הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי omerkot » 21 אוגוסט 2013, 19:09

bling כתב:כל אלו שהציעו לי לקנות מחשב ואז פס4,אני אומנם מסוגל להרשות זאת לעצמי אבל זה לא נראה לי חכם.
זאת אומרת אני אוציא אלפי שקלים עכשיו בשביל מחשב כדי לקבל קפיצה בינונית מעל הפס4 וכדי לשחק בעוד כמה פריימים משחקי מולטיפלטפורם? מה יצא לי מזה?
אין למחשב משחקים בלעדיים שמעניינים אותי במיוחד,זו הוצאה לא חכמה כשאני יכול לקנות קונסולה שתחזיק אותי כמה שנים טובות עם בלעדיים טובים וגם צד ג',אם המחשב היה עם פער כל כך גדול והיו מנצלים אותו כמו שהיה לקראת סוף הדור הזה אז שווה אולי את האסטרה,כרגע אני לא רואה טעם.

SWISS,עד לא מזמן לא גרתי בבית שלי אלא עם שותפים אבל עכשיו זה השתנה וחזרתי לתקופה זו לאמא :P אבל בלי קשר מחשב בסלון זה בעייתי בבית של ההורים,אם אקנה מחשב חדש אני אשים אותו לשימוש המשפחה,לגלישה נוחה וכו',זה לא יעבוד טוב אם יהיה בסלון.

בקשר למשחקים תחרותיים להזכירך חברים שלי חולי פרו ובעבר גם טקן ואנחנו היינו משחקים באופן קבוע עד שפרו התדרדר ונמאס מהסדרה ולפיפ"א לא הצלחנו להכנס,באופן כללי הם לא פאקטור בהחלטה שלי (אני משחק איתם פרו מתוך מסורת,אישית מזמן הייתי מחליף זאת ב fighter אבל לאף אחד כבר אין כח ללמוד מערכות מורכבות כאלה ורק רוצים לרוץ כמו אהבלים וירטואלים עם כדור :)),בשבילי זה משחקי סינגל נטו,אם הם רוצים שיקנו בעצמם פס4,אני גם לא מתכוון לקנות שלט נוסף...

מה שכן,יש לי דוד שגר בשוודיה (עם גישה לכל המדינות העיקריות בסקנדינביה בעיקרון),אתם חושבים שזו אופציה טובה? מה המחירים שם?
SWIISS זכור לי שיש לך ניסיון עם נורבגיה,אני לא רוצה להתקשר אליו ולהציק לו סתם כמה חודשים לפני ההשקה,אתה חושב שיצא לי יותר זול אם הוא יקנה לי שם וישלח לי בעצמו?

לא לא לא לא לא לא... אתה מפספס נקודה סופר עקרונית ביחס לPC. מחשב זה משהו שמחזיר את העלות של עצמו די מהר ביחס לקונסולות:
https://www.humblebundle.com/
חוץ מזה, גם הPS4 וגם הONE הם PC עלוב בתחפושת. כל משחקי הדור הבא יפותחו על PC וירוצו על PC רק שהPC יקבל את הגירסאות היותר איכותיות של המשחקים וזה גם יעלה פחות...

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 19:18

swiss-the-engine כתב:טוב תבדוק את זה כי אני ממש ממש אבל ממש בטוח שהם מחוייבים (מצד סוני כמובן) לכבד את האחריות שלך ולא משנה מאיפה רכשת את המכשיר ובאיזו מדינה.

סליחה כן? אבל פחפחפחפחפחפחפפחפחפחפחחחחחחחחח! ישפאר לא מכבדים שום אחריות בינלאומית. על שום מוצר של סוני. לא קנית מהם? הם לגמרי יהיו מוכנים לתקן לך אותו תמורת תשלום. מניסיון כואב בעבר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 03:24

bozeman כתב:הדבר היחיד שאני זוכר זה ששמעתי שהDLC יהיה לו סוג של חסימה, לא זוכר אם לפי מטבע, חנות, סוג משתמש או קונסולה.
למה אגב אתה לא תקנה לו גם את ווטש דוגז?

אני לא שמעתי דבר כזה... אולי התבלבלת עם GTA5?

בלינג עזוב סקנדינביה... הכל שם יקר באופן הזוי. סך הכל אבל תבדוק. מה שכן קשה לי להאמין שהמשלוח יהיה זול כי שוב, המדינות האלה ממש ממש יקרות. אבא שלי הביא לי פעם אקס בוקס מנורווגיה אבל מן הסתם הוא לקח את זה איתו אז מכס לא היה בעיה והוא קיבל החזר של המע"מ.

קליימן אין לי באמת ניסיון איתם... יש לי ניסיון עם אפל וזכור לי עוד שתי חברות אחרות (נראה לי אחת מהם הייתה מצלמת SLR כלשהי) והם כיבדו את הקניה שלי (לא באמת שלי אלא של החברה) בחו"ל. כלומר לא שילמנו על התיקון(ים).

עומר... מה שאתה אומר לא בהכרח נכון. הוא בן אדם שאוהב דיסקים ככה שדיסקים הוא יכול למכור/להחליף. בנוסף אני לדוגמא רק לפני כמה ימים עשיתי העברה של רשיונות עם FANTA והוספתי איזה 10 משחקים לקונסולה שלי (ביניהם לדוגמא SKYRIM) ועוד איזה 300 שירי רוק בנד.
אני עדיין חושב שעדיף לו לפחות לשקול ברצינות מחשב. גם לא נראה לי שצריך להוציא 4500 כמו שנדב הציע. מה שכן חשבתי שהPS3 שלו בחדר שלו ולא בסלון הביתי אז כמו שהוא אמר קצת לא מתאים לו מחשב נייח בסלון.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 21 אוגוסט 2013, 19:30

המדיניות הרשמית של ישפאר היא לא לכבד את האחריות... הם רק ''יבואן רשמי'' לא ''נציגות רשמית'' או משהו כזה... אז שאף אחד כאן לא יבנה עליהם בכיבוד אחריות.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:24

bozeman כתב:אני לא בטוח כמה ההבדלים יהיו גדולים (אולי באמת למחשב שלך יש ייתרון פה, מר זוכה בכרטיסי מסך מפוצצים...), וככה יהיה לך עוד משהו לקונסולה

אני לא אקנה את WD לקונסולה רק כדי שיהיה לי משהו לקונסולה, ביחוד שכנראה שהוא ירוץ חלק יותר, יראה טוב יותר ויהיה זול יותר על הPC שלי. יש לי מספיק לקונסולה, ארבעה משחקים בשיגור יחזיקו אותי הרבה זמן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 20:40

ברוח הדברים בדקתי את המחירים של הקונסולות בארץ למרות שזה נראה שרוב האתרים פשוט לא עדכנו מחיר אמיתי:
PS4:
פריק - 2900.
Underdog - 3000.
Enjoystick - 3000.
Arcadia - 2600 מחיר משוער בלבד.
אקסבוקס 1:
פריק - 2900.
EnjoyStick - 3600.
Arcadia - 3740
Underdog - 3000.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:45

Death_119 כתב:ברוח הדברים בדקתי את המחירים של הקונסולות בארץ למרות שזה נראה שרוב האתרים פשוט לא עדכנו מחיר אמיתי:
PS4:
פריק - 2900.
Underdog - 3000.
Enjoystick - 3000.
Arcadia - 2600 מחיר משוער בלבד.
אקסבוקס 1:
פריק - 2900.
EnjoyStick - 3600.
Arcadia - 3740
Underdog - 3000.

אם באמת ימכרו את הONE ב2900 שקל, אני כבר אקנה בארץ ואחסוך לעצמי את הכאב ראש.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 20:46

DrKeo כתב:אם באמת ימכרו את הONE ב2900 שקל, אני כבר אקנה בארץ ואחסוך לעצמי את הכאב ראש.

ברור שזה טעות ומחיר לא מעודכן. אני חושב שה-3600+ נשמע כבר הגיוני ו-3000 לפס4.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 05:21

Death_119 כתב:ברור שזה טעות ומחיר לא מעודכן. אני חושב שה-3600+ נשמע כבר הגיוני ו-3000 לפס4.

את ה360 של ה200$ מוכרים בארץ ב800 שקל שזה יוצא הרבה יותר זול מאשר ONE ב2900. זה המחיר שהוא צריך לעלות בארץ, אני פשוט לא יודע אם הם באמת ימכרו אותו בו.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 21:22

DrKeo כתב:את ה360 של ה200$ מוכרים בארץ ב800 שקל שזה יוצא הרבה יותר זול מאשר ONE ב2900. זה המחיר שהוא צריך לעלות בארץ, אני פשוט לא יודע אם הם באמת ימכרו אותו בו.

אתה שוכח שלקנות XBOX 360 לאף אחד לא לחוץ... לקונסולת דור חדש ביום יציאתה יש ביקוש גבוהה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 21:22

יופי, ומתי זה קרה? אני אגיד לך מתי, בספטמבר 2012. ולא בנובמבר 2005. אתה באמת קונה את העובדה שהם מוכרים את הפס4 ואת האקסבוקס באותו מחיר? אני לא. משום מה חנויות המשחקים בארץ מחזיקות את האתרים הכי מבישים ולא מעודכנים שיש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 21:39

Death_119 כתב:משום מה חנויות המשחקים בארץ מחזיקות את האתרים הכי מבישים ולא מעודכנים שיש.

זה כי הם רוצים שתתקשר ויהיה יותר קל לעשוק אותך
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 21 אוגוסט 2013, 23:15

פריק לא יתנו לך במחיר הזה, ואומר את זה חבר שלהם
אל תסמכו על פריק שלא יעלו מחיר ברגע,
הם ידחפו לך טל"ח ויבעטו בך
בחיים לא הייתי מתחייב למחיר כזה בתור חנות והם התחייבו על זה לפני בכלל שפורסם המחיר
יותר מיזה, פריק היא לא חנות מעבדה ולא חנות שמתעסקת ביבוא עצמי
הם מתעסקים רק ביבוא רשמי, אז מאיפה בדיוק הם ישיגו ONE?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 22 אוגוסט 2013, 09:47

Nucleus_Dawn כתב:מוזר שבשנה שבה יוצאות שתי קונסולות חדשות, הכי משתלם כרגע לקנות PC. אני זוכר שכשיצאו ה360 והPS3 זו היתה השנה הכי גרועה לקניית PC, כי היית צריך להוציא איזה 6000 שקל בשביל שיהיה לך PC שיפעיל את המשחקים כמו הקונסולות החדשות.

זה לדעתי הבלבול מכך שבדור הקודם הקונסולות יצאו בהפרש של שנה: כשה-360 יצאה אז בערך כל מה שהיה עליה במקביל לPC זה COD2 ו-QUAKE 4 שלא היה צריך מחשב של 6000 ש"ח להפעיל אותם (ובתכלס אפילו הם לא היו משחקי cross-gen), ורק משנה אחרי ובמקביל ליציאת הPS3 התחילו להגיע משחקים יותר כבדים כמו Oblivion שכבר הצריכו ריג רציני.
השאלה האמיתית היא כמה כבדים יהיו משחקי הדור הבא כמו The Division ו-The Witcher 3 שיגיעו בהמשך הדרך - יכול מאד להיות שבנקודה הזו אתה כבר כן תצטרך להשקיע יותר בשביל מחשב שיריץ אותם טוב.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 02:04

swym כתב:זה לדעתי הבלבול מכך שבדור הקודם הקונסולות יצאו בהפרש של שנה: כשה-360 יצאה אז בערך כל מה שהיה עליה במקביל לPC זה COD2 ו-QUAKE 4 שלא היה צריך מחשב של 6000 ש"ח להפעיל אותם (ובתכלס אפילו הם לא היו משחקי cross-gen), ורק משנה אחרי ובמקביל ליציאת הPS3 התחילו להגיע משחקים יותר כבדים כמו Oblivion שכבר הצריכו ריג רציני.
השאלה האמיתית היא כמה כבדים יהיו משחקי הדור הבא כמו The Division ו-The Witcher 3 שיגיעו בהמשך הדרך - יכול מאד להיות שבנקודה הזו אתה כבר כן תצטרך להשקיע יותר בשביל מחשב שיריץ אותם טוב.

יכול להיות שאתה צודק.
נצטרך לחכות ולראות, כמובן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 11:27

swym כתב:זה לדעתי הבלבול מכך שבדור הקודם הקונסולות יצאו בהפרש של שנה: כשה-360 יצאה אז בערך כל מה שהיה עליה במקביל לPC זה COD2 ו-QUAKE 4 שלא היה צריך מחשב של 6000 ש"ח להפעיל אותם (ובתכלס אפילו הם לא היו משחקי cross-gen), ורק משנה אחרי ובמקביל ליציאת הPS3 התחילו להגיע משחקים יותר כבדים כמו Oblivion שכבר הצריכו ריג רציני.

גוסט ריקון ואובליביון יצאו ארבעה חודשים אחרי יציאת ה360 והם היו מאוד כבדים בpc. גם cod2 היה חתיכת בנצ׳מארק בזמנו והוא יצא בשיגור. אני לא חושב שקיים משחק שנחשף ש760gtx לא בולע די בהליכה אלה אם נכנס להגדרות הזויות כמו הוויצ׳ר 3 עם אובר סמפלינג.

ובנושא יותר ענייני, הזמנתי day one addition של האקסבוקס one מאמזון איטליה. זה יצא 570 יורו כולל משלוח ומיסים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 18:57

Nigga כתב:זה לא כולל מכס.

זה כולל מכס.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 11:23

אז אני מבין לקחת את המשלוח המהיר.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 20:46

אמאזון איטליה דווקא מדברים על 31 לדצמבר אז לא יודע עד כמה זה בטוח שהוא ימכר אצלם בהשקה

לגבי הPS4 לא יודע מה איתך אבל מצאתי אותו IN STOCK בכל האמאזונים שיש.... צרפת-קנדה-גרמניה-איטליה-ספרד-אנגליה... לא ניסיתי להזמין אז יכול להיות שרובם לא שולחים לישראל אבל תבדוק את הנושא.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 21:25

swiss-the-engine כתב:אמאזון איטליה דווקא מדברים על 31 לדצמבר אז לא יודע עד כמה זה בטוח שהוא ימכר אצלם בהשקה

לגבי הPS4 לא יודע מה איתך אבל מצאתי אותו IN STOCK בכל האמאזונים שיש.... צרפת-קנדה-גרמניה-איטליה-ספרד-אנגליה... לא ניסיתי להזמין אז יכול להיות שרובם לא שולחים לישראל אבל תבדוק את הנושא.

אני לא חושב שהגירסאות הזמינות הן הDAY ONE. לפחות בחיפוש קצר שעשיתי, לא ראיתי שרשום שם DAY ONE.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 21:32

Nucleus_Dawn כתב:
אני לא חושב שהגירסאות הזמינות הן הDAY ONE. לפחות בחיפוש קצר שעשיתי, לא ראיתי שרשום שם DAY ONE.

לא רואה למה זה משנה למישהו.... רשום תאריך יציאה וזה מה שחשוב. לפחות זה מה שאני חושב, זה לא כאילו מקבלים משהו מיוחד עם גרסה שקוראים לה DAY ONE.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 13:48

swiss-the-engine כתב:אמאזון איטליה דווקא מדברים על 31 לדצמבר אז לא יודע עד כמה זה בטוח שהוא ימכר אצלם בהשקה

על מה דברת בהקשר ל31 לדצמבר?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 14:04

DrKeo כתב:על מה דברת בהקשר ל31 לדצמבר?

אני חושב שזה התאריך המאוחר ביותר לקבלת הקונסולה שרשום באתר, אבל לדעתי זה סתם תאריך כיסוי תחת, כי אין עדין תאריך מדויק רשמי, אז הם פשוט שמו את זה בסוף השנה ולא שינו את זה מאז.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 14:25

Nucleus_Dawn כתב:
אני חושב שזה התאריך המאוחר ביותר לקבלת הקונסולה שרשום באתר, אבל לדעתי זה סתם תאריך כיסוי תחת, כי אין עדין תאריך מדויק רשמי, אז הם פשוט שמו את זה בסוף השנה ולא שינו את זה מאז.

האמת שכתוב בעמוד מוצר נובמבר רק בלי תאריך:
"Microsoft ha annunciato di aver rimosso le restrizioni legate all'utilizzo dei giochi usati e l'obbligo di avere una connessione permanente. In arrivo a novembre 2013."
או על פי גוגל טרנסלייט:
Microsoft has announced that it has removed the restrictions related to the use of used games and the obligation to have a permanent connection. Coming in November 2013

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 14:27

DrKeo כתב:האמת שכתוב בעמוד מוצר נובמבר רק בלי תאריך:
"Microsoft ha annunciato di aver rimosso le restrizioni legate all'utilizzo dei giochi usati e l'obbligo di avere una connessione permanente. In arrivo a novembre 2013."
או על פי גוגל טרנסלייט:
Microsoft has announced that it has removed the restrictions related to the use of used games and the obligation to have a permanent connection. Coming in November 2013

אז לא הבנתי נכון למה הוא התכוון.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים