bling כתב:כל אלו שהציעו לי לקנות מחשב ואז פס4,אני אומנם מסוגל להרשות זאת לעצמי אבל זה לא נראה לי חכם.
זאת אומרת אני אוציא אלפי שקלים עכשיו בשביל מחשב כדי לקבל קפיצה בינונית מעל הפס4 וכדי לשחק בעוד כמה פריימים משחקי מולטיפלטפורם? מה יצא לי מזה?
אין למחשב משחקים בלעדיים שמעניינים אותי במיוחד,זו הוצאה לא חכמה כשאני יכול לקנות קונסולה שתחזיק אותי כמה שנים טובות עם בלעדיים טובים וגם צד ג',אם המחשב היה עם פער כל כך גדול והיו מנצלים אותו כמו שהיה לקראת סוף הדור הזה אז שווה אולי את האסטרה,כרגע אני לא רואה טעם.
SWISS,עד לא מזמן לא גרתי בבית שלי אלא עם שותפים אבל עכשיו זה השתנה וחזרתי לתקופה זו לאמאאבל בלי קשר מחשב בסלון זה בעייתי בבית של ההורים,אם אקנה מחשב חדש אני אשים אותו לשימוש המשפחה,לגלישה נוחה וכו',זה לא יעבוד טוב אם יהיה בסלון.
בקשר למשחקים תחרותיים להזכירך חברים שלי חולי פרו ובעבר גם טקן ואנחנו היינו משחקים באופן קבוע עד שפרו התדרדר ונמאס מהסדרה ולפיפ"א לא הצלחנו להכנס,באופן כללי הם לא פאקטור בהחלטה שלי (אני משחק איתם פרו מתוך מסורת,אישית מזמן הייתי מחליף זאת ב fighter אבל לאף אחד כבר אין כח ללמוד מערכות מורכבות כאלה ורק רוצים לרוץ כמו אהבלים וירטואלים עם כדור),בשבילי זה משחקי סינגל נטו,אם הם רוצים שיקנו בעצמם פס4,אני גם לא מתכוון לקנות שלט נוסף...
מה שכן,יש לי דוד שגר בשוודיה (עם גישה לכל המדינות העיקריות בסקנדינביה בעיקרון),אתם חושבים שזו אופציה טובה? מה המחירים שם?
SWIISS זכור לי שיש לך ניסיון עם נורבגיה,אני לא רוצה להתקשר אליו ולהציק לו סתם כמה חודשים לפני ההשקה,אתה חושב שיצא לי יותר זול אם הוא יקנה לי שם וישלח לי בעצמו?
לא לא לא לא לא לא... אתה מפספס נקודה סופר עקרונית ביחס לPC. מחשב זה משהו שמחזיר את העלות של עצמו די מהר ביחס לקונסולות:
https://www.humblebundle.com/
חוץ מזה, גם הPS4 וגם הONE הם PC עלוב בתחפושת. כל משחקי הדור הבא יפותחו על PC וירוצו על PC רק שהPC יקבל את הגירסאות היותר איכותיות של המשחקים וזה גם יעלה פחות...