Golan כתב:ניסיתי לתת צ׳אנס נוסף ל-God of war (2018). הגעתי לאלפהיים, להשיג את האור הזה שנותן גישה לערפל השחור שחוסם את הדרך להר הגבוה.
איזה שעמום. אני פשוט לא מצליח להתחבר לזה. כל המשחק אני או הולך, או חותר בסירה, או פותר פאזלים משעממים ומתישים. אני כבר לא מצליח לעקוב אחרי הסיפור ולא מבין מה הולך. הבנתי שברגנרוק זה אפילו יותר גרוע כי המשחק ארוך יותר מבחינת שעות ומשימות ארוכות שבהן רק הולכים. אני לא יודע מה יש לי, אני פשוט לא מצליח להתחבר לזה? איך המשחק הזה קיבל תשיעיות ועשיריות?
לא כולם מתחברים למשחק
לדעתי היה משחק טוב , אבל לא כולם יהנו מימנו
בדיוק בגלל מה שרשמתה
glass man כתב:אני עם DQ1 HD 2D ריימיק ואני מאוכזב לחלוטין. אין לי מילים להביע את זה מספיק. זה לא סוד שDQ1 הוא משחק משעמם ופרמיטבי ברמות וממש Barebones וזה נשאר ככה בריימיק הזה.
הגרפיקה ממש יפה, אבל היו לי ציפיות אחרות לגמרי שהם ישנו את המשחק ב180 מעלות או יוסיפו כל כך הרבה שהוא יהיה פתאום ברמה של DQ3 והלאה.
התבדיתי זה לא קרה.
זה לא רק שDQ1 וDQ2 הם היחידים שדורשים גריינד בסדרה הזו והכבשות השחורות של הסדרה. סקוור הצליחו לעשות את DQ1 רע יותר ממה שהוא היה.
במשחק המקורי נלחמת בקרבות של 1:1 פה אתה נלחם בקבוצות גדולות של אויבים שיש לך רק דמות אחת, כן לא תענוג גדול.
כל כך מאוכזב שלא בא לי אפילו לעבור לDQ2 ריימיק כי אני חושש שגם הוא לא קיבל את השיפורים שייחלתי להם, גם אם אשחק בריימיק הזה זה לא יהיה עכשיו אני צריך לעכל את האכזבה הזו ולהתגבר עליה, לול.
בשביל מעריץ אמיתי של דרגון קווסט, הסדרה מצאה את הנשמה שלה רק עם DQ3 אז זה לא שלא ידעתי שהריימיקים יאכזבו אותי אבל רציתי להאמין שהתוצאה תהיה שונה.
טוב יאללה, סייברפאנק 2077
מזמן לא שיחקתי בהם
ובטח לא ברימיק
אבל היום יש הרבה רימיקים