במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2025, 21:04

glass man כתב:אני חותם על זה שעוד שנה תשכח איכשהו את כל העלילות של כל משחקי הפפ ותשחק מהם מחדש מההתחלה כדי לרענן את הזיכרון וגם לא תשכח לעדכן על זה בפרטי פרטים.

לשחק מהתחלה ?
ממש ממש לא
ואת רוב העלילות במשחקים אני שוכח

גרנדיה 1 היה אחד מהמשחקים שהכי אהבתי
הרבה מזה בגלל הסיפור
ושכחתי מזמן את הרוב

זה לא סרט או סדרה שיש רצף
החלוקה במשחקים שונה אז קשה לי לזכור

דרך אגב " התפלק " לי לשחק במטרואיד 4 על הנייד
ממש כיף
בניד במצב 1080
60 לשניה , המשחק סבבה ורץ בצורה כיפית

אני ינסה מחר 720
120 לראות איך זה ככה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 דצמבר 2025, 21:19

נהה אני לא דואג קרירין יהיה איזה 10 עמודים עם טוויסט בעלילה שבהם תספר איך הזיכרון של כל משחקי הפפ חוזר אליך, כולל העלילה של גרנדיה 1 :-)
גם תקבל כוחות על פתאום ותסיים אותם בלי מדריכים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2025, 21:28

המדריכים בפינל פנטזי המוקדמים
כי חלק מהמשחקים מאוד מעצבנים בפאזלים

לפעמים נתקעים

בנוסף בחלקם הייתי צריך ציטים ( שהיו במשחק )
כי לא את כולם הבנתי
כרגע ב12 זה רק מדריך ,לא צריך ציטים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 08 דצמבר 2025, 21:33

אני לא יכול לחכות לפרק האחרון של עלילות קרירין שבו אתה מנצח את Yiazmat לבד ומגלה את כוחה של ההתמדה ושל החברות :-)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2025, 09:12

אומנם לא סיימתי עדיין ולא בטוח שאני אפילו במחצית המשחק ורק 25 שעות לתוך המשחק אבל The outer world 2 הוא פשוט משחק מעולה, המשחק Fallout הכי טוב ששיחקתי מאז Fallout 3 וכנראה המשחק הכי טוב שObsidian הוציאו מאז KOTOR2.

אין בו שום דבר חדש, הוא עושה כל מה שכולם לפניו עשו, אבל הוא פשוט מעולה בכל חלק שבו, הכתיבה, העולם שהם בנו, אפילו הגיימפליי המאוד פשוט עובד, הגאן פליי מצויין, הנשקים ממש כיפיים והPacing עשוי טוב, הוא נראה נפלא במיוחד בצד האומנותי, הקווסטים מאוד מהנים והכל במידה ועוד לחשוב שאני בחלק הכי פחות טוב של המשחק.

האלמנטיי RPG ממש סולידים ובמיוחד המערכת של הFlaws שהיא כנראה ההברקה האמיתית של המשחק.

מומלץ לכל מי שמפש RPG של 80+ שעות עם המון Exploration ועולם משעשע בו מתנקשים יוצאים להרוג אנשים בשם משוואה מתמטית ולא באמצעות חלוקה באפס.
מרגיש קצת כמו תשובה לשאלה: מה אם פראצ'ט היה יוצר RPG בחלל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 דצמבר 2025, 15:47

נשמע מעולה. קצת מבאס שאובסידיאן מכריזים בשלטי חוצות ומתגאים בזה שאי אפשר לנהל רומן/לשכב עם אף אחת מהדמויות, לול :-) כאילו למה לעזאזל אתם מתגאים בזה שאין לכם את אחד הפיצ'רים הכי פופלארים במשחק RPG ? :-)

מעבר לזה, מחמאות שממש עושות חשק, שמעתי שהוא קצר מאוד למשחק תפקידים ושהוא נגמר לפני שאתה מרגיש שהוא התחיל בכלל, והרשמים שלך דודי מציירים תמונה שונה לגמרי, לא ממש הרחבת על המשמעות של הFLAWS אבל אני אקח את זה בכל זאת כפלוס של המשחק ואחכה לגלות מה זה. :-)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 דצמבר 2025, 02:10

ג'וש סוייר שונא רומנים. גם היסטורית הם מעולם לא עשו את זה, גם לא בגלגול הקודם עם black isle. והאמת שאני מסכים, זה מוזיל את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2025, 02:38

זכותך לדעתך, אבל במה זה מוזיל? במכשף לא לתת לך אפשרות לרומן עם טריס או ינפר זה פשוט ... לא להיות המכשף יותר, זה חלק אינטגרלי של העלילה.גם ככה הם יודעים שהולך להיות ל99% מהנורמלים פטיש על טריס כל הזמן. :-)

בDQ5 הרומן שלך עם ביאנקה או נארה או דבורה זה אחד הרגעים הכי זכירים במדיום אי פעם המשחק לא היה הופך לאחד המשפיעים בהיסטוריה בלי החלק הזה.
ובלי לדבר על משחקים של ביואר שזה משדרג בהם את המשחק בכמה רמות. ובוא אינטר, זה לא שלא יכולת ללכת לזונות בפולאאוט ניו וגאס אז מה הקטע?

לדעתי זה כן חלק חשוב מאוד מה"משחק תפקידים"
אני רוצה להיכנס לנעליים של דמות אחרת ולגלם אותה במלואה על כל ההיבטים של זה.

הדבר היחיד שאולי יכול להוזיל, בעיני זה המשכב בהמה עם הדוב בBG3 אבל כמו שבאבא יאגה אמר לי פעם, זה לא כאילו מישהו חייב לעשות רומן עם הדוב הזה.
ובמשחקים אחרים אין דובים ולא יער.

זה מרגיש כל כך ריק ולא אנושי שכל מערכות היחסים נשארות אפלטוניות, זה גם לא אמין.
שים גבר ואישה תקועים ביחד יותר מדי זמן יהיה לך משהו בינהם רוב הזמן, בטח "שותפים" כאלה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 דצמבר 2025, 07:48

כי בד"כ זה לא תורם כלום לעלילה או לפיתוח הדמות במובן העלילתי, זה סתם על גבול הפורנו. הוויצ'ר עם טריס או ינפר זה בסדר, אבל בוויצ'ר 1 למשל יכולת לשכב עם כל מה שזז ולקבל כגמול קלפים שלהן עירומות... כלומר הבעיה היא שמפתחים כוללים את זה כדי לספק את יצר השחקנים ולא מתוך צורך עלילתי אמיתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2025, 09:54

אני מסכים, כמעט אף פעם לא יוצא מזה משהו באמת מעניין או מתוחכם, מקסימום איזה קווסט או סוף אחר, וזה נחמד אבל מאחר ואני לא אשחק כמעט בשום משחק פעמיים - הייתי מעדיף שיהיה סוף אחד שה״משורר״ התכוון אליו מאשר בחירה שתלויה בכמה שאני חושב שהדמות מתאימה לגיבור שלי, שגם ככה זה תמיד נגמר בכמה החזה שלה גדול… כמו שאינטר אמר - פורנו יותר מאמנות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2025, 11:21

יש משחק אחד שאני חושב שזה כן נחוץ בו, ואני די בטוח שזה לא יהיה בו - 007 first light.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2025, 12:27

אני ממש חולק על זה :-) אבל אני גם לא חושב שפורנו במשחקים זה רע, זה מוסיף וכל המרבה הרי זה משובח. אני כן יכול להסכים שלא כל המשחקים יודעים איך לעשות את זה מעניין, אבל אובסידיאן הם בדיוק המפתחים האלה שכן יידעו איך לעשות את זה.

נדב, באקלים הפוליטי העולמי הנוכחי הרומן היחיד שיהיה לבונד זה עם גבר אחר או איזה Queer :-) שוב לא שזה רע אני לא איזה הומפוב אני בעד אופציות לכולם במשחקי תפקידים לפחות זה חובה. זה משחקים הם צריכים לתת חופש לכולם, אבל זה שכל האג'נדה הפרוגרסיבית משתלטת על המשחקים זה מה שמפריע לי כלומר שינוי אופי של דמויות מוכרות ומבוססות רק בשביל להתאים אותן לאקלים הפרוגרסיבי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2025, 13:54

המינימום שהם צריכים לכלול במשחק זה מהלך "היטמני" בו אתה מקסים בחורה כדי להכנס לאזור מוגבל, כנראה שלא צריך להיות שם ממש מערכות יחסים או אפילו מין אבל חלק מהאישיות של בונד היא הצ'רמריות שמפילה כל בחורה לרגליו.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 דצמבר 2025, 15:11

מסכים. משהו בסגנון הזונה הסינית הזו בהיטמן הישנים שעוזרת לך. בכללי היטמן פשוט מפוצץ ברפרנסים לג'יימס בונד אולי יותר מכל משחק אחר, כאילו הוא מפוצץ גם ברפרנסים לטרילוגיה של הסנדק אבל עם 007 זה אפילו יותר, ככה שאם לא יהיה ריפרנס לצ'רמריות של 007 זה יהיה לא אופייני לIO.

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 13 דצמבר 2025, 01:34

כהמשך לסאגת השלמת החורים שלי, אני משחק עכשיו באנצ'רטד 4. מעריך שאני באמצע פחות או יותר. בינתיים - המשחק הכי טוב בסדרה by far. דיי מגניב שכל אנצ'רטד טוב יותר מהקודם שלו. האקשן מדהים וגם העלילה מעניינת. כן הייתי מקשה יותר את הפאזלים. בינתיים אלו שהיו היו מאוד straight forward
"A man chooses, a slave obeys"

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 13 דצמבר 2025, 06:09

אני זוכר את 4 כמשחק טוב
אבל עבר שנים מאז

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 52 אורחים