Kazz כתב:כי כל הפואנטה היא להסיר את התלות של סטים בוינדוס ובמיקרוסופט ולייצר פתרון למקרה עתידי בו מיקרוסופט תשתגע. זה גם מוזיל את העלות של המכשיר כי לא צריך לכלול את התמלוגים למיקרוסופט.
אתה לא 'תקוע' בכלום. אתה יכול להתקין וינדוס על סטימאשינס ולקבל את מה שאתה רוצה בדיוק.
DrKeo כתב:אני מוכן לחתום לך על מה שתרצה שעוד 20 שנים אני אוכל לשחק בHL2 על הPC שלי בגרסת חלונות. השאלה היא באמת אחרת, אני אוכל להוריד את המשחק מסטים עוד 20 שנים?

Kazz כתב:קצת מצחיק שכל השנים האלה עשו מהפיראטיות כזה שד ועכשיו אתה בא ואומר ששחקנים לא יידעו מאיפה להשיג משחקים פרוצים? זה ממש לא בעיה. מה זה משנה שגם היום אפשר להוריד? מי שרוצה מוריד. אם סטים תסגר וספריית המשחקים שלך תילקח אז יהיה לך היכן לפנות.
לא אמרתי שזה רק EA, רק שאת העדרות משחקיה אנחנו כבר יודעים אז לא הבנתי למה עכשיו אתה נזכר להגיד שלא יהיה פיפא ובאטלפילד. הSM מכוונים לשחקני מחשב שרוצים לקחת את המשחקים שלהם לסלון אז הם ידעו את מה מצב התמיכה. התמיכה לא רחבה מספיק בשבילי אבל אני לא יודע כמה זה ישפיע על כלל המכירות. שכל אחד יחליט ע"פי המשחקים שהוא מעוניין בהם. אני מאמין שהנושא הזה ישתפר בעתיד. למי שבוער במיוחד הוא יכול להתקין חלונות על המכשיר או שיבחן את פתרונות ההזרמה.
שיפור בביצועים זה אחלה לצרכן, לא? מערכת הפעלה יותר נוחה לתפעול אולי. מה עוד צריך כדי 'להצדיק' את מערכת ההפעלה מלבד שיפור בביצועים? אם יש עוד יתרונות, ואלב יצטרכו להדגים אותם.
אליוונר מוכרים קונסולה-מחשב בשם Alpha שמגיע עם וינדוס. אז אפשר לכוונן את זה. אז אולי תצטרך לעשות לוג אין לוינדוס וללחוץ על סטים בכל פעם שאתה מדליק אותה אבל זה די קרוב לרצונות שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 69 אורחים