הדור הבא | נושא קנית המכשירים

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: הדור הבא | נושא קנית המכשירים

הודעהעל ידי swym » 22 אוגוסט 2013, 22:32

DrKeo כתב:גוסט ריקון ואובליביון יצאו ארבעה חודשים אחרי יציאת ה360 והם היו מאוד כבדים בpc. גם cod2 היה חתיכת בנצ׳מארק בזמנו והוא יצא בשיגור. אני לא חושב שקיים משחק שנחשף ש760gtx לא בולע די בהליכה אלה אם נכנס להגדרות הזויות כמו הוויצ׳ר 3 עם אובר סמפלינג.

אני ממש לא חושב ש-COD2 היה כזה בנצמארק מטורף, לפחות לא למי שכבר היה מחשב שמסוגל להריץ משחקי בנצמרק כבדים שיצאו קודם כמו דום 3, HL2, FEAR וכדומה. גוסט רקון היה בתכלס משחקים שונים שרצו על מנועים שונים (אחד לPC, אחד ל-360 ואחד לקונסולות הדור הקודם) ככה שהוא לא בר השוואה בכלל. ואובליביון בכל זאת היה משחק שיצא בשנה שאחרי שיגור ה-360, בזמן שנכון לעכשיו יש לנו רק משחקי טרום הדור הבא למדוד על המחשב שלנו.

אבל הכי חשוב זה הפרט הנוסף שציינתי קודם: שני המשחקים האלו היו משחקי next gen בלבד, בעוד נכון לעכשיו המשחקים ה"כבדים" שיש לנו בשיגור ואינם אקסלוסיביים לקונסולה הם משחקי מעבר שרצים גם על הדור הקודם כמו באטלפילד, Watchdogs, AC וכדומה. נצטרך לחכות ל-2014 בשביל לראות בדיוק כמה יעלה מחשב שיוכל להריץ את משחקי הnextgen כמו שצריך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 22:44

התבלבלתי בין ספרד לאיטליה. בספרד יש גרסת DAY ONE שמצויין שמקבלים איתה את פיפא אבל התאריך שחרור של המוצר הוא 31 לדצמבר ובאיטליה הDAY ONE ללא פיפא אבל מדובר על סוף נובמבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 22 אוגוסט 2013, 22:52

swym כתב:אני ממש לא חושב ש-COD2 היה כזה בנצמארק מטורף, לפחות לא למי שכבר היה מחשב שמסוגל להריץ משחקי בנצמרק כבדים שיצאו קודם כמו דום 3, HL2, FEAR וכדומה. גוסט רקון היה בתכלס משחקים שונים שרצו על מנועים שונים (אחד לPC, אחד ל-360 ואחד לקונסולות הדור הקודם) ככה שהוא לא בר השוואה בכלל. ואובליביון בכל זאת היה משחק שיצא בשנה שאחרי שיגור ה-360, בזמן שנכון לעכשיו יש לנו רק משחקי טרום הדור הבא למדוד על המחשב שלנו.

אבל הכי חשוב זה הפרט הנוסף שציינתי קודם: שני המשחקים האלו היו משחקי next gen בלבד, בעוד נכון לעכשיו המשחקים ה"כבדים" שיש לנו בשיגור ואינם אקסלוסיביים לקונסולה הם משחקי מעבר שרצים גם על הדור הקודם כמו באטלפילד, Watchdogs, AC וכדומה. נצטרך לחכות ל-2014 בשביל לראות בדיוק כמה יעלה מחשב שיוכל להריץ את משחקי הnextgen כמו שצריך.

אני גם קודם הייתי רוצה לראות איך באמת יראה משחק דור הבא אמיתי על הקונסולות עצמן....
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 14:52

swym כתב:אני ממש לא חושב ש-COD2 היה כזה בנצמארק מטורף, לפחות לא למי שכבר היה מחשב שמסוגל להריץ משחקי בנצמרק כבדים שיצאו קודם כמו דום 3, HL2, FEAR וכדומה. גוסט רקון היה בתכלס משחקים שונים שרצו על מנועים שונים (אחד לPC, אחד ל-360 ואחד לקונסולות הדור הקודם) ככה שהוא לא בר השוואה בכלל. ואובליביון בכל זאת היה משחק שיצא בשנה שאחרי שיגור ה-360, בזמן שנכון לעכשיו יש לנו רק משחקי טרום הדור הבא למדוד על המחשב שלנו.

תקרא למשחקים האלה איך שתרצה אבל למשל BF4 הוא אחד הדברים היותר יפים שראינו מהדור הבא ויחד איתו למעלה נמצא RYSE שזה מנוע שכבר רץ על הPC מאז קרייסס 3. אתה רואה בלעדיים שאני לא בטוח שמצליחים להגיע לרמה הגרפית של קרייסס 3 לPC כשאולי רק BF4 ו-RYSE (שרץ על אותו מנוע) נמצאים באותה סביבה. כמובן שאני מדבר על סביבת השיגור, אני בטוח שיהיו משחקים הרבה יותר מרשימים עוד שנה ושנתיים.

אגב רק בשביל האנקדוטה, אובליביון יצא ארבעה חודשים אחרי יציאת ה360. הוא יצא במרץ 2006 וה360 יצאה בנובמבר 2005. אני גם חושב שהיה בדור הקודם סוג של עיוות כוח בגלל שהפס3 הייתה כישלון תכנוני ובסוף לא הייתה חזקה כמו שקונסולה שיצאה שנה מאוחר יותר ועלתה פי 2 הייתה אמורה להיות אלה הייתה פחות או יותר 360 עם יתרונות לזו ויתרונות לזו. זה קצת עוות את הדור, במחיר יצור שלה וזה שהיא יצאה שנה מאוחר יותר, הפס3 הייתה אמורה לרסק את ה360.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 14:53

swiss-the-engine כתב:התבלבלתי בין ספרד לאיטליה. בספרד יש גרסת DAY ONE שמצויין שמקבלים איתה את פיפא אבל התאריך שחרור של המוצר הוא 31 לדצמבר ובאיטליה הDAY ONE ללא פיפא אבל מדובר על סוף נובמבר.

ספרד לצערנו לא שולחים לישראל, הם גם הכי זולים מכל אירופה מסתבר. איטליה וגרמניה הם האמזון היחידים ששולחים ONE לישראל מהנסיונות שעשיתי בכל אירופה וארה"ב.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 23:17

טוב בכל אופן אני ממש מקווה שיודיעו לי שהפיפא כן חלק מהחבילה האיטלקית כי אם לא אני לא אקנה את הקונסולה בהשקה... אם כך אחכה ליציאתו של טייטנפול.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 00:40

אני מחזיק אצבעות שהDAY ONE EDITION שלי יהפוך לגרסה עם פיפ"א כמו שקרה בגרמניה ובאנגליה. תזמין ותבטיח לך גרסת יום ראשון, מקסימום תבטל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2013, 16:43

omerkot כתב:לא לא לא לא לא לא... אתה מפספס נקודה סופר עקרונית ביחס לPC. מחשב זה משהו שמחזיר את העלות של עצמו די מהר ביחס לקונסולות:
https://www.humblebundle.com/
חוץ מזה, גם הPS4 וגם הONE הם PC עלוב בתחפושת. כל משחקי הדור הבא יפותחו על PC וירוצו על PC רק שהPC יקבל את הגירסאות היותר איכותיות של המשחקים וזה גם יעלה פחות...

עומר אתה צודק אם הייתי הולך על מכשיר אחד לדור הבא,אבל אם בכל מקרה אני אקנה את הפס4 אני לא רואה טעם ב PC,וגם להפך,אם אקנה PC חזק לא יהיה לי טעם בפס4 כל כך,בשביל כמה אקסלוסיבים להשכיב אלפי שקלים?
אני אוהב את השיטה של הקונסולות של לקנות מכשיר שישמש אותי לכמה שנים עם כל משחקי המולטי+האקסלוסיבים בלי כאבי ראש,אם כבר בגלל החולשה היחסית של הקונסולות בדור הזה ההיגיון אומר לקנות PC עוד שנתיים שלוש ולהצטרף לחגיגה שבעלי ה PC נהנו ממנה בשנים האחרונות של הדור הזה של פורטים משופרים ואפילו כמה משחקי חצי דור קדימה שיהיו,אני בטוח שהזמן הזה יגיע מהר יחסית כי הפער כ"כ גדול בניגוד לשיגורי עבר.
חוץ מזה שיש גם את הפלוס שמספק אחלה משחקים בחינם ומבצעים,וכן אני יודע שזה לא מדגדג את סטים ומה שהולך על ה PC אבל זה לא רע ויש לי יותר מה לשחק ממה שיש לי זמן.

ושחכתי גם לציין שאינפיימוס הוכרז לפברואר ולמרות שאני לא חובב גדול של הסדרה הוא נראה פיצוץ :)

SWISS,ואם יהיה מצב שהדוד יגיע באיזור הזמן של השיגור לארץ (הוא מבקר את המשפחה כל כמה זמן) ולכן לא יהיה מכס ומיסים זה ישתלם לי?
ולא הבנתי מה הקשר אם הפס3 בסלון,הוא בכלל בחדר שלי אבל עדיין אם אקנה מחשב חדש זה בטח יהיה בשיתוף עם ההורים שיודעים שצריך להחליף את שלנו מתישהו (לפי איך שאני מכיר אותם את הכרטיס מסך ושאר הדברים שייקרו את החבילה אני אצטרך לשלם והם על השאר) כדי שישמש את המשפחה ולכן לא אוכל לשים אותו בחדר,בכל אופן זה לא רלוונטי כרגע.

KEO,אתה באמת חושב ש BF4 הכי מרשים? הוא נראה לי פחות או יותר באותה הרמה כמו BF3,אני לא רואה קפיצה רצינית במיוחד.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 17:12

DrKeo כתב:אני מחזיק אצבעות שהDAY ONE EDITION שלי יהפוך לגרסה עם פיפ"א כמו שקרה בגרמניה ובאנגליה. תזמין ותבטיח לך גרסת יום ראשון, מקסימום תבטל.

התגובה הזאת מופנת לעברי? לא אני זה שאמר לך "תזמין בשביל להיות בטוח, גם ככה לא לוקחים ממך כסף"? :P אני כבר הזמנתי מכמה וכמה מקומות :P

בקשר לעניין הסלון הנחתי שאתה תקנה מחשב ותשים אותו בחדר שלך... רוב האנשים לא מפריע להם מחשב נייח בחדר אבל בסלון כן.
לגבי הדוד משוודיה... אם שוודיה גם מחזירים מע"מ בשדה תעופה אז אני מניח ששווה... תבדוק בעזרת גוגל טרנסלייט כמה אתרים שוודיים או משהו בסגנון ותךראה שהMSRP הוא באמת כמו אנגליה (או כל מדינה אחרת שאתה יכול להזמין את הקונסולה במשלוח עד הבית עם אמאזון)... אם תסתבך אז שלח הודעה ואנסה לחפור בשבילך.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 17:49

bling כתב:עומר אתה צודק אם הייתי הולך על מכשיר אחד לדור הבא,אבל אם בכל מקרה אני אקנה את הפס4 אני לא רואה טעם ב PC,וגם להפך,אם אקנה PC חזק לא יהיה לי טעם בפס4 כל כך,בשביל כמה אקסלוסיבים להשכיב אלפי שקלים?
אני אוהב את השיטה של הקונסולות של לקנות מכשיר שישמש אותי לכמה שנים עם כל משחקי המולטי+האקסלוסיבים בלי כאבי ראש,אם כבר בגלל החולשה היחסית של הקונסולות בדור הזה ההיגיון אומר לקנות PC עוד שנתיים שלוש ולהצטרף לחגיגה שבעלי ה PC נהנו ממנה בשנים האחרונות של הדור הזה של פורטים משופרים ואפילו כמה משחקי חצי דור קדימה שיהיו,אני בטוח שהזמן הזה יגיע מהר יחסית כי הפער כ"כ גדול בניגוד לשיגורי עבר.
חוץ מזה שיש גם את הפלוס שמספק אחלה משחקים בחינם ומבצעים,וכן אני יודע שזה לא מדגדג את סטים ומה שהולך על ה PC אבל זה לא רע ויש לי יותר מה לשחק ממה שיש לי זמן.

ושחכתי גם לציין שאינפיימוס הוכרז לפברואר ולמרות שאני לא חובב גדול של הסדרה הוא נראה פיצוץ :)

SWISS,ואם יהיה מצב שהדוד יגיע באיזור הזמן של השיגור לארץ (הוא מבקר את המשפחה כל כמה זמן) ולכן לא יהיה מכס ומיסים זה ישתלם לי?
ולא הבנתי מה הקשר אם הפס3 בסלון,הוא בכלל בחדר שלי אבל עדיין אם אקנה מחשב חדש זה בטח יהיה בשיתוף עם ההורים שיודעים שצריך להחליף את שלנו מתישהו (לפי איך שאני מכיר אותם את הכרטיס מסך ושאר הדברים שייקרו את החבילה אני אצטרך לשלם והם על השאר) כדי שישמש את המשפחה ולכן לא אוכל לשים אותו בחדר,בכל אופן זה לא רלוונטי כרגע.

KEO,אתה באמת חושב ש BF4 הכי מרשים? הוא נראה לי פחות או יותר באותה הרמה כמו BF3,אני לא רואה קפיצה רצינית במיוחד.

אני חייב לציין שאני לגמרי מבין אותך אפילו שאני גיימר PC אליטיסט מסריח. בקשר לBF4, הוא לא נראה עולמות מעל 3 אבל הוא כן נראה יותר טוב מ99% ממה שהראו על הדור הבא אולי חוץ מאשר נגיד RYSE ו-THE DIVISION. ביחוד הסצנה על הנושאת מטוסים, היא מרשימה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 01:55

bling כתב:עומר אתה צודק אם הייתי הולך על מכשיר אחד לדור הבא,אבל אם בכל מקרה אני אקנה את הפס4 אני לא רואה טעם ב PC,וגם להפך,אם אקנה PC חזק לא יהיה לי טעם בפס4 כל כך,בשביל כמה אקסלוסיבים להשכיב אלפי שקלים?

הוא נראה 1 ל-1 כמו הגרסה בשיא ההגדרות של 3. זה חידוש לבעלי הקונסולות לא לפיסי. החידוש היחיד הוא האירועים שקורים תוך כדי הקרב. שטויות אם תשאל אותי.

זה נראה בדיוק כמו כל מפה שיש ב-3. הם לא שיפרו מאומה בצד הגראפי לשחקני פיסי. ואם כן זה לא נראה בעין. אין שום דבר שנראה כמו קפיצה לדור חדש מלבד התצוגה של המנוע של Capcom ואין עדיין שום משחק מאחורי התצוגה.
Ryse הוא ממש לא בטופ, בגיימפליי האחרון ששיחררו מהמלוטי הוא נראה רע. ובסינגל הוא סתם נראה כמו עוד משחק פיסי ממוצע. זה הבעיה, האנשים פה בפורום לרוב משחקים בקונסולות אז הם לא יודעים איך נראים משחקים בשיא ההגדרות בפיסי ומתלהבים ממשחקים שרק מישרים את התלם לדברים שיש מ-2010 בפיסי. Witcher 3 כבר נראה טוב מכל מה שיש היום, אבל עדיין לא מרגיש כמו דור הבא אמיתי. שם אני חושב מחשבים כבר יתחילו לפול. עדיין לא ראינו את הגירס של הדור הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 18:56

מולטי אף פעם לא נראה כמו סינגל. בRYSE יש גרפיקת PC, לקרא לזאת גרפיקת PC ממוצעת זה פשוט לא נכון, אתה מתכוון הטופ של הטופ של גרפיקת הPC. כמה כאלה יש? שלושה משחקים? BF, וויצ'ר וקרייסס? זה "ממוצע"?
מה לעשות, הטופ של הPC החדש זה הדור הבא, זה שאתה רואה את זה כבר שנה על הPC לא אומר שזה לא הדור הבא בשביל הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2013, 19:08

SWISS,סבבה נעשה בירור.

Death,אני מסכים שRYSE נראה לא משהו במולטיפלייר אבל לא הגיוני לשפוט אותו על סמך זה,אתה מכיר משחק שלא עובר downgrade במולטי? תחשוב איך GOW:A היה מצטייר כלפי אנשים אם רק היו נחשפים לגיימפליי הזירות של המולטי (שדומה במבנה לרייז בלי קשר ששם זה הורד וב GOW זה תחרותי),הסינגל שלו ללא ספק ברמות הגבוהות שיש היום.

ואם התמונות הבאות הן אינדיקציה לאיך ש Witcher 3 נראה אז הוא הכי דור הבא שיש (תחשבו שכל זה בעולם פתוח יותר גדול מסקיירים):
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה
תמונה

התמונות יצאו קצת חתוכות כי כנראה גדולות מדי,הנה הלינק שממנו לקחתי אותן-
http://67.227.255.239/forum/showthread.php?t=657213

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 אוגוסט 2013, 04:26

טוב הDAY ONE באיטליה התעדכן עם התמונה של פיפא....אוף... לא יודע אם להשקיע במשלוח מהיר או לא :|
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 אוגוסט 2013, 04:37

swiss-the-engine כתב:טוב הDAY ONE באיטליה התעדכן עם התמונה של פיפא....אוף... לא יודע אם להשקיע במשלוח מהיר או לא :|

ההפרש במחיר לא שווה, לא את ההמתנה ולא את הסיכון העודף לחבילה.
לגבי המכס, אין שום שמץ של סיכוי שהחבילה תתפספס משום שאמזון מדווחת על החבילות האלה את השווי האמיתי שלהם בשטר המטען וגם אם הם היו מזייפים, חבילה בגודל כזה עם תג מחיר שנמוך מ75$ היתה נפתחת גם ככה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 20:57

טוב ביטלתי ועשיתי הזמנה מחדש עם משלוח מהיר.

