Nucleus_Dawn כתב:הדבר הכי מעניין בעניין הזה, זה השקט. הייתי בטוח שאשמע בכי רם, שבין שאיפת אוויר וזעקת כאב תזדחלנה איזו "גזלנות" או "אנטי צרכניות", או לכל הפחות "מחסטת כסף בלתי נגמרת".
אבל לא... שקט מופתי. שקט כל כך רם שהוא רועש.
Klayman כתב:כל בר דעת שמכיר אותך ויודע שאתה ראשון המלעיזים על כל שטות אחרת של חברות אחרות, היה מצפה לאותה יושרה מצידך בנושא הספריי. לא קרה.
אתה חושב שאנחנו משקרים לך/לעצמנו שזה לא מפריע לנו? כרגע OW הגיע ל20 מיליון שחקנים - יש לך נתון על ''רוב שאר האנשים'' שאתה זורק פה בחופשיות כזאת? אני אשמח לראות אותו.
DrKeo כתב:כי לדעתנו מי שמשלם מלכתחילה 100$ לסקין של דמות מפגר ולא ממש אכפת לנו אם המפגר הזה מבזבז 1000$ בהגרלות או מוציא 2000$ ישירות על כובע, הוא מטומטם באותה מידה.
Klayman כתב:לא קראת למעלה? לא הכל טוב. צריך שיהיה מרקט.
Klayman כתב:קאזז - איפה הנתון על הרוב שזה כן מפריע לו? בכלל, לאחרונה, אתה לא עונה למה ששואלים אותך ורק מברבר מסביב.. אנחנו לא מתנגדים שיהיה שומדבר.. אנחנו פשוט מוכנים לקבל שככה בליזארד החליטה.. אתה מבין את ההבדל?
וזה יופי ששלחת מייל - אבל זה בהחלט חשוד שזה הדבר היחיד שעשית, ולא באת לדבר על זה בפורום ולהגיד ''זוכרים שכעסתי על בליזארד? אז הנה ואלב עושה דבר לא פחות גרוע''. על המערכת של בליזארד רשמת כאן קירות שלמים של טקסט, כשאתה בכלל לא משחק במשחק.. לא צבוע במקצת לא לכתוב כלום על ואלב? קיווית שזה יעבור לנו מתחת לרדאר, אולי? בכל מקרה, בוא נראה אם ואלב ישימו על המייל שלך. אני מנחש שלא.
בכל מקרה כל חפץ חדש בow עכשיו זמין בעבור זהב אז הכל טוב
Kazz כתב:גם במשחקי ואלב אתה יכול פשוט לשחק ולקבל את הדברים.
דייייייי כברררררררררררר עם כובע ב 1450 דולר. למי אכפת המחיר?! מה ההשוואה הזו קשורה בכלל?! ההשוואה היא לשלם 3 דולר על סקין או לשלם מי יודע כמה דולרים על קופסאות וקפוסאות ועוד קופסאות כדי לקבל את הסקין. ההשוואה היא שאני יכול *גם* *גם* *גם* לקנות ישירות או לקנות קופסה. תודה רבה, אני אקח את האופציה שתאפשר לי לשלם ולקבל רק את מה שאני מעוניין בו, וואו! ומי שנהנה מהקופסה יכול בכיף לקנות עד שייחנק כי המפתחת לא מנסה לעשות מניפולציות ולכוון אותי להוציא כסף רק על הדבר היחיד שאפשר להוציא עליו כסף.
אף אחד לא גוזל את הכיף שלך בקבלת קופסאות. אתה עדיין מתקשה להבין שכל המערכות שדיברתי עלהן יכולות להתקיים ביחד יופי טופי?
דיאבלו 3 הוא לא דוגמה לכלום חוץ מאשר תכנון נוראי של משחק ומערכת סחר שבליזארד (ומגיבים אחרים פה) הגנו בחירוף נפש...עד שהם מחלו על כבודם והסירו אותה מכל אותם סיבות שהקהל השחקנים חשב שזה רעיון רע בהכרזה.
סליחה, אבל אני מעדיף לא להסתמך על סטטיסטיקות ועל מזל ועל RNG ועל אנקדוטות. תנו לי לשלם לכם כסף עבור מה שאני רוצה. אגב, לפי מה שהבנתי גם גירס 4 חוטא באותו דבר..
Kazz כתב:ברור, רק לכם זה לא מפריע. לרוב שאר האנשים זה כן.
Kazz כתב:בכל פעם שמדברים על המשחק מדברים גם על המודל העסקי הטעון שיפור שלו. ולמה פתאום 'רוב' או לא 'רוב' משנה בכלל? בגלל שזה יהיה נוח בשבילך להסתתר מאחורי זה?
אבל אתה לא מקבל שככה בליזארד החליטה - אתה מנסה להתפתל ולהדוף ולצייר תמונה אחרת מהמציאות. והמציאות היא שבליזארד החליטה ליישם מודל לא הוגן שבא לנצל את השחקנים.
הבעיה היא שאתה והאחרים כאן מסרבים להפנים זאת כי משום מה אתם לא יכולים להכיר בהיבט השלילי הזה ובו זמנית להמשיך ולהנות מהמשחק. כאילו זה לא ייתכן להמשיך ולשחק ב OW וגם להכיר בך שהמודל העסקי של המשחק רע מבחינה עובדית ויבשה וגם להכיר בכך שהמודל העסקי הזה כרגע לא מפריע לכם.
סליחה שלא עמדתי בדרישותך על איך אני אמור לבקר את ואלב.
Kazz כתב:גם במשחקי ואלב אתה יכול פשוט לשחק ולקבל את הדברים.
Klayman כתב:Kazz כתב:גם במשחקי ואלב אתה יכול פשוט לשחק ולקבל את הדברים.
לא אם אתה רוצה ספריי צבעוני.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 61 אורחים