כן, גם בGZ קיפר עושה את הקטע הזה של לחזור על התגלית שוב בשתי מילים. הכי קלסי זה "Metal gear?!" אבל יש את זה כל כך הרבה פעמים שזה מטורף.
האמת, סנייק הוא די דביל. כל הסדרה הזאת הוא סוג של פתי שכולם עובדים עליו שוב ושוב, מגלים לו דברים והוא תמיד מקשיב בהפתעה כמו ילד קטן שלא מבין מה הולך סביבו. דווקא זה הרגיש לי ההבדל הגדול בינו לבין ביג בוס. תמיד ביג בוס הרגיש לי יותר איש של פעולה, אחד שמנווט דברים במקום ינווטו אותו. כמובן שלמטרות טוויסטים עדין תמיד מצליחים לעבוד עליו עם מרגלים כפולים וכדומה, אבל סנייק תמיד היה סוג של פתי כל כך גדול שעלילות שלמות של משחקים בסדרה התבססו על זה שלא היה לו מושג מה הוא עושה.
בMGS1 זה היה FOX DIE מהצד של הממשלה האמריקאית וזה שנצלו אותו להפעיל את הקודים של הפצצה האטומית מהצד של ליקוויד. בMGS2 זה פחות היה כי הוא לא היה הדמות הראשית. בMGS4, שם זה יותר גרוע מ1. דבר ראשון דרבן רוצה להזריק לו ננו מכונות ובמקום להגיד פאקינג לא, עשו לי את השיט הזה כבר בMGS1 וזה לא נגמר יפה, הוא אומר כן, בטח, תזריק לי ננו מכונות לגוף אדם זר שפגשתי כרגע לראשונה. ואז כמובן שמזריקים לתוכו עוד סוג של FOX DIE, שוב הוא פתי שנושא נגיף. ועל גבי כל זה, מסתבר שאוסלוט נצל אותו כדי שיוריד את הפטריוטים, שוב הוא נוצל. כאילו מה נסגר עם סנייק? הוא הדביל האולטימטיבי, ממש ROUGH NECK קלאסי שלא מבין מה קורה סביבו. ביג בוס תמיד הרגיש לי יותר מחובר לקרקע. מעניין איך קיפר עשה אותו.
הביקורת של פוליגון עלתה סופסוף, 9. מטאל גיר אונליין אגב, יפתח רק באוקטובר כך שהרכיב אונליין לא מופיע באף ביקורת.

We're just normal men. We're just innocent men