Nucleus_Dawn כתב:דרישות המערכת המודלפות של AC:U אושרו רשמית ואני רשמית לא אוכל לשחק במשחק, באופן סביר, במחשב שלי.
הגענו למצב שi7 בן 4 וGTX 660TI לא מספיקים בשביל אחד המשחקים הכי מרשימים טכנית שאי פעם נראו. סוף סוף התקדמות!
שוקל לקנות PS4, כדי לשחק במשחקים חדשים ולשדרג את המחשב בעוד שנתיים כזה, כדי להיות סגור עד סוף הדור. ואבא שלי באילת כרגע, אז אני יכול להביא אותו ב1700, עם 3 שנים אחריות.
מצד שני, אני מתחיל שבוע הבא תואר ראשון במדעי המחשב, אז הרבה זמן פנוי, בטח ובטח לא יהיה לי ואולי זו השקעה טפשית.
אוף... בעיות עולם ראשון זה קשה.
דרישות לא שפויות לחלוטין, לא חשבתי שנגיע כ״כ מהר למצב ש 680 ו 7970 הם פאקינג במינימום! ממש לא ציפיתי לזה והמשחק אכן נראה מדהים ותמיד אמרתי שהוא בין הכי מרשימים שיש אבל לא חשבתי שעד כדי כך.
זה גורם לי לדחות כמה שאפשר את הקנייה של ה PC, אם ככה אנחנו מתחילים מי יודע מה יהיה שם עוד שנה? אני רוצה כרטיס שמפרק את משחקי הדור הבא, לא כזה שכבר עכשיו נכנס בקושי לדרישות המומלצות, שיהיה לי overhead רציני שיחזיק לאורך כל הדור בהגדרות הכי גבוהות (בלי SS וכאלו כמובן)
בקשר לקושייה שהעלת, למה לא ללכת על ה ONE? ממה שאני מכיר אותך האורדר, בלודבורן ומה שלא יוציאו דיויויד קייג׳ וגרילה לא מעניינים אותך, לעומת זאת על ה ONE יש לך כבר השנה משחק שהתלהבת ממנו (סאנסט אוברדרייב) ושנה הבאה יהיה לך את QB וטומב ריידר לעומת אנצ׳רטד 4 על הפס4, נראה לי שאתה מעדיף את שני אלו על פני אנצ׳רטד אחד, ובהמשך כמובן יגיעו גירס וכו׳ אבל בעיקרון גם השנה וגם שנה הבאה נראה שהליינאפ של ה ONE קורץ לך יותר.
מבחינת לימודים זה באמת שיקול שלך, יכול להיות ששנה ראשונה זה לא עיתוי הכי טוב אבל מצד שני אמרת בכל מקרה שאתה מעוניין בקונסולה בסופו של דבר אז יכול להיות שזה פיתרון זמני לא רע עד ל PC הבא שלך, מתי שבכלל תוכל לשחק, החלטה שלך.