Nucleus_Dawn כתב:DrKeo כתב:כל כך קשה לדעת אם העלילה קשה למי שלא מכיר כל עוד לא ממש שחקתי בו וראיתי באמת מה הולך שם אבל אתה שחקת בMGS3 אז לדעתי אתה מוכן. שחק בGZ, תשמע את הקלטות שיש שם (זה נראה הרבה כי אתה מקבל הכל במכה אבל אתה באמת מקבל כל כולן במכה אחת) ותקרא את התקציר 11 עמודים (זה יותר 11 פסקאות). לדעתי אחרי זה תהיה מוכן. חוץ מזה קשה לי להאמין שאחרי שתראה את הסרט סיום (שעתיים, זה אשכרה לוקח שעתיים אם אתה באמת מבזבז זמן. משימה אחת בלבד) אתה לא תרצה להתחיל לשחק בMGS5.
לא באמת שיחקתי MGS3. סתם ניסיתי לשחק איזה שעה-שעתיים ונמאס לי ממש מהר בגלל כל השיחות המפגרות, השליטה המחורבנת וכמות הפעמים שעצרו את הגיימפליי בשביל משהו מטומטם. בערך אותה חוויה שהיתה לי עם MGS2, רק בלי ה"וואו, המשחק הזה יפה".
bling כתב:איך מעריץ MGS יכול להעדיף קלטות על קודק?
קודק זה אחד הדברים הכי מגניבים ב MGS ואני לא מבין איך זה לא זלג להרבה משחקים אחרים, כנראה אין הרבה מפתחים מספיק מטורפים לבנות feature כזה גדול שחלק ממנו הוא אופציונאלי ודורש יוזמה של השחקן כדי לחוות הרבה ממנו.
Nucleus_Dawn כתב:bling כתב:איך מעריץ MGS יכול להעדיף קלטות על קודק?
קודק זה אחד הדברים הכי מגניבים ב MGS ואני לא מבין איך זה לא זלג להרבה משחקים אחרים, כנראה אין הרבה מפתחים מספיק מטורפים לבנות feature כזה גדול שחלק ממנו הוא אופציונאלי ודורש יוזמה של השחקן כדי לחוות הרבה ממנו.
מה? זה אחד הפיטצ'רים הכי מחורבנים שאפשר לחשוב עליו. זה סתם סרטון מעבר נכה. אתה לא נהנה מזה שהסרטון מראה משהו מגניב, אבל כן סובל מזה שהמשחק החליט לקחת לך את השליטה. כל החסרונות ובלי היתרונות.
זו פשוט דרך להעביר עלילה בתקופה שבה לא ידעו יותר טוב. קלטות זה גם עצלני לעיתים, אבל כשיש לך הרבה עלילה להעביר, זה בהכרח עדיף על להכריח את השחקן לעצור ולהקשיב לאיזו שיחה (לעיתים משעממת במיוחד ואידיוטית) במשך 7 דקות.
קטע שהפך לחלק מהאופי של הסדרה? אני מסכים, אבל אני לא רואה את זה באור חיובי כלל. פיטצ'ר מגניב שצריך להיות בעוד משחקים? חס וחלילה. מה שחסר זה גם שיעשו צ'ק פוינט שנייה לפני שיחת קודק של 13 דקות על וולט דיסני שבלעדיה אי אפשר להתקדם במשחק.
bling כתב:כמו ב MGS4? אין שם קודק בכלל, כאילו קשה לקרוא לדבר הזה שהם שמו קודק כמו שגם אתה אמרת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 15 אורחים