ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 15:50

זה די ידוע שדמואים הם זן נכחד... חברות התבטאו בנושא כמה וכמה פעמים שהם חושבות שזה פוגע במכירות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 יולי 2015, 15:55

swiss-the-engine כתב:זה די ידוע שדמואים הם זן נכחד... חברות התבטאו בנושא כמה וכמה פעמים שהם חושבות שזה פוגע במכירות.

לכל הפחות, אני מניח שזה לא מועיל למכירות וזה דורש עבודה נוספת.
הגיוני שיפסיקו עם משהו שדורש השקעת משאבים ואין שום עדות לערך המוסף שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 16:49

אני זוכר היה לגיא פוסט על זה בבלוג שלו שחי חיים קצרים ביותר. דווקא היה פוסט מעניין שמראה תמונה קצת שונה ממה שאני זוכר מהתבטאויות של אנשי תעשייה בנושא.

ובנימה אישית, אני בעצמי הפסקתי לשחק בדמואים כבר כמה שנים... סתם מוריד אותם ולא משחק בהם. באמת שבמשחקים גדולים בפרט אין בהם טעם... הסחורה די ידועה. אני מקווה אולי לחזרתו של השיירוור.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יולי 2015, 16:52

יש לך שיירוור עם מטרו בחנות של ה LIVE.
אם אין דמואים אז שיירוור זו בכלל פנטזיה מטורפת, אבל מותר לחלום :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 יולי 2015, 17:06

כן אני יודע... אין לי מקום בהארד דיסק :|
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 יולי 2015, 18:21

bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.

נו, וכמה דמואים היו לך לפני עשור בבחנות של סוני על הPS2? ... :roll:
אני לא "אוסף פירורים", אני רק משתמש באותן הדוגמאות שנדב השתמש בהן - אחת לאחת. אפשר אולי לטעון שהדמואים הגיעו לאיזשהו peak מסויים מתישהו במהלך הדור האחרון שאליו הם לא חזרו - אם יש את הנתונים לגבות את זה - אבל זה בניגוד מוחלט לדמעות הנוסטלגיה לדמואים "של פעם" כאילו כל משחק שני בשנות ה-90 וה-2000 יצא עם דמו.
הסברתי כבר למה חלק מהחברות מעדיפיות לעבור למודל אחר (למשל free weekend - רק עכשיו היה בסטים לסדרת Total War) שגם מצריך מהן פחות השקעה ביצירת משהו יעודי וגם אולי משפר את הconversion rate כי אנשים יכולים בלחיצת כפתור לרכוש את המשחק ולהמשיך מאותה נקודה בדיוק. השאלה היא האם אתה מרגיש שעם כל הfamily share ומה שלא יהיה יש לך פתאום פחות כלים בשביל לחוות דעה על המשחק לפני שאתה רוכש אותו?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יולי 2015, 18:38

סתם זרקתי דמואים שזכרתי גיא.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 יולי 2015, 18:39

DrKeo כתב:סתם זרקתי דמואים שזכרתי גיא.

פה כל משפט רנדומלי הופך לויכוח של 10 עמודים, אתה לא יכול סתם לזרוק דברים!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יולי 2015, 18:43

swym כתב:
bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.

נו, וכמה דמואים היו לך לפני עשור בבחנות של סוני על הPS2? ... :roll:
אני לא "אוסף פירורים", אני רק משתמש באותן הדוגמאות שנדב השתמש בהן - אחת לאחת. אפשר אולי לטעון שהדמואים הגיעו לאיזשהו peak מסויים מתישהו במהלך הדור האחרון שאליו הם לא חזרו - אם יש את הנתונים לגבות את זה - אבל זה בניגוד מוחלט לדמעות הנוסטלגיה לדמואים "של פעם" כאילו כל משחק שני בשנות ה-90 וה-2000 יצא עם דמו.
הסברתי כבר למה חלק מהחברות מעדיפיות לעבור למודל אחר (למשל free weekend - רק עכשיו היה בסטים לסדרת Total War) שגם מצריך מהן פחות השקעה ביצירת משהו יעודי וגם אולי משפר את הconversion rate כי אנשים יכולים בלחיצת כפתור לרכוש את המשחק ולהמשיך מאותה נקודה בדיוק. השאלה היא האם אתה מרגיש שעם כל הfamily share ומה שלא יהיה יש לך פתאום פחות כלים בשביל לחוות דעה על המשחק לפני שאתה רוכש אותו?

בדור של ה PS2 הייתי מנוי למגזין מאנגליה שהיה כולל כל חודש דמואים על דיסק, נסה שוב! :P

בנוגע לשאלה שלך, כן היום יש לי כלים לא פחות טובים לבחון משחקים אתה צודק, יש המון מדיה, התרשמויות, סטרימים וכו', אבל פעם היה יותר כיף ומרגש לבדוק משחקים, שום ביקורת או סטרים לא יהיה מרגש וכיף כמו לשחק בדמו מצויין, הדמו של MGS2 עד היום זכור כאחד מרגעי השיא של דור הפס2.
אתה גם מזכיר כל מני שיטות הפצה שרלוונטיות למחשב ולא לקונסולות, גם כל העניין של הפאמילי שייר, תלוי כמובן במה שחברים שלך קנו ובזה שאתה כל פעם צריך להרגיש קצת כמו קבצן ולבקש שיתן לך להתנסות קצת עם המשחק, זו לא הנוחות והזמינות של דמו.

אז כן, יש צער על כך שזה נעלם, למרות שברור לי ההיגיון העסקי מאחורי זה, נשמעת לי הגיוני הסברה שזה יותר פוגע במשחק מאשר תורם, הייפ שמוזן דרך טריילרים, PR וביקורות הוא מהניסיון שלי כלי יעיל יותר מדמו כשזה מגיע למשיכת הצרכן כלפי המוצר שלך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 יולי 2015, 10:52

אומר שאני מסכים אבל עם גיא אם אנחנו רוצים ללכת באמת אחורה לשנות ה90. לא נראה לי כזה ברור שיש יותר דמואים.

אה וגם שכחתי מדברים כמו free weekend... להמון משחקים באמת שזה נראה לי פתרון אידיאלי מבחינת השחקנים.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 יולי 2015, 01:53

המקור שדיווח לנו ש־Dark Souls 3 בפיתוח, מדווח כעת ש־Half Life 3 בפיתוח גם כן. העלילה והתרחישים של המשחק כבר נכתבו, אך לא יותר מכך. נראה ש־Valve לא ששה להתקדם בפרויקט.

לפי המקור, בשנת 2009 עבדו עליו 100 עובדים, וכעת עובדים עליו רק עשרה. המפתחת העבירה מפתחים לפרויקטים בטוחים יותר. היא מאמינה שפיתוחו של Half Life 3 הוא סיכון כי אם לא יעמוד בציפיות הגבוהות מאוד של האוהדים זה יזיק לה.

לא ידעתי של־Valve יש ביטחון עצמי נמוך.

מקור
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 26 יולי 2015, 10:37, נערך 3 פעמים בסך הכל.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 26 יולי 2015, 02:54

רונן כתב:המקור שדיווח לנו ש-Dark Souls 3 בפיתוח, מדווח כעת ש-Half Life 3 בפיתוח גם כן. העלילה והתרחישים כבר נכתבו, אך לא יותר מכך. נראה ש-Valve לא ששה להתקדם בפרויקט.

לפי המקור, בשנת 2009 עבדו עליו 100 עובדים, וכעת עובדים עליו רק עשרה. המפתחת העבירה מפתחים לפרויקטים בטוחים יותר. היא מאמינה שפיתוחו של Half Life 3 הוא סיכון כי אם לא יעמוד בציפיות הגבוהות מאוד של האוהדים זה יזיק לה.

לא ידעתי שיש ל-Valve ביטחון עצמי נמוך.

מקור

אתה בכוח רוצה לגרום לנדב התקף לב?! :shock:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 יולי 2015, 05:50

לא צריך להיות מקור או נביא. גייב ניואל אמר במפורש בראיון עם קילי ''שהם למדו המון מההשקה של פורטל 2, וכן מכל שאר המשחקים שלהם, והם ימשיכו להשתמש אף ורק במה שעובד''. מה עובד?! מיקרו תשלומים עבור שטויות במשחקי אונליין בלבד. מצבה הכלכלי של ואלב כנראה טוב עשרות מונים מרוב החברות בתעשייה, אז כנראה שהיא יודעת מה היא עושה. ולא, זה לא ממש מוצא חן בעיניי, אבל כבר די ויתרתי עליהם :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 26 יולי 2015, 09:10

אז לא רק נינטנדו מתעסקת בשטויות :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2015, 23:37

רונן כתב:אז לא רק נינטנדו מתעסקת בשטויות :)

לצערנו :(

האמת שאני חושב שזאת אשמתי, אני נותן המון כסף לחברות שאני ממש אוהב וזה הורס אותן :(

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 ספטמבר 2015, 21:14

שיר חדש של גלאדוס בלגו דיימנשן :)
http://www.polygon.com/2015/9/25/939683 ... dimensions

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 ספטמבר 2015, 21:19

שווה להעסיק את כל הכותבים האלה בואלב בדיוק בשביל הרגעים האלה :).
?

סמל אישי של המשתמש
JackQ
Padawan

הודעהעל ידי JackQ » 27 ספטמבר 2015, 23:00

Valve הגזימו עם המריחה עם HL3,כמה זמן אפשר למרוח פיתוח?

אני חושד ש HL3 נקלה ל מה שנקרא "development Hell" או משהו,כמה זמן Duke Nukem forever נדחה?
חסר להם שהם לא יביאו לנו משחק טוב בסוף :-|
פותח דף חדש,Overhadow לשעבר....

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2015, 00:56

אם הוא בפיתוח בכלל...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2015, 15:16

אין ספק שמכונות הקיטור הולכות לשלוט בחג המולד הזה :)
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוקטובר 2015, 17:01

כן... הן הולכות לשלוט לכל הפחות כמו הVITA שבמדף ליידן :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוקטובר 2015, 17:08

בדיוק ^^

אני רואה כישלון יחסי (שזה אומר, לא יותר ממכה קלה בכנף של MS וסוני), ת'רד התערבות?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 12 אוקטובר 2015, 17:11

bling כתב:בדיוק ^^

אני רואה כישלון יחסי (שזה אומר, לא יותר ממכה קלה בכנף של MS וסוני), ת'רד התערבות?

אני חושב שבמקרה הזה, הדרך היחידה למדוד כשלון או הצלחה, זה לפי הציפיות של VALVE. מכיוון שלעולם לא נדע מה הציפיות של VALVE (כי VALVE), לא באמת נוכל לדעת אם ה100 אלף יחידות שימכרו הם הצלחה כבירה, או שה4 מיליון יחידות שימכרו הם כשלון כואב.
פשוט לך תשווה את הדבר הזה למשהו. לא היה משהו כזה מעולם. שלא לדבר על כך שיכול להיות שהם ימכרו 3 מחשבים, יתקינו את מערכת ההפעלה שלהם 300 אלף פעמים והם ימכרו 60 מיליון שלטים. זה כשלון? הצלחה? בסדר כזה? באמת שאין לי מושג איך למדוד את הדבר הזה.

נדע בבטחון רק אם זה יהיה בקצוות. אם בעוד שנה הם יפסיקו לפתח את מערכת ההפעלה ולמכור מכשירים, אז נדע שזה כשלון. אם בעוד שנה פתאום יהיו 20 מיליון מחשבים בבתים של אנשים, בטח גם אז נדע על זה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 אוקטובר 2015, 17:14

אני חושב שאפשר להסכים שאין מצב שבעולם ש 4 מליון יחידות בחגים יכולות להחשב ככישלון כואב.

מה שכן זה אכן קצת טריקי, כי ל VALVE יש ציפיות אני משער לשנות את ה landscape של שוק הקונסולות, זאת אומרת למשוך שחקני קונסולה אל עבר עולם ה PC או באופן כללי שחקנים שלא משחקים PC בכלל, יכול להיות מצב שלא מעט שחקני PC יקנו את זה כאקסטרה לסלון ובכל זאת הוא ימכר יפה אבל מבחינת השפעה על השוק ומה ש VALVE רוצה זה די כישלון כי שחקני קונסולה (או באופן כללי כאלו שלא משחקים ב PC) לא הסתכלו על זה בכלל, ככה שבאמת ההגדרה קצת בעייתית.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוקטובר 2015, 18:09

מערכת ההפעלה שלהם היא עקב אכילס של הסיפור לדעתי. כי השלט יכול להיות סבבה, הלינק סבבה, Big picture כבר היום סבבה. אבל הלינוקס המקוסטם הזה שם מקלות בגלגלים. מאוד לא ברור כמה תמיכה תהיה למשחקים חדשים, AAA ואינדי במערכת הזאת, אם בכלל. נחיה ונראה.

כיום כמות המשחקים הגדולים שמגיעה ללינוקס היא נמוכה מאוד (אם רוצים למשוך קז'ואלים שמשחקים fifa, cod וכו') וגם לא הרבה ממשחקי "ההארדקור" (שכל אחד ייקח את זה לאיזה כיוון שבא לו) מגיעים.. אז מה נשאר? אינדיז שתומכים בלינוקס מתוך אג'נדה ו cdpr? אהה כן, dota 2....אבי אבות הגיימינג ומתנת האל עלי אדמות.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים