ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2015, 19:52

לא ברור לי איך הם לא דברו עם מיקרוסופט על גרסה שלדית של חלונות 10 למכונות סטים. זה יכל להיות פצצה. הרי כל מחשב אפשר להפוך לקונסולת סטים. מתקינים חלונות 10, לא מתקינים עליו כלום, מגדירים את סטים כתוכנה שעולה בStart up ואז מגדירים בסטים שתפתח תמיד בbig picture mode (יש כזאת אופציה בהגדרות) וזהו, כל פעם שפותחים את המחשב אוטומטית הSTART UP מסיים בתוך המצב תמונה הגדולה של סטים. חוץ מאשר הבהוב קצר של הדסקטופ עד שסטים עולה זאת ממש קונסולה בכל רמ"ח איבריה. אם הם היו סוגרים דבר או שניים עם מיקרוסופט, מה שמיקרוסופט הייתה מאוד שמחה לעשות, אני בטוח שהם היו יכולים בשיתוף פעולה קליל לגרום לתהליך הזה להיות קצת יותר SEEMLESS והיינו מקבלים ספריה של 30 שנים ב"קונסולה" הזאת במקום להיות תקוע בלינוקס עם ספריה מצומצמת ואפס פונקציונאליות בשביל 7.3% ביצועים.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוקטובר 2015, 22:02

כי כל הפואנטה היא להסיר את התלות של סטים בוינדוס ובמיקרוסופט ולייצר פתרון למקרה עתידי בו מיקרוסופט תשתגע. זה גם מוזיל את העלות של המכשיר כי לא צריך לכלול את התמלוגים למיקרוסופט.

אתה לא 'תקוע' בכלום. אתה יכול להתקין וינדוס על סטימאשינס ולקבל את מה שאתה רוצה בדיוק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 12 אוקטובר 2015, 22:06

אתה שוכח שלMS יש את הXBO ?
הXBO בקרוב מקבלת WIN10 מותאם אישית ,למה לתת את זה למתחרה ?

חוץ מזה אחרי שMS פיתחה בזמנו לדרימקסט את מערכת ההפעלה ,היא יצאה באותו הדור עם קונסולה מתחרה

לוולב יש אינטרסט ברור ,לא להיות תלויים באחרים ,כרגע רוב הרווחים שלהם זה מלקוחות שמותקן על המחשבים שלהם WIN בגרסה כזאת או אחרת
הם התחילו לתת תמיכה במאק ובלינוקס ,ועכשיו גם מערכת חינמית משלהם
MS מישתמשת ומחזיקה בזכויות על DX
וולב רוצה להתנתק מהתלות הזאת ,נכון יש הרבה משחקים שרצים בWIN על אופן GL
אבל הרבה אחרים על DX
וזה מפריע בפורטים

עם מפתחות יעברו רק לאופן GL או מקביל חופשי ,זה יעזור לולב ומתחרות שלה ,לתת תמיכה בהרבה סוגי מערכות הפעלה לPC
החומרה גם ככה אותה החומרה ,עדין יהיו צריכים לעשות התאמות ,אבל לא כמו מעבר לאופן GL מDX

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2015, 23:34

Kazz כתב:כי כל הפואנטה היא להסיר את התלות של סטים בוינדוס ובמיקרוסופט ולייצר פתרון למקרה עתידי בו מיקרוסופט תשתגע. זה גם מוזיל את העלות של המכשיר כי לא צריך לכלול את התמלוגים למיקרוסופט.

אתה לא 'תקוע' בכלום. אתה יכול להתקין וינדוס על סטימאשינס ולקבל את מה שאתה רוצה בדיוק.

אין תלות בחלונות, סטים תומכת בלינוקס ומאק כבר שנים. הסטים משינס עולים מאות דולרים מעל למחיר שתשלם על החלקים האלה לבד בחנות ראנדומלית מספר 34, מחיר זה לא מה שמדאיג אותם כנראה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוקטובר 2015, 23:41

''למקרה שמיקרוסופט תשתגע''.. מי יודע אם ואלב לא תשתגע מחר בבוקר ותסגור את השרתים ותשאיר אותנו תקועים בלי הספריות שלנו? זה סביר באותה המידה ש''מיקרוסופט תשתגע''. בסופו של דבר, אני לא מבין את ההצדקה במערכת ההפעלה הזאת שאחוז מזערי של משחקים שווים תומכים בה. אבל שוב, נחיה ונראה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוקטובר 2015, 23:43

אני מוכן לחתום לך על מה שתרצה שעוד 20 שנים אני אוכל לשחק בHL2 על הPC שלי בגרסת חלונות. השאלה היא באמת אחרת, אני אוכל להוריד את המשחק מסטים עוד 20 שנים?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוקטובר 2015, 23:48

זאת השאלה.. אני משוכנע שחלונות תהיה איתנו גם אז. סטים? אולי.. אולי לא... גם לא הבנתי מה זה ''מיקרוסופט תשתגע''? ותעשה מה? לא תיתן לך להתקין תוכנות צד ג'?< לא תיתן לך לשחק במשחקים? מה זה בכלל אומר? חוץ מזה שגייב מתגעגע לעבודה שם ולפיתוח של מערכות הפעלה, שאת זה הבנו כבר מזמן... אין שום הגיון אמיתי בצעד הזה, מעבר לפרנויה לא מבוססת בכלל.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 אוקטובר 2015, 23:55

ברור שמחיר זה מה שמדאיג. זה איזה תוספת של 50 דולר. מי שמחפש לקנות מכשיר שכזה יודע שהוא ישלם יותר מאשר קניית הרכיבים ובניית מחשב לבד - זאת אחת הסיבות שהמוצר הזה קיים, לאנשים שרוצים לקנות קופסה וזהו.

אז בסדר. אין תלות בחלונות, אז למה להוסיף תלות שכזו בסטימאשינס? והיוזמה הזו אכן נדמה שגם מגבירה את תמיכת המשחקים בלינוקס. שוב, אתה כמשתמש פרטי יכול להתקין על הקופסה בוינדוס 10 וזה יענה על דרישותך אז אני לא מבין מה הבעיה.

קליימן, הקונסולות כבר משאירות אותך תקוע בכך שאין להם BC. וראינו את התקדים של סוני עם הסרת PT. הקטע הוא שלא משנה מקרה הקיצון, על המחשב תמיד תהיה לך אופציה. ואלב לקחו לך את הספרייה? תרגיש חופשי להוריד עותק פרוץ של המשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 00:00

אבל גם אם מיקרוסופט תשתגע עוד 10 שנים סטים רצה על לינוקס ומק אז מה זה משנה? יש להם כבר את הביטוח שלהם. כל כך כואב להם לעשות את זה עם חלונות 10 כדי שאשכרה נוכל לשחק על הSM משחקים? אתה יודע שלא GTA, לא בטמן, לא MGS5, לא FO4 ולא הוויצ'ר 3 רצים בSOS? הם אשכרה משגרים "קונסולת PC" שעולה פי 2 מPC רגיל ולא מסוגלת להריץ חמישה מתוך החמישה הכי גדולים השנה? בדיחה רעה.

להגיד למשתמש SM שהוא יכול להתקין חלונות זה כמו להגיד לו שהוא יכול ללכת לחנות ולבנות מחשב לעצמו. אם היה למשתמש הזה כוח להתעסק בשיט של PC הוא היה קונה PC. חלונות זאת חומת תשלום? נו באמת תעשה לי טובה. מיקרוסופט היום מחלקת את חלונות 10 חינם כאילו היה מדובר בדוחות חניה. הSM עולות בפרמיה הזויה של כמעט פי 2 ממחיר החומרה. אתה מדבר איתי על פרמיות וחומות תשלום? זאת בערך ההגדרה של הSM.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2015, 00:30

כי אמורים להיות יתרונות נוספים לSteamOS. אתה מדבר מנקודת מבטך או בכללי? כי לך לא תהיה להתקין וינדוס. באטמן יתמוך ב SOS עד סוף השנה. אתה יכול לקנות את האליינוור אלפא בוריאציה הרגילה שלה שמגיעה עם וינדוס.

מי שמחפש תמיכה מלאה בכל משחקי הקונסולות אז ה SM לא בשבילו בשנה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 00:32

כן, אני בטוח שבטמן יתמוך בSOS עד סוף השנה, שמעתי שהמשחק גם יעבוד עד סוף אוקטובר כשהתאריך יציאה שלו היה ביוני אז אני בטוח ב1000% שהוא יעבוד בSOS עד סוף השנה. גם הוויצ'ר אגב היה אמור לתמוך בSOS בשיגור, עכשיו אוקטובר, חצי שנה מאוחר יותר, כלום.

SM זה לא בשביל אף אחד השנה, פשוט אין שם משחקים ו-SM עולה פי 2 מPC. מי שקונה את זה או מטומטם או שיש לו כל כך הרבה כסף שאין לו על מה להוציא יותר כסף והדבר האחרון שנשאר לו ברשימה זה SM.

VALVE שולחת את הSM למות וזה מעצבן כי זה יכל להיות יופי של מייזם.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוקטובר 2015, 05:58

הדוגמא עם PT היא דוגמא לבעלת פלטפורמה סגורה של קונסולות. סטים היא פלטפורמה סגורה על המחשב, בסופו של דבר. אז אם כבר ואלב היא דוגמא טובה למקרה PT, ולא מיקרוסופט, שלא היו מנטרלים לי תוכנה של יצרנית צד ג'. ולהגיד לי ''לך תוריד עותק פרוץ'' זאת לא תשובה רצינית. מצטער. אתה מגיב בכלל לא לעניין.

מה מערכת ההפעלה הזאת נותנת למשתמש? עוד טיפה ביצועים? ואוו. מגניב. אני אצטרך את זה כאשחק בכל משחקי הAAA היפים האלה כמו AC החדש, MGS:V, באטמן, הוויצ'ר, GTA V, פאר קריי פריימל, היטמן החדש, COD, מלחמת הכוכבים החדש וכו' וכו' וכו'. בלי המשחקים הגדולים של השנה הנוכחית ובלי שום תמיכה נראית לעין (מעבר למילה של ואלב ב3 ההכרזות המקוריות, שאמרה ''יש לנו שותפות! חכו ותראו!'') - זה DOA. רוצה לקנות מכונת קיטור? קנה. זה בערך כל מה שהיא תהיה רלוונטית לו. לקנות ולהתקין WIN 10 זה בכלל דבילי, ואם כבר רוצים לקנות מחשבים של אליינוור ושות' (כלומר מורכבים מראש), אז יש אחלה אופציות כבר היום. מה קיבלת עם מכונת קיטור? מחשב שעלה לך הרבה יותר, עם מערכת הפעלה נכה כשזה נוגע למשחקים, הדבר שבשבילו קנית את המחשב שעלה לך הרבה יותר. מרשים! אז כן, אפשר להתקין WIN 10, ואפשר להזרים משחקים ממחשב אחר וכו', אבל למה להשקיע כ''כ הרבה כסף במחשב להזרמה? אפשר לקנות את הלינק או פשוט לקנות מחשב עם WIN 10.

אגב, אם כבר "השגעון של מיקרוסופט" מדאיג אותך, אז על אחת כמה וכמה אתה צריך לתמוך בgog על פני סטים. שם אתה מקבל את ההתקנה המלאה של המשחק בלי שום drm ברגע הרכישה, ולא בהבטחה מעורפלת של "אם פעם נוריד את השרתים ניתן לכם להוריד את כל המשחקים קודם לכן". מה זה לתמוךאאתה שואל? לשלם כסף.

אם מכונות הקיטור הן בשביל "אנשים שרוצים לקנות קופסא וזהו" אז הן מוצר טיפשי עוד יותר. איפה fifa? איפה pes? איפה cod? איפה bf? איפה כל המשחקים האלה שאותם אנשים שקונים קונסולה ולא ממש מעורים בגיימינג קונים? הם פשוט לא שם. וכשאתה כבול לסטים (כמשתמש שרק רוצה קופסא), אתה מפסיד את ea ואת יובי (לרוב לפחות). עם מה נשארת? אינדיז שאותו קהל של הקופסא לא שמע עליהם מעולם?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2015, 10:21

ברור שלהוריד עותק פרוץ זו תשובה רצינית. זו תוכנית המגירה הכי טובה שיש. מה עוד אתה צריך במקרה ששרתים נסגרים? בפלטפורמות סגורות אתה תדפק ותשאר בלי תשובה. על המחשב תוכל להוריד עותקים פרוצים ולשחק. ולכן לתמוך ב GOG פחות קריטי עבורי כי לא זכור לי מצב שבו DRM של סטים מנע ממני לשחק ובמקרי קיצון של סגירת שרתים אני יכול להוריד קראק או את המשחק כולו.
אגב, אהבו בעבר לבקר את ואלב על כך שהם מהווים מחסום לשחרור משחקים בסטים ומחליטים מי כן ומי לא. זה כבר מזמן לא כך. מהצד השני, ב GOG עדיין עושים סלקציה שכזו.

הוכרזו מספיק משחקים שתומכים ב SOS. אני לא זוכר מה. היו לך שבועי מכירות בסטים סביב המערכת הזו ומה שיתמוך בה. האם יהיה כיסוי מוחלט? לא. שוב, זה מזכיר את השיגור של סטים עצמה שיכלת להגיד שאין שום צד ג' שנמצא בסטים.
אם נלך לפי מה שואלב אומרים, ה SM הוא מכשיר עבור שחקני מחשב קיימים שרוצים לשחק בסלון. אז הם ידעו את כל הפרטים ואת כל העניינים. מי שרוצה להזרים יקנה את הלינק, למי שאין דרך אחרת יתעניין בSM. זה לא נועד במיוחד לשחקנים חדשים או כאלה ששיחקו עד כה בקונסולות. הקונספט הזה לא יקום או יפול בחודשיו הראשונים ובהתאם למסורת של ואלב השחרור הראשוני לא יהיה מוצר שלם ומושלם שעונה על הכל.

הזכרתי כבר את האליינוור אלפא בגרסת הוינדוס למי שרוצה לקנות קופסה שכזו שמגיעה עם וינדוס.

לא היית צריך לחכות עד עכשיו כדי לשאול איפה המשחקים של EA. ברור שהם לא יתמכו בSOS. תשתמש בוינדוס. מה שכן, נפלא שאפשר להשתמש בשלט החדש גם במשחקים האלה ובכלל בכל יישום במחשב.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 13 אוקטובר 2015, 15:42

DrKeo כתב:אני מוכן לחתום לך על מה שתרצה שעוד 20 שנים אני אוכל לשחק בHL2 על הPC שלי בגרסת חלונות. השאלה היא באמת אחרת, אני אוכל להוריד את המשחק מסטים עוד 20 שנים?

בהנחה הסבירה שהם יעמדו במילה שלהם:
תמונה
אבל גם אם לא, מאז המצאת הטורנט כבר אין יותר בעיה כזו.

אגב, SteamOS כנראה התחיל בשל חשש שגוי של גייב שמיקורסופט הולכת להפוך לגן סגור ולאלץ את כולם לעבור דרך החנות שלה (כנראה שכמו רבים וטובים לפניו הוא לא הבדיל בין חלונות 8 לחלונות RT... עוד דוגמא לתקופה ההיא שבה מיקרוסופט לא הצליחה לייצר מסר שיווקי קוהרנטי למוצרים שלה). זו פשוט plan b ליום שאחרי חלונות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 17:30

PLAN B זה אחלה אבל בנתיים יש להם שיגור של הSM השנה והמצב רע בSOS.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוקטובר 2015, 18:31

גם היום אפשר להוריד משחקים פרוצים. אז מה? כל אחד יודע להוריד משחקים פרוצים ממקומות אמינים? אני במקרה יודע, אבל אני לא כולם. כבר היום בעולם המשחקים הפרוצים יש ערימות של malware, אז תארו לכם איזה עולם יפה זה יהיה ביום שסטים תעלם ונצטרך ללכת לחפש משחקים במקומות מפוקפקים יותר ופחות.

בנוגע לזמינות, זה לא רק ea, אז אל תציג את זה ככה. לך לדף steam OS וסדר את המשחקים לפי איזו קטגוריה שתרצה - תאריך שחרור, פידבק לקוחות, "רלוונטיות" (מה שזה לא אומר) ותראה איזה משחקים יש. אני עושה את זה מדי פעם, ויש שם בעיקר משחקי אינדי עלומים, לצד משחקים שכבר סיימתי לפני חודשים/שנים ורק הגיעו (בורדרלנדס2) וכמעט מספר חד ספרתי של משחקי AAA מהשנה האחרונה וזאת שלפניה. אם לדעתך זה "מספיק משחקים" אז סבבה.

ולא הסברת לי עדיין מה היתרון והמטרה של מערכת ההפעלה הזאת.. שיפור בביצועים (7-10 אחוז בשביל מחסור חמור במשחקים)? מה היא נותנת לצרכן הקצה? איך החיים של הצרכן אליו מכוונת קופסאות הקיטור משתפרים איתה?

ומה זה "אליינוור מהדורת וינדוז"? מחשב שיעלה ישירות ל Big picture? זה בדיוק מה שנדב אמר שהם היו צריכים לעשות. כל סיפור מערכת ההפעלה שלהם הוא באמת לא מחובר למציאות כרגע. אולי שנה הבאה אני אוכל את הכובע (מtf2),אבל אני מפקפק בכך. אפשר להכניס התערבות לת'רד אם בא לך. כמה ממשחקי ה AAA שייצאו למחשב ב 2016 יגיעו ל SOS?
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2015, 19:22

קצת מצחיק שכל השנים האלה עשו מהפיראטיות כזה שד ועכשיו אתה בא ואומר ששחקנים לא יידעו מאיפה להשיג משחקים פרוצים? זה ממש לא בעיה. מה זה משנה שגם היום אפשר להוריד? מי שרוצה מוריד. אם סטים תסגר וספריית המשחקים שלך תילקח אז יהיה לך היכן לפנות.

לא אמרתי שזה רק EA, רק שאת העדרות משחקיה אנחנו כבר יודעים אז לא הבנתי למה עכשיו אתה נזכר להגיד שלא יהיה פיפא ובאטלפילד. הSM מכוונים לשחקני מחשב שרוצים לקחת את המשחקים שלהם לסלון אז הם ידעו את מה מצב התמיכה. התמיכה לא רחבה מספיק בשבילי אבל אני לא יודע כמה זה ישפיע על כלל המכירות. שכל אחד יחליט ע"פי המשחקים שהוא מעוניין בהם. אני מאמין שהנושא הזה ישתפר בעתיד. למי שבוער במיוחד הוא יכול להתקין חלונות על המכשיר או שיבחן את פתרונות ההזרמה.

שיפור בביצועים זה אחלה לצרכן, לא? מערכת הפעלה יותר נוחה לתפעול אולי. מה עוד צריך כדי 'להצדיק' את מערכת ההפעלה מלבד שיפור בביצועים? אם יש עוד יתרונות, ואלב יצטרכו להדגים אותם.

אליוונר מוכרים קונסולה-מחשב בשם Alpha שמגיע עם וינדוס. אז אפשר לכוונן את זה. אז אולי תצטרך לעשות לוג אין לוינדוס וללחוץ על סטים בכל פעם שאתה מדליק אותה אבל זה די קרוב לרצונות שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 19:35

אף גיימר שמכבד את עצמו לא יקנה את זה, מדובר במשהו שדווקא לא פונה לגיימרים של הPC, הוא פונה לגיימרים של הקונסולות שמפחדים מהPC. הSM נותן להם חוויה פשוטה וקונסולאית בסלון מול הטלביזיה כמו שהם רגילים. אם זאת המטרה אז איך בדיוק יביאו אותם כשאין משחקים? כי מבטיחים להם את בורדרלנדס שהם סיימו כבר על ה360 לפני שנים?

היתרון של הSOS הוא שהמערכת היא שלהם אז הם יכולים לעשות איתה מה שבה להם. הבעיה היא שהם לא עושים שום דבר עם זה חוץ מאשר להריץ את סטים במצב תמונה גדולה אז מה המטרה? בסופו של דבר זאת מערכת הפעלה שמשגרת לך את STEAM וזהו פחות או יותר. מצידי הלקוח שהסטים במצב תמונה גדולה ירוץ על מק, על חלונות, על לינוקס אפילו על IOS אם בא להם. זה שקוף לגמרי למשתמש, בסוף מה שהוא רואה זה מצב תמונה גדולה ומצב תמונה גדולה בלבד. אז אם לא מנצלים את העובדה שזה רץ על לינוקס אז למה? בשביל שהספריה תהיה קטנה עד מביכה? אף אחד לא יקח 3 פריימים יותר כשהמחיר הוא אפס משחקים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2015, 19:50

המסר של ואלב כל הזמן לגבי ה SM הוא שזה מכוון לשחקני מחשב קיימים. זה בהחלט יכול לקרוץ גם לשחקני קונסולות אבל כנראה לא בשיגור הראשוני. הגיוני לגמרי שהיא לא תספק אותך בשנה הקרובה אבל לדעתי הם מכוונים לטווח הארוך.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוקטובר 2015, 20:11

Kazz כתב:קצת מצחיק שכל השנים האלה עשו מהפיראטיות כזה שד ועכשיו אתה בא ואומר ששחקנים לא יידעו מאיפה להשיג משחקים פרוצים? זה ממש לא בעיה. מה זה משנה שגם היום אפשר להוריד? מי שרוצה מוריד. אם סטים תסגר וספריית המשחקים שלך תילקח אז יהיה לך היכן לפנות.

לא אמרתי שזה רק EA, רק שאת העדרות משחקיה אנחנו כבר יודעים אז לא הבנתי למה עכשיו אתה נזכר להגיד שלא יהיה פיפא ובאטלפילד. הSM מכוונים לשחקני מחשב שרוצים לקחת את המשחקים שלהם לסלון אז הם ידעו את מה מצב התמיכה. התמיכה לא רחבה מספיק בשבילי אבל אני לא יודע כמה זה ישפיע על כלל המכירות. שכל אחד יחליט ע"פי המשחקים שהוא מעוניין בהם. אני מאמין שהנושא הזה ישתפר בעתיד. למי שבוער במיוחד הוא יכול להתקין חלונות על המכשיר או שיבחן את פתרונות ההזרמה.

שיפור בביצועים זה אחלה לצרכן, לא? מערכת הפעלה יותר נוחה לתפעול אולי. מה עוד צריך כדי 'להצדיק' את מערכת ההפעלה מלבד שיפור בביצועים? אם יש עוד יתרונות, ואלב יצטרכו להדגים אותם.

אליוונר מוכרים קונסולה-מחשב בשם Alpha שמגיע עם וינדוס. אז אפשר לכוונן את זה. אז אולי תצטרך לעשות לוג אין לוינדוס וללחוץ על סטים בכל פעם שאתה מדליק אותה אבל זה די קרוב לרצונות שלו.

שיפור ביצועים קל מאוד (אולי.. בתנאים מסויימים, עם הבשלה של דרייברים נורמליים ללינוקס ותמיכה רחבה יותר בעתיד) למול תמיכה עלובה במשחקים ותג מחיר גבוה.. מעניין במה גיימרים יבחרו. וסליחה שאני מעדיף את הפתרון הישר של GOG, על הפתרון העקום שאתה מציע לי, שיכול להדביק לי את המחשב ברוגלות ורושעות למיניהן. לך לא אכפת מהמחשב שלך? לי כן.

מערכת ההפעלה תהיה קלה יותר לשימוש? השתמשת פעם בלינוקס? תן לאמא שלך להשתמש באובונטו (אולי ההפצה הכי ידידותית של לינוקס) ליומיים ותודיע לי איך הלך. ומה שAW מציעים זה מחשב שעולה מוינדוז ישר לסטים? אפשר לעשות את זה כבר היום ואפילו בצורה מאוד פשוטה. אם זה מבוסס וינדוז אני לא מבין מה מיוחד בזה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוקטובר 2015, 21:06

פלא שפיראטיות כזו נפוצה בדרך שאתה מתאר את המצב. מה, אין לך אנטי-וירוס? לא צריך לחפש בפינות האינטרנט, פיראטביי הוא שם ידוע. הפתרון של GOG יצריך אותך לקנות את המשחק שוב. למי שבוחר להשתמש בסטים ובפיצ'רים שלה, הורדה פיראטית של משחקים בתרחיש קיצון הוא הבחירה היחידה, לא ללכת לקנות אותם שוב ב GOG. אולי המפיצות יתנו לך מפתח ל GOG במקרה של סגירה.
הקהל הצביע ברגליים ורובו מעדיף להשתמש בסטים מאשר GOG.

ה Alpha של אליינוור זה קופסה די קטנה עם מפרט לא רע בכלל שמגיעה עם וינדוס שבאה לתפקד כמחשב סלוני\ חצי קונסולה. תהיה גם גרסת SOS ועם השלט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוקטובר 2015, 23:24

האלפא הוא פיסת צואה. ב800$ אתה מקבל מחשב שאולי יתן לך ביצועי פס4 כשלבד אתה יכול לבנות במחיר כזה מחשב עם לפחות 970GTX, לפחות. אבל אין ספק שזה מארז סקסי, מאוד יפה מבחוץ האלפא. אחד החלקים הכי משעשעים באלפא הוא שהם מסרבים להגיד איזה GPU יש בפנים, הם רק יגידו לך שהוא GTX עם 2GB. בדיבורי יח"ץ שלהם ראיתי שהם טוענים שהוא מבצע "אפילו יותר מה860M" שהביצועים שלו הם אולי של 650GTX ביום טוב. 800$, פאקינג 800$. תגיד תודה אם תקבל ביצועי קונסולות איתו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוקטובר 2015, 00:00

והוו! ביצועים נחותים, תמיכה עלובה של משחקים! מחיר יקר! תודה לואלב על המהפכה בסלון! מה היינו עושים בלעדיה?

וקאזז, כל עוד אתה לא מבין שפיראטיות היא פתרון עקום, חבל על הדיבור. אם נראה לך שלהתרוצץ ולחפש משחק באתרי אינטרנט, שאולי אמצא ואולי לא, זה עדיף על לקבל את ההתקנה המלאה של המשחק עם רכישתו, בצורה שתעבוד גם בעתיד, ללא DRM, אז בכיף. אני חושב שזה פיתרון עקום ועלוב. אבל היי, גם SOS היא פתרון עקום ועלוב למצב שבו אין שום בעיה אז....

לא קיבלתי עדיין מענה - מה SOS באה לפתור? Overhead של 5% בכמה משחקים? שגם ככה עם DX12 ו-וולקן וכו' אמור להצטמצם? מה היא נותנת לי היום כשחקן?
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוקטובר 2015, 00:07

תהליך BOOT שבו הלוגו של חלונות לא קופץ לך על המסך ל4.6 שניות וספריה גדולה לפחות כמו זאת של הWIIU.

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 14 אוקטובר 2015, 00:44

לא רק שה-SOS לא נותן כלום, זה מסרס לחלוטין את המחשב.
במקום שתוכל להשתמש במחשב שיוצב בסלון כמכשיר רב ייעודי (סטרימר, מחשב, גיימינג, גלישה), אתה למעשה מוגבל אך ורק לגיימינג ואולי גם גלישה, וגם אז אני בטוח שהחוויה תהיה נחותה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 69 אורחים