משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 נובמבר 2014, 13:21

Death_119 כתב:זה ממש לא כולם, בלא מעט משחקים אנחנו רואים ביקורות מתפרסמות כמה ימים קודם לשיגור. זה ספציפית יוביסופט ובמיוחד AC, אני מניח שהמשחק יחטוף המון בראש והם מודעים לזה.

דרך אגב, לשם דוגמא, האוסף של היילו קיבל ביקורות שלושה ימים לפני השחרור בעוד יומיים.

שחר, קשה לי להאמין שמשהו ירצה לשחק במשחק על הקונסולות אם נראה שידור חוזר של GTA4 על הקונסולות. מי ירצה לשחק במשחק שרץ ב-20-25 פריימים בממוצע.

כן... זה הנוהל של יוביסופט עם אמברגו'ים. נראה שאצלם זה אפילו לא קשור לאיכות של המשחק. יש משחקים שיש להם אמברגו, כי הם יודעים שיהיו ציונים לא טובים. אצל יוביסופט יש אמברגו תמיד, גם כשהמשחק מוצלח למדי.

תנסה לחפש את אחד מ40 המיליון שקנו את GTA V. יש מצב שאחד מהם רצה לשחק במשחק עם FPS שהיה תכופות מתחת ל30.
אתה יכול גם להוסיף לחיפוש שלך את עשרות המיליונים ששיחקו במשחקי AC, בדור הקודם.
באמת לא קשה למצוא אנשים שעשו את זה ונהנו מאוד, אז לא ברור לי למה קשה לך להאמין.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 נובמבר 2014, 14:58

Death_119 כתב:זה ממש לא כולם, בלא מעט משחקים אנחנו רואים ביקורות מתפרסמות כמה ימים קודם לשיגור. זה ספציפית יוביסופט ובמיוחד AC, אני מניח שהמשחק יחטוף המון בראש והם מודעים לזה.

דרך אגב, לשם דוגמא, האוסף של היילו קיבל ביקורות שלושה ימים לפני השחרור בעוד יומיים.

שחר, קשה לי להאמין שמשהו ירצה לשחק במשחק על הקונסולות אם נראה שידור חוזר של GTA4 על הקונסולות. מי ירצה לשחק במשחק שרץ ב-20-25 פריימים בממוצע.

זה לא נכון, זו לא רק יובי, זה כבר נהיה סוג של מדיניות של לא מעט מפיצות לאחרונה, גם עם COD הביקורות יצאו אחרי ההשקה במעט כשאנשים כבר חלקו רשמים, ב TEW אותו הדבר- לא היו ביקורות עד השחרור, בתכל'ס בכל משחק לשיצא לאחרונה לא היו ביקורות לפני השחרור חוץ מהאוסף של היילו שזה NO BRAINER שישחררו לו אמברגו לפני ( סדרה אהובה בקרב חובבי ה FPS שמקבלת אוסף סופר מושקע במחיר מצחיק ביחס לתמורה, הסיכוי שיכשל בביקורות אפסיים, כמו גם הרימאסטר של TLOU ששוחרר לו האמברגו מוקדם ואני בטוח שגם הרימאסטר העתידי של GTA5) ומשחקי נינטנדו שבטוחה במשחקים שלה (בצדק) ולרוב זה גם משתלם לה עם ביקורות מעולות שמלוות את הכותר.

השאר, במקרה הטוב משחררים ממש יום לפני, לרוב אבל המשחק זמין לפני הביקורות, משהו שלא היה זכור לי בתדירות שכזו בדור שעבר.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 09 נובמבר 2014, 15:33

bling כתב:זה לא נכון, זו לא רק יובי, זה כבר נהיה סוג של מדיניות של לא מעט מפיצות לאחרונה, גם עם COD הביקורות יצאו אחרי ההשקה במעט כשאנשים כבר חלקו רשמים, ב TEW אותו הדבר- לא היו ביקורות עד השחרור, בתכל'ס בכל משחק לשיצא לאחרונה לא היו ביקורות לפני השחרור חוץ מהאוסף של היילו שזה NO BRAINER שישחררו לו אמברגו לפני ( סדרה אהובה בקרב חובבי ה FPS שמקבלת אוסף סופר מושקע במחיר מצחיק ביחס לתמורה, הסיכוי שיכשל בביקורות אפסיים, כמו גם הרימאסטר של TLOU ששוחרר לו האמברגו מוקדם ואני בטוח שגם הרימאסטר העתידי של GTA5) ומשחקי נינטנדו שבטוחה במשחקים שלה (בצדק) ולרוב זה גם משתלם לה עם ביקורות מעולות שמלוות את הכותר.

השאר, במקרה הטוב משחררים ממש יום לפני, לרוב אבל המשחק זמין לפני הביקורות, משהו שלא היה זכור לי בתדירות שכזו בדור שעבר.

החבר'ה של Giant Bomb בדיוק דיברו השבוע על הנטייה המוזרה של אנשים לייחס לכל מיני תאריכי אמברגו משמעויות על פי קונספירציות מוחלטות שלא נוגעות במציאות. אז לשם הסדר הטוב, קצת סדר:

* בשנים האחרונות לא באמת השתנה היחס של תאריכי אמברגו אל מול תאריך היציאה של המשחק. בגדול, בערך 70-80% מהמשחקים מקבלים אמברגו ליום היציאה עצמה, ו-30-20% מאפשרים להעלות ביקורות כמה ימים קודם. ככה זה היה פחות או יותר לכל אורך הדור הקודם ובינתיים ככה זה גם הפעם. ההבדל היחיד שהוא באמת חדש הוא השעה הספציפית שהאמברגו מתיר להעלות בה את הביקורת: פעם ביקשו מהעיתונאים להמתין עד יום היציאה ב-9 בבוקר, ועכשיו מאפשרים לפרסם קצת בחצות כדי לצאת ביחד עם תחילת ההפצה הדיגיטלית.

*אמברגו הוא לא כתוב באבן. קורא הרבה פעמים שחברה שולחת משחק עם אמברגו לתאריך מסויים, אבל רצה הגורל והמשחק דלף כמה ימים לפני וגיימרים כבר משחקים בו. אתרי המשחקים יפנו במקרים כאלה ליח"צ וידרשו להקדים את האמברגו. אין הרי סיבה שסטרימרים שלא חתמו על שום דבר יוכלו לפרסם דברים שאתרים שעובדים עם המפיצות בצורה מסודרת לא יוכלו. ברוב הפעמים יאפשרו את זה.

* אין שום קשר בין משחקים שהאמברגו שלהם הוא ליום היציאה לבין טיבם. יש משחקים מעולים שלא מרשים מהמבקרים לפרסם עליהם רשמים עד היציאה ויש משחקים מחורבנים שמשחררים אמברגו שבועיים לפני הרליס. בסופו של דבר מעוניין בהחלטה של אנשי יח"צ שמנסים להחליט מה יהיה היעד הכי טוב לביקורת על פי כל מיני קריטריונים שונים ומשונים. איכות המשחק היא לא חלק מהם - כי אנשי יח"צ לא ממש מתעניינים באיכות המשחק מלכתחילה.

* אם משחק יוצא באמת אסון טוטאלי שלא שווה התייחסות - חברות המשחקים לא ישלחו אותו לביקורת מלכתחילה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2014, 16:17

AC דורש 680GTX על הPC, לא מפתיע שהוא לא בדיוק זז על הקונסולות. אני מחכה לראות בנצ'מארקים על ה970 ומחזיק אצבעות :)
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2014, 16:33

אז כמה ימים לאחר השיגור של COD החדש אפשר להגיד שמדובר בעוד משחק שכושל בלספק את מצב האונליין שלו באיכות והיציבות הנדרשת. לא יודע איך אפשר לדבר על חיוב אונליין בכל מצבי המשחק כאשר המשחקים הכי גדולים שיש והמפיצות הכי עשירות שיש מתקשות במצב המולטיפלייר הרגיל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 נובמבר 2014, 16:39

Kazz כתב:אז כמה ימים לאחר השיגור של COD החדש אפשר להגיד שמדובר בעוד משחק שכושל בלספק את מצב האונליין שלו באיכות והיציבות הנדרשת. לא יודע איך אפשר לדבר על חיוב אונליין בכל מצבי המשחק כאשר המשחקים הכי גדולים שיש והמפיצות הכי עשירות שיש מתקשות במצב המולטיפלייר הרגיל.

שיחקתי הבוקר ואתמול בלילה, מה הבעיות שאתה מתאר? אני לא חוויתי שום בעיה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 09 נובמבר 2014, 16:45

ישנם דיווחים רבים על לאגים ובעיות ב hit detection ושאר דברים שלרוב קשורים בעובדה שהמשחק עדיין משתמש בP2P ולא בשרתים מוקדשים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 נובמבר 2014, 17:06

Kazz כתב:ישנם דיווחים רבים על לאגים ובעיות ב hit detection ושאר דברים שלרוב קשורים בעובדה שהמשחק עדיין משתמש בP2P ולא בשרתים מוקדשים.

אמור לצאת פאטצ' עוד מעט. בעיות קלות בשיגור יכולות להיות בכל משחק, זה לא כזה ביג דיל. אם הם יוציאו עדכון השבוע ולא יותר מדי אנשים הושפעו מזה אז לא קרה יותר מדי. זה לא BF4 או משהו כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 09:37

ראיתי די הרבה גיימפליי מAC:U, בלי קטעי עלילה כי אני לא רוצה ספוילרים...
אני מוכרח להודות שלא קנו אותי עדיין.
כן, הוא ממש ממש יפה וטכנית יהיה לי ממש כיף "להשוויץ" בו, אבל הוא עדיין נראה מאוד "אסאסינס-קרידי", במובן הפחות-טוב.
הגיימפליי עצמו, מלבד הפארקור - פשוט לא נראה לי כ"כ הרבה יותר טוב מהקודמים.
אני חושב שאקנה אותו רק כשיהיה מבצע, ורק אשחק בו בקו-אופ, אם יהיה לי פרטנר.

אבל כמובן שאחכה לראות מה אומרים עליו, אולי יצליחו לשנות את דעתי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2014, 09:41

Laskin כתב:ראיתי די הרבה גיימפליי מAC:U, בלי קטעי עלילה כי אני לא רוצה ספוילרים...
אני מוכרח להודות שלא קנו אותי עדיין.
כן, הוא ממש ממש יפה וטכנית יהיה לי ממש כיף "להשוויץ" בו, אבל הוא עדיין נראה מאוד "אסאסינס-קרידי", במובן הפחות-טוב.
הגיימפליי עצמו, מלבד הפארקור - פשוט לא נראה לי כ"כ הרבה יותר טוב מהקודמים.
אני חושב שאקנה אותו רק כשיהיה מבצע, ורק אשחק בו בקו-אופ, אם יהיה לי פרטנר.

אבל כמובן שאחכה לראות מה אומרים עליו, אולי יצליחו לשנות את דעתי.

בשביל זה יש לנו AC דור הבא אמיתי (Shadow of mordor), נראה נהדר, רץ ב-30 פריימים יציב, מכיל מערכת קרב נפלאה, פארקור לא רע וטוויסט נמסיס. מה צריך יותר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 09:46

אצלי הוא רץ יותר קרוב ל-100 פריימים יציב ;)
אבל סיימתי אותו, ואני ממש אוהב הסטוריה, עיר מושקעת וכו'...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2014, 12:51

Death_119 כתב:בשביל זה יש לנו AC דור הבא אמיתי (Shadow of mordor), נראה נהדר, רץ ב-30 פריימים יציב, מכיל מערכת קרב נפלאה, פארקור לא רע וטוויסט נמסיס. מה צריך יותר.

SOM אחלה משחק, עם כמה רעיונות נהדרים וביצוע לא רע.
בכל הנוגע לעולם המשחק, הוא אפילו לא מתקרב ללהיות ברמה של AC (הוא אפילו לא מנסה) מדור קודם.
גרפית, הוא גם לא באותה ליגה, ככה שההשוואה באמת תמוהה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 נובמבר 2014, 13:07

Nucleus_Dawn כתב:
SOM אחלה משחק, עם כמה רעיונות נהדרים וביצוע לא רע.
בכל הנוגע לעולם המשחק, הוא אפילו לא מתקרב ללהיות ברמה של AC (הוא אפילו לא מנסה) מדור קודם.
גרפית, הוא גם לא באותה ליגה, ככה שההשוואה באמת תמוהה.

הגיימפליי זהה, SOM משחק טוב אלפי מונים. מכאן ההשוואה. אתה באמת לא רואה שהם אותו סוג משחק? בסוף אנחנו משחקים במשחק, לא צופים בסרט. ומשחק שמשוחק ב-20 פריימים לא רלוונטי כמה הוא יפה, קצת קשה להנות מתמונות סטילס מתחלפות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2014, 13:32

Death_119 כתב:הגיימפליי זהה, SOM משחק טוב אלפי מונים. מכאן ההשוואה. אתה באמת לא רואה שהם אותו סוג משחק? בסוף אנחנו משחקים במשחק, לא צופים בסרט. ומשחק שמשוחק ב-20 פריימים לא רלוונטי כמה הוא יפה, קצת קשה להנות מתמונות סטילס מתחלפות.

הגיימפליי שונה מהותית. הם משחקים שונים מאוד, אפילו אחרי שSOM השאיל כמה מכאניקות מAC.
הוא בהחלט משחק מוצלח, אבל הוא בטח ובטח לא מתקרב לקרסוליים של סדרת AC בשיאה. AC2 וברודרהוד הם מהמשחקים הטובים ביותר של הדור שעבר. SOM הוא משחק טוב, שאם היה יוצא לפני שנתיים, כנראה היה מקבל הרבה פחות תשומת לב, מאשר בשנה הכל כך יבשה הזאת. חוץ מזה, לפני שאתה קורא למשחק "דור הבא אמיתי", תוודא שהוא לא יצא גם לדור הקודם.

אף AC לא פעל ב20 FPS. הם תמיד פעלו ב30, עם נפילות פריימים. סביר להניח שהמצב ביוניטי דומה, ככה שההגזמה הפרועה שלך לא ממש רלוונטית.
חוץ מזה, אנחנו יודעים שאם AC היה נראה כמו משחק דור קודם, בדומה לSOM, הוא גם היה פועל בFPS חלק. ראינו את זה בבירור בAC IV.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 נובמבר 2014, 13:34

אני עם שחר, זה לחלוטין *לא* אותו ז'אנר.
ברור שיש דברים שהם דומים בהם, אבל המשחק הרבה יותר באטמן מאשר אסאסינס.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 10 נובמבר 2014, 14:04

Laskin כתב:אני עם שחר, זה לחלוטין *לא* אותו ז'אנר.
ברור שיש דברים שהם דומים בהם, אבל המשחק הרבה יותר באטמן מאשר אסאסינס.

אכן. זה אפילו משפט שכתבתי בהודעה ומחקתי, בזמן שסידרתי אותה קצת :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 11 נובמבר 2014, 09:40

קונאן עושה את אססין קריד החדש.
מצחיק ביותר!

http://teamcoco.com/video/clueless-game ... reed-unity
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 10:08

אל תצפו לשחק את AC החדש על שיא ההגדרות בפיסי:
So, I bought ACU Retail today - and my copy works. Downloaded the Day 1 Patch and everything, seeing as no one posted any impressions yet I figured Id do it.

Proof that I actually bought it (sry, quality of the camera isnt the best but thats all I had)

And here's the settings menu. Stupid console interface, and I cant post 20 screenshots of all the different options - so Ill just say they're all what you expect. Game does have a Borderless Window mode.

Ill update this with some screenshots later, until now I only played the (very spoilery) beginning bit.. and well. Maxed out with all the nVidia stuff.. I was barely above 30fps at all times. Sometimes it dropped into the 20s. (Sometimes it was also in the 40s though). Gonna play the same section again on different settings and go a bit past that to see if it changes later on.

i7 2600k and GTX 780

הוא עדכן מאוחר יותר לאחר שהוא התחיל להוריד הגדרות:
With the new drivers, and TXAA disabled (I'm on 4xMSAA) I get around 45-50fps during regular gameplay (in the beginning scene that I also used to capture those screenshots) and cutscenes. The cutscenes still drop into 20s though whenever there's a closeup on a face for some weird reason

Oh, damn I disabled PCSS Shadows and now I'm averaging at 55-60fps atm where I'm at in the city. That made a difference. But its an open world game, so time of day, crowd etc all factor in and I cant possible test all that.

Tested a bit more, those Shadows give a 10fps hit. Well jeez.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 11 נובמבר 2014, 10:25

bozeman כתב:קונאן עושה את אססין קריד החדש.
מצחיק ביותר!

http://teamcoco.com/video/clueless-game ... reed-unity

פרק גדול! אני עד עכשיו ראיתי את כל הסדרה הגאונית הזאת, והפעם זה היה טוב.
אחד הדברים שמפריעים לי במשחק זה כמו שקונאן אמר, שכולם מדברים עם מבטא בריטי בצרפת! במשחקים הקודמים דיברו במבטא של אותו מקום, זו בדיחה?
המשחק נראה טוב חוץ מהקטע של המבטא אחרי שאני לא התרשמתי לפני הרבה זמן, פעם ראשונה שאפשר לשחק בקואופ במצב סיפור, היום הוא יצא אז מעניין איזה ביקורת אנשים יכתבו עליו, בינתיים מקווה שאוכל להרשות לעצמי כרטיס GTX 970 עם משחק יוביסופט במתנה מתוך השלושה שהם הציעו.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 10:26

DA מתחיל לקבל ביקורות (מפתיע, משחק אהוד מקבל הורדה של אמברגו שבוע מראש), הן מצויינות, רצתי להזמין:
http://www.metacritic.com/game/playstat ... nquisition
המשחק נמכר בארץ ב-60$ למי שמעוניין לרכוש אותו:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=870205
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 11 נובמבר 2014, 10:33

Mandellla כתב:
אחד הדברים שמפריעים לי במשחק זה כמו שקונאן אמר, שכולם מדברים עם מבטא בריטי בצרפת! במשחקים הקודמים דיברו במבטא של אותו מקום, זו בדיחה?
המשחק נראה טוב חוץ מהקטע של המבטא אחרי שאני לא התרשמתי לפני הרבה זמן, פעם ראשונה שאפשר לשחק בקואופ במצב סיפור, היום הוא יצא אז מעניין איזה ביקורת אנשים יכתבו עליו, בינתיים מקווה שאוכל להרשות לעצמי כרטיס GTX 970 עם משחק יוביסופט במתנה מתוך השלושה שהם הציעו.

אני בכלל מעדיף שכולם ידברו בשפת האם שלהם ויהיו כתוביות באנגלית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 10:40

Mandellla כתב:

בקודם בAW הוא גם "paid respect" בהלוויה והתחיל עם האלמנה :).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 נובמבר 2014, 11:15

כן, אומרים שגירסת הPC ממש לא "גמורה" מבחינה טכנית, אבל זה בעיקר מגיע מסתם אנשים שבטח הורידו את הגירסה הפרוצה... ובכל זאת - קראתי כבר כמה וכמה דברים של אנשים, כנראה שום מחשב לא מריץ את זה על מקסימום כמו שצריך עם כל הפיצ'רים המגניבים (לא כולל סופר-סאמפלינג שהוא די מיותר וממש מכביד).

נקווה שיגיע פאץ' בקרוב.
ושFC4 ירוץ כמו שצריך על מקסימום אצלי ^_^

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 11 נובמבר 2014, 11:26

Laskin כתב:כן, אומרים שגירסת הPC ממש לא "גמורה" מבחינה טכנית, אבל זה בעיקר מגיע מסתם אנשים שבטח הורידו את הגירסה הפרוצה... ובכל זאת - קראתי כבר כמה וכמה דברים של אנשים, כנראה שום מחשב לא מריץ את זה על מקסימום כמו שצריך עם כל הפיצ'רים המגניבים (לא כולל סופר-סאמפלינג שהוא די מיותר וממש מכביד).

נקווה שיגיע פאץ' בקרוב.

הבחור לא משחק בגרסה פרוצה, הוא קנה את המשחק (הוא גם הציג את הדיסק).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 נובמבר 2014, 12:26

Laskin כתב:כן, אומרים שגירסת הPC ממש לא "גמורה" מבחינה טכנית, אבל זה בעיקר מגיע מסתם אנשים שבטח הורידו את הגירסה הפרוצה... ובכל זאת - קראתי כבר כמה וכמה דברים של אנשים, כנראה שום מחשב לא מריץ את זה על מקסימום כמו שצריך עם כל הפיצ'רים המגניבים (לא כולל סופר-סאמפלינג שהוא די מיותר וממש מכביד).

נקווה שיגיע פאץ' בקרוב.

FC4 הוא פחות או יותר FC3, עם שיפורים סבירים. אין סיכוי שהוא לא יעבוד אצלך מושלם.

נשמע שACU ממש כבד, אבל אם הוא כבר יכול לעבוד על הגדרות יחסית גבוהות באזור ה60, עם כרטיס 780, זה עושה אותו כבר עדיף על AC IV, שבהתחלה היה מאוד לא יעיל ודי מהר מצבו שופר.
אני מניח שגם פה נראה את הביצועים משתפרים לא מעט עם הזמן. אם זה יהיה בגלל דרייברים של NVIDIA ואם זה יהיה בגלל פאטצ'ים של יוביסופט.
בכלל, נשמע שהוא במצב לא רע. אם הביטול של איזה אפקט צללים שווה 10 FPS, זה אומר שהוא כבר רץ לאותו בחור בהגדרות הכי גבוהות, ב30 FPS חלק.
מכיוון שה970 אפילו יותר טוב מה780, לך באמת אין שום סיבה לדאוג בנוגע לביצועים.

אפרופו בעיות טכניות, גירסאת הPS4 של דרגון אייג' גורמת לקריסה שמכריחה לכבות ולהדליק את הקונסולה. EA וסוני אומרים שהסיבה זה עדכון 2, של הPS4 וכבר שוחרר פאטצ' שמוכרחים להוריד, כדי שהמשחק יפעל.
לג'ויסטיק המשחק קרס פעם אחת לתפריט הראשי של הPS4, גם עם הפאטצ', אבל לא ברור עדין אם זו בעיה שחוזרת על עצמה.
בקיצור, אם הקונסולה לא מחוברת לאינטרנט, דרגון אייג' לא שחיק.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 38 אורחים