ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי Laskin » 31 דצמבר 2014, 13:43

איך יודעים שהוא לא מתכוון לקונסולה של גוגל או איזה סטים משין? :P

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 31 דצמבר 2014, 14:23

Laskin כתב:איך יודעים שהוא לא מתכוון לקונסולה של גוגל או איזה סטים משין? :P

אנחנו לא יודעים, גם יש שמועות שעלי-באבא מפתחים גם קונסולה, בקיצור זו לא בהכרח נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 דצמבר 2014, 14:58

זה לא סטים משין כי אין סיבה שלסטים משין יהיה צ'יפ שהוא קוסטום רק לה, מדובר בPC סטנדרטי. זה או אחת מיצרניות הקונסולה או שחקן קונסולה חדש או איזה טאבלט ממש הזוי.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 ינואר 2015, 15:16

חברה חזרתי כרגע מהודו+תאילנד
בעניין נינטנדו ,אין סיכוי שזה יוצא השנה ב2015
נינטנדו מפתחת את זלדה הבא ,STAR FOX ועוד מישחקים לWIIU

היא לא הציגה כלום ,בנוגע לדור הבא ,ורק לאחרונה יצא עם גירסה משופרת ל3DS

אני חושב שהם ימשיכו לגרור את הWIIU ,עד שתיהיה להם יזדמנות טובה ליורשת
קונסולה באותה רמה של הPS4\XBO ,יהרוג אותה
הם צריכים לחכות עד שתיהיה להם קונסולה ,שתציג עדיפות חומרתית ,על המתחרות הראשיות
ובנוסף לזה מישחקים בילעדים חזקים בהשקה
אני מהמר בכלל על סוף 2016 ,בטח לפני יציגו יורשת אמיתית ל3DS

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 15:21

פיתוח לא אומר כלום, קח כדוגמה את זלדה TP, פשוט הוציאו לשניהם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ינואר 2015, 15:26

קרירין אני לא רואה פה מישהו שאמר 2015, זה יהיה הזוי וברור שאין סיכוי לכך (אולי יפתיעו עם הכרזה על ניידת חדשה ב 2015 לעומת זאת), דיברו על 2016 מקסימום 2017.
לפי המצב של ה WIIU הסיבה היחידה להאריך את חייה היא רק כדי לשמור על אמינות המותג ששמו נינטנדו, ברור שקונסולה שתזרק מהר כמו שסגה עשתה בזמנו עם לא מעט פרויקטים כושלים תגרום לכך שיווצר מוניטין רע לחברה מה שיצור מכירות רעות לקונסולה הבאה, גם היא תהיה מצוינת כמו שקרה לדרימקאסט למשל שהיתה בתכל'ס מהקונסולות הכי טובות בכל הזמנים מבחינה טכנית וחדשנות וגם ליינאפ אבל המוניטין של סגה היה בקרשים אחרי יותר מדי מכשירים כושלים מצידם ששחררו בשרשרת בלי לתמוך בהם מרגע שנכשלו.

משנת 2016 זה לא יהיה שערורייתי להציג את הקונסולה החדשה, ה WIIU כבר קיבלה בשלב הזה תמיכה של 4 שנים, לא אידיאלי אבל גם לא ביזיון, 2017 כבר יהיה לגמרי לגיטימי ואף מומלץ בלי קשר להאם ה WIIU היתה כישלון או לא, אני מקווה שגם לפס4 יהיה אורך חיים של לא יותר מ 5 שנים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 15:29

2016 עם קונסולה בגג 300$ חזקה קלות מהפס4 והONE בX86 וכמה כותרי נינטנדו חזקים עליה וכל משחק צד ג' כי בX86 אין סיבה שלא? לדעתי זה יופי של קילר, אישית הייתי מעדיף אותה על פס4 או ONE. גם הייתי במקומם מיבש קלות את הWIIU ודוחה את זלדה לקונסולה ומוציא אותו בשיגור או לפחות בשנה הראשונה שלה ב2016 או 17, 1080P וכל הזיכרון הזה יעשו כל כך טוב לזלדה עולם פתוח הראשון. אה, וכמובן לשים את RETRO על מטרויד 4 גם לשנה הראשונה של הWIIU במקום כותרי דונקי קונג, גם חשוב :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 ינואר 2015, 15:42

משנת 2016 זה לא יהיה שערורייתי להציג את הקונסולה החדשה, ה WIIU כבר קיבלה בשלב הזה תמיכה של 4 שנים, לא אידיאלי אבל גם לא ביזיון, 2017 כבר יהיה לגמרי לגיטימי ואף מומלץ בלי קשר להאם ה WIIU היתה כישלון או לא, אני מקווה שגם לפס4 יהיה אורך חיים של לא יותר מ 5 שנים.

בזה אני מסכים לגמרי
את הגימקיוב זרקו אחרי 4 שנים ,ואנשים רצו לקנות קיוב משופר (WII )
4 שנים זה לגיטימי ,ואני אומר את זה כבעל WIIU
גם צריך לזכור שנינטנדו היחידה היום שמישתמשת בפאור PC למוצר מינסטרים ,נו לפחות עד שיפסיקו ליצר PS3\360

חברות אחרות עברו לARM או למעבד PC סטנדרטי
הWIIU במצב כזה ,שמצד אחד הפורטים מהPC יותר קשה ליצר ,ומצד שני גם משחקי טאבלטים וסמארטפונים
וככה נינטנדו תקועה בעיקר עם צד ראשון ,למשחקים הבאמת טובים

הWII יצא לפני עידן הסמארטפונים וטאבלטים ,וישתלבה מצוין כל עוד הסמארטפונים וטאבלטים לא היו במחיר זול
היום הזולים לקחו את קהל הקזואל ,אפשר במאות שקלים לקנות טאבלט ילדים ,ולהוריד מישחקים חינמים
(לא מדבר על משהו איכותי )
ככה שהWIIU יצא עם הגימפאד שלה ,זה כבר היה מאוחר מידי ,ואני אוהב את הגימפאד הזה
פשוט זה לא היה טוב לקזואל ,שעברו לטאבלטים
ומצד שני החומרה היתה חלשה מידי ,שגימרים יקנו את הקונסולה כקונסולת מעבר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ינואר 2015, 15:47

את הקיוב זרקו אחרי 5. אבל מה זה משנה? חברה לא צריכה להתרסק כי 8 מליון אנשים קנו את הקונסולה שלה. אפילו 3 שנים זה בסדר, פשוט מודים בכישלון ומקסימום נותנים סוג של תוכנית TRADE-IN למי שיש כבר WIIU או משהו כזה אם רוצים להיות סופר נחמדים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 ינואר 2015, 15:37

4 שנים ,כי בשנה ה5 עד יציאת הWII
לא באמת עשו כלום
נתנו את זלדה TP ,בשיחרור שקט לקיוב ,אבל זה רק מישחק אחד

גם הXBOX האורגינלי מת אחרי 4 שנים ,אבל MS ישר הוציאה את ה360

הPS2 לאומת זאת ,מת אחרי 7 שנים ,למרות שסוני תגיד 10
פשוט אני לא סופר ,זמן על המדף ,אלה זמן של רלוונטיות ,שהקונסולה עדין מקבלת תמיכה נורמלית
הPS3\XBOX360 ,לדוגמה ,עדין מקבלות תמיכה
רוב המולטיפלטפורם ,עדין יוצאים בגירסה שחיקה אליהן

בעניין 3 שנים -זה יהרוג אמון של הרבה צרכנים
חוץ מיזה ,הקפיצה הטכנולוגית תיהיה פחות מרשימה
לנינטנדו כבר אין קזואל ליתבסס אליו ,היורשת לטעמי ,צריכה מינימום להיות חזקה מספיק ,כקונסולת מעבר ,להוסיף לזה בילעדים של נינטנדו
יהיה מצוין
גימרי XBO וPS4 ,יוכלו לקנות אחת כזאת ,עד שיצאו היורשות לXBOX וPS
ואחרי זה לקנות בילעדי נינטנדו ,והקונסולה עצמה ,תיהיה יותר זולה מהPS5 והXBOX4 ,עם קהל מבוסס

אני לא רוצה לראות את נינטנדו ,עושה עוד קונסולה חלשה ,בהשקה
עם חלשה בהשקה ,אז רק זולה ,ונידת מספיק (לא מדבר על 3DS ,אבל כן קופסא קטנה ,שאפשר בקלות להכניס לתיק טיולים )

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 ינואר 2015, 22:14

אה? נינטנדו הוציאה איזה 6 משחקים לקיוב ב2006 כולל זלדה, זלדה (!). הקיוב חיה 5 שנים, רק הבוקס מתה אחרי 4. למשהו מהצרכנים זה הזיז? לא ממש. סליחה, מי אמר שחומרה צריכה לשרוד 70 שנים? יצאה קונסולה? היא קטסטרופה? יאללה, דפדף לקונסולה הבאה. כאילו בעל בוקס מסויים החרים את ה360 כי הרגו את הבוקס אחרי 4 שנים.

E3 2015 אומרים ״חבר׳ה, תתכוננו לקונסולה חדשה ב2016״ ומשגרים אותה באמצע 2016 עם איזה זלדה והכרזה על מריו. לא מריך להתיפיף, את הwiiu הרגו אחרי 3 חודשים לא אחרי 3 שנים. לשחרר ולהמשיך הלאה, אף צרכן לא זוכר כלום. אם כבר הוא זוכר משהו זה זה שהוא קנה קונסולה ב350$ ומה שהוא קבל זה 360 בלי משחקים ושלט שהסוללה שלו מחזיקה 3 שעות.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 03 ינואר 2015, 05:44

דרקו השנה הזאת לWIIU היו את הבילעדים הטובים ביותר
נינטנדו בטח לא הורגים אותה

צד שלישי נטשו ,זה בעיה אחרת

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ינואר 2015, 12:29

DrKeo כתב:אה? נינטנדו הוציאה איזה 6 משחקים לקיוב ב2006 כולל זלדה, זלדה (!). הקיוב חיה 5 שנים, רק הבוקס מתה אחרי 4. למשהו מהצרכנים זה הזיז? לא ממש. סליחה, מי אמר שחומרה צריכה לשרוד 70 שנים? יצאה קונסולה? היא קטסטרופה? יאללה, דפדף לקונסולה הבאה. כאילו בעל בוקס מסויים החרים את ה360 כי הרגו את הבוקס אחרי 4 שנים.

E3 2015 אומרים ״חבר׳ה, תתכוננו לקונסולה חדשה ב2016״ ומשגרים אותה באמצע 2016 עם איזה זלדה והכרזה על מריו. לא מריך להתיפיף, את הwiiu הרגו אחרי 3 חודשים לא אחרי 3 שנים. לשחרר ולהמשיך הלאה, אף צרכן לא זוכר כלום. אם כבר הוא זוכר משהו זה זה שהוא קנה קונסולה ב350$ ומה שהוא קבל זה 360 בלי משחקים ושלט שהסוללה שלו מחזיקה 3 שעות.

אחת הסיבות שמשייכים לכשלון של סגה עם הדרימקאסט זו בדיוק הגישה של להוציא קונסולה ולדפדף הלאה במידה ונכשלת, אחרי כל מני SEGA CD, 32X, גיימגיר, סאטורן אנשים כבר איבדו כל אמון במותג וביכולת שלהם להציג קונסולה נורמלית ככה שגם שכבר הוציאו קונסולה אדירה כמו הדרימקאסט הם לא ממש נתנו צ'אנס וכולם העדיפו לחכות ל PS2 אחרי שסוני הוכיחו את עצמם עם ה PS1.

וכמו שקרירין אמר מבחינת תפוקת צד א' ה WIIU רחוקה מלמות ולנינטנדו היתה שנה פורייה במיוחד, הרי ברור שאם ה WIIU היתה חזקה בצורה נורמלית ומקבלת תמיכה של צד ג' היא היתה עושה צחוק מהליינאפ של ה PS4 וה ONE השנה, אפילו יש מצב שגם עם תמיכת צד ג' עדיף היה להיות בעלים של WIIU מאשר של PS4 ו ONE השנה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 03 ינואר 2015, 12:45

bling כתב:אחת הסיבות שמשייכים לכשלון של סגה עם הדרימקאסט זו בדיוק הגישה של להוציא קונסולה ולדפדף הלאה במידה ונכשלת, אחרי כל מני SEGA CD, 32X, גיימגיר, סאטורן אנשים כבר איבדו כל אמון במותג וביכולת שלהם להציג קונסולה נורמלית ככה שגם שכבר הוציאו קונסולה אדירה כמו הדרימקאסט הם לא ממש נתנו צ'אנס וכולם העדיפו לחכות ל PS2 אחרי שסוני הוכיחו את עצמם עם ה PS1.

וכמו שקרירין אמר מבחינת תפוקת צד א' ה WIIU רחוקה מלמות ולנינטנדו היתה שנה פורייה במיוחד, הרי ברור שאם ה WIIU היתה חזקה בצורה נורמלית ומקבלת תמיכה של צד ג' היא היתה עושה צחוק מהליינאפ של ה PS4 וה ONE השנה, אפילו יש מצב שגם עם תמיכת צד ג' עדיף היה להיות בעלים של WIIU מאשר של PS4 ו ONE השנה.

באופן אישי, הWIIU היא הקונסולה שאני הכי קרוב לקנות כרגע.
אם קונסולה חדשה של נינטנדו אומר שהם גם יורידו את מחיר הWIIU ל200, אני קונה בשנייה.
המשחקים שנינטנדו הוציאו לאחרונה, לצד כל משחקי הWII שלהם שרציתי לנסות ולא יצא לי, זה חתיכת כוח משיכה עבורי.
רק המחיר ממש מבאס אותי. אני לא מסוגל להוציא 300$ על מכשיר כל כך מיושן. מרגיש לי אידיוטי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 ינואר 2015, 21:16

bling כתב:אחת הסיבות שמשייכים לכשלון של סגה עם הדרימקאסט זו בדיוק הגישה של להוציא קונסולה ולדפדף הלאה במידה ונכשלת, אחרי כל מני SEGA CD, 32X, גיימגיר, סאטורן אנשים כבר איבדו כל אמון במותג וביכולת שלהם להציג קונסולה נורמלית ככה שגם שכבר הוציאו קונסולה אדירה כמו הדרימקאסט הם לא ממש נתנו צ'אנס וכולם העדיפו לחכות ל PS2 אחרי שסוני הוכיחו את עצמם עם ה PS1.

סגה זה סיפור שונה לגמרי, הם לא נפלו בקונסולות שלהם אלה בפיצול בסיס המשתמשים שלהם עם תוספות הזויות, הם התפזרו לכל כיוון אפשרי. גם צריך לזכור שהדרימקאסט מכר מצויין, הפס2 רצח אותו אבל בשנה הראשונה הוא פרח. פשוט כל הבלעדיים רצו לסוני, כל הקילרים.

כן, נינטנדו עושה ליינאפ מעולה, משהו חדש תחת השמש? זה לא רלוונטי, עוד מהwii אמרנו שנינטנדו לבד לא יכולה להחזיק קונסולה נייחת. הwiiu מתה, סטו, הגיע הזמן להמשיך הלאה. אמצע 2016 זה מושלם להוציא קונסולה מבחינתם, מאוחר יותר זה לוותר על הדור הזה לגמרי. אין לי מושג אם יש להם כסף לוותר על הדור הזה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2015, 07:00

זלדה הבא \STAR FOX הבא
המשך רוחני לאקסנובליד
יושי הבא
כולם מתוכננים ל2015 ,בטח יש עוד כמה ששכחתי

הWIIU לא מתה ,היא פשוט בעיקר למעריצי נינטנדו ,מאין קונסולת נישה כזאת
כן נינטנדו לא תיכננה ככה ,אבל זה מה שיצא להם

בעניין סגה כמו שאמרו ,נטישה מוקדמת הרגה אותם ,הסאטורן הכילה חומרה מספיק חזקה ליתחרות בPS1
כן היא היתה הרבה מאחור במכירות ,וכן סגה דיממה כסף באותה התקופה
אבל חברה נורמלית בתחום ,מחפשת איך להוזיל עלויות ,ולצוף מעל המים ,סך הכל הסאטורן קיבלה תמיכה ארוכה ביפן ,והרבה מישחקים ביפן שלא יצאו למערב
אפילו שאנמו ,היה מתוכנן לסאטורן במקור ,ועם היה יוצא לסאטורן ,היה הרבה יותר מאפכני מגירסת הדרימקסט (למרות הפגיעה הגרפית )

בקיצור לסגה היה סיכוי ליצב את הסאטורן ,לא לנצח במלחמת הקונסולות באותה תקופה ,אבל להציג קונסולה עם הרבה יותר מישחקים טובים
כי לסאטורן היו טובים ,אבל מתה מוקדם מידי
הדרימקסט כבר יצא ב1999 ,הוכרזה בערך שנה לפני ,וגם פיתוח המישחקים מין הסתם עבר לפחות שנה לפני
בקיצור הסאטורן במערב מתה ב1998 ,ועם אני זוכר הושקה ב1995 או סוף 1994
זה הרג את אמון הצרכנים ,בלי לדבר על ה32X והסגה CD ,שאני מבין את הרצון לתוסף לגנסיס ,בתקופה שיצא ה3DO והיגואר ,וCD היה דבר גדול בזמנו
העניין שפיצלו בין ה32X והסגה CD ,במקום תוסף יחיד בלבד ,סך הכל ה32X והסגה CD ,יכולים לעבוד במקביל ,ויש טיפה מישחקים שתומכים בזה
אבל הפיצול ביחד עם המחיר לתוספים ,הרג את זה

נינטנדו לפי מה שאני יודע הרוויחה ברבעון האחרון ,היא יכולה למרוח את הWIIU ,ופה ושם להוציא מישחק גדול
עד שתיהיה מוכנה לעבור דור

בעניין תאימות אחורנית ,ספק עם תיהיה כזאת ,מעבדי פאור PC בדרך אחוצה בשוק הביתי
תאורתית אפשר לעשות אמולטור ,אבל זה לא קל
בטח ניראה פורטים של מישחקים מובילים ליורשת

היתי רוצה שיאפשרו תוסף חומרתי לתאימות לאחור ,אבל זה לא דבר נפוץ היום

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 ינואר 2015, 08:39

זלדה הבא \STAR FOX הבא
המשך רוחני לאקסנובליד
יושי הבא
כולם מתוכננים ל2015 ,בטח יש עוד כמה ששכחתי

הWIIU לא מתה ,היא פשוט בעיקר למעריצי נינטנדו ,מאין קונסולת נישה כזאת
כן נינטנדו לא תיכננה ככה ,אבל זה מה שיצא להם

בעניין סגה כמו שאמרו ,נטישה מוקדמת הרגה אותם ,הסאטורן הכילה חומרה מספיק חזקה ליתחרות בPS1
כן היא היתה הרבה מאחור במכירות ,וכן סגה דיממה כסף באותה התקופה
אבל חברה נורמלית בתחום ,מחפשת איך להוזיל עלויות ,ולצוף מעל המים ,סך הכל הסאטורן קיבלה תמיכה ארוכה ביפן ,והרבה מישחקים ביפן שלא יצאו למערב
אפילו שאנמו ,היה מתוכנן לסאטורן במקור ,ועם היה יוצא לסאטורן ,היה הרבה יותר מאפכני מגירסת הדרימקסט (למרות הפגיעה הגרפית )

בקיצור לסגה היה סיכוי ליצב את הסאטורן ,לא לנצח במלחמת הקונסולות באותה תקופה ,אבל להציג קונסולה עם הרבה יותר מישחקים טובים
כי לסאטורן היו טובים ,אבל מתה מוקדם מידי
הדרימקסט כבר יצא ב1999 ,הוכרזה בערך שנה לפני ,וגם פיתוח המישחקים מין הסתם עבר לפחות שנה לפני
בקיצור הסאטורן במערב מתה ב1998 ,ועם אני זוכר הושקה ב1995 או סוף 1994
זה הרג את אמון הצרכנים ,בלי לדבר על ה32X והסגה CD ,שאני מבין את הרצון לתוסף לגנסיס ,בתקופה שיצא ה3DO והיגואר ,וCD היה דבר גדול בזמנו
העניין שפיצלו בין ה32X והסגה CD ,במקום תוסף יחיד בלבד ,סך הכל ה32X והסגה CD ,יכולים לעבוד במקביל ,ויש טיפה מישחקים שתומכים בזה
אבל הפיצול ביחד עם המחיר לתוספים ,הרג את זה

נינטנדו לפי מה שאני יודע הרוויחה ברבעון האחרון ,היא יכולה למרוח את הWIIU ,ופה ושם להוציא מישחק גדול
עד שתיהיה מוכנה לעבור דור

בעניין תאימות אחורנית ,ספק עם תיהיה כזאת ,מעבדי פאור PC בדרך אחוצה בשוק הביתי
תאורתית אפשר לעשות אמולטור ,אבל זה לא קל
בטח ניראה פורטים של מישחקים מובילים ליורשת

היתי רוצה שיאפשרו תוסף חומרתי לתאימות לאחור ,אבל זה לא דבר נפוץ היום

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2015, 14:29

בטח שהWIIU מתה, אין אף משחק צד ג' לWIIU ב2015, הקונסולה מוכרת הכי גרוע שקונסולה מכרה אי פעם כולל הדרימקאסט והסטורן. איך קוראים לזה? הצלחה? חיים? נשימות? הקוסולה מתה, היא מתה שנה שעברה. כן, יש לה עדין בלעדיים מעולים, זה לא ממש עוזר לה או לנו. הWIIU לגרדום, היורשת צריכה לצאת ב2016 והיא צריכה להיות עם שטיקים מינימאלים ולהיות חזקה קלות מהפס4 והONE במחיר תחרותי.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 04 ינואר 2015, 19:16

DrKeo כתב:בטח שהWIIU מתה, אין אף משחק צד ג' לWIIU ב2015, הקונסולה מוכרת הכי גרוע שקונסולה מכרה אי פעם כולל הדרימקאסט והסטורן. איך קוראים לזה? הצלחה? חיים? נשימות? הקוסולה מתה, היא מתה שנה שעברה. כן, יש לה עדין בלעדיים מעולים, זה לא ממש עוזר לה או לנו. הWIIU לגרדום, היורשת צריכה לצאת ב2016 והיא צריכה להיות עם שטיקים מינימאלים ולהיות חזקה קלות מהפס4 והONE במחיר תחרותי.

אם זה אומר שהיא תיהיה סופר זולה בקרוב, אני אשמח מאוד.
אם זה אומר שדיסני תקנה את נינטנדו ותציל את אחת החברות הכי חשובות בתעשייה, אז עוד יותר טוב.

כל החרא שהביאה הWII המקורית יכול לההפך לאחלה דשן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 ינואר 2015, 19:32

אולטימטיבית זה להוציא קונסולה חדשה עם תמיכה לאחור ואיזו ותכנית TRADE IN ממש בסיסית להחזרת הקונסולה הWIIU עובר זיכוי לקנית הקונסולה החדשה בהנחה מסויימת. הם לא באמת יעשו את זה ותמיכה לאחור עם X86 זה לא באמת קל במיוחד אבל אפשר לחלום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 09:57

כמה פנינים:

"קונסולת נישה"
כן נו, זה בדיוק מה שחברה ענקית ונסחרת כמו נינטנדו יכולה להשלים איתו - נישה :/
המשקיעים יעזבו, החברה תפסיד הון. הם חייבים להראות רווחים ומכירות סבירות ביחס למתחרים כדי לשרוד בשוק הזה.

"4 שנים ,כי בשנה ה5 עד יציאת הWII
לא באמת עשו כלום
נתנו את זלדה TP ,בשיחרור שקט לקיוב ,אבל זה רק מישחק אחד"
בפעם האחרונה שבדקתי - משחקי זלדה לקונסולות נייחות הם ה-ה-ה-ה-ה-משחקים של נינטנדו. אי אפשר לקרוא לזה "לא באמת עשו כלום"
תתכונן, כי גם זלדה הבא ככל הנראה יצא במקביל לקונסולה הבאה שלהם, ואז אדרוש ממך שלא להחשיב אותו ברשימות שתתן לנו... תזכור! :)

ויש עוד הרבה, אבל לא נעים... בכל אופן - נינטנדו תוציא בטח בעוד שנה וחצי ככה קונסולה חדשה, לדעתי זה די בזיון, אבל משמח אותי מאוד, כי הרבה מאוד זמן לא הייתה קונסולה *טובה* של נינטנדו, בעיניי, אז אם תהיה כזו - אני בהחלט ארוץ לקנות אותה, וזו תהיה הפעם הראשונה מאז הSNES שאני קונה קונסולה של נינטנדו.

אגב, בקרוב אעשה סדר בבית הוריי ואבדוק מה מצב NES והSNES שלי, ואצלם את כל המשחקים בשבילכם :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 11:50

Laskin כתב:כמה פנינים:

"קונסולת נישה"
כן נו, זה בדיוק מה שחברה ענקית ונסחרת כמו נינטנדו יכולה להשלים איתו - נישה :/
המשקיעים יעזבו, החברה תפסיד הון. הם חייבים להראות רווחים ומכירות סבירות ביחס למתחרים כדי לשרוד בשוק הזה.

"4 שנים ,כי בשנה ה5 עד יציאת הWII
לא באמת עשו כלום
נתנו את זלדה TP ,בשיחרור שקט לקיוב ,אבל זה רק מישחק אחד"
בפעם האחרונה שבדקתי - משחקי זלדה לקונסולות נייחות הם ה-ה-ה-ה-ה-משחקים של נינטנדו. אי אפשר לקרוא לזה "לא באמת עשו כלום"
תתכונן, כי גם זלדה הבא ככל הנראה יצא במקביל לקונסולה הבאה שלהם, ואז אדרוש ממך שלא להחשיב אותו ברשימות שתתן לנו... תזכור! :)

ויש עוד הרבה, אבל לא נעים... בכל אופן - נינטנדו תוציא בטח בעוד שנה וחצי ככה קונסולה חדשה, לדעתי זה די בזיון, אבל משמח אותי מאוד, כי הרבה מאוד זמן לא הייתה קונסולה *טובה* של נינטנדו, בעיניי, אז אם תהיה כזו - אני בהחלט ארוץ לקנות אותה, וזו תהיה הפעם הראשונה מאז הSNES שאני קונה קונסולה של נינטנדו.

אגב, בקרוב אעשה סדר בבית הוריי ואבדוק מה מצב NES והSNES שלי, ואצלם את כל המשחקים בשבילכם :D

רק שקרירין מטעה, נינטנדו הוציאה איזה 6 משחקים לקיוב ב2006, לא רק זלדה. אבל גם אם זה היה רק זלדה, פאק בן אדם זה פאקינג זלדה!

מי שבעד שזלדה עולם הפתוח החדש ידחה לקנוסולה הבאה לשיגור ב2016 שירים את היד :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 05 ינואר 2015, 12:03

את האמת, המשחק שהכי מבאס אותי שקיים לפלטפורמה אחרת שאין לי זה הזלדה עולם פתוח, כואב הלב שמתבזבז על ה WIIU.

אני בכלל בעד שנינטנדו תהיה חברת צד ג' מצליחה בטירוף (כדי שלא תדרדר להיות סגה) שתיצור גם מותגים חדשים עם הכישרון שלה, עדיין כמה מבתי הפיתוח הכי טובים בתעשייה נמצאים שם וזה מבאס שצריך קונסולה נוספת כדי לשחק במשחקים שלהם, אבל זה בטח לא יקרה בשנים הקרובות אם בכלל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 ינואר 2015, 12:07

אני כמוך, בלינג... הייתי בכיף קונה קונסולה של נינטנדו בשביל זלדה ומריו "רציני" חדש... אבל רק אם יש תמיכה רצינית גם מצד ג', ובתנאי שהיא לא "מיושנת" מדי ביחס לתחרות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 ינואר 2015, 12:36

אם הייתה להם קונסולה רצינית זאת הקונסולה היחידה שהייתי קונה במחיר מלא. משחקים כמו זלדה, מריו, מטרויד או מריו קארט, באמת שהם שמים את מיקרוסופט וסוני בכיס. רק חבל שהם מוציאים משחקים באיחור של 8 שנים כל פעם, אתה קונה זלדה חדש והוא מרגיש כמו HD פורט של משחק בן 7.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 21 אורחים