Laskin כתב:הוא ממש לא, שוב - דווקא בגלל שאתה יכול לתקוף לכל "נתיב" - הוא הרבה יותר מורכב בעיניי.
ממליץ לך לראות כמה חבר'ה בTWITCH ולראות טורנירים. המשחק מאוזן ונגיש כמו שרק בליזארד יודעים לעשות.
Klayman כתב:מי רוצה את FEZ בחינם?
swiss-the-engine כתב:אם אף אחד לא ירצה אז אני אשמח... האקס בוקס הישן כבר הועבר לאחיין ואין לי גישה למשחק הזה.
Trouble כתב:מישהו יכול להגיד לי פחות או יותר, איזה מחשב נייח אפשר להרכיב בכ-3500 שקל? מחשב שמכוון לגיימינג, לגלישה באינטרנט ולתכנות.
(אני מצטער מראש על השאלה הטיפשית, אבל אני בור בנושא)
תודה מראש!
Klayman כתב:
קיבלת!!!. תן מייל שמקושר לחשבון הסטים שלך (בפרטי אם בא לך).
Laskin כתב:לאנשי ההיי-טק והמהנדסים למיניהם בקהל:
http://wccftech.com/directx-opengl-clai ... d-arrival/
תסבירו פחות או יותר, בבקשה
Nigga כתב:מפתחים מתחננים וצועקים את זה כבר שנים ומיקרוסופט שותקת. עכשיו כש AMD עושה את זה, הם הביאו פתרון משום מקום.
מוזר משהו?
DrKeo כתב:הגרסה הקצרה היא שdx12 הולך להתקרב לברזלים ולשחרר צווארי בקבוק שמעבד חלש יכול ליצור כך שבעצם dx12 הולך לעשות ״מנטל״ ובכך לרצוח את מנטל לגמרי. עכשיו אפשר להגיד שלעומת מנטל הלא רלוונטי שכרגע עובד רק על כרטיסי amd וכמעט ללא תמיכה של משחקים, זה מרגש כי זה הולך להיות סטנדרט. בנוסף הגישה הקרובה יותר לברזלים אמורה לשפר ביצועים לכל המחשבים ולא רק כאלה עם cpu חלש.
NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. announced today that DARK SOULS™ II for PC and STEAM® is scheduled to launch in Europe April 25th. DARK SOULS™ II for the PlayStation®3 computer entertainment system and the Xbox 360 games and entertainment system from Microsoft will be available on March 14th, 2014.
Adventurers will be delighted to discover that the PC & STEAM® version will fully benefit from PC capabilities: increased texture resolution and an enhanced frame rate option. On top of that, FromSoftware have been working to perfectly adapt the game for a mouse & keyboard combo.
As for console, and while supplies last, fans pre-ordering the game will receive the Black Armour Edition ¨C containing an Exclusive Metal Case, the Original Game Soundtrack and an early access to the Black Armour Weapon Set ¨C or if pre-ordered on STEAM® fans will get bonuses - digital soundtrack and the early access to the Black Armour Weapon Set, the Official Dark Souls™ II Artbook in PDF format and The complete Dark Souls™ II Digital Comic Book (written by Rob Williams and Andi Ewington with art provided by Simon Coleby) as digital extras for a complete immersion in the universe of DARK SOULS™ II.

Death_119 כתב:משהו מצא איפה לקנות את SouthPark דיגיטלית לסטים?
Laskin כתב:שמעתי כך! חבל רק שהציוד שלי בטח כבר נחשב די גרוע ושכחתי איך משחקים בכלל![]()
שנה שעברה גם היה לי עכבר טוב ויכולתי לשחק בו ללא מקלדת (ובהצלחה רבה!), אבל עכשיו הלך העכבר והמקלדת ממש לא אופציה מול הטלויזיה... אז אולי אחזור אחרי שאקנה איזה עכבר אלחוטי טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 44 אורחים