ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוקטובר 2015, 14:34

Klayman כתב:ביקורות למשחקים פעמים רבות לא מתייחסות לפאצ' יום ראשון, כי הן יוצאות לפני השחרור של המשחק לחנויות, ולא תמיד הפאצ' מוכן מראש. וממתי אתה בעד פאצ' יום ראשון? אתה לא זה שתמיד מטיף שהכל צריך לעבוד טוב מהקופסה, ושהחברות מזלזלות בלקוחות וכו'? אבל לא.. כי פה "צריך לתת להם זמן". למה? כי הם רצו להספיק חלון שחרור של החגים? אז הם דחפו מוצר לא מוכן החוצה?

אתה ממשיך להתפתל עם early birds ושאר ירקות, אבל עובדה שהבקר הגיע ללקוחות רגילים לגמרי. הוא בחוץ, ואם ואלב לא הייתה מוכנה לכך, אולי היה כדאי שלא הייתה שולחת אותו מוקדם יותר. כך נוצר מצב מבלבל, שמבחינתם מאפשר התנערות מביקורות רעות כי "הוא לא שוחרר רשמית! זה רק שחרור ראשוני לפני השחרור הרשמי, שיגיע בעוד חודש, אבל כבר שלחנו ללקוחות ששילמו מראש". מדהים איך אתה מוכן להתעלם מהמצב האמיתי כשמדובר בחברה הזאת. זה לא preview. סורי.

ולא נראה לך שואלב התנתה את הביקורות? כי הציטוט שהבאתי בעמוד הקודם לא משתמע לשתי פנים. כלומר אפשר לנסות ולסובב אותו כמו שאתה עשית, אבל אז זה יוצא מגוחך.

אולי גם כדאי שלא נתייחס יותר למבקרים בכלל? למה צריך מדד אנשים שזאת העבודה שלהם? אולי ת'רדים רשמיים בגאף יהוו את המדד היחיד ל"האם מוצר טוב או לא? "? יש שם הרבה יותר דעות, ואפשר לקבל שם עדכונים און ליין לגבי פאצ'ים והשפעתם. כל אחד יכול למצוא דעה שהוא מתחבר אליה בת'רד עם מאות או אלפי מגיבים, ואז הנפש שלו תירגע כי" הנה! מישהו מסכים איתו באינטרנט! ".

עדיין קורה הבאג שיש הודעת שגיאה מסויימת וההודעה נמחקת?

אני לא הולך לכתוב אותה שוב. מה גם שהתשובות לתהיותיך די קלות אם תשקיע קצת מחשבה.

אתייחס לנקודה האחרונה: הביקורת שהבאת היא סיבה נאה למדי לא להתעקש להתייחס למבקרים כל הזמן. יש פוסטים בגאף שעדיפים עליה. אם זה תוצר העבודה של אדם 'שזאת העבודה שלו' אז אם הייתי אחראי עליו הייתי לפחות נוזף בו. אפשר גם להזכיר את כל האתרים שהתעקשו לפרסם רשמים על השלט מהתצוגות השונות. ואלב שגתה בעצמה שהיא הביאה את השלט לאירועים האלה אבל כל עיתונאי משחקים על רמה לא היה מפרסם רשמים על סמך התנסות של 15 דקות כי זה חסר טעם והיה מסתפק בכמה ציוצים בטוויטר.

לא הבנתי את הקטע של 'הנה מישהו מסכים איתו' כאילו לא תוכל למצוא ביקורות חיוביות ושליליות למוצר מגורמים 'רציניים'.

משום מה אתה חושב שאני מציין את הטופיק בגאף כדי לתת קונטרה ל'ביקורת' השלילית שהבאת. משתמשים אחרים כבר מזמן היו מצטטים מגילות של רשמים חיוביים.
בטופיק רשמים מתגלגל תוכל לעקוב אחרי רשמים מכל הסוגים וכיצד הם מתפתחים או לא בחלוף הימים, עם עדכונים חדשים, אחרי תקופת הסתגלות ולמידה וכו'. זה גם מאגר מידע מצוין עם ליניקים לסרטונים שמציגים ומבארים את יכולות השלט.

לא יודע למה בחרת להביא את הביקורת שהבאת. מסקירה מהירה של רשמים שפורסמו באתרים אחרים יכולת להביא כתבה הרבה יותר טובה שמציגה הססנות לגבי השלט.
הביקורת של destructoid היא מאמר איום שלא דומה כלל ל'ביקורת' ושהייתי נמנע מלפרסם גם במידה ואני מסכים עם השורה התחתונה שלו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוקטובר 2015, 17:51

זה קצת כמו הבאג שגורם להתעלם מההודעות שלך מעתה והלאה, כי אתה לא עונה לעניין. אם תשקיע קצת מחשבה, גם אתה תבין את זה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוקטובר 2015, 18:50

וזאת תגובה ממש לעניין.

אז נסכם את זה שוב:

1. עותקי משחקים שמגיעים למבקרים לפני יציאת המשחק באים עם העדכונים. כמו למשל שאתה יכול לקרוא על AC סינדיקייט. האם טרחת לבדוק? לא. סתם חיפשת לירות שטויות.
אין קשר בין מה שאני חושב או לא חושב על עדכוני יום 1 לבין זה שכתיבת ביקורת על משחק ללא התקנת עדכונים כאלה הוא כשל חמור.

2. עיתונאים יכולים לכתוב את כל מה שבא להם אבל לקטלג את זה כביקורת הרשמית של האתר זה כשל חמור. הביקורת לא מייצגת את מצב המוצר ש99% מהקונים יחוו. ואלב הבהירו בהודעה שהם שלחו להם שעוד צפויים עדכונים ושהם מבקשים לא לפרסם ביקורת מלאה לפני תאריך השחרור. אין פה שום בעיה. למזלנו, נמענו מ'ביקורות' מביכות כמו של TD ועדיין אתה יכול לקרוא רשמים שליליים באתרים הגדולים האחרים.
עדיף לשלוח את המוצר לעיתונאים עם מרווח זמן מספיק כדי שהם יוכלו להתעמק בו ולהוציא ביקורת מסודרת בתאריך היציאה. אני חרד לדמיין מה היה קורה אם ואלב היו שולחים את השלט כמה ימים לפני או אחרי השיגור והאתרים היו נחפזים לשחרר ביקורת כלשהי.

אתה ממשיך לנסות לעשות פיל מכל נמלה. וכמו שכתבתי, היית יכול להביא רשמים שליליים מאתרים גדולים אחרים כך שלא ברור לי למה בחרת דווקא את זו של DT (אולי כי היא תוארה כ'ביקורת'?) משום שמדובר במאמר גרוע.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 30 אוקטובר 2015, 11:45

אם הייתי ואלב, הייתי חושש מאוד מהמצב של השותפה שלי לVR:

http://www.engadget.com/2015/10/30/htc-q3-2015/
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 05 נובמבר 2015, 08:51

נה. מקסימום יהיה תמיד מי שיקנה אותם. כל התעשייה הזו חייה על עסקאות ומיזוגים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 11:23

ובכלליות VALVE תמיד דברו על זה שמדובר בפלטפורמה סטייל אנדרואיד, שכל אחד יכול לפתח את החומרה על בסיס ספסיפיקציות. מקרה הכי גרוע, יהיה פרטנר אחר.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 נובמבר 2015, 18:55

כן אבל..... אם המצב של HTC לא משהו זה יכול להוביל לעיכובים במשלוח הבאצ' הראשוני של ה vive ובשירות ואחריות אח"כ במקרה של פשיטת רגל.. זה שימצאו יצרנית אחרת זה סבבה, אבל זה אחרי שאלה שיקנו את הדור הראשון אולי יאכלו אותה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 נובמבר 2015, 20:11

כן, אבל אם HTC יכולה לצלול באנדרואיד וזה לא משפיע על גוגל אז כנראה שגם כאן זה ככה. אבל כמובן שזה מתבסס על כך שהם יצליחו לבסס את עצמם בשוק ו-HTC תפול רק אחרי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 05 נובמבר 2015, 20:53

HTC על גוגל? הא? אחת ההשוואות הכי לא קשורות. עד עכשיו לא שמענו על אף קסדה חוץ מהVIVE שתעשה שימוש בטכנולוגיה של VALVE. אם היינו שומעים על עוד עשרות יצרניות שלוקחות את הסכימות של ואלב ומוציאות ערכה משלהן, אז הייתי אומר שלא תהיה השפעה.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 נובמבר 2015, 18:28

ביקורת אוהדת לקונטרולר:
http://engt.co/1O3m7ho

אמ;לק : אם תיתנו לו המון זמן, תשחקו רק בו ותתרגלו אליו, הוא אחלה. הבעיה? כנראה שרוב האנשים לא יתנו לו כ"כ הרבה זמן.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 נובמבר 2015, 18:39

אני מוכן לתת לו את הזמן :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 נובמבר 2015, 23:49

מצד שני, pcgamer פרסמו ביקורת (שהיא עדיין in progress) הרבה פחות אוהדת. גם שם הכתב השתמש בו כמה שבועות.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 00:03

אני חושב שבמקרה הכי גרוע הוא יהיה בשבילי עכבר נוח מהספה.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 12 נובמבר 2015, 00:32

הבעיה היחידה: איפה לעזאזל קונים את זה בארץ? לא ניסיתי להזמין דרך סטים או אם זה בכלל אפשרי או בכמה מייקר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 00:54

אני הזמנתי כבר:
http://www.amazon.com/gp/product/B016KB ... mes&sr=1-1

אגב, גם כשזה לא במלאי עדין אפשר להזמין.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 03:59

צחקתי בהגזמה כשאמרתי שמכונת סטים עם 960GTX בפנים תעלה 800$, אבל פאק, היא אשכרה עולה 730$.
תמונה
המכונה כוללת i5, 8GB וכרטיס 960GTX עם 2GB זיכרון. כל הפאר הזה ב450$. אהה סליחה, 730$.

אפשר גם לקנות את המכונה שלהם עם ה980GTX, רק 1419$. אני בטוח שהיא תריץ מעולה משחקי אינדי שהסטים משין תומכת בהם.

בנוסף VALVE פתחו אזור של STEAM MACHINE בסטים, אני מאתגר אותכם במשחק הנהדר "מצאו את המשחק שיצא אחרי 2014":
http://store.steampowered.com/sale/playwsteammachines/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 12 נובמבר 2015, 08:50

DrKeo כתב:צחקתי בהגזמה כשאמרתי שמכונת סטים עם 960GTX בפנים תעלה 800$, אבל פאק, היא אשכרה עולה 730$.
תמונה
המכונה כוללת i5, 8GB וכרטיס 960GTX עם 2GB זיכרון. כל הפאר הזה ב450$. אהה סליחה, 730$.

אפשר גם לקנות את המכונה שלהם עם ה980GTX, רק 1419$. אני בטוח שהיא תריץ מעולה משחקי אינדי שהסטים משין תומכת בהם.

בנוסף VALVE פתחו אזור של STEAM MACHINE בסטים, אני מאתגר אותכם במשחק הנהדר "מצאו את המשחק שיצא אחרי 2014":

מה הפואנטה? זה סתם ממשק של סטים? השחקן צריך לשחק עם הגדרות כמו בפיסי רגיל או שכתבו אפליקציה שעושה את זה אוטומטית? אחרת, מה הבשורה? המכשיר יחסית חלש לפיסי והמחיר בטח לא אטרקטיבי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 נובמבר 2015, 10:11

כן, אבל הוא קטן ומגניב... ויש לזה מחיר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 נובמבר 2015, 12:24

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:צחקתי בהגזמה כשאמרתי שמכונת סטים עם 960GTX בפנים תעלה 800$, אבל פאק, היא אשכרה עולה 730$.
תמונה

מה הפואנטה? זה סתם ממשק של סטים? השחקן צריך לשחק עם הגדרות כמו בפיסי רגיל או שכתבו אפליקציה שעושה את זה אוטומטית? אחרת, מה הבשורה? המכשיר יחסית חלש לפיסי והמחיר בטח לא אטרקטיבי.

זה PC רגיל לגמרי שמריץ מערכת הפעלה של VALVE (כלומר זה לינוקס שהוציאו לו את כל הקרביים והפכו את התוכנה סטים להיות הדבר היחיד שרץ שם נייטיבית) והוא ממש קטן. אתה גם יכול לפרמט אותו פשוט להתקין חלונות אם בא לך, מחשב לכל דבר. מה המטרה של זה? אין לזה מטרה, מכשיר חסר מטרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 23:15

אוף, השלט סטים ישלח אלי רק ב1 בדצמבר :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 נובמבר 2015, 23:23

איזה יופי... אפילו השיפור בביצועים שSOS אמור היה לספק לא קיים במציאות, ככל הנראה.

אפילו שלושת המשחקים שכן יצאו למערכת ההפעלה הזאת בשנה הולכים לפעול פחות טוב. איזה קסם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 נובמבר 2015, 23:26

WTF? ואו, זה קיצוני. נשמע כמו בעיה, לא משהו שישאר אחרי שיתקנו אותו. פאקינג 40% הפרש, זה מטורף, ביחוד שצריך להיות יתרון קל לSOS.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 נובמבר 2015, 23:55

היתרון הפוטנציאלי תלוי גם בדרייברים טובים לSOS מצד יצרניות החומרה. לא בטוח שזה אכן מתממש עדיין.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 00:05

ביצועים שנופלים ב40% במקום להיות ביתרון של בערך 10% זה לא "דרייברים קצת בעייתיים", זאת קלאסטרפאק מטורף. אם זה עניין של דרייברים, עם הפרש ביצועים כזה, גייב היה צריך להיות במרכז של NVIDIA ו-AMD כרגע מחלק מין אוראלי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 נובמבר 2015, 00:19

צריך גם לזכור שה10% יתרון הם רק הדיבורים של ואלב בזמן ההכרזה המקורית על SOS. לא ראיתי בנצ'מארק אמיתי שהראה את היתרון הזה.. מצד שני, הם גם הבטיחו מלא שותפי תוכן ומשחקי AAA אז........
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 42 אורחים