סיימתי אתמול את GUACAMELEE 2... עשיתי 100%, כולל האתגרים הקשים, ש-2 מהם היו באמת קשים.
שיחקתי גם עם הילדים מדי פעם אבל למען האמת, מלבד איזה 2 קרבות שבהם BRUTE FORCE היה חשוב - הם יותר הפריעו מאשר עזרו
משחק מעולה.
רציתי לשחק עם הילד ו/או האשה את REANIMAL שיש לי בספריה, אבל בגלל המלחמה אני חושב שעדיף פחות משחקים מלחיצים כרגע.
כנ"ל RE9, אמתין איתו עוד קצת. אני כן חושב שאשחק בינתיים ב-8 שלא אמור להיות ממש מפחיד, אבל גם איתו אמתין עוד טיפה.
לילדים - חיברתי את המקרן שקניתי בעלי אקספרס ב-50$ בממ"ד, ואני מחבר אליו את הסוויץ', אז קניתי בסוף את מריו גלקסי 1+2. לא תכננתי במחיר הזה אבל המלחמה דחפה אותי לשם
אני חייב לציין שמריו גלקסי 1 מרגיש בינתיים מאוד, *מאוד* מיושן. אי אפשר להריץ קטעי מעבר (ואני משחק בחשבון אחר לבד אז זה ממש מעצבן לראות הכל שוב), הגרפיקה די זוועה בינתיים וגם הגיימפליי - למרות שמקורי מאוד, מרגיש גרוע יחסית למריו אודיסי. מה נסגר עם המצלמה?! ולמה אני צריך את האצבע הזו שזזה על המסך בשביל הכוכבים האלה?? אי אפשר להסיר את זה?! זה ממש מטריף אותי.
הילד גם לא ממש התחבר בינתיים, ורק רוצה לחזור לאסטרו בוט, שכבר סיים, אבל יש לו עוד מה להשלים שם.
רק חייב להוסיף הערה - אני די בהתחלה, עדיין. אולי ישתפר משמעותית בהמשך.
אני כמובן אמשיך ואסיים את שני המריו גלקסי האלה, אבל נכון לעכשיו אני מרגיש אכזבה גדולה מאוד.
החודש הזה אני ממש רוצה לשחק בREPLACED שיוצא עוד 10 ימים, וכמובן בCRIMSON DESERT שנראה פשוט פסיכי והניתוח של DF עוד יותר הלהיב אותי.
אשכרה סוף סוף מנוע חדש שבאמת מרשים והביצועים בו, לפחות על הנייר וממה שנטען שם - פשוט מעולים, ובנוסף לכל גם המשחק נראה פשוט אדיר.
לדעתי המשחק הזה הולך להתפוצץ. אולי עוד יאכזב בביקורות אבל אני עדיין צופה לו הצלחה מסחררת.