Yahel12 כתב:
למה דווקא של Samsung כשאפשר של Crucial 512GB ב 189$..?
Yahel12 כתב:
למה דווקא של Samsung כשאפשר של Crucial 512GB ב 189$..?
Nucleus_Dawn כתב:
לא ראיתי שיש כזה של CRUCIAL במחיר כזה.
של סמסונג יותר טובים, לדעתי, אבל ההבדל זניח ואם יש 512GB ב190$, אז ברור מה עדיף.
Yahel12 כתב:
http://www.amazon.com/Crucial-MX100-adapter-Internal-CT512MX100SSD1/dp/B00KFAGCUM/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1417379577&sr=8-2&keywords=crucial+ssd
נדב זה הדגם
ההבדל באמת זניח, Crucial היא חברה מצוינת בכול הקשור לזיכרונות, (SSD,RAM) אוהב אותם מאוד , וכשקונים את הSSD הספציפי הזה של Crucial MX100 מקבלים בחינם תוכנה שנקראת Acronis True Image שנת 2014 OEM, אז זה פלוס נחמד והמחיר מצוין.
ו - Nucleas לי ברור מה עדיף השאלה היא אם אנחנו חושבים אותו הדבר
ושאלה - אפשר בפורום הזה לעשות ציטוטים מרובים? יש כזו אפשרות? ואם כן - איך?
DrKeo כתב:זה דיסק לא רע בכלל, פחות טוב מה840 של סמסונג אבל אין ספק שמחיר לביצועים הוא הרבה יותר עדיף. אבל אני בכלליות אומר למה לזרוק כסף על 512, מה עושים עם דיסק בגודל שכזה? אין תרומה כמעט בכלל למשחקים וגם אם תרצה למשחקים אז הספרית סטים שלך תמלא את הדיסק כל כך מהר שתצטרך להתחיל לנהל את המשחקים שלך כאילו אתה על איזו קונסולה או משהו כזה.
Ssd אצלי בספר זה לחלונות, תוכנות יומיום כמו דפדפנים או פוטושופ וזהו בערך. 128 מספיק לזה, 256 מספיק בריבוע. 512 הוא נקודת אמצע שהיא גדולה מדי לשימוש לתוכנות וחלונות בלבד אבל קטן מדי בשביל מדיה ומשחקים.
Nucleus_Dawn כתב:
תמיד נחמד שיש לך אפשרות לשים כמה שיותר דברים על הSSD. סרטים וסדרות, על איזה דיסק קשיח. משחקים על SSD יכול להיות נחמד ולגרום להם להטען מהר יותר וכמובן שמצוין שמערכת ההפעלה ותוכנות שבהן נעשה שימוש קבוע גם עליו.
יש לי בלפטופ 512 GB והוא פשוט עף. זה תענוג. פינוק לא הכרחי בכלל, אבל אם יש בכזה זול, נראהל לי שווה.
DrKeo כתב:למשחקים זה לא ממש יעזור לך, לסרטים וסדרות בטוח לא. חבל על ה100$ האלה, תוסיף אותם לקרן ה970 שלך
Nucleus_Dawn כתב:
נקודה טובה.
DrKeo כתב:אגב מוכרים את ה256 ב110$.
Nucleus_Dawn כתב:
כן. גם הוא ממש שווה. אולי אפילו יותר שימושי מה512, כמו שאמרת.
ה512 זה אם אתה רוצה מחשב לא לגיימינג ומתחשק לך להתפנק ושהוא יעבוד נורא מהר. כמו עם הלפטופ שלי, בעצם.
DrKeo כתב:כן גם לי יש בלפטופ SSD בלבד וזה ליגה, אבל PC שעורמים בו ג'יגה בייטים של סרטים, סדרות ומשחקים זה לא ממש הולך לצערנו. אולי עכשיו עם הSSD עם המבנה התלת מימדי המחירים יפלו מספיק בשביל שיהיו בשוק דיסקים של 1GB ומעלה במחיר חצי סביר.
Nucleus_Dawn כתב:
אותה כמות זכרון, מסדרה טיפה פחות טובה, ב100$ פחות?! ברור שעדיף ללכת על היקר ולקבל זכרון שחוסך לך שברירי שניות, בתמורה ל100$ נוספים![]()
הדרך היא רק דרך הכפתור של quote. זה לא הכי נוח וצריך להכניס ידנית את שם המצוטט, אבל זו הדרך היחידה.
Yahel12 כתב:
אז להפך.. ממש לא אני חושב שCrucial הרבה יותר שווה ו100$ זה ממש לא מעט כסף
Nucleus_Dawn כתב:
כן... נו, ברור. אני צחקתי
Shlomix כתב:מה אומרים על ה-SSD הזה? (אני חם על ה-480GB)
http://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-2-5 ... B00M8ABEIM
Shlomix כתב:מה אומרים על ה-SSD הזה? (אני חם על ה-480GB)
http://www.amazon.com/SanDisk-Ultra-2-5 ... B00M8ABEIM
Nucleus_Dawn כתב:
אם זה רק 15$ ובנוסף גם Far cry 4 אז כן.. שווה
אם המחשב שלך יכול להריץ את FC4 ואתה מעוניין בFC4 ועדין אין לך את FC4, עדיף לך ללכת על הEVO 840.
הוא מעט יותר טוב, לדעתי.
חוץ מזה, בתוספת של 15$, אתה מקבל גם קוד מתנה של FC4. ממש ממש שווה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים