במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2025, 11:58

Golan כתב:ניסיתי לתת צ׳אנס נוסף ל-God of war (2018). הגעתי לאלפהיים, להשיג את האור הזה שנותן גישה לערפל השחור שחוסם את הדרך להר הגבוה.

איזה שעמום. אני פשוט לא מצליח להתחבר לזה. כל המשחק אני או הולך, או חותר בסירה, או פותר פאזלים משעממים ומתישים. אני כבר לא מצליח לעקוב אחרי הסיפור ולא מבין מה הולך. הבנתי שברגנרוק זה אפילו יותר גרוע כי המשחק ארוך יותר מבחינת שעות ומשימות ארוכות שבהן רק הולכים. אני לא יודע מה יש לי, אני פשוט לא מצליח להתחבר לזה? איך המשחק הזה קיבל תשיעיות ועשיריות?

לא כולם מתחברים למשחק
לדעתי היה משחק טוב , אבל לא כולם יהנו מימנו
בדיוק בגלל מה שרשמתה
glass man כתב:אני עם DQ1 HD 2D ריימיק ואני מאוכזב לחלוטין. אין לי מילים להביע את זה מספיק. זה לא סוד שDQ1 הוא משחק משעמם ופרמיטבי ברמות וממש Barebones וזה נשאר ככה בריימיק הזה.
הגרפיקה ממש יפה, אבל היו לי ציפיות אחרות לגמרי שהם ישנו את המשחק ב180 מעלות או יוסיפו כל כך הרבה שהוא יהיה פתאום ברמה של DQ3 והלאה.
התבדיתי זה לא קרה.

זה לא רק שDQ1 וDQ2 הם היחידים שדורשים גריינד בסדרה הזו והכבשות השחורות של הסדרה. סקוור הצליחו לעשות את DQ1 רע יותר ממה שהוא היה.
במשחק המקורי נלחמת בקרבות של 1:1 פה אתה נלחם בקבוצות גדולות של אויבים שיש לך רק דמות אחת, כן לא תענוג גדול.

כל כך מאוכזב שלא בא לי אפילו לעבור לDQ2 ריימיק כי אני חושש שגם הוא לא קיבל את השיפורים שייחלתי להם, גם אם אשחק בריימיק הזה זה לא יהיה עכשיו אני צריך לעכל את האכזבה הזו ולהתגבר עליה, לול.

בשביל מעריץ אמיתי של דרגון קווסט, הסדרה מצאה את הנשמה שלה רק עם DQ3 אז זה לא שלא ידעתי שהריימיקים יאכזבו אותי אבל רציתי להאמין שהתוצאה תהיה שונה.

טוב יאללה, סייברפאנק 2077 :-)

מזמן לא שיחקתי בהם
ובטח לא ברימיק
אבל היום יש הרבה רימיקים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 נובמבר 2025, 12:23

אובייקטיבית אין קפיצה גדולה בעולם בתעשיית המשחקים כמו הקפיצה בין Dragon Quest 2/1 לDQ3.
מי שיטען אחרת פשוט לא יודע כמה דברים שהוא מייחס בטעות לזלדה או לסדרות אחרות הגיעו מDQ3 במקור אבל כבר כתבתי על זה.

הבעיה של הריימיקים האלה היא שאם אף משחק מודרני לא מצליח לעמוד מול DQ3.... שלושים ושמונה שנים שנים אחרי שיצא, אז ברור שהריימיקים של שני המשחקים הפרמיטיבים האלה אין להם סיכוי. :-)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2025, 12:26

טוב אחרי שמגיעים להר זה נהיה קצת יותר נורמלי… הפאזלים מתחילים להזכיר את GOW הקלאסי והקרב עם הדרקון היה אפי. בדיוק סיימתי לנתח את הדרקון ואני לוקח הפסקה. זה ממשיך לצבור תאוצה מעכשיו או שזה חוזר להיות איטי?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2025, 13:47

נטשתי את RDR2 די מהר, לא נהנתי ממנו יותר מדי. אבל מאז הספקתי לשחק כמה מאות שעות של GTAV עם הילד, והראיון עם דן האוזר גרם לי לתת למשחק הזמנות שניה. אז חזרתי אליו, באיחור של 7 שנים :)

אני יכול לציין שלפחות בצד הטכני הוא טס היום עם DLSS ואני משחק בו ב-144FPS פחות או יותר נעול. אני משער שהעובדה שהיה לי כששחקתי בו בזמנו 2080RTX ועכשיו יש לי 4080RTX גם משחק עניין בנושא.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2025, 14:04

Rdr2 לדעתי מאוד טוב
קצת איטי אבל טוב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2025, 14:24

hot take...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 נובמבר 2025, 17:10

אני אשכרה לא מכיר מישהו חוץ מלאסקין (ולמדתי היום שגם קרירין) ששיחקו לעומק בRDR2 :-) אצל כל האנשים אצלי בPSN כולם נטשו יחסית בהתחלה.נראה לי בלינג גם לא סיים.
איזה קטע זה, ראיתי אתמול חלק מהראיון עם האוזר שהבאת אותו,לא הספקתי לראות הכל אבל לראות כמה האוזר עצמו והמראיין מחשיבים את RDR2 למשחק כזה ענק עלילתית
לחלוטין עשה לי גם לי חשק לנסות אותו יום אחד מחדש. :-)

זה לא רק העובדה שהאוזר ממש אוהב את המשחק מהמשחקים שלו, אני חולה על המראיין הזה ספציפית בחור כזה שמבין לעומק ושואל שאלות אינטלגנטיות את כל מי שהוא מראיין ולראות מישהו כזה מעריך את המשחק כן זה מוסיף מאוד.

אני גם תמיד מעריך/מקנא בלאסקין שיש לו אשכרה סבלנות לחלק מהמשחקים הכבדים האלה שאין לרוב האנשים כוחות לצלוח כמו RDR2
או בקיצור נדב, יהיה מעניין לשמוע איך ממשיך לך עם RDR2 זה מוסיף למוטבציה לחזור אליו :-)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 נובמבר 2025, 17:35

RDR 2 לחלוטין אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי. המשחק האהוב עלי בפער עצום ממה שרוקסטאר עשו, אבל הטעם שלי ברוקסטאר מאוד שונה מהמקובל והיחידים שסיימתי היו RDR 1 ו2, וGTA 4 (שלא באמת סיימתי כי נמחקה לי השמירה, אבל הגעתי עד למשימות האחרונות ממש והייתי מספיק מושקע כדי להשלים את העלילה ביוטיוב).
מבין משחקי GTA אני יכול להבין ש4 הוא לא הכי מוצלח מבחינת מכניקות גיימפלי, אבל הוא היחיד בסדרה שתפס אותי ושלא זנחתי אחרי כמה שעות. כמוהו גם RDR 2 הוא לא מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי ברמת הגיימפלי, בלשון המעטה, אבל הוא פשוט מסע מרתק שלא יכלתי לעזוב ועולם פתוח מדהים שכל כך כיף פשוט להאבד בו.
גם את RDR 1 מאוד אהבתי, אבל 2 זה משהו אחר ומיוחד לגמרי, רמה מעל כל מה שהם עשו מבחינתי האישית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2025, 18:11

לRDR2 יש את הדמויות והסיפור מהטובים אי פעם, בלי שום ספק. גם המשחק של המדובבים/שחקנים מצוין בקטע אחר וזה מוסיף לאווירה והאמינות. חבל ששמעת את הראיון עם דן האוזר כי יש שם מלא ספוילרים ובמיוחד לאחד הקטעים הכי מקוריים וטובים שנעשו לדמות במשחק, אבל נו מילא. זה עדיין משחק עם כל כך הרבה דמויות ועומק עלילתי שזה לא יהרוס לך.
ברור שצריך סבלנות איתו, אבל לי למשל אין סבלנות למשחקי אסטרטגיה שם בעיניי צריך הרבה יותר סבלנות כי הגיימפליי עצמו זה בעיקר ללחוץ על דברים, או משחקי סימולציה, או משחקי תפקידים ״כבדים״. בRDR2 אתה יכול להשתעשע עם העולם, הגיימפליי סופר דינמי… זה עולם שלם ועצום, והעובדה שהוא יפה כל כך כמובן עוזרת גם כן.

מי שעובר איתו 10 יעבור גם 100 בסבירות גבוהה מאוד. אני לגמרי מסכים שזה גם המשחק עם ההתחלה הכי איטית שיש בערך, אתה לומד את החוקים והכפתורים גם אחרי 20 שעות, אבל זה לא נורא כל כך בעיניי ומעיד על העומק שיש בו, ואני אישית הייתי מרותק גם בעשר השעות הראשונות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 נובמבר 2025, 19:13

Rdr2 מתחיל לאט מאוד
ויכול להבין למה הרבה נוטשים בשלב מוקדם

אבל שמתקדמים מספיק במשחק
מגלים את הסיפורים ( יש משימות צד )
המשחק אופך מהיר יותר
יש נשקים וכו וכו וכו

אני לא יכול להשוות בין זלדה tp לrdr2
המשחקים שונים
אבל כן בהתחלה המאוד איטית של שניהם

בכל מקרה בלי ספוילרים בפינל פנטזי 10
הגעתי לראש ההר שלג ( לא יודע מה השם האמיתי )
וניצחתי את הבוס שהיה שם
אז כרגע אני שם
לא לגלות לי אבל אני מרגיש קרוב לסוף של 10a ( יש גם ב)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2025, 20:00

כולם מתים בסוף

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 נובמבר 2025, 20:06

טוב, מרגע שמשיגים את
ספויילר: הצג
האור של הבייפרוסט ומגיעים סוף סוף להר
אז GOW 2018 נהיה טוב. ההגעה עד לשם מתישה מאוד ואיטית, אבל ברגע שמגיעים לקטע הזה אז כבר הכל נהיה מהיר יותר והקצב עולה והסיפור נהיה מעניין. נשאבתי כמה שעות טובות ברצף בלי לשים לב שהזמן עבר. :D

הגעתי לקטע
ספויילר: הצג
שאטראוס חולה וקרייטוס צריך ללכת להלהיים אז הוא לוקח את הלהבים מיוון.
נערך לאחרונה על ידי Golan ב 03 נובמבר 2025, 20:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 נובמבר 2025, 20:07

Laskin כתב:לRDR2 יש את הדמויות והסיפור מהטובים אי פעם, בלי שום ספק. גם המשחק של המדובבים/שחקנים מצוין בקטע אחר וזה מוסיף לאווירה והאמינות. חבל ששמעת את הראיון עם דן האוזר כי יש שם מלא ספוילרים ובמיוחד לאחד הקטעים הכי מקוריים וטובים שנעשו לדמות במשחק, אבל נו מילא. זה עדיין משחק עם כל כך הרבה דמויות ועומק עלילתי שזה לא יהרוס לך.
ברור שצריך סבלנות איתו, אבל לי למשל אין סבלנות למשחקי אסטרטגיה שם בעיניי צריך הרבה יותר סבלנות כי הגיימפליי עצמו זה בעיקר ללחוץ על דברים, או משחקי סימולציה, או משחקי תפקידים ״כבדים״. בRDR2 אתה יכול להשתעשע עם העולם, הגיימפליי סופר דינמי… זה עולם שלם ועצום, והעובדה שהוא יפה כל כך כמובן עוזרת גם כן.

מי שעובר איתו 10 יעבור גם 100 בסבירות גבוהה מאוד. אני לגמרי מסכים שזה גם המשחק עם ההתחלה הכי איטית שיש בערך, אתה לומד את החוקים והכפתורים גם אחרי 20 שעות, אבל זה לא נורא כל כך בעיניי ומעיד על העומק שיש בו, ואני אישית הייתי מרותק גם בעשר השעות הראשונות.

הפסקתי את הראיון באמצע אז לא שמעתי ספויילרים, או לפחות אם היו כאלה לא שמתי לב להם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 נובמבר 2025, 21:05

מעולה!

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים