ת׳רד Valve הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: ת׳רד Valve הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2015, 01:03

בטח מחכים לוולקן..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 01:05

מי מחכה? המשיח? ומה וולקאן קשור? אף משחק לא כתוב לוולקן כרגע.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2015, 01:16

אני מניח שקל יותר לכתוב ולפתח עם הAPI הזה. מן הסתם יש פה עניין של מפתחות שלא רגילות לפתח ללינוקס וכל החבלי לידה שקשורים לכך. כמו שאף אחד לא מאשים את וינדוס בביצועים של באטמן. בכל אופן זה בהחלט אומר שלא מומלץ להשתמש בSOS כרגע. גם היצרנית אוריג'ין הודיעה שמכונות הסטים שלהם יריצו וינדוס שעולה ישר לסטים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 01:22

ואו קאז, ואו.

אגב, זה פשוט פרייסלס:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2015, 01:26

? מי יודע מה המצב? בכל אופן, כפי שאמרתי זה לא משנה כרגע. הביצועים הקיימים גרועים וזה בהחלט לא מסייע לרצונות של ואלב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 01:32

זה דרייברים, חייב להיות דרייברים. לא ברור לי איך VALVE יצאו כל כך חובבנים, המשחקים האלה מבצעים טוב יותר על לינוקס מאשר על חלונות (בדגש על המשחקים של VALVE עצמה) ובSOS הם כושלים בעשרות אחוזים אפילו שהיא מבוססת לינוקס. WTF? איך הם לא עבדו קרוב קרוב עם NVIDIA ו-AMD בנושא הדרייברים? זה פשוט מטורף לדעתי.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2015, 01:41

ככה זה ואלב של היום. הכל נעשה תוך כדי תנועה. ולכן אני סקרן וחושש לגבי משחק הסינגל הבא שלהם, אם יהיה כזה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 נובמבר 2015, 02:10

DrKeo כתב:זה דרייברים, חייב להיות דרייברים. לא ברור לי איך VALVE יצאו כל כך חובבנים, המשחקים האלה מבצעים טוב יותר על לינוקס מאשר על חלונות (בדגש על המשחקים של VALVE עצמה) ובSOS הם כושלים בעשרות אחוזים אפילו שהיא מבוססת לינוקס. WTF? איך הם לא עבדו קרוב קרוב עם NVIDIA ו-AMD בנושא הדרייברים? זה פשוט מטורף לדעתי.

רצו להספיק לחגים, אז דחפו מוצר לא אפוי לשוק. המון חברות עושות את זה. אומנם ואלב היא חברה ידועה, מוכרת ומנוסה, אך אפשר (אם ממש רוצים) להתייחס אליה כסטארט אפ פשוט שפשוט זקוק לעוד זמן, ויתקן את הכל בהמשך.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 03:53

SOS בבטא פתוחה כבר 10 חודשים, זה פשוט בזיון. שלא יהיו דרייברים שעובדים כמו שצריך לשיגור? זה חובבני ברמות אחרות, ביחוד שאין אפילו משחק אחד מהחודשים האחרונים שרץ עליה ממילא אז אין משהו חדש להתאים אליו.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 נובמבר 2015, 09:19

אני לא מגן על ואלב, חביבי. אני איתך ב100%. ההערה שלי על סטארט אפ נאמרה באירוניה מוחלטת על איך אנשים כן מגינים עליה. במצב הנוכחי, SOS היא DOA. אין בלעדיים שימכרו את ''הקונסולות'', אין ביצועים ששווים את ההתעסקות וההתקנה בנפרד, יש לה מתחרה גדולה שנקראת Steam על Windows, שעובדת טוב יותר, תומכת בהרבה (!) יותר משחקים ויש לה את אותו הממשק של BPM.... בקיצור, DOA. ברור לי שואלב יכולה לגרור את SOS עכשיו שנים, אם בא לה. רק הכסף מהמכירות של הקלפים יספיק להמשיך פיתוח והתעסקות. אבל אם היא לא תתחיל להזרים את הכסף הזה, כ''יצרנית קונסולה'' לקראת משחקים (שימכרו וידחפו את הקונסולה (ומערכת ההפעלה) הזאת, אני לא רואה איך היא ממריאה.
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 14 נובמבר 2015, 11:59

מספיק עם ה'בלעדיים'. אם אתה חושב שהמוצר הזה צריך לפנות למי שקונה עכשיו XB1 או פס4 אז לא צריך בלעדיים. הם כבר קיימים בדמות משחקים בלעדיים למחשב. כפי שאנחנו רואים עם ה XB1, הבלעדיים שלה לא ממש משנים בעוד שסוני חייה על משחקי צד ג' שעדיפים אצלה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 נובמבר 2015, 13:12

Klayman כתב:
DrKeo כתב:זה בהחלט לגיימרים אם זה משפר ביצועים בצורה רצינית, אם זה מוסיף 15% לביצועים או משהו כזה אז דווקא הכי קורים יעשו DUAL BOOT למחשב שלהם. אני יודע שזה מה שאני אעשה אם STEAM OS יתן יתרון ממש גדול לביצועים של משחקים. זה לא רק FPS, זה גם גמגומים שנוצרים מכל מני תהליכים שקורים ברקע, זה כל מני באגים שלא יקרו שם כי המערכת שם תהיה נקיה מדרייברים מתנגשים (אני מנחש שהמערכת שלהם תנהל דרייברים לבד) והכל יהיה יציב יותר. זה בעצם כמו קונסולה PC בשליטה מלאה שלך על החומרה, זה אדיר.

רק חבל שזה לינוקס ולכן יש היום בערך אפס משחקים, רק עוד כמה שנים יהיה קטלוג אחורי רציני והדבר הזה יוכל לעמוד בפני עצמו. כנראה שאם זה יתפוס אז בערך כל משחק PC חדש יצא גם ללינוקס ולכן לסטים OS אבל זאת ממש כמו קונסולה חדשה, אין תמיכה לאחור לצערנו חוץ מאשר בטח כמה משחקים מאוד ספציפים שיקבלו פורט.

תמיד אנחנו מדברים על זה שחלק מהיתרון של הקונסולות הוא זה שהן מופרדות לגמרי מתהליכים מסביב שמפריעים להן. גמגומים, זלילת זיכרון, תהליכים ודרייברים שמתנגשים וגורמים להתרסקויות. יכול להיות תהליך קינסול של הPC שיעלים לגמרי את הבעיות של הPC ומי שבאמת מקצוען, בגלל שזה קוד פתוח, עדין יוכל בדיוק כמו בPC לגשת מאחור ולעשות את כל השיפורים והשינויים שהוא רוצה. זה בעצם הטוב משני העולמות, קונסולה ו-PC משולבים יחד.

כרגע, ההבטחות של ואלב, הן רק הבטחות. אם כל חברה אחרת הייתה מכריזה על דבר כזה, מבלי לנקוב בשמות השותפים שלה לסיפור הזה (הבטיחו תמיכה מאסיבית בכותרי AAA) ומבלי להדגים את היכולות בשטח, היינו הרבה יותר ספקניים. אז כן, יש לולב הרבה קרדיט, ועוד צריך לראות מה הם יכריזו היום ובשישי, אבל בינתיים לא השתכנעתי. עניין הלאג מציק מאוד ברקע הדברים.

viewtopic.php?f=1&t=23&start=150

לא ברור מה המטרה של כל הדבר הזה... ואני די בטוח שגם ואלב בעצמה לא יודעת מה המטרה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 נובמבר 2015, 23:27

כשכתבתי את הפוסט שאתה מצטט עדין לא הכריזו על DX12 שפותר את כל הבעיות שאני מציין בחלונות :)

בכל מקרה אתה צודק ב100%. וקאז, בלעדיים באמת לא משנים, אבל מה עם לקבל לפחות את כל מה שהתחרות שלך מקבלת? שלא נדבר על זה שהם מקבלים בערך 1.5% ממה שהתחרות שלהם מקבלת. איפה AC? איפה בטמן? איפה הוויצ'ר? איפה FO4? איפה MGS5? איפה GTA5? איפה COD? כלום, אין שם פשוט כלום. מערכת חסרת ערך. הייתה לי אמונה בVALVE, שהם מספיק חזקים כדי לסחוב באף את כל המפיצות אחת אחת לעולם של לינוקס ולעשות את SOS באמת דבר וולידי. אבל ראבק, לא רק שהם לא הצליחו להביא אפילו מפיצה אחת, הם אפילו לא הצליחו להביא את שתי היצרניות חומרה היחידות בתעשית הGPU כדי לעשות דרייברים כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2015, 05:48

כשכל המשחקים של ואלב עצמה עובדים פחות טוב על sos, אתה מבין שמשהו רקוב מאוד בכל הסיפור הזה. גם אם ישפרו מאוווווווווווד את הדרייברים, תקבל במקרה הטוב ביותר ביצועים שווי ערך,לדעתי. מקווה שאנשים ילמדו להטיל ספק בואלב ודבריה מעתה (כמו שאנו מטילים ספק ברוב המכריע של החברות). בעת ההכרזה המקורית, לקחו ממנה צ'ק פתוח לכל ההצהרות שלה (כולל אנשים כאן). סורי, היו לה שנתיים עד מועד הפדיון והיא לא דאגה לגבות אותו....
?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 נובמבר 2015, 06:20

אני לא חושב שאנשים פה תמימים כל כך
ברגע שוולב החליטה לא ללכת על חומרה ספציפית ,ואפשרה להתקין את המערכת על כל חשב מודרני
הסטיםOS ,איבדה יתרון אופציונלי שהיה לה

למה בכלל להתקין סטיםOS ולא לינוקס לדוגמה ,עם לא רוצים מערכת הפעלה בתשלום ?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2015, 06:46

מוזמן לחזור לתחילת הדיון.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2015, 08:45

ואלב פישלו בגדול בינתיים עם החומרה ומערכת ההפעלה.
גם השלט שלהם יצא מאוד לא פרקטי וכל מי שסיקר אותו בערך, אומר שהוא מרגיש פלסטיק זול ולא נח, וגם מערכת ההפעלה, וגם העובדה שהם לא ישחררו את הVive השנה כמו שצריך כפי שתכננו... היה עדיף פשוט לדחות את שלושת המוצרים לשנה הבאה, או אפילו עוד שנתיים, ולעשות השקה אולי קצת פחות כושלת.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2015, 09:14

Laskin כתב:ואלב פישלו בגדול בינתיים עם החומרה ומערכת ההפעלה.
גם השלט שלהם יצא מאוד לא פרקטי וכל מי שסיקר אותו בערך, אומר שהוא מרגיש פלסטיק זול ולא נח, וגם מערכת ההפעלה, וגם העובדה שהם לא ישחררו את הVive השנה כמו שצריך כפי שתכננו... היה עדיף פשוט לדחות את שלושת המוצרים לשנה הבאה, או אפילו עוד שנתיים, ולעשות השקה אולי קצת פחות כושלת.

היה עדיף לוקחים את כל הכסף שהם השקיעו בSOS, בSTEAM VR, בSM ובשלט ולהעביר אותו לתקציב של כמה משחקים.
תמונה

תמיד אפשר לחלום.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2015, 12:01

כן, אבל בינתיים הם פוגעים בשם שלהם... מוציאים חומרה חובבנית, מערכת הפעלה מגמגמת, מחשבים יקרים מדי... היה עדיף כבר לא להשקיע בכלום, אפילו
או יותר טוב - להשקיע בשירות הלקוחות כמה מליונים בודדים וככה להפסיק את התלונה הבערך-יחידה שיש לגיימרים עליהם :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 נובמבר 2015, 12:55

היה עדיף שישקיעו ביותר תמיכה בלינוקס ,במקום ליצר עוד מערכת הפעלה
אני מבין את הפחד להיות תלוי בעיקר בWIN ,מבחינתם

אבל הפיתרון הטוב והפשוט ,היה לממן פורטים ללינוקס ,לכמה משחקים גדולים מידי שנה
כי הרבה אנשים לא עוברים ללינוקס בגלל מחסור במשחקים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2015, 12:59

מה, בשביל כל ה0.15% שמשתמשים בו? :P
הם עשו STEAM OS בין היתר כדי להגדיל את שוק הלינוקס. כרגע הוא לא שווה את ההשקעה. אפילו מק בקושי שווה את זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 15:12

Klayman כתב:כשכל המשחקים של ואלב עצמה עובדים פחות טוב על sos, אתה מבין שמשהו רקוב מאוד בכל הסיפור הזה. גם אם ישפרו מאוווווווווווד את הדרייברים, תקבל במקרה הטוב ביותר ביצועים שווי ערך,לדעתי. מקווה שאנשים ילמדו להטיל ספק בואלב ודבריה מעתה (כמו שאנו מטילים ספק ברוב המכריע של החברות). בעת ההכרזה המקורית, לקחו ממנה צ'ק פתוח לכל ההצהרות שלה (כולל אנשים כאן). סורי, היו לה שנתיים עד מועד הפדיון והיא לא דאגה לגבות אותו....

לפני שנתיים היה לנו עוד המון אמון בהם שנשחק בשנתיים האחרונות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2015, 18:46

אתה לא מבין, לאסקין! מחר בבוקר מיקרוסופט משתגעת וחוסמת את steam מלרוץ על Windows! מערכת sos היא צורך קיומי חד משמעי, שלא ניתן לערעור!
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 נובמבר 2015, 19:33

"מיקרוסופט באים בהמונייהם לקלפיות. אירגוני הPC מביאים אותם באוטובוסים".

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2015, 20:05

DrKeo כתב:"מיקרוסופט באים בהמונייהם לקלפיות. אירגוני הPC מביאים אותם באוטובוסים".

טו-או-או-אוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 49 אורחים