משחק התערוכה:Metal gear solid 5-השילוב הכי טוב שראיתי בין גיימפליי שנראה מדהים לטכנולוגיה מאוד מרשימה,מאז מטאל גיר סוליד 2 לא ראינו קפיצה כל כך גדולה בסדרה,זה המטאל גיר דור הבא האמיתי שחיכינו לו מאז דור הפס2,חבל שזה לא קרה בדור הקודם אבל העיקר שזה בא,נראה מדהים.
עוד מועמדים ראויים:
The witcher 3-נראה מעולה,rpg שאני מאוד רוצה לנסות שזה בשבילי עסק מאוד נדיר.
The devision-אומנם בצפייה ראשונה הגיימפליי היה נראה לי די בינוני אבל מאז חרשתי על הסרטון וגם הגיימפליי התחיל להראות מעולה כסוג של עולם גדול שמשחקים בו עם חברים ויש המון שדרוגים וגאדג׳טים מגניבים,כמובן שאיכות ההפקה המטורפת מוסיפה הרבה לגיימפליי הקאבר הלעוס,כשהוא מרסס מכונית משטרה והנזק שנעשה לזכוכית כל כך ריאליסטי זה תענוג.
watch dogs-הדגמה מעולה במסיבה של סוני.
Batman arkham origins כן מודע לזה שהמשחק לא הזיז לאף אחד כשכולם חגגו את הדור הבא,ותכל׳ס? הוא נראה כמו חבילת הרחבה מושקעת במחיר מלא,אבל גם אם אין פה שינוי משמעותי מקודמו לפחות נראה שלא דפקו אותו,ואם זה אומר שאני אקבל עוד גיימפליי משובח של באטמן אז אני מרוצה.
המשחק המרשים ביותר גראפית:The devision-אין לי מושג אם המשחק אכן רץ על קונסולות והאם הוא יראה כך,אבל כמות הפרטים הפסיכית והאיכות הגבוהה שלהם בשילוב אפקטים מדהימים של עשן,השתקפויות,בקיצור הייתי בטוח במאה אחוז שמדובר ברינדור מראש עד שהשחקן שלט בדמות וגם אז התקשתי להאמין שזה אמיתי.
עוד שמות:(בצפייה חוזרת destiny נראה טוב יותר משחשבתי,מצטער שקראתי לך פאנבוי סווים

ממש לא מרשימים גראפית:הדגמות משחקי הספורט,(ותכל׳ס כל משחקי המירוצים)Knack,Killzone,Drive club
המשחק המאכזב של התערוכה:Ryse:אני לא יודע איך יש אנשים שמחכים לו בכלל,הוא נראה נורא ולא רק בגלל Qte,כל הגיימפליי באופן כללי,מערכת הקרב,ממש רע.
עוד מועמדים:מריו החדש שנראה חסר השראה וממוחזר,כנ״ל עוד דונקי קונג של רטרו,קוד החדש-לא ציפיתי להרבה אבל לפחות שיביאו set pieces מטורפים של דור הבא שירשימו במשהו,הגיימפליי שהוצג היה לא פחות ממביש.
הטריילר הטוב ביותר:Metal gear solid 5- מצטער על החפירה :/
עוד שם- The order של סוני,נכון לא ידוע הרבה אבל הטריילר ממש עשה את העבודה שלו וגרם לי להיות סקרן לגבי המשחק,אחלה עיצוב,אומנות,כל הקונספט,נראה ממש מגניב.
המסיבה הטובה ביותר:Microsoft:עמדו בהבטחה שלהם של משחקים ומשחקים,כיף לראות מסיבה שפשוט מפציצה בטריילר אחרי טריילר כשהכל דברים שלא ראית,בלי קשר למה בלעדי או לא זה היה מאוד מהנה,האידיאל שכל מסיבת עיתונאים צריכה להיות.
הכי גרועים:נינטנדו.יש מה להוסיף? סטרים ירוד ומגמגם בהפקה מסכנה,ללא הפתעות מעניינות,תצוגה חלשה באופן כללי עבור קונסולה שזקוקה לכל מנת חמצן אפשרית,מעריצי נינטנדו לא קיבלו את זה במיוחד.
החברה שניצחה את E3:סוני- זה די נו בריינר,רק לראות את התגובות בכל מקום זה ברור שסוני ניצחה בענק את התערוכה ויוצאת עם המומנטום הגדול ביותר.
אז מה אתם חושבים? אם בא לכם לכתוב קטגוריות משלכם או לדלג על הקטגוריות שלי ולרשום רק את המשחק הטוב והמאכזב וכו׳ תרגישו חופשי.