סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: סלולרים, ניידים ומשחקים עבורם - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוגוסט 2013, 23:38

swiss-the-engine כתב:קליימן אין קשר לגודל המסך... אם יש לך שתי מסכים ולשניהם יש את אותה דחיסות פיקסלים לכל אינץ אז תקבל את אותה חדות... הרי אם תקח רזולוציה 720P על מסך 2 אינץ ותקח 720P על מסך 4 אינץ' לא תקבל את אותו הPPI. אם הPPI בין שני מסכים שווה זה אומר שהחדות שלהם שווה.

נדב אתה אדם מיוחד עם ראיה יוצאת מן הכלל שמסתכל על הטלפון שלו ממרחק עשר ס"מ כל היום. אתה יודע... אני רוצה מסך 5 אינץ 4K... ככה כשיהיה לי OCULUS אני יקנה שני מכשירים עם מסכים כאלה ואתקין אותם באוקולוס.

אני לא יודע אם 4K נראה על 5" לעומת 1080P, מעולם לא ראיתי איך זה נראה. אני כן יכול להגיד לך שכשאתה מסתכל למשל על אייפון 5, רואים בבירור את הפיקסול בחלק העגול של האייקונים למשל כשמחזיקים את הטלפון בצורה די נפוצה במרחק של בערך 25-30 ס"מ מהפנים. אני מחזיק אותו כל הזמן במרחק כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 אוגוסט 2013, 02:51

DrKeo כתב:

יאפ! למרות שלי ממש לא מפריע הפיקסלים באייפון 5, אבל הייתי שמח אם היה טיפה גדול יותר. ושייתחמם פחות! אני עם באמפר ולפעמים המכשיר מרגיש כמו 100 מעלות מאחורה, במיוחד כשמשחקים משהו "כבד"

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 03 אוגוסט 2013, 09:50

Laskin כתב:
יאפ! למרות שלי ממש לא מפריע הפיקסלים באייפון 5, אבל הייתי שמח אם היה טיפה גדול יותר. ושייתחמם פחות! אני עם באמפר ולפעמים המכשיר מרגיש כמו 100 מעלות מאחורה, במיוחד כשמשחקים משהו "כבד"

גם לי זה קורה,אחד הדברים המעצבנים ביותר בטלפון הזה,זה קורה במיוחד שאני משחק במשחק כמו REAL RACEING 3 ואז זה מרגיש שהולך לקרות משהו לבטריה אם אני ממשיך ככה.

בכל מקרה רק אתמול גיליתי שיש גרסת IOS למיס ספלושין מן!! המשחק הזה ממש חסר לי מאז שמכרתי את ה360 שלי. הולך לקנות אותו והוא גם עולה רק 4 שקל ;)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 אוגוסט 2013, 18:12

Laskin כתב:

אני מסכים שזאת לא הפריעה גדולה, זה יותר משהו לוידאופילים, אבל אני בטוח שגם אני וגם אתה מאוד נשמח אם אפל תכריז על האייפון 6 עם מסך 4.5" שהוא 1080P.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 03 אוגוסט 2013, 21:34

DrKeo כתב:אני מסכים שזאת לא הפריעה גדולה, זה יותר משהו לוידאופילים, אבל אני בטוח שגם אני וגם אתה מאוד נשמח אם אפל תכריז על האייפון 6 עם מסך 4.5" שהוא 1080P.

מספיק הסוללה שלו היום בקושי מחזיקה מעמד, אז שהוא יצטרך לעמוד בדברים רציניים יותר? :?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 אוגוסט 2013, 14:23

סוני תייצר עדשה שהיא בעצם מצלמה שלמה (בתוך העדשה) המתחברת לסמארטפון (אני לא זוכר אם כל אנדרויד או רק של סוני... נראה לי שכל מכשיר אנדרויד) שלכם עם NFC. למיטב הבנתי כנראה יהיו שתי דגמים שהאחת מספקת 10X זום.

לי זה נשמע מעולה ++
תמונה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 אוגוסט 2013, 15:34

אני מניח שזה לא עלה, כי למה לדבר על משהו חיובי, אבל EA שיחררו משחק F2P שזוכה לקונצנזוס מוחלט על כך שהמכאניקות שלו פרו-שחקנים, לא משתמשות בטריקים מלוכלכים, כדי להוציא כסף מהשחקנים ומעוצב באופן מעורר הערכה.
Plants vs Zombies 2 מקבל ביקורת ממש מוצלחות. הוא יצא רק לiOS בנתיים. אני מחכה לגירסאת הPC.

אם מישהו מודאג מכל משחק F2P, או ממשחק F2P של EA, זו דוגמא נהדרת לכך שאפשר לעשות את זה נכון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 אוגוסט 2013, 13:04

קניתי עכשיו את אספלט 8 לאייפון. משחק ממש טוב והם השתפרו ברמה הגראפית אבל לצערי המשחק כבר לא רץ על 60 FPS כמו הקודמים (לפחות לא על אייפון 5)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 21:24

matangt8 כתב:קניתי עכשיו את אספלט 8 לאייפון. משחק ממש טוב והם השתפרו ברמה הגראפית אבל לצערי המשחק כבר לא רץ על 60 FPS כמו הקודמים (לפחות לא על אייפון 5)

אם הוא לא פועל על 60FPS באייפון 5, אז הוא לא יכול לפעול על שום מכשיר ב60FPS.
הם הורידו את זה ל30FPS, או שזה פשוט לא יציב?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 22 אוגוסט 2013, 14:14

Nucleus_Dawn כתב:
אם הוא לא פועל על 60FPS באייפון 5, אז הוא לא יכול לפעול על שום מכשיר ב60FPS.
הם הורידו את זה ל30FPS, או שזה פשוט לא יציב?

המשחק נראה מעולה הוא 30 FPS יציב. לפעמים מרגיש קצת יותר מ30 FPS. גראפית הוא קפיצה ענקית מאספלט 7 שגם הוא לא היה 60 FPS יציב.
מומלץ לכל מי שאוהב את הסדרה והוא גם ממש זול. 4 שקל. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 14:26

אם יש במשחק V SYNC, כל עוד הוא רץ בין 31FPS ל59FPS הוא יוצג למסך ב30FPS נעול.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 14:31

DrKeo כתב:אם יש במשחק V SYNC, כל עוד הוא רץ בין 31FPS ל59FPS הוא יוצג למסך ב30FPS נעול.

יש משחקים סלולארים עם VSYNC? זה לא מאוד יקר מבחינת משאבים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 14:52

Nucleus_Dawn כתב:
יש משחקים סלולארים עם VSYNC? זה לא מאוד יקר מבחינת משאבים?

V SYNC לא עולה כלום חוץ מאשר כמה מגה של זיכרון (זה דווקא יש די הרבה בסלולרים היום) והמתנה, אפשר לישם אותו בכל דבר פחות או יותר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 21:00

DrKeo כתב:V SYNC לא עולה כלום חוץ מאשר כמה מגה של זיכרון (זה דווקא יש די הרבה בסלולרים היום) והמתנה, אפשר לישם אותו בכל דבר פחות או יותר.

אז הסיבה שהוא חסר בכל כך הרבה משחקי קונסולות, או נכבה בסצינות כבדות, היא הזכרון?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 23:30

Nucleus_Dawn כתב:
אז הסיבה שהוא חסר בכל כך הרבה משחקי קונסולות, או נכבה בסצינות כבדות, היא הזכרון?

כשיש לך V SYNC הFPS חייב להיות מחלק של 60FPS (בגלל שזה קצב הרענון של המסך, אם זה מעניין אני ארחיב אחרי זה) כך שהוא יכול להיות אך ורק 60, 30, 20, 15, 12 וכך הלאה. כלומר ברגע שיורדים מדרגה אחת, הFPS צונח לדרגה הבאה. אם נניח משחק מקפץ בין 55FPS ל-65FPS, בלי VSYNC הוא יקפץ בינהם אבל עם V-SYNC הוא יקפץ בין 60 ל30 (ל-60 כשהוא מעל 60, ל30 כשהוא מתחת ל60). אם נדבר על משהו רלוונטי יותר לקונסולות, אם משחק רץ בסביבות ה30 ויש לו נניח נפילות קטנטנות ל29FPS, ברגע שיהיה VSYNC הוא יפול ל20FPS כל פעם כשהוא יורד ל29 וכך המשחק ירגיש מקרטע למרות שבמציאות הוא נפל רק פריים אחד. זאת הסיבה שהרבה מפתחים לא משתמשים בVSYNC בקונסולות, הם לא רוצים נפילות פריימים חדות בתמורה למניעה של קריעות מסך. יש מנועים מתקדמים יותר שברגע שהFPS נופל הם מבטלים את הVSYNC וכשהוא עולה חזרה הVSYNC חוזר אבל התחילו לישם את זה רק בשנים האחרונות.

בקשר ללמה זה חייב להיות חלוקה של 60. מסכים מודרנים משתמשים בקצב רענון של 60HZ, כלומר כל 1/60 השניה הם דוגמים את הפריים הבא שהם צריכים להציג. הכרטיס מסך שמיצר את התמונה שולח אותה אל המסך בקצב שבו המשחק רץ כך שאם נניח שהמשחק עכשיו רץ ב40FPS אז הכרטיס מסך שולח פריים למסך כל 1/40 השניה. בגלל שאחד שולח בקצב אחד והשני מנסה לקחת בקצב אחר, החוסר סנכרון בינהם יוצר תמונה חתוכה, תמונה שהחצי העליון שלה הוא מפריים אחד והחצי השני מהפריים הבא. אם נדמה את זה למכונת דפוס של עיתונים שאני משער שאתה מכיר מסרטים:
תמונה
הכרטיס מסך בעצם מיצר את הרצועה הארוכה של העיתונים (כלומר יורה פריים אחרי פריים החוצה לHDMI שלו) והמסך הוא המכונה שחותכת אותם לדפים ומציגה אותם (כלומר דוגמת את הפריים שיש ברגע הספציפי הזה בHDMI כל 1/60 השניה). ברגע שהרצועה של העיתונים והמכונת חיתוך לא מסונכרנים, תקבל חיתוך דפים שיתן לך נגיד 1/3 מדף אחד ו-2/3 מהדף שלפניו. זה בדיוק מה שקורה במסך, הכרטיס מסך מחליף את התמונה שהוא מציג לתמונה הבאה ובאמצע התהליך המסך דוגם ממנו את התמונה ולכן מקבל חלק מהתמונה הקודמת וחלק מהתמונה החדשה. הכרטיס מסך פולט את התמונה מהפינה השמאלית העליוני שורת פקסלים אחרי שורת פקסלים על גבי הפריים הקודם, לכן אם תדגום ממנו תמונה באמצע, תקבל בעצם את התמונה הישנה כשחלק מהתמונה החדשה הספיקה לעלות על הישנה מלמעלה. כשזה קורה שוב ושוב ושוב ושב, פריים אחרי פריים, זה נראה כאילו המסך נקרע. זאת גם הסיבה שתנועות מהירות גורמות לקריעה נראת יותר לעין, ככל שאתה זז מהר יותר ככה ההבדלים בין הפריים הקודם לפריים החדש גדולים יותר ולכן תראה את הקרע ברור יותר.

אז איך פותרים את זה? בצד של המסך אין לך מה לעשות, הוא דוגם בקצב של 60HZ, כלומר כל 1/60 השניה ואין לך שליטה על זה. אז אם על מכונת החיתוך אי אפשר להשפיע והיא ממשיכה לחתוך כל 1/60 השניה, להאיץ את פס דפי העיתון אי אפשר כי כרטיס המסך עובד הכי מהר שהוא יכול ולכן יש רק פיתרון אחד, להאיט את הקצב של הפס הדפי עיתון בשביל שיהיה מסונכרן בדיוק למכונת חיתוך. אז אם מכונת החיתוך עובדת ב60 חיתוכים לשניה ופס דפי העיתון ב50, אין ברירה אלה להאיט אותו כך שהוא יעביר למכונת חיתוך דף פעם בשני חיתוכים בשביל שהוא יהיה מסונכרן. כלומר מכונת החיתוך עושה חיתוך אחד אמיתי וחיתוך אחד על ריק (כלומר מציגה את הפריים הקודם שוב) ומה שאתה מקבל זה 30FPS במקום 60FPS. אם הקצב של הפס דפי עיתון ירד ל29FPS אז כבר לא נהיה מסונכרנים עם 30FPS (כלומר להציג פריים כל שני פריימים) ולכן נאלץ להאיט לפעם בשלושה חיתוכים, כלומר 20FPS. ואם הFPS יורד עוד נצטרך פעם ב4 חיתוכים, כלומר 15FPS וכך הלאה.

בגלל זה קוראים לזה V SYNC, כלומר VERTICAL SYNC, סינכרון אנכי. מסנכרנים את הכרטיס מסך לקצב דגימת המסך הכי מהיר שהוא יכול במגבלת הסנכרון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 08:41

DrKeo כתב:כשיש לך V SYNC הFPS חייב להיות מחלק של 60FPS (בגלל שזה קצב הרענון של המסך, אם זה מעניין אני ארחיב אחרי זה) כך שהוא יכול להיות אך ורק 60, 30, 20, 15, 12 וכך הלאה. כלומר ברגע שיורדים מדרגה אחת, הFPS צונח לדרגה הבאה. אם נניח משחק מקפץ בין 55FPS ל-65FPS, בלי VSYNC הוא יקפץ בינהם אבל עם V-SYNC הוא יקפץ בין 60 ל30 (ל-60 כשהוא מעל 60, ל30 כשהוא מתחת ל60). אם נדבר על משהו רלוונטי יותר לקונסולות, אם משחק רץ בסביבות ה30 ויש לו נניח נפילות קטנטנות ל29FPS, ברגע שיהיה VSYNC הוא יפול ל20FPS כל פעם כשהוא יורד ל29 וכך המשחק ירגיש מקרטע למרות שבמציאות הוא נפל רק פריים אחד. זאת הסיבה שהרבה מפתחים לא משתמשים בVSYNC בקונסולות, הם לא רוצים נפילות פריימים חדות בתמורה למניעה של קריעות מסך. יש מנועים מתקדמים יותר שברגע שהFPS נופל הם מבטלים את הVSYNC וכשהוא עולה חזרה הVSYNC חוזר אבל התחילו לישם את זה רק בשנים האחרונות.

בקשר ללמה זה חייב להיות חלוקה של 60. מסכים מודרנים משתמשים בקצב רענון של 60HZ, כלומר כל 1/60 השניה הם דוגמים את הפריים הבא שהם צריכים להציג. הכרטיס מסך שמיצר את התמונה שולח אותה אל המסך בקצב שבו המשחק רץ כך שאם נניח שהמשחק עכשיו רץ ב40FPS אז הכרטיס מסך שולח פריים למסך כל 1/40 השניה. בגלל שאחד שולח בקצב אחד והשני מנסה לקחת בקצב אחר, החוסר סנכרון בינהם יוצר תמונה חתוכה, תמונה שהחצי העליון שלה הוא מפריים אחד והחצי השני מהפריים הבא. אם נדמה את זה למכונת דפוס של עיתונים שאני משער שאתה מכיר מסרטים:
תמונה
הכרטיס מסך בעצם מיצר את הרצועה הארוכה של העיתונים (כלומר יורה פריים אחרי פריים החוצה לHDMI שלו) והמסך הוא המכונה שחותכת אותם לדפים ומציגה אותם (כלומר דוגמת את הפריים שיש ברגע הספציפי הזה בHDMI כל 1/60 השניה). ברגע שהרצועה של העיתונים והמכונת חיתוך לא מסונכרנים, תקבל חיתוך דפים שיתן לך נגיד 1/3 מדף אחד ו-2/3 מהדף שלפניו. זה בדיוק מה שקורה במסך, הכרטיס מסך מחליף את התמונה שהוא מציג לתמונה הבאה ובאמצע התהליך המסך דוגם ממנו את התמונה ולכן מקבל חלק מהתמונה הקודמת וחלק מהתמונה החדשה. הכרטיס מסך פולט את התמונה מהפינה השמאלית העליוני שורת פקסלים אחרי שורת פקסלים על גבי הפריים הקודם, לכן אם תדגום ממנו תמונה באמצע, תקבל בעצם את התמונה הישנה כשחלק מהתמונה החדשה הספיקה לעלות על הישנה מלמעלה. כשזה קורה שוב ושוב ושוב ושב, פריים אחרי פריים, זה נראה כאילו המסך נקרע. זאת גם הסיבה שתנועות מהירות גורמות לקריעה נראת יותר לעין, ככל שאתה זז מהר יותר ככה ההבדלים בין הפריים הקודם לפריים החדש גדולים יותר ולכן תראה את הקרע ברור יותר.

אז איך פותרים את זה? בצד של המסך אין לך מה לעשות, הוא דוגם בקצב של 60HZ, כלומר כל 1/60 השניה ואין לך שליטה על זה. אז אם על מכונת החיתוך אי אפשר להשפיע והיא ממשיכה לחתוך כל 1/60 השניה, להאיץ את פס דפי העיתון אי אפשר כי כרטיס המסך עובד הכי מהר שהוא יכול ולכן יש רק פיתרון אחד, להאיט את הקצב של הפס הדפי עיתון בשביל שיהיה מסונכרן בדיוק למכונת חיתוך. אז אם מכונת החיתוך עובדת ב60 חיתוכים לשניה ופס דפי העיתון ב50, אין ברירה אלה להאיט אותו כך שהוא יעביר למכונת חיתוך דף פעם בשני חיתוכים בשביל שהוא יהיה מסונכרן. כלומר מכונת החיתוך עושה חיתוך אחד אמיתי וחיתוך אחד על ריק (כלומר מציגה את הפריים הקודם שוב) ומה שאתה מקבל זה 30FPS במקום 60FPS. אם הקצב של הפס דפי עיתון ירד ל29FPS אז כבר לא נהיה מסונכרנים עם 30FPS (כלומר להציג פריים כל שני פריימים) ולכן נאלץ להאיט לפעם בשלושה חיתוכים, כלומר 20FPS. ואם הFPS יורד עוד נצטרך פעם ב4 חיתוכים, כלומר 15FPS וכך הלאה.

בגלל זה קוראים לזה V SYNC, כלומר VERTICAL SYNC, סינכרון אנכי. מסנכרנים את הכרטיס מסך לקצב דגימת המסך הכי מהיר שהוא יכול במגבלת הסנכרון.

תודה על ההסבר.
ידעתי את כל זה, ברמה יותר שטחית, אבל עכשיו זה הרבה יותר ברור.

הצעה לשיפור - פעם הבאה, עדיף לשים GIF של מכונת דפוס:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 00:53

Nucleus_Dawn כתב:
תודה על ההסבר.
ידעתי את כל זה, ברמה יותר שטחית, אבל עכשיו זה הרבה יותר ברור.

הצעה לשיפור - פעם הבאה, עדיף לשים GIF של מכונת דפוס:
תמונה

אם אני כבר מחפש גיפים הם יהיו של ציצים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 09:09

DrKeo כתב:אם אני כבר מחפש גיפים הם יהיו של ציצים.

For each, his own.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 12:44

Lg מכריזים שהם מתחילים ליצר מסך 5.5״ ברזולוציה הזויה של 2560x1440, מדובר ב538ppi. בנוסף המסך הזה עם מסגרת בעובי 1.21 מ״מ והעובי שלו הוא 1.2 מ״מ מה שהופך אותו למאוד דק ועם שוליים מאוד צרים.

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 23 אוגוסט 2013, 13:17

DrKeo כתב:Lg מכריזים שהם מתחילים ליצר מסך 5.5״ ברזולוציה הזויה של 2560x1440, מדובר ב538ppi. בנוסף המסך הזה עם מסגרת בעובי 1.21 מ״מ והעובי שלו הוא 1.2 מ״מ מה שהופך אותו למאוד דק ועם שוליים מאוד צרים.

לפני כמה שבועות קניתי לפטופ עם מסך של 13' ורזולוציה של fullhd. עד עכשיו אני לא בטוח שלא עשיתי טעות... זה פשוט מגוכח כמה שהנקודות קטנות, ממרחק הצפיה של מסך לפטופ ממש קשה להבחין בהן ויש מקומות שזו בעיה.
אז נכון, אנחנו מסתכלים על מסכי הטלפונים שלנו מהרבה יותר קרוב ומערכות ההפעלה/אפליקציות שלהם יודעות לטפל היטב בעניין הDPI אבל עדיין, זה כל כך מיותר. אלה פיקסלים ברוחב של 45 מיקרון. זה התת של התת. רק אנשים עם ראיה פנטסטית באופן חריג מסוגלים לראות פרטים בגודל כזה וגם זה לא ממרחק צפיה של נייד. רזולוציה כזו רק מייצרת עבודה מיותרת למעבד ולזכרון...

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 23 אוגוסט 2013, 13:17

DrKeo כתב:Lg מכריזים שהם מתחילים ליצר מסך 5.5״ ברזולוציה הזויה של 2560x1440, מדובר ב538ppi. בנוסף המסך הזה עם מסגרת בעובי 1.21 מ״מ והעובי שלו הוא 1.2 מ״מ מה שהופך אותו למאוד דק ועם שוליים מאוד צרים.

אנשים פשוט מחליקים על הראש, מי בדיוק צריך פלאפון כל כך גדול. מה שכן נראה ש-LG פשוט הולכת ראש בראש עם סמסונג והנוט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 אוגוסט 2013, 19:13

dungeon keeper IOS, הוא יהיה F2P:
תמונה
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 03 ספטמבר 2013, 15:02

תגידו, מישהו פה שוקל לרכוש LG G2? אני שוקל בחיוב, אבל אני חושש שהעיצוב החדש שבו הכפתורים הם בגב המכשיר יהיה מרגיז ובלתי ניתן להתרגלות.

ועוד לא הזכרתי את העובדה שה-Nexus 5 עומד להיחשף בקרוב, ואולי הוא יהיה עדיף על פני ה-G2.

SgtDonowitz
Warrior

הודעהעל ידי SgtDonowitz » 04 ספטמבר 2013, 10:48

אגב, אני לא יודע איך אף אחד לא דיבר על זה עדיין פה, גוגל חתכה את מחיר הנקסוס 4 ל- 200 דולר (!) אני תוהה אם יהיה עדיף לעשות לזה יבוא אישי דרך TNT או MUSTOP אבל עדיין, נראה שזה יוצא גם אחרי מיסים 500 ש"ח פחות ממה שזה נמכר בארץ.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 04 ספטמבר 2013, 12:07

SgtDonowitz כתב:אגב, אני לא יודע איך אף אחד לא דיבר על זה עדיין פה, גוגל חתכה את מחיר הנקסוס 4 ל- 200 דולר (!) אני תוהה אם יהיה עדיף לעשות לזה יבוא אישי דרך TNT או MUSTOP אבל עדיין, נראה שזה יוצא גם אחרי מיסים 500 ש"ח פחות ממה שזה נמכר בארץ.

רק תזכור ש-200$ זה הגירסה של 8 גיגה (ואין שם אפשרות להרחיב), ה-16 זה 250, וזה לא כולל מיסים ומשלוח (בתוך ארה"ב, עוד כ-30$-40$) וזה רק מהחנות של גוגל, שאתה יכול לראות את המוצר רק בפרוקסי ותשלום עם כרטיס אשראי אמריקאי בלבד.
אני מניח שתראה ירידת מחיר גם ממוכרים אחרים, אבל זה לא יהיה רק 200$.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 23 אורחים