Laskin כתב:
מעבר לניסוח מאוד משעשע, למה לא? זה אולי לא מיועד לגיימרים עניים
Nigga כתב:עדיף לגיימר לחכות לדור הבא של הכרטיסים שיוצא בקרוב לא?
DrKeo כתב:תמיד אם מחכים מקבלים כרטיס טוב יותר, ביחוד שהארכיטקטורה של מקסוול פשוט מטורפת. העניין הוא שאין לי שמץ של מושג מתי הם יצאו. כלומר עכשיו יצאו שני כרטיס מקסוול ראשונים, ה750 וה750TI וזאת פעם ראשונה בהסטוריה של NVIDIA שהם מציגים את החומרה החדשה שלהם בכרטיס LOW END, אבל אלוהים יודע מתי הם יוציאו את הכרטיסי מקסוואל שכולנו מחכים להם כמו ה860/870/880.
Nucleus_Dawn כתב:
תהיתי מה דעתך על זה שהארכיטקטורה החדשה לא עוברת להליך ייצור חדש (כלומר, הם נשארים ב28NM ולא עוברים ל20).
לרוב ארכיטקטורה חדשה באה לצד מעבר להליך ייצור חדש וקטן יותר. אתה חושב שתהייה לזה השפעה על השיפור בביצועים?
DrKeo כתב:הפגיעה העיקרית היא דווקא לnvidia כי צ׳יפ גדול יותר אומר שיוצא להם מכל וואפל פחות צ׳יפים, דבר שמן הסתם מיקר עלויות יצור. אומרים שהצ׳יפ הזה נותן פי 2 ביצועים על כל וואט מסדרה 7 כך שאם חשבנו שסדרה 7 הייתה שקטה וקרה (ביחוד ביחס לטרקטורים של amd) רק חכה לסדרה 8. אני משער שב2015 כשהם ירדו ל20nm זה יקרא כבר סדרה 9xx. אז כרגע יהיו להם פחות קורים, amd בקושי מתחרים בסדרה 7 בלי להבעיר את הgpu החדשים שלהם אז אני משער שאפילו עם פחות קורים ממה שהם תכננו הם בקלות יעשו את הgpu הכי חזקים/שקטים/קרים בשוק.
Nucleus_Dawn כתב:
הפגיעה הזאת לא תגיע בסופו של דבר אלינו, בדמות מחירים גבוהים יותר, או כרטיסים חזקים פחות?
DrKeo כתב:בסוף זה אומר שנכנסים פחות קורים בצ'יפ בגודל מסויים וככל שהציפ גדול יותר ככה היצור יקר יותר. אז בתאוריה כן, זה יכול להתגלגל לכל מני מקומות, זה יכול להיות פשוט יקר יותר, זה יכול להיות חלש יותר וזה יכול להתגלגל לNVIDIA. אבל הם כבר הוכיחו עם ה750TI שמקסוואל נהדר ב28NM, זה רק אומר שמקסוואל ב20NM יהיה אפילו יותר טוב. אני לא יודע אם ראית בנצ'מארקים אבל ה750TI על מקסוואל לעומת ה650TI על קפלר הוא עם פחות קורים, זיכרון של 128 ביט לעומת 192 ביט ב650TI, הוא עם חצי מכמות הGPC, כמעט חצי מכמות יחידות השיידרים ומהירות שעון גבוהה יותר ועדין הוא מצליח להיות קר יותר, שקט יותר, צורך פחות מתח (בהפרש גדול מאוד) ועל גבי כל זה מביא 20% יותר ביצועים. אני חושב שזה די מטורף, תחשוב מה אפשר לעשות עם 880TI שיתחשב פחות במתח וחום, 30%? 40%? 50% על ה780TI? מי יודע?
סדרה 800 הולכת להיות מאוד איכותית וביום שהיא תעבור ל20NM (מי יודע, אולי זה יהיה מוקדם יותר ממה שחשבנו) היא בכלל תהיה מטורפת. זה פשוט בלתי נתפס איך NVIDIA מוציאה GPU כל כך חסכוניים ושקטים בזמן שAMD מוציאה טרקטורים זללנים, נראה שההפרש בין החברות רק גדל.
Nucleus_Dawn כתב:
הדרך היחידה של AMD להשתוות בביצועים זה לייצר כרטיסים זללניים ומרעישים. לפחות כרגע.
אני מקווה שהם ימשיכו לדחוף את יחס הביצועים/מחיר שלהם, כי ברור שלNVIDIA יש את היכולת לעשות כרטיסים קצת פחות חסכוניים וקצת פחות שקטים ולתת תוספת מרשימה בביצועים.

Laskin כתב:אז בעצם, מה היתרון שלו על HEARTHSTONE, לדעתך?
כי אני ממש ממש נהנה ממנו... מאוד מאוזן (אם כי תמיד המזל ישחק תפקיד חשוב, במיוחד בכל הקשור לקלפים שאתה מקבל בהתחלה), יפה לעין וARENA מעולה.
Kazz כתב:אחי קנה את כרטיס המסך הבא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=4678
פשוט מציאה. תשמרו על זה בשקט. אין מצב שזה תמחור מודע בהשוואה למחירים של הכרטיס בכל מקום אחר.
Laskin כתב:
יש 760 בKSP באותו מחיר
http://ksp.co.il/?uin=20973
אבל לא יודע מה ההבדל בינהם
עריכה:
בדקתי... מדובר 1-3 FPS הבדל
Kazz כתב:ועם פחות 2GB זכרון.
Nucleus_Dawn כתב:לפני הרבה זמן תמכתי בקיקסטארטר של משחק קלפים דיגיטלי בשם Solforge.
מאז המשחק עבר הרבה שינויים והוסיפו לו מלא קלפים והתהליך נמשך עוד ועוד.
בראש ובראשונה, אחד הדברים הכיפיים הוא שהמשחק באמת חינמי. לא חייבים לשלם שקל, בשביל להשיג קלפים חדשים ולהנות ממנו. אין שום קלף שמוגן בpaywall, או משהו כזה. את כל הקלפים אפשר להשיג רק מזה שמשחקים.
Laskin כתב:
בהחלט - אחד הדברים הכי כיפיים בו - זה שהוא חינמי, וגם כבר היום על הIPHONE![]()
אבל בתור אחד שכבר חודשיים ככה בתוך HEARTHSTONE, אם כי לא יותר מדי שעות בשבוע, ועדיין נחשב "מכור" בסטנדרטים שלי - הוא הרבה פחות טוב מHS.
קודם כ להמראה של המשחק... אין מה להשוות בעיניי. HS הרבה הרבה יותר יפה לעין ו"מזמין".
דבר שני - לא אהבתי את שיטת ה"נתיבים". זה קצת מגביל בעיניי, בקטע של "היי, זה הרבה פחות טוב!" לדעתי. פשוט פחות אופציות ופחות אסטרטגיה באופן כללי (אם כי - גם הרבה יותר, אבל הרבה פחות כיף!)...
מצד שני - שיטת האבולוציה מעניינת מאוד.
טוב, זה משחק הקלפים השני שאי פעם ניסיתי לשחק בו במחשב, מלבד HS כמובן, אבל להפוך לשחק SF אחרי HS זה מאוד קשה לי...
Laskin כתב:אבל זה לא רק המראה... הארת'סטון פשוט טוב יותרתחזור אליו! ^_^
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 93 אורחים