Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: Metal Gear Solid - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי bling » 31 אוגוסט 2015, 20:16

גם ניל דראקמן מנוטי דוג בהייפ:

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2015, 20:26

אני אהיה חזק ולא אקנה את המשחק. אני אהיה חזק ולא אקנה את המשחק! אני אהיה חזק ולא אקנה את המשחק!!! אני אהיה חזק ולא אקנה את המשחק!!!!!!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוגוסט 2015, 21:33

קליימן הספרית סטים שלי משותפת איתך? :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 אוגוסט 2015, 21:35

לא.. אני משותף רק עם שחר לדעתי.. אשמח לשתף :).
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 01 ספטמבר 2015, 05:54

גם שלי לא...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 01 ספטמבר 2015, 11:01

אני בהייפ רציני להתחיל לשחק :) , ראיתי בסטים הרבה ביקורות טובות, עשיתי הימור טוב על ההזמנה המוקדמת :)
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 11:11

אז מסתבר שכמו שחששתי, הכסף MB הוא נפרד ומתברר שהמוד מולטי של הפלישות הוא פחות או יותר בתשלום:
תמונה

מביאים לך בסיס ראשון בחינם, התרחבות נוספת מחייבת כסף, אין אפשרות להשיג את הכסף הזה במשחק עצמו (שם המטבע הוא GMP), חייבים לשלם אם רוצים להרחיב.

מה שיותר גרוע זה שגם יש לעניין ה FOB השפעה בסינגל:
תמונה

יש מקום ליותר יחידות ואפשר לשלוח לשטח יותר חיילים, בטח גם הפיתוח יותר מהיר בזכות זה.

מה שכן יש אנשים שכבר כמעט מסיימים את המשחק ולא היה להם אפילו FOB אחד שמקבלים בחינם (זה נפתח רק בהשקה) והם הרגישו שאין בעיה ככה שאפשר להסתדר בלי זה, השאלה עד כמה זה נוח, יש אנשים שאין להם בעיה לעשות גריינג גם, לא אומר עדיין שזה דבר טוב.

בקיצור, אני מקווה שבסינגל זה לא יפגע, זה מה שמעניין אותי, לא אכפת לי שהמוד הזה בתשלום, ובטח זה אומר פחות או יותר שגם MGO הולך לעלות כסף, בסדר, Fuck Konami וכל זה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2015, 11:19

Klayman כתב:לא.. אני משותף רק עם שחר לדעתי.. אשמח לשתף :).

אז יאללה צריך לארגן משהו.

בלינג, איזה באסה שקונאמי כלבים. כל עוד זה לא פוגע לי בסינגל לא ממש אכפת לי כי אני הולך להיות סינגל בלבד (ואולי כמה סיבובי אונליין אם תהיה פה זרימה). המשחק על הPC אגב הוא רק 22 גיגה, אולי יש פאטצ' גדול ברגע שזה מסיים לרדת למרות שהבנתי שהפאטצ' DAY ONE הוא רק 400 מגה. אתמול חיכיתי וחיכיתי אבל המשחק לא נפתח לי ב2 בלילה, כנראה שהוא נפתח מאוחר יותר בלילה, אולי אפילו בבוקר. אגב, יצא דרייבר של NVIDIA במיוחד לMGS5 כך שכדאי להוריד למי שקנה את המשחק.

מנדלה, שחקת כבר בGZ? אתה יודע שקבלת אותו חינם עם MGS5 כן? כדאי לך, זאת משימה אחת של בערך שעה וחצי. תקרא שם את התקציר שיש בתפריט ותשמע את הקלטות, אתה תהיה מוכן טוב לMGS5 אחרי זה וזאת השקעה של גג שעתיים סך הכל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 11:23

כמו שאתה יכול לראות בתמונה זה פוגע בסינגל, אבל לא יודע עד לאיזו רמה, לפחות יש אנשים שסיימו את המשחק בלי יותר מדי בעיות לדבריהם.
עדיין, אם זה נגיד מצמצם את הטיימרים ב MB עד שלוקח להשלים בנייה זה כבר משהו שפוגע, גם אם אתה יכול ללכת לשחק בזמן הזה, ברור שהיה יותר נחמד לראות את הבנייה שלך מושלמת מיידית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 ספטמבר 2015, 11:27

סיימתי את GZ הרגע... עכשיו אצפה באיזה שתי RECAPS כדי להזכר טוב טוב בעלילה שוב, ואולי אתחיל היום את TPP

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 ספטמבר 2015, 11:56

מעולה נדב! תודה. כשאגיע הביתה אצור איתך קשר:).
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2015, 11:58

המשחק כבר מותקן אצלי... אולי אשחק בו לפני נדב ואעשה לו ספוילרים :P רק בשביל האירוניה שבדבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2015, 12:16

שחר תזהר, אני אבטל לך את הSHARE :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 01 ספטמבר 2015, 12:31

DrKeo כתב:שחר תזהר, אני אבטל לך את הSHARE :)

אבל האירוניה!!!
אין לך מה לדאוג. אני לא חושב שיש סיכוי שאבין משהו מהסיפור מספיק כדי שאוכל לספיילר לך. אפילו לא אדע שמשהו הוא ספויילר, אם אתקל בו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2015, 12:41

עלה לSTEAM סרט תעודה של 35 דקות שנקרא Metal gear legacy עם כל מני ראיונות ועניינים. פשוט חפשו בתוך סטים את השם, זה חינם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 12:50

ניסיתי עכשיו סתם בשביל הכיף להוריד את האפליקציה של MGS 5 לאייפון (אמורה לשמש כסוג של iDroid- מציגה את מפת המשחק, מאפשרת לגשת לספריית השירים והקלטות ולנגן אותן וכו') והיא לא עובדת כי האייפון שלי ישן מדי :(

יש לי אייפון 4S, הוא באמת לא מספיק חזק בשביל אפליקציה כזו? מוזר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 ספטמבר 2015, 13:12

לא ידעתי שיש כזה, הורדתי עכשיו. יש גם לGZ.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 01 ספטמבר 2015, 13:36

איך זה ייתכן שהמשחק הזה הוא בעל קמפיין ארוך + נראה מעולה ויזואלית ועדיין רץ על 60FPS יציב למדי בקונסולות, בעוד משחקים אחרים, כמו הוויצ'ר, מתקשים להישאר על 30 פריימים יציבים לשניה???

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 14:26

הוויצ'ר באמת נראה שעבר הרבה קשיים בפיתוח והוא לא הכי אופטימלי, יש לו בכלל הרבה בעיות טכניות חוץ מכמה ירידות פריימים, יותר מזה, מבחינתי הבעיות פריימרייט הן השוליות ביותר ביחס לשטויות הטכניות האחרות.

אבל אני חושב שעדיין לוויצ'ר יש את העולם הפתוח היותר שאפתני, ניסו לעשות אותו מאסיבי וחי ומלא בפרטים בניגוד לסביבות היחסית ריקות שראינו עד עכשיו מ MGS5.
אם אתה רוצה תשווה אותו לעולמות פתוחים אחרים שרצים ב 30 כמו אינפמס באטמן (למרות שבמקרה הזה באטמן פחות שאפתני מ MGS- אין מחזור אור יום ולילה, מזג אוויר משתנה וכו', גם אינפמס ללא תאורה דינאמית ללא מחזור יום ולילה ועם עולם מוגבל במיוחד) ו AC UNITY.

אבל אין ספק ש MGA5 הוא אכן הישג טכני גדול, אפשר לקרוא על זה ב DF, המשחק מאוד מרשים ובמיוחד כשהוא רץ כל כך טוב ב 60 FPS כמעט נעול.

הוא גם משחק שגדול על הדור הקודם, רץ ב SUB HD וב 20-30 FPS (ואף פחות) , כמו שיורוגיימר ב DF אמרו:
Metal Gear Solid 5 may have been built with older consoles in mind, but the ambition clearly outweighs these consoles' capabilities in The Phantom Pain.

כן אז אומנם הוא cross gen, אבל הוא גדול על הדור הקודם, כמו משחקים אחרים שהיו דור הבא עם גרסת דור קודם כמו קרייסיס 3 וברור שכחבילה שלמה הוא בטופ הטכני, כמו כל משחק של KOJIPRO פחות או יותר :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ספטמבר 2015, 14:35

אין כמו לרוץ לקנות את MGS5 ביום השיגור רק כדי שאני אוכל לשחק בו עוד חצי שנה (לסיים וויטצ'ר 3, אחרי זה לסיים את MGS2, 3, Peace Walker, 4, Revangance).

דרך אגב, קניתם בסטים? כי אני מחכה למבצעים בGMG והוא עדיין לא עלה שם, לא אמרו שהוא יעלה היום?

משהו יודע אם יש הבדל בין הפס4 לפיסי? איפה כדאי לקנות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 14:38

מה רציני אתה הולך לעבור על כל אלו לפני מטאל גיר?

מילא TW3 (גם לי היתה שם התלבטות אם לעשות הפסקה) אבל למה לעזאזל אתה צריך לסיים משחק צד שלא קשור לקאנון כמו Revangance, גם אין סיבה שתסבול עם משחק PSP שמלא בגריינד כמו PW ואת MGS2-3 תראה בתקצירים להשלמה, לא ברור לי ההיגיון שלך.

וברור שכדאי PC אם יש לך את האופציה, אין שאלה בכלל.
יש הבדל, כמובן שזה תמיד סובייקטיבי אבל יש עוד מקורות תאורה, IQ יותר טוב (כמו כל משחק PC), אפקטים נוספים שלא זוכר את שמם, בקיצור, קנה על ה PC.

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 01 ספטמבר 2015, 15:24

בלינג, הכוונה שלי היא שאם אפשר לקחת משחק שאפתני כמו זה ולנעול אותו על 60 פריימים לשניה בצורה כ"כ מוצלחת, אז נראה טבעי לחלוטין שנצפה מהוויצ'ר שירוץ על לפחות 30 פריימים יציבים לשניה.

אגב גם המשחק The Evil Within הוא משחק קרוס ג'ן שיצא לקונסולות הישנות, ועדיין יש לו קטעים שהוא נופל מ-30 פריימים לשניה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 ספטמבר 2015, 15:30

bling כתב:מה רציני אתה הולך לעבור על כל אלו לפני מטאל גיר?

מילא TW3 (גם לי היתה שם התלבטות אם לעשות הפסקה) אבל למה לעזאזל אתה צריך לסיים משחק צד שלא קשור לקאנון כמו Revangance, גם אין סיבה שתסבול עם משחק PSP שמלא בגריינד כמו PW ואת MGS2-3 תראה בתקצירים להשלמה, לא ברור לי ההיגיון שלך.

יש הבדל, כמובן שזה תמיד סובייקטיבי אבל יש עוד מקורות תאורה, IQ יותר טוב (כמו כל משחק PC), אפקטים נוספים שלא זוכר את שמם, בקיצור, קנה על ה PC.

ככה אני עושה לפני כל משחק MGS, עובר על כל הקודמים. תקצירים? אני יודע את כל הטקסטים בעל פה. טוב שזה לא יהיה פעם חמישית בכל אחד מלבד הרביעי (שם זה רק שלישי).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 ספטמבר 2015, 15:52

התנין כתב:בלינג, הכוונה שלי היא שאם אפשר לקחת משחק שאפתני כמו זה ולנעול אותו על 60 פריימים לשניה בצורה כ"כ מוצלחת, אז נראה טבעי לחלוטין שנצפה מהוויצ'ר שירוץ על לפחות 30 פריימים יציבים לשניה.

אגב גם המשחק The Evil Within הוא משחק קרוס ג'ן שיצא לקונסולות הישנות, ועדיין יש לו קטעים שהוא נופל מ-30 פריימים לשניה.

כן גם אני חושב שהוויצ׳ר יכל לרוץ יותר טוב, למרות שכמו שאמרתי זה החלק שפחות מפריע לי מבחינה טכנית במשחק, הוא די mess באופן כללי.

TEW הוא כישלון טכני, לפי יורוגיימר לפני שאתה מתקין את הפאץ׳ שיצא בהשקה הוא בקושי שחיק, גם אחרי זה המשחק לא רץ משהו ועוד עם פסים שחורים, אין ספק שהמפתחת לא הסתדרה עם המנוע, הוא משחק עם גראפיקה יחסית נחותה (למרות שהאומנות מצוינת) שרץ לא מושלם ועם פסים שחורים (שלא מזמן בשעה טובה הם הוציאו עדכון שמבטל אותם), ברור שמדובר פה נטו באשמת המנוע והמפתחת.

אבל עם כל הרעש על כל משחק שמעז ליפול מ 30, בוא נשמור על פרופורציות, משחקים בדור הזה רצים בממוצע בצורה הרבה יותר טובה מדור שעבר, אז משחקים של סאב 30 (ולעיתים קרובות sub HD, תשווה זאת לפס4 שלעיתים נדירות נופל מ 1080P) היו נורמה ולא עשו מזה רעש.

גם הוויצ׳ר 3, שאתה כל כך מתפלא עליו, רץ טוב יותר מכמעט כל משחק עולם פתוח בדור הקודם, רוב הזמן הוא על 30, יש רק כמה איזורים בעייתיים ששם הוא מגמגם (בביצות בעיקר), זה יותר טוב מרוב משחקי העולם הפתוח של דור קודם ששם להיות נעול על 30 היתה מילה גסה, אז ברור שתמיד אפשר לשאוף ליותר אבל בואו לא נעמיד פנים כאילו קונסולות אי פעם הציעו ביצועים מדהימים, דווקא בדור הזה עם כל זה שהן יצאו חלשות יחסית יש שיפור גדול בנושא ביחס לבעבר.

Death_119 כתב:
bling כתב:מה רציני אתה הולך לעבור על כל אלו לפני מטאל גיר?

ככה אני עושה לפני כל משחק MGS, עובר על כל הקודמים. תקצירים? אני יודע את כל הטקסטים בעל פה. טוב שזה לא יהיה פעם חמישית בכל אחד מלבד הרביעי (שם זה רק שלישי).

עדיין לא ברור לי, אתה באמת לוקח את העלילה והעולם כל כך ברצינות בשלב הזה אחרי כל השטויות שהלכו בסדרה שאתה חייב באדיקות דתית שכזו לשחק בהם לפני? יש לך מגס חדש, כנראה האחרון האמיתי בסדרה!לך תפעיל אותו למען השם. :)

התנין
Trainee

הודעהעל ידי התנין » 01 ספטמבר 2015, 16:01

איזה פרטים טכניים הפריעו לך בוויצ'ר פרט לנושא הפריימים?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים