Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: Batman - Arkham Knight הנושא הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 15:01

Kazz כתב:לי לא ברור איך אפשר לתת לו 9 ו 10 אם גם לפי הביקורות האלה הבאטמובייל גורע מהמשחק. הבאטמובייל הוא אולי התוספת והבשורה הכי מרכזית שהמשחק היה אמור לספק, ואם היא לא טובה אז אני לא יודע איך זה עדיין מצדיק ציונים כאלה גבוהים, מה גם שיש גם תלונות נוספות.

הוויצ׳ר מקבל תשיעיות ועשיריות בכל מקום למקות שהחלק הכי מרכזי בו, המערכת קרב, היא meh אחד גדול. אם משחק הוא מדהים ויש צ׳אנק בו שגורע ממנו לא אומר שהוא צריך ליפול משמעותית בציונים. גם מתלוננים על קטעים ספציפים עם הרכב אבל חלקים אחרים כמו נסיעה ברחובות ומירוצים דווקא מציינים לטובה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 15:59

DrKeo כתב:
Kazz כתב:לי לא ברור איך אפשר לתת לו 9 ו 10 אם גם לפי הביקורות האלה הבאטמובייל גורע מהמשחק. הבאטמובייל הוא אולי התוספת והבשורה הכי מרכזית שהמשחק היה אמור לספק, ואם היא לא טובה אז אני לא יודע איך זה עדיין מצדיק ציונים כאלה גבוהים, מה גם שיש גם תלונות נוספות.

הוויצ׳ר מקבל תשיעיות ועשיריות בכל מקום למקות שהחלק הכי מרכזי בו, המערכת קרב, היא meh אחד גדול. אם משחק הוא מדהים ויש צ׳אנק בו שגורע ממנו לא אומר שהוא צריך ליפול משמעותית בציונים. גם מתלוננים על קטעים ספציפים עם הרכב אבל חלקים אחרים כמו נסיעה ברחובות ומירוצים דווקא מציינים לטובה.

אתה מגזים לדעתי עם מערכת הקרב של הווטיצ׳ר, כן מן הסתם היא לא ברמה של משחק שמתרכז נטו בקרב כמו DMC ו BB, אבל היא בסדר גמור בשביל הסקייל הזה.

ואתה צודק שלא כל הבאטמוביל רע, דווקא נשמע שהאלמנטים של הפאזלים והנסיעה איתו בעיר הם אחלה, זה בעיקר המצב טנק הזה שראינו גם בטריילרים שהיא נלחם נגד רובוטים (וגם אז לא נראה משהו), הבעיה היא שזה מצב די דומיננטי במשחק לצערי ולא רק שנשמע שהוא לא הכי מהנה, בהמשך המשחק הוא נהיה גם קצת מתסכל.
בכל זאת נשמע שיש המון תוכן טוב ולטענת חלק מהמבקרים התוכן הזה הוא המשחק הכי טוב שהם שיחקו בכל הזמנים (וידאוגיימר) או בדור הזה (פוליגון) וזה אחרי הוויטצ׳ר ו BB, אז כן, אם יש המון תוכן מאוד איכותי במשחק זה יכול להאפיל על קטעי הבאטמוביל.

המבקר של וידאוגיימר דיבר על זה בסרטון פה, הוא אמר שהוא אכן התלבט בגלל הבאטמוביל לגבי הציון ולבסוף נתן לו בכל זאת 10.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 יוני 2015, 16:22

לגבי הויצ'ר, תמיד אוהבים להגיד 'בשביל משחק RPG' מערכת הקרב טובה. כמו שפולאאוט 3 קיבל ושפולאאוט 4 יקבל 9 ו 10 למרות אנימציות גרועות ומערכת קרב וירי לא טובה עבור משחק עם ירי. איכשהו רוב החולשות של משחקי תפקידים פותרים באמירות 'טוב זה לא העיקר במשחק תפקידים'.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 יוני 2015, 16:24

אבל מה אני אגיד לך, זה נכון. זה כמו שgta מצליח לקבל עשיריות בכל מקום עם אוסף המכניקות הכי גרועות בעולם משחקי הוידאו. זאת הסתכלות על התמונה הגדולה. גם בסרטי אקשן לא מצפים לדיאלוג שייקספירי למשל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 16:26

GTA זה באמת דוגמא טובה איך אפשר לסלוח למשחק על הרבה דברים אם הוא עושה משהו מסויים ברמה כל כך טובה :)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 20 יוני 2015, 22:14

קניתי את באטמן + הדיאלסי ל-One דרך איביי (קוד דיגיטלי ובדקתי כבר שעובד) ב-80 שקל. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
אין על איביי... אני משלם גרושים על משחקים חדשים...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 יוני 2015, 23:57

Wan7ed כתב:קניתי את באטמן + הדיאלסי ל-One דרך איביי (קוד דיגיטלי ובדקתי כבר שעובד) ב-80 שקל. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
אין על איביי... אני משלם גרושים על משחקים חדשים...

מה?! אבל איך, למד אותי.
יש גם קודים כאלו לפס4, זה בכלל חוקי? איך זה הגיוני במחיר כזה לא ברור לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 יוני 2015, 00:06

קודים שנקנו עם כרטיסי אשראי גנובים?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 00:27

דווקא ב-PS4 יהיו אמורים להיות (ב-23 שהמשחק יצא) מלא קודים כי המשחק נמכר בבאנדל דיגיטלי של PS4 (כמו משחקים אחרים שקניתי שהיו בבאנדלים של האקסבוקס- sunset overdrive, ACU, COD:AW)... הדבר חוקי לחלוטין וזכותו של כל אדם למכור את העותק הדיגיטלי שלו.
אי אפשר לקנות קודים בכרטיסי אשראי גנובים בקונסולות כי אין כאלה למכירה בכלל (כאילו יש, אבל בצורה מאוד מצומצמת... זה לא כמו ב-PC). הקודים שמופצים ב-Ebay שהם לא חלק מבאנדלים (כמו מה שאני קניתי עכשיו ל-One), שייכים בדרך כלל לחברות PR שמקבלות בונוסים שאמורים להינתן כפרסים באתרי גיימינג שונים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2015, 00:33

Wan7ed כתב:דווקא ב-PS4 יהיו אמורים להיות (ב-23 שהמשחק יצא) מלא קודים כי המשחק נמכר בבאנדל דיגיטלי של PS4 (כמו משחקים אחרים שקניתי שהיו בבאנדלים של האקסבוקס- sunset overdrive, ACU, COD:AW)... הדבר חוקי לחלוטין וזכותו של כל אדם למכור את העותק הדיגיטלי שלו.
אי אפשר לקנות קודים בכרטיסי אשראי גנובים בקונסולות כי אין כאלה למכירה בכלל (כאילו יש, אבל בצורה מאוד מצומצמת... זה לא כמו ב-PC). הקודים שמופצים ב-Ebay שהם לא חלק מבאנדלים (כמו מה שאני קניתי עכשיו ל-One), שייכים בדרך כלל לחברות PR שמקבלות בונוסים שאמורים להינתן כפרסים באתרי גיימינג שונים.

איך אתה יודע שזה שייך לחברות PR ואם כן אז למה זה הגיע ל EBAY ולא חולק כפרס?
ואם זה נכון אמורים להיות קודים דומים של PR גם לפס4 לא?

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 00:42

כי זה מה שאחד הסלרים באיביי אמר בהתכתבות (כי שאלתי אותו מאיפה יש לו קודים כאלה בכלל)... שוב, רק בקודים שלא קיימים בבאנדל (את כל שאר המשחקים קניתי מסתם אנשים שקיבלו משחק מתנה עם הקונסולה שלהם).

ויש קודים לבטמן גם לפלייסטיישן, מאותו מוכר קנינו 3 קודים לאקסבוקס וקוד אחד לחבר אחר ב-PS4.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2015, 00:45

שמע נשמע לי קצת shady במקרה הזה.
קודים למשחקים בבאנדל הגיוניים, זה פחות.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 00:48

כל אחד ומה שטוב לו. 8-)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2015, 00:52

Wan7ed כתב:כל אחד ומה שטוב לו. 8-)

בכיף, תהנה בנאדם :)

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 01:04

bling כתב:
Wan7ed כתב:כל אחד ומה שטוב לו. 8-)

בכיף, תהנה בנאדם :)

תודה! :)

אני רק אציין שעסקאות כאלו מאוד נדירות מחוץ לבאנדלים (כי אין לקנות עותקים דיגיטלים שלא דרך החנויות של סוני ומייקרוסופט), ובמקרה הספציפי הזה נמכרו כל העותקים תוך שעה אחת (10 עותקים דיגיטלים). אם לסלר לא היה כזה פידבק טוב (100%), כנראה שהייתי מעריך שזה סקאם (כי המחיר באמת הזוי) ולא הייתי קונה בחיים (נעקצתי בעבר בעותקים דיגיטליים ואיביי החזירו לי את הכסף).

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 21 יוני 2015, 01:06

Wan7ed כתב:כי זה מה שאחד הסלרים באיביי אמר בהתכתבות (כי שאלתי אותו מאיפה יש לו קודים כאלה בכלל)... שוב, רק בקודים שלא קיימים בבאנדל (את כל שאר המשחקים קניתי מסתם אנשים שקיבלו משחק מתנה עם הקונסולה שלהם).

ויש קודים לבטמן גם לפלייסטיישן, מאותו מוכר קנינו 3 קודים לאקסבוקס וקוד אחד לחבר אחר ב-PS4.

מאיפה קניתה?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2015, 11:19

וואו זה כולל גם את הסיזן פאס! מטורף לגמרי, ברור שזה שיידי ורוקסטדי לא הרוויחה עליך כלום, אבל זכותך כל עוד הקוד חוקי.

דרך אגב אני קורא קצת רשמים מ GAF מאנשים שהשיגו את המשחק מוקדם ואומנם נשמע שהגראפיקה ממש טובה, הרבה מהם חוזרים על הדברים של קליימן של נראה המשך ישיר לסיטי והם לא מרגישים שהם קידמו את הנוסחה מספיק... אולי זה רק ככה בשעות הראשונות ובתקווה בהמשך זה ישתפר.

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 11:25

לא לא... זה רק ה-dlc של הארלי שיש בהזמנה מוקדמת... עדיין ליגה. :mrgreen:

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 יוני 2015, 12:05

וונטד יא מניאק! למה לא אמרת לי :|
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Wan7ed
Trainee

הודעהעל ידי Wan7ed » 21 יוני 2015, 12:25

זה היה לדקות בודדות וכן שלחתי לך הודעה בוואטסאפ שאמורה להוביל לזה ולא הגבת... You snooze you lose

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 יוני 2015, 12:31

סעמק.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 21 יוני 2015, 14:10

WANTED תביא גם לפה עדכונים כאלו בעתיד אם אתה רואה, בעיקר לסיזן פאס של המשחק שנמכר במחיר שערורייתי ואני אשמח להנחה שם :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 יוני 2015, 15:08

יש! קיבלתי את הCD KEY שלי לבאטמן :)
בטח גם אתם, אם קניתם מGMG... אחזור הביתה ואנסה להפעיל אותו, בקרוב.
מעניין אם יהיה ניתן להוריד ולשחק בו כבר בחצות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 22 יוני 2015, 15:22

גם על ה PS4 התחיל אתמול ה PRELOAD וזה ממש זחל לי, הוא רשם לי שהוא יסיים להוריד עוד 99 שעות :/
בתקווה שהמהירות השתפרה מאז ושאני אספיק להוריד אותו עד יום שלישי כשישתחרר.

גם הביאו לי THEME מכוער במתנה, הוא לא דינאמי ואין לו מוסיקה אפילו, איזה מעפנים, עדיף שלא יתנו כלום אם זו ההשקעה שלהם.
כאילו באמת, כמה קשה ליצור THEME מגניב לבאטמן שיהיה גם עם אנימציה ועם המוזיקה האייקונית? זה אשכרה חצי שעה של עבודה בשבילם :|

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים