrKeo כתב: ב-OW אלה דברים ממש ממש ממש מטומטמים שצריך להיות ילד בן 6 כדי להיות כל כך ניטפיקר ולהתעצבן עליהם. זכותך להתעצבן עליהם והכל אבל פאק בן אדם, מה נסגר? "הוויצ'ר 3 הוא משחק פשוט מדהים של 100% אבל אפשר לצבוע את השריון רק בצבע זהב ורציתי לצבוע באדום אז 45%!".

מדויק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 05 יוני 2016, 19:42

הולי שיט:

http://imgur.com/ZlGXADy\ (אין דרך להטמיע כאן?)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 05 יוני 2016, 19:58

טוב, גם אני הצטרפתי לקבוצה הלא ממש אקסקלוסיבית של בעלי אוברווץ'. אני עדיין לא ממש מתחבר לעיצוב הדמויות ולדיאלוגים הצ'יזים אבל אין ספק שהמשחק מהנה מאוד :)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 05 יוני 2016, 20:29

אני באמת צריך להסביר גם שהדוגמה עם משחקי SP באה להראות את ההבדל בשימוש ב'טקטיקות' הנעילה ולא קשורה לסוג התוכן? במשחקי SP: החלטת עיצוב משחק וגיימפליי לחלוטין. כאן אחנו נציג נשק (או כל דבר אחר) חדש שמגביר את הגיוון ומאפשר לשחקן כלים חדשים לשחק. כל שחקן יקבל את הנשק הזה בדיוק באתו הרגע ומעתה הוא יהווה חלק מהארסנל שלו. אנחנו לא נותנים לך לקנות את הנשק בכסף אמיתי בלי שום קשר להתקדמות המשחק עצמו כי זה המשחק שעיצבנו וככה איזנו כי זה חשוב לנו יותר מאשר לעשוק את השחקנים ולפתות אותם שייתנו לנו עוד כסף כדי לפתוח את הגראביטי גאן האורגני מהפרק הראשון של המשחק. אנחנו גם לא מקצצים בארסנל הקיים ושמים חלק מהנשקים מאחורי מנעול שהדרך לפתוח אותם זה לשחק מספיק זמן, לעלות בדרגה או כל קריטטריון שרירותי אחר ואז לקוות שהקופסה הרנדומלית שקיבלת עבור הקריטריון הזה תניב לך את אחד הנשקים הנעולים האלה. אה, ואתה גם יכול לקנות את הקופסאות האלה בכסף אמיתי ולהמשיך להתפלל שתיקבל את הנשק החסום הזה.

הבנתם כבר שאנחנו מעבר לסוגיה של שורות קול? הבנתם שבליזארד מנסים להנחות את השחקנים לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט רנדומליות? הבנתם שכדי שמערכת אנלוק\MTA תהיה פיירית ושכל עוד היא מאפשר קניית קופסאות לוט בכסף אמיתי היא צריכה לאפשר שימוש בכסף אמיתי גם כדי לרכוש פריטים ספצייפיים וגם כדי לרכוש את מטבע המשחק? הבנתם שהסיבה היחידה לא לאפשר זאת היא כדי לנסות ולחלוב כמה שיותר כסף משחקנים שיקנו כמה וכמה קופסאות במקום לבצע רכישה אחת של מה שהם רוצים? הבנתם שעדיין לא סיפקתם אף טיעון טוב לכך שהדבר היחיד שאפשר לרכוש בכסף אמיתי ב overwatch הוא קופסאות לוט רנדומליות?

לאסקין, הבנת שאתה סותר את עצמך בצורה גרנדיוזית? אתה לא יכול להיות בעד לאפשר למי שקצר בזמן לקנות את מה שהוא רוצה ובו זמנית לשבח את OW שעושה את זה. כי OW לא עושה את זה. הוא עושה בדיוק ההיפך. הוא לא נותן לך את האפשרות כי אתה לא יכול לקנות את מה שאתה רוצה בכסף האמיתי שיש לך בכיס. OW לא חוסך לאיש הזה זמן, להיפך. הוא צריך לשים שעות במשחק כדי לאסוף מספיק ממטבע המשחק ואז סוף כל סוף לקנות מה שה שהוא רצה מלכתחילה. בליזארד לא נותנים לו לחסוך בזמן ופשוט לקנות את הפריט שהוא רוצה בכסף אמיתי!!

אני באמת צריך להסביר לך את הסתירה המבדרת הזו בדבריך?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 יוני 2016, 20:54

זה בהחלט חלק מעיצוב המשחק, נותן לך תחושת התקדמות בלי דברים הורסי באלנס כמו נשקים ופרקים. אם לא הייתה אופציה של קניה, היית בסדר עם זה?

Mgs, המהלך הזה פשוט מטורף. אבל ראית איזה סקין היה לה? זה פשוט אמר לי המון על העולם אז אני חושב שהסרטון שלך הוא ספויילר.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 יוני 2016, 21:52

מי שהיה קורא רק את ההודעות של קאזז, היה בטוח שמדובר בלא פחות ממכונת הימורים של מפעל הפיס ולא fps חדש של בליזארד. פתטי.
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 יוני 2016, 23:46

Kazz כתב:למה בדיוק החלטת שאם אפשר היה לקנות את הפריט הישירות אז המחיר שלו היה טס פי כמה וכמה יותר ממה שהפריט עולה במערכת הנוכחית? ההנחות שאתה מבצע כדי לשרת את הטיעונים שלך שרירותיים כמו עסק פתיחת הקופסאות עצמו!

לא החלטתי. אמרתי שזאת אפשרות. מאחר ולא סתרת את האפשרות הזאת, הטענה שלך שבליזארד ״חולבת כסף״ היא חסרת בסיס.

Kazz כתב:למה בכלל עלי לחשב 'הסתברות ותוחלת' במקום לנהוג כמו בכל עסק אחר בעולם וכמו בכל קנייה אחרת בעולם. 'הנה, זה מה שאני רוצה לקנות. אני משלם בכסף אמיתי רק עליו. אני מקבל רק אותו.' אם בליזארד מוכרים לי קוספאות לוט בכסף אמיתי עליהם למכור לי גם את הפריטים או המטבע בכסף אמיתי. בלי האפשרות הזו פשוט אי אפשר לכנות את המערכת ב overwatch כהוגנת או טובה. עדיין לא נתת לי טיעון למה זה חיובי שאני לא יכול לקנות ישירות בכסף אמיתי את מה שאני רוצה. כי זה יכניס פחות כסף לבליזארד? כי אז אנשים לא יראו טעם לקנות את הקופסאות הרנדומליות? כי זה יטיב עם השחקנים?

כי זה כמו לקנות ביצת הפתעה או כרטיס גירוד. יש בזה משהו מרגש. חוץ מזה, אני חושב שבגלל שזאת מערכת ״לא הוגנת״ כביכול, היא תמנע מאנשים להשקיע בה כסף. לדעתי, זה יתרון. אני לא אוהב שאנשים שמים כסף על השטויות האלה.

Kazz כתב:אולי צריך להתחיל לעשות את זה גם במכולות. באת לקנות חלב? אי אפשר. אפשר לקנות רק קופסת קרטון סגורה של כמה מוצרים. מובטח לך לפחות מוצר חלב אחד! אם תבקר מספיק פעמים בחנות אתה תצבור את המטבע שלה ואולי סוף סוף תקנה משהו איתו.

לא, המוצר שקנית הוא המשחק. קופסאות הלוט הן בגדר קנייה של כרטיסי גירוד.

Walle
Trainee

הודעהעל ידי Walle » 06 יוני 2016, 05:09

Walle כתב:Ready at Dawn יכריזו על משחק חדש השבוע.

לפי מה שאני זוכר הם עובדים על כמה פרויקטים.
המשחק הזה שיוכרז ככל הנראה לא יהיה אקסקלוסיבי לPS4 ויהיה מופץ על-ידי GameTrust, חברת הפצה של GameStop שהחברות שחתומות איתה כוללים את Tequila Works, Frozenbyte ו-Insomniac.

פרטים חדשים על המשחק החדש של Ready at Dawn או יותר נכון משחקון.
למשחק קוראים Deformers והוא יצא לחנויות הדיגיטל של ה-PS4 וה-XBOXONE ולמחשב.
טריילר של המשחק:

Preview של המשחק:
http://www.polygon.com/2016/6/2/1183586 ... -gametrust

אם התפלאתם לאן הם הידרדרו אז הם אמרו שהם עובדים על עוד 2 פרויקטים בנוסף למשחק הזה והפיתוח של Deformers לא אומר שהם וויתרו על פיתוח של משחקים אחרים ושונים.
האם נראה המשך ל-The Oreder 1886 זה לא ידוע אבל הם אמרו בעבר עוד לפני יציאת המשחק שהם רוצים שזה יהפוך לטרילוגיה(כמובן לפני גם שהמשחק די נכשל).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 יוני 2016, 09:30

Kazz כתב:אני באמת צריך להסביר גם שהדוגמה עם משחקי SP באה להראות את ההבדל בשימוש ב'טקטיקות' הנעילה ולא קשורה לסוג התוכן? במשחקי SP: החלטת עיצוב משחק וגיימפליי לחלוטין. כאן אחנו נציג נשק (או כל דבר אחר) חדש שמגביר את הגיוון ומאפשר לשחקן כלים חדשים לשחק. כל שחקן יקבל את הנשק הזה בדיוק באתו הרגע ומעתה הוא יהווה חלק מהארסנל שלו. אנחנו לא נותנים לך לקנות את הנשק בכסף אמיתי בלי שום קשר להתקדמות המשחק עצמו כי זה המשחק שעיצבנו וככה איזנו כי זה חשוב לנו יותר מאשר לעשוק את השחקנים ולפתות אותם שייתנו לנו עוד כסף כדי לפתוח את הגראביטי גאן האורגני מהפרק הראשון של המשחק. אנחנו גם לא מקצצים בארסנל הקיים ושמים חלק מהנשקים מאחורי מנעול שהדרך לפתוח אותם זה לשחק מספיק זמן, לעלות בדרגה או כל קריטטריון שרירותי אחר ואז לקוות שהקופסה הרנדומלית שקיבלת עבור הקריטריון הזה תניב לך את אחד הנשקים הנעולים האלה. אה, ואתה גם יכול לקנות את הקופסאות האלה בכסף אמיתי ולהמשיך להתפלל שתיקבל את הנשק החסום הזה.

הבנתם כבר שאנחנו מעבר לסוגיה של שורות קול? הבנתם שבליזארד מנסים להנחות את השחקנים לקנות בכסף אמיתי קופסאות לוט רנדומליות? הבנתם שכדי שמערכת אנלוק\MTA תהיה פיירית ושכל עוד היא מאפשר קניית קופסאות לוט בכסף אמיתי היא צריכה לאפשר שימוש בכסף אמיתי גם כדי לרכוש פריטים ספצייפיים וגם כדי לרכוש את מטבע המשחק? הבנתם שהסיבה היחידה לא לאפשר זאת היא כדי לנסות ולחלוב כמה שיותר כסף משחקנים שיקנו כמה וכמה קופסאות במקום לבצע רכישה אחת של מה שהם רוצים? הבנתם שעדיין לא סיפקתם אף טיעון טוב לכך שהדבר היחיד שאפשר לרכוש בכסף אמיתי ב overwatch הוא קופסאות לוט רנדומליות?

לאסקין, הבנת שאתה סותר את עצמך בצורה גרנדיוזית? אתה לא יכול להיות בעד לאפשר למי שקצר בזמן לקנות את מה שהוא רוצה ובו זמנית לשבח את OW שעושה את זה. כי OW לא עושה את זה. הוא עושה בדיוק ההיפך. הוא לא נותן לך את האפשרות כי אתה לא יכול לקנות את מה שאתה רוצה בכסף האמיתי שיש לך בכיס. OW לא חוסך לאיש הזה זמן, להיפך. הוא צריך לשים שעות במשחק כדי לאסוף מספיק ממטבע המשחק ואז סוף כל סוף לקנות מה שה שהוא רצה מלכתחילה. בליזארד לא נותנים לו לחסוך בזמן ופשוט לקנות את הפריט שהוא רוצה בכסף אמיתי!!

אני באמת צריך להסביר לך את הסתירה המבדרת הזו בדבריך?

קודם כל - כן, כדי שאנחנו נבין על מה אתה מדבר - אתה כן צריך להביא דוגמא רלוונטית. ברגע שאתה מדבר על משחקי SP או נשקים שאתה לא יכול להשיג - זה דבר אחד, אבל פה מדובר על פאקינג סקינים, ולכן זה בר השוואה לשריון זהב על הסוס שלך ולא שום דבר מעבר.
אתה שוב פעם מדבר על דברים כמו "גיוון" ו"מאפשר לשחקן כלים חדשים לשחק" כשזה לא קשור בשיט לOW. אז לא, אנחנו לא "מעבר לסודיה של שורות קול" אלא בדיוק שם. שורות קול, סקינים, דברים שלא אמורים לעניין אותנו כי הם חסרי כל שימוש או יתרון על פני שחקן שאין לו שום "תוספת מגניבה".

דבר שני - אני משחק כבר מאז הבטא כמעט על בסיס יומי בHEARTHSTONE. אני מת על המשחק הזה... ואתה יודע לאיזה משחק שיטת הLOOT שלו הכי דומה? נכון - OW. אז אם יש למשל קלף שאני מעוניין בו, ושים לב - קלף, שזה מקביל לנשק בOW, שנותן לך אשכרה יתרון כלשהו - אני יכול לנצח משחקים בארינה וככה אני אקבל............. 3 עד 5 "מתנות". מה יש בפנים? בדיוק כמו בOW - הפתעה! יכול להיות כסף, שאיתו קונים חבילות רנדומליות, יכול להיות קלף זהב שניתן למכור אותו ולקבל הרבה אבק שאיתו יוצרים קלפים, או לקבל פשוט אבק או חבילת קלפים, כשבכל חבילה יש לפחות קלף אחד כחול.
בקיצור - מאוד מאוד דומה לOW, עם ההבדל היחיד - שבHS זה אשכרה חשוב לגיימפליי ונותן לך יתרון.
אז בליזארד לכאורה "מנסים להנחות אותי" לרכוש בכסף אמיתי חבילות קלפים. ונחש מה? בחיים לא קניתי חבילה, כי עם קצת זמן - אני יכול להרוויח אותה לבד. אם לא היה לי הרבה זמן - הייתי אולי רוכש 50 חבילות ב-40 דולר וככה חוסך לי המון שעות משחק.
אז בליזארד עושים בדיוק אותו דבר בOW, רק שללא יתרון של אותם סקינים שאתה מדבר עליהם - כל הדיון משתנה מקצה לקצה. זה הופך את זה מ"בליזארד מנחים אותי לרכוש משהו רק כדי לקבל נשק חדש שיתן לי יתרון" ל"בליזארד מנחים אותי לרכוש משהו כדי לקבל את אותו הדבר בדיוק רק בצבע אחר" וזה - מגוחך ברמות שכנראה אתה לא מבין, משום מה :)

דבר שלישי - אני לא סתרתי את עצמי בשום מקום. בליזארד כן נותנת לך אופציה לחסוך בזמן, כי אם תקנה כמה לוט קרייטס - בחלק מהם יהיה לך כסף ואיתו תוכל לקנות את מה שרצית, או שתקבל עם הזמן פעמיים מאותו פריט וזה יהפוך לכסף וירטואלי. האם זה יותר קצר מאשר פשוט לשחק המון שעות ולקבל את אותו מספר? אם כן (והתשובה היא חד משמעית, מתמטית ואבסולוטית - כן) - לא סתרתי את עצמי, גם אם יש אופציה אפילו עוד יותר מהירה והיא לרכוש אותם ישירות... מעולם לא טענתי שהם נותנים לך את כל האפשרויות או את המהירה ביותר, אלא שהם כן מאפשרים לך לקצר תהליכים כדי לקבל משהו שאמור להיות סתם בונוס מדליק. אני אף פעם לא מרגיש שאני מפספס משהו אם אין לי את הסקין הכי יפה, או שורות דיבור... שוב, זה בדיוק כמו שריון לסוס שלא נותן לך כלום. נאדה.
כנראה שכל השיטה הזו של "אתם חייבים את *כל* התוכן שאנחנו אי פעם נייצר, מואהאהאהאה" שבליזארד עושה - פשוט לא עובדת עליי, או בעצם על רובנו כאן, ועלייך כן.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 06 יוני 2016, 09:46

קאז, אמיתי שזה לא נותן כלום... וזה דווקא נחמד איך נפתחים לך דברים עם הזמן- סוג של תחושת התקדמות (למרות שאני בכלל לא משתמש בשום דבר מהתוספים האלה ולא קניתי כלום עם הזהב שלי).

ומי שמעוניין, אנחנו קבוצה גדולה של שחקני אוברווטש ישראלים באקסבוקס...
גיימרטאג: Wan7ed

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2016, 09:56

לא עניין אותי אפילו לשניה לקנות סקין, שורת קול או כל שטות אחרת. אם אקבל משהו נחמד, סבבה, אחרת, המשחק יותר מדי טוב מכדי להתעכב על הזוטות הללו.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 יוני 2016, 12:36

Klayman כתב:לא עניין אותי אפילו לשניה לקנות סקין, שורת קול או כל שטות אחרת. אם אקבל משהו נחמד, סבבה, אחרת, המשחק יותר מדי טוב מכדי להתעכב על הזוטות הללו.

כנ"ל. אני מקבל כל מני שיט, מדי פעם נכנס למסך של הדמויות ורואה אם קבלתי סקין מגניב או שורת מחץ טובה ואם כן אז אני שם אותם. שם זה בערך נגמר, גם יש לי איזה 400 זהב שאין לי באמת מה לעשות בו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 06 יוני 2016, 12:37

DrKeo כתב:זה בהחלט חלק מעיצוב המשחק, נותן לך תחושת התקדמות בלי דברים הורסי באלנס כמו נשקים ופרקים. אם לא הייתה אופציה של קניה, היית בסדר עם זה?

לא שברורה לי איזו תחושת התקדמות זה נותן לך אבל אם כל הפריטים שהיה אפשר לפתוח ב OW היו חסרי כל משמעות או השפעה והמשחק לא היה מציע קניה של שום דבר, אז כן, הייתי בסדר עם זה. אז יהיה אפשר להתווכח על הנושא רק מבחינה עיצובית גרידא ולא כמשהו שמשרת אג'נדה עסקית לא-ממש-נסתרת. ברגע שהמשחק מאפשר לי לתת להם את כספי עבור קופסאות לוט, על המשחק לאפשר לי לתת את כספי כדי לקנות פריטים בנפרד או את מטבע המשחק. בלי זה פשוט בלתי אפשרי לכנות את המודל כטוב והוגן לשחקנים.

InterAl כתב:
לא החלטתי. אמרתי שזאת אפשרות. מאחר ולא סתרת את האפשרות הזאת, הטענה שלך שבליזארד ״חולבת כסף״ היא חסרת בסיס.

כי זה כמו לקנות ביצת הפתעה או כרטיס גירוד. יש בזה משהו מרגש. חוץ מזה, אני חושב שבגלל שזאת מערכת ״לא הוגנת״ כביכול, היא תמנע מאנשים להשקיע בה כסף. לדעתי, זה יתרון. אני לא אוהב שאנשים שמים כסף על השטויות האלה.

לא, המוצר שקנית הוא המשחק. קופסאות הלוט הן בגדר קנייה של כרטיסי גירוד.

אני לא צריך לסתור את האפשרות הזו. מתן אפשרות תשלום לקוספאות לוט בלי מתן אפשרויות קנייה אחרות = חליבה של השחקנים. ושבריר הערך שאתה מקבל עבור דופלייקייט הוא עוד ראייה לכך.

ביצת הפתעה או כרטיס גירוד הם מוצרים בפני עצמם. אני לא צריך לשלם 60 דולר לפני שנגלית בפני האפשרות היחידה לשלם עוד עבור כרטיס גירוד למוצר הזה.

יופי, אתה אוהב להתרגש? אז תקנה קופסאות ואל תשתמש באפשרויות הקנייה האחרות. אם הריגוש הוא מה שחשוב לך אז לא האפשרות הנוספות לא צריכות לעניין אותך. לך צעד אחד קדימה: תן לשחקן להכנס לרשימת האייטמים ולהציע לכל פריט ופריט את הבחירה של 'אל תאפשר לי לקנות ישירות את הפריט הזה + גם לא במטבע המשחק' ואז תתרגש כמה שאתה רוצה כשתקבל אותו בקופסאות הלוט.

למה לכפות על כולם קניות נופסות של 'כרטיסי גירוד'? למה זה בסדר?

לא מובן לי איפה אתה חי שמערכת לא הוגנת תמנע מאנשים לשים בה כסף. רוב המשחקים עם MTA שמגלגלים מיליונים של מיליונים הם מערכות לא הוגנות. לא צריך להעמיד פנים שאתה לא יודע את זה ושאיכשהו זה לא יהיה תקף גם למשחק הזה.

Laskin כתב:.

שוב, הדוגמה באה להדגיש איך ובאיזו צורה התוכן ננעל. ולא את סוג התוכן.

כאשר מדברים בדרך כלל על MTA שחוסכות זמן מדובר על קנייה של הפריט שאתה רוצה על המקום במקום להקדיש את הזמן כדי לשחק במשחק ולפתוח את הפריט. אז לא, אי אפשר להגיד שבליזארד עושה את זה. כי היא פשוט לא. אני לא יכול לקנות את מה שאני רוצה ובכך להימנע מהפעילות המשוייכת. להיפך, בליזארד מנצלת לרעה את נטיות וחולשות חלק מהשחקנים כדי לחלוב את הכסף בכך שהיא לא מאפשר לקנות מה שהאיש רוצה. היא מבזבזת את זמנו בכך שהוא צריך לקנות קופסה אחר קופסה או לשחק מי יודע כמה שעות כדי לקבל את כמות הזהב. ויש מספיק אנשים שמסיבה כזו או אחרת (כולל התמכרויות ונטיות בעייתיתות ושליליות אחרות) ישלמו שוב ושוב עבור הקופסאות הזה עד שיקבלו את מה שרוצים.

זו בדיוק החרא של המערכת בOW וזה שאתה תומך בה סותר את כוונתך ב'לחסוך זמן'.

זה לא עובד עליך ואתה לא שם שום אגורה? יופי לך! איך זה משנה את זה שמדובר בשיטה גרועה שנבחרה בכוונה כדי לחלוב כסף מכל האנשים שזה כן עובד עליהם? איך זה מצדיק לא לתת קנייה ישירה בכסף אמיתי של הפריטים?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים