משחקי 2016

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

Re: משחקי 2016

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 24 יולי 2016, 00:07

אני שמח שיוצאות החבילות האלה. זה נהדר לערבי גיימינג עם חברים
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יולי 2016, 01:13

וואו! איזה כיף Starbound :D :D :D

זה הבית בכוכב הראשון שאליו הגעתי. מאובזר בכל טוב!
תמונה

כשחפרתי בחיפוש אחר מקור אנרגיה, מצאתי עיר מניאטורית עצומה, שרובוטים בגובה של ביניינים התסובבו בה ותקפו אותי:
תמונה

בסוף הקווסט הראשון של המשחק, הגעתי לתחנת חלל שמלאה באנשים שנותנים קווסטים וחנויות שונות:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 24 יולי 2016, 09:01

וואו איזה וויב של שנות ה-80 קיבלתי מזה...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 יולי 2016, 09:14

נראה לי אני קונה את זה! (מגהדרייב)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 24 יולי 2016, 10:31

חשוב להבהיר שזו לא קונסולה חדשה של סגה כמו מה שנינטנדו עושה עם ה-NES, אלא בסך הכל עדכון קל של הדגם הנוכחי שמייצרת חברת AtGames וזמין כבר כמה שנים. יש הרבה ביקורות על איכות הבניה שלה. אגב, אפילו HDMI אין..

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 24 יולי 2016, 10:43

BiA כתב:חשוב להבהיר שזו לא קונסולה חדשה של סגה כמו מה שנינטנדו עושה עם ה-NES, אלא בסך הכל עדכון קל של הדגם הנוכחי שמייצרת חברת AtGames וזמין כבר כמה שנים. יש הרבה ביקורות על איכות הבניה שלה. אגב, אפילו HDMI אין..

כן (למרות שהכל תחת אישור של סגה) , עשיתי קצת מחקר ובאתי לפרסם את זה. מצטער על חוסר הדיוק.
דווקא הייתי שמח אם היה מתחיל מירוץ חימוש של קונסולות רטרו והיינו מקבלים PS1 מלא בכל טוב :) .

ובקשר לסטארבאונד, לא ממש עקבתי אחריו כי בזמנו הביקורות לא היו משהו. הוא יכול לעמוד בפני עצמו לצד טרריה ?

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 24 יולי 2016, 11:01

Nucleus_Dawn כתב:וואו! איזה כיף Starbound :D :D :D

זה הבית בכוכב הראשון שאליו הגעתי. מאובזר בכל טוב!

התמונות ממש מזכירות את fallout shalter
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 יולי 2016, 11:20

MGS FREAK כתב:ובקשר לסטארבאונד, לא ממש עקבתי אחריו כי בזמנו הביקורות לא היו משהו. הוא יכול לעמוד בפני עצמו לצד טרריה ?

מה הכוונה לעמוד בפני עצמו? זה משחק חדש. מדובר בפרויקט הרבה יותר גדול מטרריה. כל כוכב הוא בגודל של עולם אחד בטרריה ויש אינסוף כוכבים פחות או יותר (הם נוצרים רנדומלית כמו כל seed של מיינקראפט ואפשר לשתף אותם עם חברים בצורת נקודות ציון ביקום), עם שינויים לגודל של הכוכבים. יש גם תחנות חלל, חללית אישית שאתה מעצב, אסטרואידים ועוד כל מיני אזורים מיוחדים.
הקשר שלו לטרריה, מעבר לדימיון במכאניקות מסוימות, זה שTiy, המעצב מהמשחק הראשון הקים את chucklefish והוביל את הפיתוח של המשחק הזה. יש המון הבדלים בין המשחקים, בכל הנוגע לדרך שמתקדמים, לעובדה שיש מערכת קווסטים, שיש מגוון גדול של כוכבים, יש אזורים מסוגים שונים, הדרך שבה העולמות בנויים שונה (הם לא מלבן שמחובר כעיגול, אלא סליל... זה משנה למשל לכך שלחפור ישירות זו לא הדרך הכי מהירה להגיע למרכז הכוכב), מערכת tech מאוד מגוונת, דרכים שונות לשרוד בעולם ולשחק (כולל להיות חוואי בין גלקטי).

שכחתי לספר - מצאתי במכרה נטוש חנית עם חרב בקצה (נגינאטה?) עם יכולות רעל. היא גם מרעילה את מי שאני פוגע בו וגם יכולה לירות גז רעיל למרחק יפה. נשק אדיר :D
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2016, 10:50

מחר יוצאים 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם:

BATMAN של טלטייל - שאני לא מצפה ליותר מדי ממנו, בזמן האחרון טלטייל קצת מאכזבים... אבל זה עדיין באטמן, מקווה שיהיה סיפור סביר פלוס.

ABZU - המשחק החדש מהארט-דירקטור של JOURNEY, ורואים את הקשר מיד... אני ממש מקווה שהוא יהיה גם מהנה, מעבר לממתק לעיניים...

רק שלא יאכזבו...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוגוסט 2016, 11:45

Laskin כתב:מחר יוצאים 2 משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם:

BATMAN של טלטייל - שאני לא מצפה ליותר מדי ממנו, בזמן האחרון טלטייל קצת מאכזבים... אבל זה עדיין באטמן, מקווה שיהיה סיפור סביר פלוס.

ABZU - המשחק החדש מהארט-דירקטור של JOURNEY, ורואים את הקשר מיד... אני ממש מקווה שהוא יהיה גם מהנה, מעבר לממתק לעיניים...

רק שלא יאכזבו...

זה בכלל חודש סופר מוצלח.
שבוע אחרי שני אלה יוצא No Man's Sky. שבוע לאחר מכן, יוצא Bound שגם נראה מעולה (פלטפורמר תלת מימדי שהדמות שמשחקים היא בלרינה, עם כל התנועות המתאימות וסגנון אומנותי ממש מוזר ומגניב) וGrow Up שהוא המשך לאחד מהפרויקטים הקטנים והמגניבים של יוביסופט.
שבוע אחרי אלה, יוצא אחד המשחקים הכי גדולים של השנה - דאוס אקס.
שבוע אחריו, יוצאת התוספת החדשה של WOW (שלא מעניינת אותי אפילו קצת, אבל בטח מעניינת מליונים אחדים).

חודש נהדר. חודש הבא יכול להיות עוד יותר נהדר. יוצאים PES וFIFA חדשים, ריקור, פורזה הורייזן 3, פיינל פנטזי 15 (!!!), וPac-Man Championship Edition 2.

חודשיים פסיכיים ואחריהם יש חודש פסיכי, אבל כבר לא אפרט.
תקופה נהדרת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוגוסט 2016, 11:57

ומאדן החדש....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2016, 13:01

כל הפורום רוטט לקראת מאדן :)
אתה קונה אותם שנתית?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוגוסט 2016, 13:33

מכיוון שרק בשנתיים האחרונות, אז לא יודע...
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2016, 13:55

Nucleus_Dawn כתב:

רק שלא יאכזבו...

זה בכלל חודש סופר מוצלח.
שבוע אחרי שני אלה יוצא No Man's Sky. שבוע לאחר מכן, יוצא Bound שגם נראה מעולה (פלטפורמר תלת מימדי שהדמות שמשחקים היא בלרינה, עם כל התנועות המתאימות וסגנון אומנותי ממש מוזר ומגניב) וGrow Up שהוא המשך לאחד מהפרויקטים הקטנים והמגניבים של יוביסופט.
שבוע אחריו, יוצאת התוספת החדשה של WOW (שלא מעניינת אותי אפילו קצת, אבל בטח מעניינת מליונים אחדים).

חודש נהדר. חודש הבא יכול להיות עוד יותר נהדר. יוצאים PES וFIFA חדשים, ריקור, פורזה הורייזן 3, פיינל פנטזי 15 (!!!), וPac-Man Championship Edition 2.

תקופה נהדרת.

לא יודע למה שמת את פאקמן ברשימה, אבל סבבה :)
בקשר לBOUND - הוא נראה מדהים אמנותית, אבל השבוע ראיתי קטעי גיימפליי, והאמלנט של הפלטפורמה נראה בין מגוחך לאיום ונורא:

שים לב בעיקר לקטעים שהוא קופץ על מדרגות... מה זה החרא הזה :P

אה, וגם GROW UP הוא המשך של פרוייקט די כושל, ואפילו גרוע... לא הייתי מוסיף אותו לרשימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2016, 14:01

חודש שעבר יצא inside, החודש כל האינדים יחד לא מצליחים לשפשף לו את האצבע לדעתי. אני לא חושב שהחודש הזה כזה מלהיב אלה אם NMS יצא מדהים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2016, 14:04

דווקא ABZU יכול לתת לו פייט בכיף, אם הוא יצא מוצלח כמו JOURNEY.... ואם NMS אשכרה יצליח להיות מהנה - בהחלט יש לו סיכוי סביר גם כן. אבל מדובר במשחק שהוא חוויה של מאות שעות לעומת משחק של 3-4 שעות, זה לא ממש הוגן להשוות. בגלל זה ABZU.

ולך אין זכות לדבר על INSIDE כי אפילו לא הגעת לחלקים הבאמת טובים שלו, כי יש לך סדרי עדיפויות של ילדה בת 14.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2016, 14:15

:(

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 01 אוגוסט 2016, 14:48

גם אני לא המשכתי עם אינסייד :( אני יכול להאשים את העבודה שלי אבל תאכלס במעט זמן שיש לי אני בכלל משחק בפיפא :| אה ושיחקתי אתמול בדיביזן! נחמד מאוד סך הכל... איזה פופ אין זוועתי, לא זוכר מתי ראיתי מצב כזה במשחק דור הבא.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוגוסט 2016, 15:16

הבעיה עם אינסייד היא שאני כל כך מקדש אותו ורוצה לשחק אותו בתנאים אופטימאלים שכל ערב קורה לי אותו דבר. או שאני מרגיש עייף מדי ואומר שאין מצב שאני משחק אותו ברצף 4 שעות עייף או שאני עושה כל מני דברים ומתפנה לשחק רק באיזה 12 בלילה ואז אני יודע שאין לי זמן לשחק אותו ברצף. מוסיפים על גבי זה את הקבוצת וואטסאפ של overwatch שמתחילה להדלק כל יום ב-22:30 עם הודעות בסגנון "נכנסתי, מי מצטרף?" והיכולת שלי לשחק באינסייד יורדת לאפס. אני צריך סופ"ש טוב עם כלום על הראש ויותר מדי זמן פנוי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 אוגוסט 2016, 15:27

DrKeo כתב:הבעיה עם אינסייד היא שאני כל כך מקדש אותו ורוצה לשחק אותו בתנאים אופטימאלים שכל ערב קורה לי אותו דבר. או שאני מרגיש עייף מדי ואומר שאין מצב שאני משחק אותו ברצף 4 שעות עייף או שאני עושה כל מני דברים ומתפנה לשחק רק באיזה 12 בלילה ואז אני יודע שאין לי זמן לשחק אותו ברצף. מוסיפים על גבי זה את הקבוצת וואטסאפ של overwatch שמתחילה להדלק כל יום ב-22:30 עם הודעות בסגנון "נכנסתי, מי מצטרף?" והיכולת שלי לשחק באינסייד יורדת לאפס. אני צריך סופ"ש טוב עם כלום על הראש ויותר מדי זמן פנוי.

בקיצור - תחכה שהילד ילך לקולג'
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוגוסט 2016, 16:16

לא מבין אתכם.... מילא אם לא הייתם מתחילים, אבל לפצל משחק כל כך קצר לכמה ישיבות עם מרחק כל כך גדול ביניהן - זה פשוט להרוס לעצמכם את החוויה.
ושוב, פיפא או אוברוואץ׳... תירוצים של ילדה עם קוקיות! תפנו זמן ותסיימו כמו שצריך. זה מטורף בעיניי, פעם בשבע שנים הם מוציאים משחק ואתם משחקים במשהו מגניב שגם ככה תשחקו בו גם בעוד 3 שנים, וכמעט ולא מפסיקים להתלונן ל בעיות שיש בו, לפחות בכל הנוגע לראנקינג/מאצ׳מייקינג וכד׳, או במשחק שיוצא בכל שנה כמו פיפא. פאאאאאאק זה גובל באוטיזם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 אוגוסט 2016, 18:15

Laskin כתב:
Nucleus_Dawn כתב:

רק שלא יאכזבו...

זה בכלל חודש סופר מוצלח.

תקופה נהדרת.

לא יודע למה שמת את פאקמן ברשימה, אבל סבבה :)
בקשר לBOUND - הוא נראה מדהים אמנותית, אבל השבוע ראיתי קטעי גיימפליי, והאמלנט של הפלטפורמה נראה בין מגוחך לאיום ונורא:

שים לב בעיקר לקטעים שהוא קופץ על מדרגות... מה זה החרא הזה :P

אה, וגם GROW UP הוא המשך של פרוייקט די כושל, ואפילו גרוע... לא הייתי מוסיף אותו לרשימה.

שמתי את פקמן, כי הוא המשך לאחד ממשחקי הארקייד הכי טובים מהדור הקודם. זה משחק ברמה של GW.

באונד נראה נהדר. אני לא יודע מה הבעיה עם משחק פלטפורמה שיש בו פלטפורמה קשה, אבל ברור שזה לא לכולם. גם לא יפתיע אותי אם הקטע של המדרגות לא באמת קשה, כל עוד אתה משחק במשחק ולא משחק במשחק תוך כדי שאתה מנסה להשתתף בראיון ובכלל לא מתרכז.

Grow Up הוא המשך של פרוייקט נהדר, שיצא ממנו משחק קטן ומקסים, עם מכאניקות מעניינות וכיפיות וסגנון אומנותי ממש נהדר. בגלל זה הוא שייך לרשימה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 02 אוגוסט 2016, 10:54

Laskin כתב:לא מבין אתכם.... מילא אם לא הייתם מתחילים, אבל לפצל משחק כל כך קצר לכמה ישיבות עם מרחק כל כך גדול ביניהן - זה פשוט להרוס לעצמכם את החוויה.
ושוב, פיפא או אוברוואץ׳... תירוצים של ילדה עם קוקיות! תפנו זמן ותסיימו כמו שצריך. זה מטורף בעיניי, פעם בשבע שנים הם מוציאים משחק ואתם משחקים במשהו מגניב שגם ככה תשחקו בו גם בעוד 3 שנים, וכמעט ולא מפסיקים להתלונן ל בעיות שיש בו, לפחות בכל הנוגע לראנקינג/מאצ׳מייקינג וכד׳, או במשחק שיוצא בכל שנה כמו פיפא. פאאאאאאק זה גובל באוטיזם.

כי אני לא מפיג סטרס עם משחק כמו אינסייד... כאילו אולי כן במידה מסויימת אבל לא כמו לשחק אונליין. אבל כן ברור סתם תירוצים פאקינג 4 שעות משחק.

אגב אני מבין אבל גם את מה שנדב אומר על האופטימליות... גם אצלי זה חלק מהעניין.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2016, 12:09

אתה כל כך רוצה לשחק אופטימאלית שבסוף אתה לא משחק והורס לעצמך את החוויה, קלאסי :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2016, 10:35

שיחקנו קצת בABZU אתמול... ממש קצת כי לא היה זמן.
המשחק ממש מרהיב, מזכיר מאוד את JOURNEY בהרבה דברים... המוזיקה פשוט מעולה, העיצוב מדהים. משחק פשוט, מאוד, אלא אם הוא נהיה מורכב יותר בהמשך, אבל לא נראה לי ממה שקראתי ושמעתי. סה"כ בעיניי שווה מאוד את ה-15 דולר שהוא עולה בסטים כרגע.
את באטמן קניתי ואני אשחק בו כנראה בסופ"ש... למרות שאולי אחכה לפרק השני, עוד לא החלטתי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 40 אורחים