נדב תגיד ראית אם יש להם תאריך לשיגור? כי בניגוד לשאר האמאזונים הם לא אומרים שום דבר על זה... לפחות לא ממה שאני ראיתי.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 05:34

swiss-the-engine כתב:טוב הDAY ONE באיטליה התעדכן עם התמונה של פיפא....אוף... לא יודע אם להשקיע במשלוח מהיר או לא :|

יש! גם ההזמנה שלי השתנתה לגרסה עם פיפ"א. ליגה! 2700 וזה כולל את פיפ"א, באמת יצא מחיר אחלה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 21:50

יותר קרוב ל2800 אבל סבבה :)
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2013, 21:51

תגידו מה עשיתם בשיטת משלוח amazon global express או express ?
ניסיתי לחפש הבדלים ולא ראיתי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 22 אוגוסט 2013, 22:22

bling כתב:תגידו מה עשיתם בשיטת משלוח amazon global express או express ?
ניסיתי לחפש הבדלים ולא ראיתי.

גם אני לא שמתי לב להבדל חוץ מחיר יקר יותר וזמן מקסימלי ארוך יותר ביום במשלוח EXPRESS
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2013, 22:31

swiss-the-engine כתב:גם אני לא שמתי לב להבדל חוץ מחיר יקר יותר וזמן מקסימלי ארוך יותר ביום במשלוח EXPRESS

ובוצע :)
יצא 468 יורו כולל הכל.
דמי משלוח 28 יורו
מיסי ייבוא 100 יורו לעזאזל- הרבה כסף :(

אבל סכ״ה במחיר אני משער שחסכתי איזה 700 ש״ח לפחות ביחס לארץ.
אם תקום אופציה טובה יותר מקסימום נבטל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 אוגוסט 2013, 22:35

Nigga כתב:מאיפה הזמנת?

אמאזון איטליה

ד״א אם הייתי מזמין אתמול (עד ה 21) הייתי מבטיח חבילת השקה,סוויס לא יכלת לפתוח את הת׳רד מוקדם יותר!? :x

אבל לא נורא כי רשום שהצפי למשלוח שלי הוא ב 2-4 לדצמבר,נחכה כמה ימים :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 23:31

DrKeo כתב:מולטי אף פעם לא נראה כמו סינגל. בRYSE יש גרפיקת PC, לקרא לזאת גרפיקת PC ממוצעת זה פשוט לא נכון, אתה מתכוון הטופ של הטופ של גרפיקת הPC. כמה כאלה יש? שלושה משחקים? BF, וויצ'ר וקרייסס? זה "ממוצע"?
מה לעשות, הטופ של הPC החדש זה הדור הבא, זה שאתה רואה את זה כבר שנה על הPC לא אומר שזה לא הדור הבא בשביל הקונסולות.

ברור שהטופ, אבל אין שלושה משחקים כאילו. יש כבר לא מעט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 00:49

bling כתב:אמאזון איטליה

ד״א אם הייתי מזמין אתמול (עד ה 21) הייתי מבטיח חבילת השקה,סוויס לא יכלת לפתוח את הת׳רד מוקדם יותר!? :x

אבל לא נורא כי רשום שהצפי למשלוח שלי הוא ב 2-4 לדצמבר,נחכה כמה ימים :)

כתבתי פה על אמזון איטליה ב21 לחודש ב2 בבוקר :)
תתחדש!

אגב, מה מקבלים בפס4 בגרסת DAY ONE? אני יכול להבין את הלחץ להשיג אחת בגרסת הONE כי מקבלים את פיפא חינם אבל מה מקבלים אצל סוני כי לא שמעתי על משהו מיוחד.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 08:56

DrKeo כתב:כתבתי פה על אמזון איטליה ב21 לחודש ב2 בבוקר :)
תתחדש!

אגב, מה מקבלים בפס4 בגרסת DAY ONE? אני יכול להבין את הלחץ להשיג אחת בגרסת הONE כי מקבלים את פיפא חינם אבל מה מקבלים אצל סוני כי לא שמעתי על משהו מיוחד.

שלט שזוהר בחושך. גם לא מקבלים את הגרסה הזאת כי היא לא קיימת בערך מהיום השני למכירה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 41 אורחים