אם אתם מוותרים על המחיר הטוב ביותר כדי לקבל קלפים שאותם תוכלו למכור או לא למכור - אתם לוקחים הימור, ואתם נכנסים לתחום שאני במקומכם הייתי קורא את כל האותיות הקטנות לפני כן. אין מתנות חינם בחיים, ואם היו בהתחלה - אז זה היה כדי למשוך אתכם ולהרגיל אתכם ואז להכניס עוד סעיפים שפתאום משנים את התמונה...
בקיצור, תקנו איפה שהכי זול ותפסיקו לחפש איך אתם דופקים את המערכת בעוד 40 סנט לקלף
DrKeo כתב:אמממ, לא ממש. יש לי אמצעי תשלום on record, אני משתמש קבוע בחשבון, אני לקוח כבר שנים ויש לי אות׳נטיקטור. כל אלה יחד הם אנדקציה הרבה יותר טובה שאני משתמש אמיתי מאשר לקנות משהו ב20 סנט שזה משהו שכל רובוט/גנב/רמאי יכול לעשות. איך לקנות משהו ב20 סנט אומר להפ בכלל משהו על החשבון?
מה שהכי מצחיק הוא שהשתמשתי בכלל בsteam wallet כדי לקנות את cities skyline כך שבעצם אם זה היה חשבון גנוב אז אני גנב שפרץ לחשבון ונצל את הכסף בחשבון הזה והם פתחו לי את האופציה למכור. אם כבר יש משהו שלא אומר כלום עלי כגנב/פורץ/בוט, פשוט כלום, זה זה שקניתי בחנות.
swiss-the-engine כתב:איזה ויכוח הזוי... מי צריך יותר מאוט'נטיקייטור?
Klayman כתב:אז זהו.. שלא צריך לחכות לקיץ. אתה יכול להיכנס כרגע לis there any deal ולעבור על המשחקים שמעניינים אותך ולראות את המחיר הכי נמוך שהיה להם בסטים לעומת שאר המקומות. בכל מקרה, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל כשאתה אומר משהו כמואם אתם מוותרים על המחיר הטוב ביותר כדי לקבל קלפים שאותם תוכלו למכור או לא למכור - אתם לוקחים הימור, ואתם נכנסים לתחום שאני במקומכם הייתי קורא את כל האותיות הקטנות לפני כן. אין מתנות חינם בחיים, ואם היו בהתחלה - אז זה היה כדי למשוך אתכם ולהרגיל אתכם ואז להכניס עוד סעיפים שפתאום משנים את התמונה...
בקיצור, תקנו איפה שהכי זול ותפסיקו לחפש איך אתם דופקים את המערכת בעוד 40 סנט לקלף
אתה חושף שאין לך מושג על מה מדובר, ואתה לגמרי מגיב בכוח כדי להצטייר בצורה כלשהי. אבל יאללה, מה שבכיף שלך. בכל מקרה, המחיר הטוב ביותר לא נמצא בסטים. אני חותם על זה. שוב, לא צריך לחכות לקיץ. תסתכל על כל משחק שמעניין אותך באתר שציינתי ותראה שברוב המכריע של המקרים, סטים היא ממש לא הכי זולה, מחיר ההנחה הופיע בה לפעם אחת לזמן קצר (לרוב סופ''ש), ואם הוספת קופונים או החזרים כספיים, היא יצאה יקרה בהרבה. מצטער לנפץ לך את האשליה שאתה קונה במחיר הכי טוב בסטים, אבל כבר עברתי את אותו הדיון פעם מזמן עם נדב, והוא בסוף השתכנע. אין לי סבלנות לעשות את זה שוב. קח 10 משחקים שמעניינים אותך ותביא הוכחות שבסטים היה המחיר הכי טוב (שים לב להביא משחקים שנמכרים גם מחוץ לסטים, באתרים אחרים.. ולא אינדיז שנמכרים רק שם ולא בשום אתר מפתחות נורמלי אחר).
אגב, מחירי הPRE-ORDER של GMG, נגיד, הם ''מחירי ההנחה'' שאתה רואה בפעם הראשונה או השנייה שהמשחק בהנחה בסטים. אם אתה מדבר על משחקים בני שלוש שנים, אז יכול להיות שבסטים יש מחירים טובים יותר, אבל כנראה שגם אותם תוכל למצוא בזול יותר, אם תחפש. רוב האתרים שמוכרים מפתחות, מוכרים יותר בזול מסטים, מוקדם יותר.
DrKeo כתב:באמת שאני לא מבין את כל הקונספט, אין שום קורלציה בין לקנות משחקים ספציפית מ-VALVE ואותנטיות החשבון או המשתמש בחשבון.
DrKeo כתב:אני קניתי את THE VANISHING OF ETHAN CARTER ב-nuuvem ב2.5$, בסטים הוא מעולם לא ירד מ5$. בסטים לרוב יש או אותו מחיר או מחיר יקר יותר. כלומר אם יש מחיר טוב בסטים הוא כנראה קיים גם בחנות אחרת ואם יש מבצע בחנות אחרת הוא לאו דווקא יהיה בסטים.
swym כתב:DrKeo כתב:באמת שאני לא מבין את כל הקונספט, אין שום קורלציה בין לקנות משחקים ספציפית מ-VALVE ואותנטיות החשבון או המשתמש בחשבון.
דווקא יש בזה היגיון (או לפחות היה בעבר): אם יש לך כרטיס אשראי אמיתי בחשבון וביצעת איתו רכישה, זה מקטין את הסיכוי שמדובר בחשבון scam כי סקאמרים בדרך כלל לא ישימו כרטיס אשראי על החשבון שלהם. בשביל להקטין את הסיכוי שהם קנו חשבון ישן/רדום או פרצו אליו צריך שהרכישה תהיה בשנה האחרונה, ובשביל להקטין את הסיכוי שהם השתמשו בכרטיס אשראי גנוב צריך שהרכישה תהיה בת לפחות 30 יום (מספיק זמן בשביל מי שגנבו לו את כרטיס האשראי לשים לב לזה ולבטל את הרכישה).
מצד שני מדובר באמצעי הגנה שהם הפעילו די מזמן, ודווקא הmobile authenticator שיש היום והם כל כך מתגאים בו הופך את ההגנה הזו למיותרת: אם כבר יש לך קו טלפון מאומת שגם מגן על החשבון שלך בזמן אמת, אין סיבה שהם יצטרכו גם כרטיס אשראי מאומת מלפני חודש.
אני מניח שהם יורידו בשלב מסוים את המגבלה הזו לבעלי אותנטיקייטור, כי אני די בטוח שזה לא שהמגבלה הזו היא כדי שהם יתעשרו ממך (מספיק שתקנה איזה משחק או DLC במכירת חיסול של 0.19$ אחת לשנה, ויש מספיק כאלו כל הזמן).
DrKeo כתב:אבל יש לי כרטיס אשראי אמיתי בחשבון (לכן רכישה לא רלוונטית), יש להם את התאריך הוספה שלו (ולכן ה30 יום לא רלוונטי) ולכן כל התהליך הזה חסר כל ערך, ביחוד כשיש לי אות'נטיקייטור מחובר. שלא נדבר על זה שעוד לפני האות'נטיקייטור כבר איזה 3-4 שנים יש להם גרסה בסיסית יותר עם מייל שנשלח אליך לכל תהליך login במכשיר חדש.
swym כתב:DrKeo כתב:אבל יש לי כרטיס אשראי אמיתי בחשבון (לכן רכישה לא רלוונטית), יש להם את התאריך הוספה שלו (ולכן ה30 יום לא רלוונטי) ולכן כל התהליך הזה חסר כל ערך, ביחוד כשיש לי אות'נטיקייטור מחובר. שלא נדבר על זה שעוד לפני האות'נטיקייטור כבר איזה 3-4 שנים יש להם גרסה בסיסית יותר עם מייל שנשלח אליך לכל תהליך login במכשיר חדש.
במקרה של סקאמרים הם יוצאים מנקודת הנחה שמישהו פרץ לחשבון שלך או קנה חשבון רדום. כרטיס האשראי האמיתי שמצורף לחשבון הוא רק אינדיקציה שפעם החשבון הזה היה בשימוש, אבל יכול להיות שמאז הכרטיס כבר לא בתוקף/נגנב/הוחלף. הם לא יכולים לאמת שהכרטיס עדיין בתוקף זה עד שתבצע רכישה כלשהי (אי אפשר לבצע אימות מול חברת האשראי שלא במסגרת רכישה).
האותנטיקציה דרך המייל היא צעד מסנן, אבל גם פה הם יוצאים מנקודת הנחה שאנשים לא טורחים לשים סיסמאות שונות על חשבון הסטים שלהם ועל חשבון המייל שלהם, ולכן כשמישהו פורץ לך למייל אז משם הוא גם יכול לפרוץ לסטים ולהיפך - בשני המקרים מדובר בעיקרון אבטחה של something you know. לעומת זאת, לגנוב לך את הנייד זה כבר משהו יותר מסובך שמצריך גישה פיזית (עיקרון אבטחה של something you have), ומהצד השני לך מאד קל לבטל את הגישה אליו ברגע שדבר כזה קורה - ככה שפה זה באמת מוגזם לדרוש גם כרטיס אשראי פיזי (שנופל לאותו עיקרון של something you have).
DrKeo כתב:ולתת לך לשלם עם הsteam wallet של החשבון שגנבת או להכניס כרטיס משלך ולקנות משהו ב-20 סנט מוכיח שאתה לא פרצת לחשבון... איך? הדרך היחידה לבדוק את זה היא אות'נטיקייטור, השיטה שלהם לא נותנת שום דבר.
bozeman כתב:אגב הדיון, חבר שרצה לצרף אותי כחבר, נדרש לרכישה של לפחות 5$!זה הזוי.
DrKeo כתב:חבר'ה, תעצרו את הסוסים, pay day 2 יצא עכשיו לSOS. זהו, המערכת שלמה, עכשיו אפשר להרגע! משחק של 20$ (שעולה עכשיו כבר 5$) הגיע לSOS, זאת עכשיו מערכת גיימינג כמו שצריך.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 142 אורחים