BiA כתב:חשוב להבהיר שזו לא קונסולה חדשה של סגה כמו מה שנינטנדו עושה עם ה-NES, אלא בסך הכל עדכון קל של הדגם הנוכחי שמייצרת חברת AtGames וזמין כבר כמה שנים. יש הרבה ביקורות על איכות הבניה שלה. אגב, אפילו HDMI אין..
Nucleus_Dawn כתב:וואו! איזה כיף Starbound![]()
![]()
![]()
זה הבית בכוכב הראשון שאליו הגעתי. מאובזר בכל טוב!
MGS FREAK כתב:ובקשר לסטארבאונד, לא ממש עקבתי אחריו כי בזמנו הביקורות לא היו משהו. הוא יכול לעמוד בפני עצמו לצד טרריה ?
Laskin כתב:מחר יוצאים 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם:
BATMAN של טלטייל - שאני לא מצפה ליותר מדי ממנו, בזמן האחרון טלטייל קצת מאכזבים... אבל זה עדיין באטמן, מקווה שיהיה סיפור סביר פלוס.
ABZU - המשחק החדש מהארט-דירקטור של JOURNEY, ורואים את הקשר מיד... אני ממש מקווה שהוא יהיה גם מהנה, מעבר לממתק לעיניים...
רק שלא יאכזבו...
Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:מחר יוצאים 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם:
BATMAN של טלטייל - שאני לא מצפה ליותר מדי ממנו, בזמן האחרון טלטייל קצת מאכזבים... אבל זה עדיין באטמן, מקווה שיהיה סיפור סביר פלוס.
ABZU - המשחק החדש מהארט-דירקטור של JOURNEY, ורואים את הקשר מיד... אני ממש מקווה שהוא יהיה גם מהנה, מעבר לממתק לעיניים...
רק שלא יאכזבו...
זה בכלל חודש סופר מוצלח.
שבוע אחרי שני אלה יוצא No Man's Sky. שבוע לאחר מכן, יוצא Bound שגם נראה מעולה (פלטפורמר תלת מימדי שהדמות שמשחקים היא בלרינה, עם כל התנועות המתאימות וסגנון אומנותי ממש מוזר ומגניב) וGrow Up שהוא המשך לאחד מהפרויקטים הקטנים והמגניבים של יוביסופט.
שבוע אחרי אלה, יוצא אחד המשחקים הכי גדולים של השנה - דאוס אקס.
שבוע אחריו, יוצאת התוספת החדשה של WOW (שלא מעניינת אותי אפילו קצת, אבל בטח מעניינת מליונים אחדים).
חודש נהדר. חודש הבא יכול להיות עוד יותר נהדר. יוצאים PES וFIFA חדשים, ריקור, פורזה הורייזן 3, פיינל פנטזי 15 (!!!), וPac-Man Championship Edition 2.
חודשיים פסיכיים ואחריהם יש חודש פסיכי, אבל כבר לא אפרט.
תקופה נהדרת.
DrKeo כתב:הבעיה עם אינסייד היא שאני כל כך מקדש אותו ורוצה לשחק אותו בתנאים אופטימאלים שכל ערב קורה לי אותו דבר. או שאני מרגיש עייף מדי ואומר שאין מצב שאני משחק אותו ברצף 4 שעות עייף או שאני עושה כל מני דברים ומתפנה לשחק רק באיזה 12 בלילה ואז אני יודע שאין לי זמן לשחק אותו ברצף. מוסיפים על גבי זה את הקבוצת וואטסאפ של overwatch שמתחילה להדלק כל יום ב-22:30 עם הודעות בסגנון "נכנסתי, מי מצטרף?" והיכולת שלי לשחק באינסייד יורדת לאפס. אני צריך סופ"ש טוב עם כלום על הראש ויותר מדי זמן פנוי.
Laskin כתב:Nucleus_Dawn כתב:Laskin כתב:מחר יוצאים 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם:
רק שלא יאכזבו...
זה בכלל חודש סופר מוצלח.
שבוע אחרי שני אלה יוצא No Man's Sky. שבוע לאחר מכן, יוצא Bound שגם נראה מעולה (פלטפורמר תלת מימדי שהדמות שמשחקים היא בלרינה, עם כל התנועות המתאימות וסגנון אומנותי ממש מוזר ומגניב) וGrow Up שהוא המשך לאחד מהפרויקטים הקטנים והמגניבים של יוביסופט.
שבוע אחרי אלה, יוצא אחד המשחקים הכי גדולים של השנה - דאוס אקס.
שבוע אחריו, יוצאת התוספת החדשה של WOW (שלא מעניינת אותי אפילו קצת, אבל בטח מעניינת מליונים אחדים).
חודש נהדר. חודש הבא יכול להיות עוד יותר נהדר. יוצאים PES וFIFA חדשים, ריקור, פורזה הורייזן 3, פיינל פנטזי 15 (!!!), וPac-Man Championship Edition 2.
חודשיים פסיכיים ואחריהם יש חודש פסיכי, אבל כבר לא אפרט.
תקופה נהדרת.
לא יודע למה שמת את פאקמן ברשימה, אבל סבבה![]()
בקשר לBOUND - הוא נראה מדהים אמנותית, אבל השבוע ראיתי קטעי גיימפליי, והאמלנט של הפלטפורמה נראה בין מגוחך לאיום ונורא:
שים לב בעיקר לקטעים שהוא קופץ על מדרגות... מה זה החרא הזה
אה, וגם GROW UP הוא המשך של פרוייקט די כושל, ואפילו גרוע... לא הייתי מוסיף אותו לרשימה.
Laskin כתב:לא מבין אתכם.... מילא אם לא הייתם מתחילים, אבל לפצל משחק כל כך קצר לכמה ישיבות עם מרחק כל כך גדול ביניהן - זה פשוט להרוס לעצמכם את החוויה.
ושוב, פיפא או אוברוואץ׳... תירוצים של ילדה עם קוקיות! תפנו זמן ותסיימו כמו שצריך. זה מטורף בעיניי, פעם בשבע שנים הם מוציאים משחק ואתם משחקים במשהו מגניב שגם ככה תשחקו בו גם בעוד 3 שנים, וכמעט ולא מפסיקים להתלונן ל בעיות שיש בו, לפחות בכל הנוגע לראנקינג/מאצ׳מייקינג וכד׳, או במשחק שיוצא בכל שנה כמו פיפא. פאאאאאאק זה גובל באוטיזם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים