swiss-the-engine כתב:זה די ידוע שדמואים הם זן נכחד... חברות התבטאו בנושא כמה וכמה פעמים שהם חושבות שזה פוגע במכירות.
bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.
DrKeo כתב:סתם זרקתי דמואים שזכרתי גיא.
swym כתב:bling כתב:סווים אתה אוסף פה פירורים, בתכל׳ס דמואים זו חיה נכחדת, כל שבוע אני נכנס לחנות של סוני לראות אם העלו משהו וברוב המקרים אין כלום וכשיש משהו, זה תמיד זבלה שאני אפילו לא מכיר, איזה משחק פלאש שמעשהו פיתח והעלה לי ל PSN.
נו, וכמה דמואים היו לך לפני עשור בבחנות של סוני על הPS2? ...![]()
אני לא "אוסף פירורים", אני רק משתמש באותן הדוגמאות שנדב השתמש בהן - אחת לאחת. אפשר אולי לטעון שהדמואים הגיעו לאיזשהו peak מסויים מתישהו במהלך הדור האחרון שאליו הם לא חזרו - אם יש את הנתונים לגבות את זה - אבל זה בניגוד מוחלט לדמעות הנוסטלגיה לדמואים "של פעם" כאילו כל משחק שני בשנות ה-90 וה-2000 יצא עם דמו.
הסברתי כבר למה חלק מהחברות מעדיפיות לעבור למודל אחר (למשל free weekend - רק עכשיו היה בסטים לסדרת Total War) שגם מצריך מהן פחות השקעה ביצירת משהו יעודי וגם אולי משפר את הconversion rate כי אנשים יכולים בלחיצת כפתור לרכוש את המשחק ולהמשיך מאותה נקודה בדיוק. השאלה היא האם אתה מרגיש שעם כל הfamily share ומה שלא יהיה יש לך פתאום פחות כלים בשביל לחוות דעה על המשחק לפני שאתה רוכש אותו?
רונן כתב:המקור שדיווח לנו ש-Dark Souls 3 בפיתוח, מדווח כעת ש-Half Life 3 בפיתוח גם כן. העלילה והתרחישים כבר נכתבו, אך לא יותר מכך. נראה ש-Valve לא ששה להתקדם בפרויקט.
לפי המקור, בשנת 2009 עבדו עליו 100 עובדים, וכעת עובדים עליו רק עשרה. המפתחת העבירה מפתחים לפרויקטים בטוחים יותר. היא מאמינה שפיתוחו של Half Life 3 הוא סיכון כי אם לא יעמוד בציפיות הגבוהות מאוד של האוהדים זה יזיק לה.
לא ידעתי שיש ל-Valve ביטחון עצמי נמוך.
מקור
רונן כתב:אז לא רק נינטנדו מתעסקת בשטויות
bling כתב:בדיוק ^^
אני רואה כישלון יחסי (שזה אומר, לא יותר ממכה קלה בכנף של MS וסוני), ת'רד התערבות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים