Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 14:41

נצטרך לשחק בו, אנחנו סתם מנחשים כרגע :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 16:35

הטריילר האחרון למשחק MGS של קוג'ימה:

עריכה: מי שבא עיוור למשחק לא לראות את הטריילר.
יותן נכון תראו 3 דקות וברגע שיש כתוביות של כאילו סיום, תצאו משם.

טריילר מרגש ב 3 דקות הראשונות, ומעורר הייפ בסוף, פתאום יש לי חשק לקנות את המשחק שוב, זה פאקינג ה MGS האחרון, מה שלא יהיה צריך לקנות!

עוד עריכה: עכשיו אומרים שגם בטווח של ה 3 דקות יש ספוילר, חשבתי שזה היה עניין מטאפורי ושזה לא ספוילר אבל אנשים ב GAF צועקים אז בקיצור אל תראו את זה בכלל אם אתם רגישים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:15

אוף, ממש בא לי לראות אותו, יש ממש ספויילר או מה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 17:21

DrKeo כתב:אוף, ממש בא לי לראות אותו, יש ממש ספויילר או מה?

3 דקות ראשונות אין שום ספוילר, למרות כמה בכיינים מ GAF, זו סכ"ה מטאפורה ואין סיכוי שזה ספוילר, תראה אותם בכיף, זה נועד לרגש כטריילר למשחק האחרון של קוג'ימה ושל הסדרה.

2 דקות אחרונות, זה מציג סצינה חדשה עם אויב חדש, זה לא יותר ספוילר מטריילרים קודמים למשחקי עבר שהראו לך למשל את METAL GEAR RAY למשל אבל זו בחירה שלך.
לי זה עשה הייפ וציפייה למשחק למרות שיש שם נשק קצת מגוכח (של האויב שמראים) אבל MGS כאמור כבר קפץ הרבה כרישים בחייו אז אני מקבל את זה בסבבה וזהו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:40

אמממ... נראה לי שאני אראה. אוי אני מתרגש כמו ילדה קטנה, המשחק כבר ברשימה שלי בסטים והכל, אני לגמרי מוכן!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 17:42

DrKeo כתב:אמממ... נראה לי שאני אראה. אוי אני מתרגש כמו ילדה קטנה, המשחק כבר ברשימה שלי בסטים והכל, אני לגמרי מוכן!

קול! אז הוא יהיה גם ברשימה שלי בסטים מתישהו D:
בנתיים לא הצלחתי אפילו להתקדם יותר מידי בדמו. היה סרטון פתיחה טרחני וארוך מידי, עם כל מיני שוטים "אומנותיים" מיותרים ואז התחלתי לשחק ולא הצלחתי לגרום לכך שיפסיקו האזעקות ולא יכלתי לפתוח את הכלוב של הילד עם החור aux בחזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 17:46

אם זה מנחם אותך קאוטיק גם לי היה קשה להמנע מאזעקות, שיחקתי בלי רפלקס ולא היתה לי הזדמנות לתקן אז חטפתי לא מעט אזעקות, זה די קשה וטריקי לשחק ככה, לא ברור למה הם הורידו את הקטע של מטאל גירים הקודמים שאויבים מזעיקים תגבורת בקשר כשהם רואים אותך, עכשיו זה או מצב נובי שמביא לך לירות עליו בהילוך איטי או מפרקים אותך עם אזעקה אוטומטית, חסר האמצע.

אני בכל אופן אשחק כבר עם רפלקס, נראה לי זה יותר בנוי לזה מאשר בלי, גם בדמואים של קוג׳י פרו הם מדגימים את המשחק איתו.

אה כן והסרטון פתיחה היה ממש סבבה לטעמי, אני אוהב את הפתיחות של מטאל גיר שמראים את סנייק/ בוס חודרים לאיזור, זה theme קבוע בכל הסדרה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 17:51

הסרטון פתיחה דווקא בסדר, רק איזה 5 דקות. בשביל מטאל גיר מדובר בפחות או יותר כמו להראות רק את הלוגו של המשחק :)

בנושא צ'יקו בכלוב, אתה יכול לפתוח אותו בלי כלום, לא צריך איזה חפץ מיוחד פשוט לוחצים Y בשלט. אני אגב אוהב להרוג את כולם, לא ברור לי למה משחקי התגנבות מענישים אותך על הרג. גילוי זה רע, אבל הרג? תנו לי לתפוס אותם מאחור ולשסף להם את הגרון ולגרור את הגופה, זה בדיוק משחק התגנבות.

בנושא האזעקות, הדרך היחידה להתחמק מהן באמת זה לעשות תצפיות כמו שצריך (שמאוד קל לעשות אותן מהמגדלים, פשוט הורגים את השומר ושולפים את המשקפת). אני תמיד חודר לאזורים מנקודות גבוהות, זה נותן לי את היכולת לתצפת לפני.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 17:55

DrKeo כתב:הסרטון פתיחה דווקא בסדר, רק איזה 5 דקות. בשביל מטאל גיר מדובר בפחות או יותר כמו להראות רק את הלוגו של המשחק :)

בנושא צ'יקו בכלוב, אתה יכול לפתוח אותו בלי כלום, לא צריך איזה חפץ מיוחד פשוט לוחצים Y בשלט. אני אגב אוהב להרוג את כולם, לא ברור לי למה משחקי התגנבות מענישים אותך על הרג. גילוי זה רע, אבל הרג? תנו לי לתפוס אותם מאחור ולשסף להם את הגרון ולגרור את הגופה, זה בדיוק משחק התגנבות.

בנושא האזעקות, הדרך היחידה להתחמק מהן באמת זה לעשות תצפיות כמו שצריך (שמאוד קל לעשות אותן מהמגדלים, פשוט הורגים את השומר ושולפים את המשקפת). אני תמיד חודר לאזורים מנקודות גבוהות, זה נותן לי את היכולת לתצפת לפני.

למרות שהוא רק 5 דקות, הוא הרגיש כל כך ארוך וטרחני. זה בגלל כל מיני שוטים ארוכים ומשעממים, כמו קלוז אפ לרדיו של סנייק.

המשחק לא נותן לך לפתוח את הכלוב, אם יש אזעקה. ניסיתי כמה דקות לגרום לאזעקה להפסק, אבל פשוט באו עוד אנשים שהרגשתי ועוד ועוד ועוד. בסוף השתעממתי ואמרתי שאנסה בפעם אחרת (היה מאוחר בלילה).
אני מתכוון לתת לזה עוד כמה ניסיונות. עם כל ההערכה אליו ואנשים פה שמתים על הסדרה והטעם שלהם לעיתים דומה מאוד לשלי, לכל הפחות אתאמץ לסיים את הדמו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 17:59

קיאו, הבעיה היא שב GZ יש ״חילופי משמרות״ וחיילים חדשים שלא סימנת מגיעים, בין אם מתוך רכבים או יוצאים מאחד הביתנים שם.

ואם ראית את הסרטון של גרג מילר, הוא אמר שיותר קל להוציא ציון גבוה בלי להרוג אבל אפשר לקבל S rank גם עם הריגות, המשחק לדבריו לא אומר לך שמשהו לא בסדר ותומך בכל דרך שהשחקן עושה (חוץ ממקרים של תנאים מיוחדים שצריך לעשות בשלב הגריינד כביכול), גם בדמואים שקוג׳י פרו שחחרו הם הדגימו סגנון של Non lethal ו Lethal ככה שאין בעיה.

ברור אבל שהשחקנים הכבדים שיעלו לך סטרימים של סקיל של מגס5 לא יהרגו, זה עדיין נחשב ל playthrough עם הכי הרבה סקיל בכל מגס, הם תמיד משחקים על הרמה הגבוהה ביותר וללא הריגות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 18:24

כל העניין הזה של לא להרוג לא ברור לי. אני משחק מטאל גיר, הגיוני שאני אתפוס אוייבים מאחור, זה הרי הכי קלאסי שיש להתגנבות לא? ברגע שאני תופס אותו יש לי שלוש אופציות:
1) לשחרר אותו -> כלומר מידית אזעקה
2) לגרום לו לאבד את ההכרה -> כלומר עוד 5 דקות הוא יתעורר ויפעיל אזעקה (מנסיון, לצערי)
3) להרוג אותו

כלומר או שאתה מתחמק מהם לגמרי, או שאתה הורג אחרת יש אזעקה. זה ממש מרגיז. למה מענישים אותי על הרג? תנו לי להרוג, מקסימום תעשו משימות ספציפיות שאסור (למשל להגיד שהם חבר'ה נורא טובים שאסור להרוג אותם) אבל הזמן לאסור את זה? ממש מבאס.

שחר, כמו שאמרתי מקודם הסוד להמנע מאזעקות הוא לתצפת וככה לדעת איפה נמצא כל אוייב. אם כבר התחילה אזעקה, יש לה 3 שלבים. הראשון הוא ALERT שבו ממש רואים אותך ותוקפים אותך, אם תתחבא הוא יעבור ממש מהר. אז מגיע השלב של החיפוש, בשלב הזה ינסו לצוד אותך ולמצא לאיפה נעלמת. גם הוא אחרי כמה שניות נעלם ואז מגיע השלב האחרון שבו הם חוזרים לפטרול הרגיל שלהם אבל כל האוייבים הנוספים שבאו לתגבר עדין נמצאים שם. כשהוא נגמר הם יעלמו והכל יחזור למצב הרגיל. לא קשה מדי להפטר מאזעקה, פשוט תשבור קו ראיה, נסה לזחול או ללכת צמוד לקיר הרחק מאותם אוייבים. יש אופציה ממש נוחה באזור של הכלוב של צ'יקו, בגלל שהוא על צוק ליד הים אפשר לשבירת קו ראיה הראשוני להתלות מהצוק. כמובן שתמיד יש שיחים וכדומה, לא קשה מדי לשבור קו ראיה ראשוני מדי ואחרי זה צריך בעיקר סבלנות (זמן טוב לשמוע את הקלטות אגב!).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 18:44

יש משהו שאני די בטוח שהוא ספוילר בטריילר, בדיוק לפני הכתוביות ולפני האויב החדש, לא? אני מדבר על הקלוזאפים על סנייק /בוס/איך שלא קוראים לו.. אני צפיתי בטריילר כי אני גם ככה לא ממש מושקע בעלילה של הסדרה. אזרום ע"פ מה שיהיה.

בנוגע לאזעקות וכו' - לא הרגשתי שהוא קשה במיוחד (שיחקתי "עם ריפלקס" כי לא ידעתי מה זה בכלל וטענתי מחדש כך פעם שראו אותי). הוא בהחלט מאתגר, אבל לותיקי משחקי stealth הוא יהי סבבה. לכאלה שלא "שוחים" בז'אנר, לא נורא. יש את הריפלקס וגם על פניו נראה מהסרטונים שראיתי שהם זורמים גם עם אקשן במקום..

אגב, נדב! אני ממש שמח שהסתדר!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 18:47

אני גם חושב כמו בלינג שזאת מטפורה. ביחוד בגלל (ספויילר לטריילר ולMG2 א מישהו מתכוון לשחק משחק דו מימדי משנת 90 :))
ספויילר: הצג
שבסוף סנייק שורף את ביג בוס למוות והשוט הזה נראה לי כמו ביג בוס השרוף שלעולם לא נראה עד שיצא רימייק לMG1 ו-MG2. כלומר אולי בעצם זה מאשר את התאוריה שלי שבסוף כן נלחמים בסנייק? לא יודע
.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 18:49

אפשר בשלוש שורות מה ההבדל בין סנייק לבוס וכו?
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2015, 18:51

Klayman כתב:אפשר בשלוש שורות מה ההבדל בין סנייק לבוס וכו?

סנייק הוא שיבוט שעשו מהDNA של ביג בוס, לא?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 18:56

אני לא באמת יודע.. שיחקתי רק את mgs1 ו 2 וגם זה היה לפני המון שנים (מעל עשור כנראה)
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 18:59

Klayman כתב:אפשר בשלוש שורות מה ההבדל בין סנייק לבוס וכו?

סנייק זה שם קוד מבצעי, יש המון דמויות בסדרה שקראו להן סנייק (כולל ביג בוס עצמו). סנייק הקלאסי, זה שכולם קוראים לו סנייק, זה סוליד סנייק. ביג בוס הוא אבא שלו. כלומר לא בדיוק, סוליד סנייק הוא שיבוט גנטי של ביג בוס שביג בוס תמיד דחה וראה כסוג של איוום עליו (מסיבות מוצדקות).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 19:02

הזוי לחלוטין. :).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 19:08

DrKeo כתב:כל העניין הזה של לא להרוג לא ברור לי. אני משחק מטאל גיר, הגיוני שאני אתפוס אוייבים מאחור, זה הרי הכי קלאסי שיש להתגנבות לא? ברגע שאני תופס אותו יש לי שלוש אופציות:
1) לשחרר אותו -> כלומר מידית אזעקה
2) לגרום לו לאבד את ההכרה -> כלומר עוד 5 דקות הוא יתעורר ויפעיל אזעקה (מנסיון, לצערי)
3) להרוג אותו

כלומר או שאתה מתחמק מהם לגמרי, או שאתה הורג אחרת יש אזעקה. זה ממש מרגיז. למה מענישים אותי על הרג? תנו לי להרוג, מקסימום תעשו משימות ספציפיות שאסור (למשל להגיד שהם חבר'ה נורא טובים שאסור להרוג אותם) אבל הזמן לאסור את זה? ממש מבאס.

שחר, כמו שאמרתי מקודם הסוד להמנע מאזעקות הוא לתצפת וככה לדעת איפה נמצא כל אוייב. אם כבר התחילה אזעקה, יש לה 3 שלבים. הראשון הוא ALERT שבו ממש רואים אותך ותוקפים אותך, אם תתחבא הוא יעבור ממש מהר. אז מגיע השלב של החיפוש, בשלב הזה ינסו לצוד אותך ולמצא לאיפה נעלמת. גם הוא אחרי כמה שניות נעלם ואז מגיע השלב האחרון שבו הם חוזרים לפטרול הרגיל שלהם אבל כל האוייבים הנוספים שבאו לתגבר עדין נמצאים שם. כשהוא נגמר הם יעלמו והכל יחזור למצב הרגיל. לא קשה מדי להפטר מאזעקה, פשוט תשבור קו ראיה, נסה לזחול או ללכת צמוד לקיר הרחק מאותם אוייבים. יש אופציה ממש נוחה באזור של הכלוב של צ'יקו, בגלל שהוא על צוק ליד הים אפשר לשבירת קו ראיה הראשוני להתלות מהצוק. כמובן שתמיד יש שיחים וכדומה, לא קשה מדי לשבור קו ראיה ראשוני מדי ואחרי זה צריך בעיקר סבלנות (זמן טוב לשמוע את הקלטות אגב!).

בדיוק בגלל מה שאמרת זה יותר מאתגר ונחשב לסקיל, סכ"ה לא רואה פה בעיה, לא מענישים אותך כמו דיסהונורד עם עולם שורץ עכברים וסוף רע, יותר קשה לקבל ציון גבוה אבל עדיין אפשרי גם עם הרג, מה אתה רוצה יותר מזה?
ברור שציון גבוה צריך לשקף דרגה יותר גבוהה של סקיל ולשחק בלי הריגות זה יותר סקיל.

MGS זו סדרה שהלכה חזק על כל הקטע של ה NON LETHAL, אפילו בוסים אפשר להביס בדרכים שהם NON LETHAL עוד מ MGS2 (כמובן שבסיפור הם מתים), וככה גם סטרימרים שרוצים להשוויץ בסקיל משחקים.

ד"א הערוץ טוויץ' הכי מפורסם של MGS (מעל 62 אלף עוקבים) עורך מרתון של 500 שעות של כל משחקי הסדרה בלופ (כולל לא קאנון כמו RISING), אני סתם שם את זה לכיף שאני מול המחשב כשומר מסך, ככה שאם יש קטע מעניין אני מצטרף:
http://www.twitch.tv/uknighted

הם עוברים על כל העלילה, חושפים המון שיחות אופציונאליות ואיסטר אגס שלא ידעת שקיימים, הם החולי MGS הכי גדולים בעולם בערך, הם אשכרה מתפרנסים מזה ונראה לי שבצורה לא רעה בכלל, ביום שבת הם הזרימו (זה 3 חבר'ה שמריצים את זה במשמרות ככה שאני די בטוח שזה רץ 24 שעות במרתון הזה) את TTS מהקיוב ובגלל שזה משחק שלא ראיתי יותר מדי ממנו צפיתי בסטרים לא מעט והוא ממש גייס במהלך השידור מאות דולרים, שלא לדבר על כל המנויים שרשומים לו ומשלמים כל חודש 5$, אחד מהם שכר חדר במלון בשביל המרתון כי הוא לא יכול לסמוך על האינטרנט שלו, בקיצור הם מטורפים :)
סתם המלצה לא קשורה לחובבי MGS.

בקשר לטריילר זו בדוק מטאפורה, אני לא חושב שקשה להבין אותה, זוועות המלחמה משחיתות את כולם וגם ביג בוס הוא לא שונה בעצם מ"הרע" במשחק (סקאל פייס), הם אותו דבר (רוצחים חסרי מוסר) וכל צד פשוט נלחם בשביל האידיאולוגיות שלו, ככה שאין מונחים קלאסיים של טוב ורע, זה די THEME שאוהבים לחזור עליו ב MGS לפעמים, לא בדיוק קשה להבנה למי שמשחק בסדרה.
אנשים ב GAF בכלל נסחפו ורצו עם תיאוריות של מכונת זמן כדי לנסות להוכיח שביג בוס זה סקאל פייס :roll:

ד"א מסתבר שגם יש תירוץ ב LORE של הסדרה למה הטכנולוגיה מתקדמת יותר ב MGS5 ולמה המטאל גיר שם עושה רושם של עוצמתי יותר, הפטריוטס אחרי שקמו וצברו כוח עצרו את התקדמות הטכנולוגיה ככה שכל מה שרואים בפרקים הבאים זו רגרסיה, רק אחרי 4 הטכנולוגיה חזרה להתקדם וזה הרקע גם ל MGS RISING (למרות שהוא לא קאנון)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 19:12

אעהה בלינג אל תכעס עלי! לא באמת שיחקתי בשאר...:(. בגלל שלא שיחקתי, אז חששתי שאולי כן מדובר בספוילר. בעיקר לא רציתי שמישהו ייפול בו.
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 19:13

Klayman כתב:הזוי לחלוטין. :).

אתה לא ראית כלום, זה הקו עלילה הכי שפוי בסדרה מה ש KEO תיאר :)
ולא כועס, דווקא מופתע מ KEO שרץ עם זה למחוזות רחוקים ;)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2015, 19:37

בלינג, איך אתה רוצה שאני לא אעלה השערות כאלה? אני כל כך רוצה את התאורית פאנבוי שלי מתממשת בMGS5 :)

בנושא ההרג, לא באמת אכפת לי מ-S וכאלה, פשוט אם זאת דרישה להשיג את הסוף האמיתי זה ממש מבאס כי אני רוצה לשחק איך שאני אוהב. כלומר זה משחק התגנבות למען השם, מה יותר טבעי מאשר לתפוס אוייבים ולנקות מפה וכדומה?

בנושא העלילה קליימן, תתחיל להתרגל. שכפולים גנטים (שהיום ב2015 נשמע לי יחסית סביר, ב98 זה נשמע לי קצת יותר מדע בדיוני), AI ברמה של אנטלגנציה של בן אדם ושטויות על טבעיות. אם לא תתכונן לזה לא תהיה מוכן להתמודד פסיכולוגית עם MGS :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 19:41

KEO ברור שתוכל לשחק עם הרג, יש תנאים מיוחדים כדי לפתוח משימות בהמשך, גרג אמר שמביאים משימות ללא הרג, או ללא ציוד בכלל, אבל זה רק ספציפי למשימות הללו (יכול להיות למשל שבמשימה ללא ציוד כן אפשר להרוג, זה לא קשור בהכרח), את המשחק עצמו אתה משחק איך שאתה רוצה וגרג גם את זה הדגיש שהמשחק אף פעם לא אומר לך שאתה עושה משהו לא נכון כמו במשחקים אחרים.

וכן, לפי התמיהה של קליימן, הוא לא מוכן בעליל ל MGS5, קליימן תשחק בשביל להנות מהגיימפליי וזהו, אל תקח את הטירוף שיהיה שם קשה מדי.
גם ראית עכשיו טריילר עם
רובוט שמחזיק חרב כאילו זה סרטון אנימה
, שכפול גנטי זה מה שנשמע לך הזוי ? :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 25 אוגוסט 2015, 20:34

התכוונתי שזה הזוי שלכולם קוראים סנייק.. זה מבלבל את האוייב וגם אותי :). אני מכיר רק את הסנייק של MGS 1 ו 2. אני יודע שהעלילה הזויה (הויכוחים של נדב ודודי לאורך השנים בנוגע ל3 ו 4 גורמים לי לפעמים לחשוב ששיחקתי בהם), ואני בא להינות. יש לי הייפ מטורף!

ומה רע במה שיש בטריילר?! מגניב לאללה!
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 אוגוסט 2015, 20:56

אני מאוד אהבתי את הטריילר בכלליות, הקטע בסוף לא כזה רע כקונספט בפני עצמו, אם מגס 5 היה המשחק הראשון בסדרה אז הייתי אומר מגניב כמוך, העניין זה שאני זוכר מגס שניסה להיות עם קצת sci fi מקורקע יחסית במציאות, שרובוטים שם תוכננו בהיגיון יחסי של איך מכונות מלחמה בעתיד יכולות נגיד להראות.

מאז הרבה מים וכרישים עברו בנהר והיום לראות
רובוט עם שוט
זה לא שיא ההזיה, אבל בוא נגיד שהטון שונה ביחס למגס 1 ו 3.
זה נראה לי גם סוג של מחווה לסרט ההוא של דל טורו שקוג׳ימה מיודד איתו מאוד, ככה שאולי זה לא מפתיע :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים