משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 23 אוקטובר 2014, 11:13

Wan7ed כתב:חדשות טובות למי שמשחק טיטאנפול!
עדכון ענק וחינמי יוסיף מצב קואופ 4 כנגד גלים של אויבים (מצב ההורד האהוב במשחקיות המהירה של טיטאנפול)... אני הולך לחפור מלא במוד הזה עם חברים... ללא ספק אחת הקניות הטובות שעשיתי ל- One.

יש גם כמה מצבי משחק חדשים שהוסיפו למולטיפלייר הרגיל.
עדכון משמעותי וחינמי... EA ללא ספק כבר לא השטן.

באמת חדשות טובות... נחכה למבצע ואני גם אקנה אותו עם חבר.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 23 אוקטובר 2014, 18:03

עם כל מה שיוצא עכשיו, אני מאמין שאם פספסת את TF פספסת... מתקדמים הלאה למשחקים חדשים.
אלא אם כן זה מבצע ממש משמעותי והוא לא יהיה עוד כמה חודשים (אחרת כבר אין טעם).

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוקטובר 2014, 18:47

Wan7ed כתב:עם כל מה שיוצא עכשיו, אני מאמין שאם פספסת את TF פספסת... מתקדמים הלאה למשחקים חדשים.
אלא אם כן זה מבצע ממש משמעותי והוא לא יהיה עוד כמה חודשים (אחרת כבר אין טעם).

המשחק כבר היה בחצי מחיר, באוריג'ן.
סביר להניח שייהיה מבצע טוב יויתר, בחג המולד הקרוב.
אני מחכה למבצע על הseason pass. אני רוצה את כל התוספות.

---

לאסקין, תוריד אוריג'ן כבר. אחלה תוכנה. לא תגרום לך לחפש גירסאות שלה, כמו שסטים עושה, אבל למשחקים של EA, שלעיתים קרובות הם מצוינים, זה אחלה של דבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 23 אוקטובר 2014, 20:25

גם ב- One היה מבצע 50%... קניתי ב-25 דולר.
הבנתי שעל ה- pc המשחק דיי מת (להבדיל מהוואן), שווה לך לבדוק את זה לפני שאתה קונה (משחק רשת בלי קהל שחקנים זה לזרוק כסף על הרצפה).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 אוקטובר 2014, 20:37

TitanFall לא מת על הPC. אני משחק בו לפחות פעמיים בשבוע ואף פעם לא מחכה יותר מכמה שניות להכנס למשחק.

לאסקין - ההתעקשות שלך מיותרת. Origin היא אחלה ושווה לסטים בכמעט כל אספקט שתשווה ביניהם (מינוס הUninstall המוזר של המשחקים). מהירות ההורדה, לפחות אצלי, לרוב גבוהה מזאת של סטים אפילו והמערכת עצמה לא עשתה לי אפילו רבע בעיה כבר מעל לשנתיים. להיות אנטי לשם האנטי זה מיותר :P.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 23 אוקטובר 2014, 21:05

שיתקנו כבר את המאצ'מייקינג במקום להוסיף פיצ'רים חדשים כל הזמן.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2014, 18:04

דרישות המערכת המודלפות של AC:U אושרו רשמית ואני רשמית לא אוכל לשחק במשחק, באופן סביר, במחשב שלי.
הגענו למצב שi7 בן 4 וGTX 660TI לא מספיקים בשביל אחד המשחקים הכי מרשימים טכנית שאי פעם נראו. סוף סוף התקדמות!

שוקל לקנות PS4, כדי לשחק במשחקים חדשים ולשדרג את המחשב בעוד שנתיים כזה, כדי להיות סגור עד סוף הדור. ואבא שלי באילת כרגע, אז אני יכול להביא אותו ב1700, עם 3 שנים אחריות.
מצד שני, אני מתחיל שבוע הבא תואר ראשון במדעי המחשב, אז הרבה זמן פנוי, בטח ובטח לא יהיה לי ואולי זו השקעה טפשית.
אוף... בעיות עולם ראשון זה קשה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2014, 18:39

לא למדת ממקרי מורדור ו TEW ומשחקים אחרים לא להאמין לדרישות המונפצות שמפרסמים? תחכה לבנצ'מארקים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 אוקטובר 2014, 18:48

Nucleus_Dawn כתב:דרישות המערכת המודלפות של AC:U אושרו רשמית ואני רשמית לא אוכל לשחק במשחק, באופן סביר, במחשב שלי.
הגענו למצב שi7 בן 4 וGTX 660TI לא מספיקים בשביל אחד המשחקים הכי מרשימים טכנית שאי פעם נראו. סוף סוף התקדמות!

שוקל לקנות PS4, כדי לשחק במשחקים חדשים ולשדרג את המחשב בעוד שנתיים כזה, כדי להיות סגור עד סוף הדור. ואבא שלי באילת כרגע, אז אני יכול להביא אותו ב1700, עם 3 שנים אחריות.
מצד שני, אני מתחיל שבוע הבא תואר ראשון במדעי המחשב, אז הרבה זמן פנוי, בטח ובטח לא יהיה לי ואולי זו השקעה טפשית.
אוף... בעיות עולם ראשון זה קשה.

דרישות לא שפויות לחלוטין, לא חשבתי שנגיע כ״כ מהר למצב ש 680 ו 7970 הם פאקינג במינימום! ממש לא ציפיתי לזה והמשחק אכן נראה מדהים ותמיד אמרתי שהוא בין הכי מרשימים שיש אבל לא חשבתי שעד כדי כך.

זה גורם לי לדחות כמה שאפשר את הקנייה של ה PC, אם ככה אנחנו מתחילים מי יודע מה יהיה שם עוד שנה? אני רוצה כרטיס שמפרק את משחקי הדור הבא, לא כזה שכבר עכשיו נכנס בקושי לדרישות המומלצות, שיהיה לי overhead רציני שיחזיק לאורך כל הדור בהגדרות הכי גבוהות (בלי SS וכאלו כמובן)

בקשר לקושייה שהעלת, למה לא ללכת על ה ONE? ממה שאני מכיר אותך האורדר, בלודבורן ומה שלא יוציאו דיויויד קייג׳ וגרילה לא מעניינים אותך, לעומת זאת על ה ONE יש לך כבר השנה משחק שהתלהבת ממנו (סאנסט אוברדרייב) ושנה הבאה יהיה לך את QB וטומב ריידר לעומת אנצ׳רטד 4 על הפס4, נראה לי שאתה מעדיף את שני אלו על פני אנצ׳רטד אחד, ובהמשך כמובן יגיעו גירס וכו׳ אבל בעיקרון גם השנה וגם שנה הבאה נראה שהליינאפ של ה ONE קורץ לך יותר.

מבחינת לימודים זה באמת שיקול שלך, יכול להיות ששנה ראשונה זה לא עיתוי הכי טוב אבל מצד שני אמרת בכל מקרה שאתה מעוניין בקונסולה בסופו של דבר אז יכול להיות שזה פיתרון זמני לא רע עד ל PC הבא שלך, מתי שבכלל תוכל לשחק, החלטה שלך.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 24 אוקטובר 2014, 19:17

InterAl כתב:שיתקנו כבר את המאצ'מייקינג במקום להוסיף פיצ'רים חדשים כל הזמן.

שיפרו משמעותית את הזמן שלוקח להתחיל משחק (מאצ'מייקיניג), באגים של דיסקונקט וזמני טעינה קצרים בין משחק למשחק.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 24 אוקטובר 2014, 19:17

אני חושב שמדובר בדרישות מוגזמות ומופרכות וכשהמשחק עצמו ייצא, נראה שהוא לא באמת דורש מחשבים כאלה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוקטובר 2014, 19:24

bling כתב:דרישות לא שפויות לחלוטין, לא חשבתי שנגיע כ״כ מהר למצב ש 680 ו 7970 הם פאקינג במינימום! ממש לא ציפיתי לזה והמשחק אכן נראה מדהים ותמיד אמרתי שהוא בין הכי מרשימים שיש אבל לא חשבתי שעד כדי כך.

זה גורם לי לדחות כמה שאפשר את הקנייה של ה PC, אם ככה אנחנו מתחילים מי יודע מה יהיה שם עוד שנה? אני רוצה כרטיס שמפרק את משחקי הדור הבא, לא כזה שכבר עכשיו נכנס בקושי לדרישות המומלצות, שיהיה לי overhead רציני שיחזיק לאורך כל הדור בהגדרות הכי גבוהות (בלי SS וכאלו כמובן)

בקשר לקושייה שהעלת, למה לא ללכת על ה ONE? ממה שאני מכיר אותך האורדר, בלודבורן ומה שלא יוציאו דיויויד קייג׳ וגרילה לא מעניינים אותך, לעומת זאת על ה ONE יש לך כבר השנה משחק שהתלהבת ממנו (סאנסט אוברדרייב) ושנה הבאה יהיה לך את QB וטומב ריידר לעומת אנצ׳רטד 4 על הפס4, נראה לי שאתה מעדיף את שני אלו על פני אנצ׳רטד אחד, ובהמשך כמובן יגיעו גירס וכו׳ אבל בעיקרון גם השנה וגם שנה הבאה נראה שהליינאפ של ה ONE קורץ לך יותר.

מבחינת לימודים זה באמת שיקול שלך, יכול להיות ששנה ראשונה זה לא עיתוי הכי טוב אבל מצד שני אמרת בכל מקרה שאתה מעוניין בקונסולה בסופו של דבר אז יכול להיות שזה פיתרון זמני לא רע עד ל PC הבא שלך, מתי שבכלל תוכל לשחק, החלטה שלך.

בהחלט גם אפשרות. לא יודע למה קפצה לי הPS4 להודעה. הכוונה היתה קונסולה.
הONE עולה קצת יותר, אבל מגיעה עם FIFA שכבר יש לי.
נראה... כרגע, לא נראה לי שאקנה, אבל זה מדגדג לי יותר ויותר בקצות האצבעות. נראה מה יהיה עוד חודשיים, אחרי שכל משחקי החג יצאו ואני כבר אהיה עמוק בסמסטר.

---

נקווה שהדרישות באמת סתם מוגזמות.
לא מצליח למצוא סיבה שיוביסופט יפרסמו "המשחק הזה מתאים לפחות אנשים, אז אל תקנו אותו", אבל נראה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוקטובר 2014, 19:58

גם לא הייתה סיבה שפירסמו את הדרישות של TEW 'דורש' כרטיס עם 4GB VRAM כדי לשחק ב1080פ, אבל פירסמו. כל העניין של דרישות מערכת הוא מערב פרוע ואין מושג איך כל אחד משחק מגדיר את זה. כל קטגוריה גרפית במקסימום? עבור 30 או 60 FPS? באיזה רזולוציה? ולזה נכנס עניין של על איזה חומרות הם עשו את ה QA כי הם רוצים לשחק על בטוח ולרשום דרישות לפי רק מה שהם בדקו כי הם לא רוצים את הכאב הראש של משחק שרץ בבעיתיות למרות שהוא עומד ברף שהוגדר וכו'. בשורה התחתונה יש לחכות לבנצ'מארקים כדי לראות מה המצב באמת. זה אכן דפוק מצד מהמפיצות כי הדרישות שמתבררות כמוגזמות רק מרתיעים את האנשים מלקנות את הגרסה וזה עולה להם בכסף. בגלל זה חוסר בדמואים ממשיך להיות מצער וצעד אחורנית.

זה גם משעשע לראות את התגובות על פרסום הדרישות שגורם לאנשים להגיד 'אוקיי, אקנה את המשחק לקונסולה' כאשר מתברר ששם אפילו זה יותר גרוע ושבעצם המחשב של האיש יכל להריץ את המשחק בצורה עדיפה. כפי שהיה במקרה של TEW.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2014, 13:36

אז LORDS OF THE FALLEN יתחיל לקבל ביקורות היום...

IGN נתנו לו 7.4 ואמרו שהבעייה העיקרית שלו היא חוסר-איזון והיכולת להיות חזקים מדי.
המשחק נראה מעולה ומי שממש חייב משחק בסגנון של DARK SOULS עד BB - יקבל אותו כאן, כנראה.

GAME INFORMER נתנו לו 8.5
POLYGON נתנו 75
GAMETRAILERS נתנו 73... נראה שיתייצב בטח על 75 ככה. שזה לגמרי לא רע עבור מפתחת לא מוכרת, ושוב - משחק פולני.
פולין ממש נכנסה חזק לתעשייה, וזה ממש כיף לראות אותם בינתיים. כן, כולל HATRED עבורי ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 אוקטובר 2014, 14:15

Laskin כתב:אז LORDS OF THE FALLEN יתחיל לקבל ביקורות היום...

IGN נתנו לו 7.4 ואמרו שהבעייה העיקרית שלו היא חוסר-איזון והיכולת להיות חזקים מדי.
המשחק נראה מעולה ומי שממש חייב משחק בסגנון של DARK SOULS עד BB - יקבל אותו כאן, כנראה.

GAME INFORMER נתנו לו 8.5
POLYGON נתנו 75
GAMETRAILERS נתנו 73... נראה שיתייצב בטח על 75 ככה. שזה לגמרי לא רע עבור מפתחת לא מוכרת, ושוב - משחק פולני.
פולין ממש נכנסה חזק לתעשייה, וזה ממש כיף לראות אותם בינתיים. כן, כולל HATRED עבורי ^_^

דיי בניתי עליו בגלל ההכרזות של המפתחים שהוא תואם Dark souls אבל הוא פשוט לא. הביקורות מציינות המון בעיות:
1) קל מאוד. גם לא מענישים את השחקן חוץ מאלמנט איסוף הXP לאחר שמתים שהוא מוגבל בזמן.
2) המון חזרתיות באוייבים ובסביבות.
3) עלילה גרועה (לא שזה משנה).

בכל מקרה, מאכזב. מן משהו בין דיאבלו לDark souls שסתם תקוע באמצע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 28 אוקטובר 2014, 14:35

אני דווקא שמח לשמוע שהוא קל יותר, לא היה לי סבלנות ל- DS... אולי זה מה שיכניס אותי לסדרה (בתקווה שהמשחק הבא שלהם יצא גם לוואן). בכל מקרה אני אחכה לירידת מחיר בשביל לשחק בו.

ואתה death יכול לוותר עליו לחלוטין ופשוט לחכות לגרסה האיכותית יותר של BB... גם בלעדי וכנראה גם מוכח עוד לפני היציאה שלו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 אוקטובר 2014, 14:40

Wan7ed כתב:אני דווקא שמח לשמוע שהוא קל יותר, לא היה לי סבלנות ל- DS... אולי זה מה שיכניס אותי לסדרה (בתקווה שהמשחק הבא שלהם יצא גם לוואן). בכל מקרה אני אחכה לירידת מחיר בשביל לשחק בו.

ואתה death יכול לוותר עליו לחלוטין ופשוט לחכות לגרסה האיכותית יותר של BB... גם בלעדי וכנראה גם מוכח עוד לפני היציאה שלו.

ברור לי, אבל זה מגיע רק בפברואר, קיוויתי שאולי תהיה לי עוד מציאה עד אז.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 אוקטובר 2014, 14:55

עניין הקושי וחוסר האיזון יכול להיות יתוקן עם פאץ' פשוט וקטן.
הבנתי שבNEW GAME PLUS המצב הרבה יותר טוב, והפעם השנייה מהנה בהרבה.

אני מקווה שיצליח, ושהחברה מאחוריו תגדל ותוציא המשך ראוי ומצויין. על פניו זה אחלה משחק בסה"כ.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2014, 09:49

OUCH!
אז... NBA LIVE 15 קיבל 5.5 מIGN.
אין לי מושג מה הולך אצל EA, אבל זה פשוט לא ייאמן.
או שפשוט 2K משתמשים במשהו שאיכשהו מגיע מהעתיד, אבל EA לא מצליחים להתרומם מהריצפה...
אני די בטוח שכל הצוות שם הולך הביתה והם יוותרו שוב שנה הבאה על משחק, למרות שכנראה מדובר בשיפור של 10 נקודות מהמשחק הקודם :P

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 29 אוקטובר 2014, 09:58

או בקיצור,2K פשוט יודעים לעשות כדורסל כמו שצריך ו-EA לא, במת שכבר שנים שאני לא זוכר שיש תחרות בינם בכלל, אני חושב שאין ממש על מה לדבר בנושא הזה... נראה שכמעט בכל ענפי הספורט יש רק חברה אחת שיודעת לעשות אותם כמו שצריך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2014, 10:02

שנים באמת לא הייתה תחרות ביניהם, כי EA לקחה פסק זמן של שנתיים, כדי ללמוד את התחום יותר לעומק, לפתח טכנולוגיות חדשות במיוחד עבורו, להשקיע כמו שצריך... ואז המשחק קיבל ממוצע של 43.
משהו כנראה דפוק בצוות. אין לי מושג איך אפשר להשקיע כ"כ הרבה ולקבל תוצאות גרועות כאלה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2014, 12:36

Laskin כתב:שנים באמת לא הייתה תחרות ביניהם, כי EA לקחה פסק זמן של שנתיים, כדי ללמוד את התחום יותר לעומק, לפתח טכנולוגיות חדשות במיוחד עבורו, להשקיע כמו שצריך... ואז המשחק קיבל ממוצע של 43.
משהו כנראה דפוק בצוות. אין לי מושג איך אפשר להשקיע כ"כ הרבה ולקבל תוצאות גרועות כאלה

כנראה שהם לא משקיעים מספיק, באמת.
אני לא חושב שיש הסבר אחר. EA מייצרים כמה ממשחקי הספורט הטובים ביותר בעולם. אם זה NFL, NHL, או FIFA. אין ספק שיש להם את היכולת לייצר גם משחק כדורסל ברמה גבוהה, אבל הם פשוט לא עושים את זה וחבל.

אני לא מבין למה המפתחים של משחק הכדורסל לא הולכים לקנדה, לומדים איך עובדים על כל FIFA חדש וממשים את זה במשחק שלהם. לכו לסטודיו שעושה את משחק הספורט הכי טוב בעולם, בכל שנה, כבר שנים ותעשו כמוהם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 אוקטובר 2014, 13:07

אולי מדובר בחוסר כשרון... הם השקיעו בו המון, ושנים ללא יציאת משחק ורק השקעה, על מנת שלא יהיה מוצר בזוי, ואיכשהו - יצאו 2 מוצרים בזויים אפילו יותר.
הם לקחו שחקני NBA רבים וסרקו אותם, עבדו ה-מ-ו-ן על אנימציות והוציאו סרטונים שמסבירים כמה השקיעו... אני צופה לשינויים מהותיים בצוות. הם מפסידים המון כסף על השטות הזו, ועוד יותר גרוע - את ההערכה של הגיימרים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 29 אוקטובר 2014, 13:24

קנדה? החברה של פיפא יושבים בקנדה?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 29 אוקטובר 2014, 15:13

swiss-the-engine כתב:קנדה? החברה של פיפא יושבים בקנדה?

אלא אם כן השם EA Canada מרמז על משהו אחר.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 29 אורחים