DrKeo כתב:הבנתי שההבדל בין הגרסאות בפס4 לא קיימת, בעצם מה שאומרת ה"גרסת שיגור" היא שהקונסולה מובטחת לך בשיגור. אם קנית פס4 לא בגרסת השיגור לאו דווקא תשלח לך קונסולה מהמלאי שיגור אלה מאוחר יותר.
Death_119 כתב:ברור, זה כל הקטע של day one, בגלל זה קוראים לזה day one. ואם לא רכשת זה לא מאוחר יותר, זה הרבה יותר ממאוחר יותר כי אין מלאים. יש אבל המון באנדלים שלא נותנים לך דבר מלבד האפשרות לשלם עוד 60 דולר כמובן עבור המשחק ולהרגיש שקנית באנדל באיזה מחיר מציאה (שזה פיקציה).
DrKeo כתב:תקרא למשחקים האלה איך שתרצה אבל למשל BF4 הוא אחד הדברים היותר יפים שראינו מהדור הבא ויחד איתו למעלה נמצא RYSE שזה מנוע שכבר רץ על הPC מאז קרייסס 3. אתה רואה בלעדיים שאני לא בטוח שמצליחים להגיע לרמה הגרפית של קרייסס 3 לPC כשאולי רק BF4 ו-RYSE (שרץ על אותו מנוע) נמצאים באותה סביבה. כמובן שאני מדבר על סביבת השיגור, אני בטוח שיהיו משחקים הרבה יותר מרשימים עוד שנה ושנתיים.
אגב רק בשביל האנקדוטה, אובליביון יצא ארבעה חודשים אחרי יציאת ה360. הוא יצא במרץ 2006 וה360 יצאה בנובמבר 2005. אני גם חושב שהיה בדור הקודם סוג של עיוות כוח בגלל שהפס3 הייתה כישלון תכנוני ובסוף לא הייתה חזקה כמו שקונסולה שיצאה שנה מאוחר יותר ועלתה פי 2 הייתה אמורה להיות אלה הייתה פחות או יותר 360 עם יתרונות לזו ויתרונות לזו. זה קצת עוות את הדור, במחיר יצור שלה וזה שהיא יצאה שנה מאוחר יותר, הפס3 הייתה אמורה לרסק את ה360.
swym כתב:אולי BF4 הוא אחד הדברים הכי יפים מהדור הבא, אבל עם קצת דחיסה וdowngrade הוא רץ גם על מכשירי הדור הזה. אבל אתה מדמיין לעצמך את אובליביון רץ על ה-XBOX המקורית!? היא התקשתה הרי עם Morrowind שהיה דור שלם מאחוריו.
אז נותר לנו לקוות שארבעה חודשים אחרי יציאת הדור הבא נראה כבר את משחק הבנצמארק שיוצא לPC ולקונסולות הדור הבא בלבד, ואז נדע כמה יעלה מחשב שמריץ אותו. RYSE הוא לא פונקציה כי המשחק בלעדי ולכן לא רלוונטי לבנצמרק לPC, אבל במקביל כדאי לזכור שקרייטק הכריזו שלגרסה הבאה של המנוע שלהם קוראים פשוט Cryengine (ובדומה לSource הם עוברים עכשיו לשיפור הדרגתיים במקום גרסאות ממוספרות), ולפי סרטון ההדגמה נראה ש-RYSE הוא המשחק הראשון שרץ עליו - אז זה כבר בעצם לא Cryengine 3.
SgtDonowitz כתב:וה-PS4 תושק בארץ ביחד עם אירופה:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000874287
מעניין יהיה לראות מה יהיה המחיר, אם המחיר יהיה בסדר גודל של כמה מאות שקלים יותר נראה שיהיה עדיף כבר לקנות את זה בארץ, לא?
Nucleus_Dawn כתב:
זו רק שמועה, מ"גורם מקורב".
סוני פרסמו את כל המדינות שבהן הPS4 תושק וישראל לא היתה ביניהם. יכול להיות שישפאר ימצאו דרך להשיג מלאי גם לארץ, אבל עדיף לחכות להודעה רשמית ולא לסמוך על מקורבים אנונימיים.
omerkot כתב:יפתיע אותי אם לא... כמה שאני זוכר, עד היום תמיד נכללנו בהשקות האירופאיות של סוני.
Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שאתה צודק. אני באמת לא זוכר מה היה בהשקות הקודמות.
אני פשוט חושב שעדיף לחכות להודעה רשמית ולא לסמוך על שמועות לא מבוססות.
Fanta כתב:בתור משהו שמכיר את התעשייה, כן זה יושק יחד עם כל העולם
DrKeo כתב:אולי סוני לא מציינת אותנו עדין כי לא יהיה PSN ישראל בשיגור.
bling כתב:יש מצב גם שאתה חושף את המחיר?
Nucleus_Dawn כתב:
יכול להיות שאתה צודק. אני באמת לא זוכר מה היה בהשקות הקודמות.
אני פשוט חושב שעדיף לחכות להודעה רשמית ולא לסמוך על שמועות לא מבוססות.
erezronen כתב:
ה-PS3 והויטה הושקו בארץ ביחד עם שאר אירופה. לא זוכר כבר מה היה עם ה-PS2.
מבחינת טריטוריאלית, ישפאר עובדת עם הסניף האיטלקי של סוני. יש מצב שכשאיטליה נמצאת ברשימת המדינות זה כולל גם אותנו כמעין תת-שוק כזה או אחר (ישפאר היא הרי לא "סוני ישראל" אלא יבואן פרטי). בקשר לשמועה לא מבוססת - למרות שאני לא באמת יודע מי היה המקור של גלובס, בדר"כ כשמדברים על "גורם המקורב לעניינים" בהקשר של ישפאר - אפשר לסמוך על זה. מקווה שגם הפעם ושלא נופתע לרעה - אני את הקונסולה שלי מתכוון לקנות בישראל ואשמח לאחת ביום ההשקה.
Nucleus_Dawn כתב:
נקווה לטוב. יהיה כיף לקבל את המכשיר עם כל שאר העולם
סתם שאלה - למה אתה מתכנן לקנות בישראל ולא במחיר זול ב700-900 שקל מחו"ל? בשביל האחריות?
erezronen כתב:
אחריות (ובמקרה שלי - יש לי קו ישיר למנהל מחלקת המולטמדיה של ישפאר והדוברת של החברה, אז אני פחות דואג מטיב השירות שאקבל), רישום יותר קל של הקנייה כהוצאה מוכרת, וגם אני כנראה אצליח לקנות בהפרש הרבה יותר קטן, אם בכלל, מהמחיר בחו"ל. ההתעקשות שלי לקנות בארץ היא לגמרי מקרה יחיד, פשוט במקרה הזה כל הנסיבות עובדות לטובתי.
Nigga כתב:מעניין אם גם אני אצליח להכניס את ה PS4 להוצאות.
GolanBerlin כתב:וואו, כבר מלא זמן לא עסקתי בגיימינג. אני רואה שדברים השתנו.
בכל מקרה, אני באמת מתלבט אם לרכוש PS4 או Xbox One בהשקה. אבל כרגע המחירים הזויים מדי בשבילי, וגם אני מפחד שגרסאות ההשקה יהיו עם תקלות. לחכות קצת אתם אומרים?
infected aviad כתב:חכה, אף פעם אין באמת סיבה לקנות דברים בהשקה.
GolanBerlin כתב:
אבל העניין הוא שמבחינת מחיר, המחיר לא הולך לרדת בשנתיים הקרובות. נכון?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 70 אורחים