נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מרץ 2014, 10:26

Nucleus_Dawn כתב:
וגרפיקה עם פוליגונים קיימת כבר מזמן, אז כשיצא UE3, הוא לא עשה שום דבר חדש.
זו לא מהפכה. זו התקדמות.

לא הבנתי את ההשוואה שאתה מייחס לה ואיך זה קשור לנושא (סתם תגובה טיפשית?). Epic משתמשים בPhysix וגם בApex, מה שראית פה זה שימוש שלהם בApex זו טכנולוגיה לא חדשה ואין חידוש בסרטון. ההפך, אין פה שום התקדמות אלא סירוס, לעומת הדגמות הטכנולוגיה של Nvidia שהיו פי כמה יותר מרשימות וכללו אובייקטים של עולם שלם שהשתמשו בפיצול המקדים, פה הם הלכו על הדגמה מינימאלית של הקיים.

בטח הראו ללקוחות שלהם שהם עטפו את הממשק של Nvidia בתוך המנוע שלהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 10:34

Death_119 כתב:לא הבנתי את ההשוואה שאתה מייחס לה ואיך זה קשור לנושא (סתם תגובה טיפשית?). Epic משתמשים בPhysix וגם בApex, מה שראית פה זה שימוש שלהם בApex זו טכנולוגיה לא חדשה ואין חידוש בסרטון. ההפך, אין פה שום התקדמות אלא סירוס, לעומת הדגמות הטכנולוגיה של Nvidia שהיו פי כמה יותר מרשימות וכללו אובייקטים של עולם שלם שהשתמשו בפיצול המקדים, פה הם הלכו על הדגמה מינימאלית של הקיים.

בטח הראו ללקוחות שלהם שהם עטפו את הממשק של Nvidia בתוך המנוע שלהם.

אני דיברתי על הדגמות קודמות שראינו, של UE4, עם מערכת שמדמה חומרים ונותנת למפתח לקבוע סוגי שברים ברמות מאוד נמוכות ומאוד מפורטות.
עכשיו אתה מדבר על מה שנדב שם פה, שזו הדגמה שכבר ראינו כמוהה בעבר וגם יותר מרשימות.
קודם התייחסת למה שאני אמרתי. עכשיו אתה מתייחס למשהו אחר לגמרי.

אז לשאלתך, כן. זו סתם תגובה טיפשית שלך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מרץ 2014, 10:58

Nucleus_Dawn כתב:
אני דיברתי על הדגמות קודמות שראינו, של UE4, עם מערכת שמדמה חומרים ונותנת למפתח לקבוע סוגי שברים ברמות מאוד נמוכות ומאוד מפורטות.
עכשיו אתה מדבר על מה שנדב שם פה, שזו הדגמה שכבר ראינו כמוהה בעבר וגם יותר מרשימות.
קודם התייחסת למה שאני אמרתי. עכשיו אתה מתייחס למשהו אחר לגמרי.

אז לשאלתך, כן. זו סתם תגובה טיפשית שלך.

תקרא את שכתבת:
אני מניח שהמטרה של ההדגמה הזאת היא יותר להראות כמה קל ליצור אובייקטים שבירים וכמה קל להחליף בהם אנימציות שעליהן צריך לעבוד שעות/ימים/שבועות. החלונות הנשברים באמת יותר מרשימים מכל דבר שהופיע עד היום במשחק, אבל זה יהיה באמת מעניין, אם ההכנסה שלהם לעולם המשחק, קביעת העובי/צבע/שקיפות/גודל/הדרך שבה האור נשבר בהם וכן הלאה יעשו כמעט אוטומטית ע"י המנוע.

ההדגמה לא באה להראות איך אפשר לפצל מודלים תלת ממדיים לחלקים קטנים יותר, את זה כבר Nvidia עשתה והציגה לפני שנים. והקלות מגיעה מעצם העובדה שמדובר בשורה של פונקציות שמסוקפות על ידי Nvidia ללקוח כולל תוכנה שמדמה את התליך אם אתה רוצה לראות עם העיניים. ההדגמה באה להראות למפתחים שיעבדו מול הAPI של מנוע אנריל שהם הכניסו פנייה למה שNvidia כתבה גם בUE4.

וכל מה שאתה רואה פה זה לא אנימציות, זה חישוב בזמן אמת של כוחות פיסיקליים על באלבים שונים המרכיבים את הצורה השלמה.

ואם תגובות מהסוג הזה אל תצפה אחר כך שמתייחסים אליך כמו ילד קטן, תלמד לדבר. תלמד גם אם אין לך דבר להגיד אתה לא צריך להיות עם המילה אחרונה, זה יעזור לך בחיים.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 16 מרץ 2014, 11:08

אף אחד לא מעוניין בהצעה שלי?

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מרץ 2014, 11:30

ואם תגובות מהסוג הזה אל תצפה אחר כך שמתייחסים אליך כמו ילד קטן, תלמד לדבר. תלמד גם אם אין לך דבר להגיד אתה לא צריך להיות עם המילה אחרונה, זה יעזור לך בחיים.

אומנם ההתבטאות הסופית של שחר סתם לא מקדמת דיון נאות אבל אתה פתחת את זה.
לא הבנתי את ההשוואה שאתה מייחס לה ואיך זה קשור לנושא (סתם תגובה טיפשית?)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מרץ 2014, 11:53

לגבי הPHYSX - אני מוכרח לציין שעד היום לא ראיתי משחק שמשתמש בו בצורה טובה יותר מMAFIA 2, שיצא לפני כבר כמעט 4 שנים, נראה לי. אחלה APEX.
גם הריקושטים לא היו נעלמים, או לא נעלמים מהר לפחות... מאוד מאוד מרשים בשביל 2010, ובכלל - זה היה המשחק היחיד שקניתי שהמחשב שלי עוד היה ממש חדש וחזק, והוא לא הריץ אותו מושלם, בגלל הPHYSX.

אגב, אני ככל הנראה לא אשדרג את המחשב שלי הקיץ, אלא אקנה מחשב חדש לגמרי (כי אחי צריך מחשב, סיפור ארוך).
אז אני ממש מקווה שאתם מוכנים כאן בפורום, זו תהיה מפלצת, ואני אזדקק לעזרה פה ושם עם החלקים ^_^
עכשיו רק צריך שסדרה 8 כבר תצא...

אה, ואם לא שמעתם - אז NVIDIA מפסיקים לתמוך בדרייברים של סדרה 4XX ומטה. לי אישית יש 460 בSLI וזה אומר (נראה לי) שמשחקים עתידיים לא יקבלו התאמה מלאה, במידה ויהיו תקלות ובאגים, לפחות לא מNVIDIA :/

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מרץ 2014, 12:39

swiss-the-engine כתב:אומנם ההתבטאות הסופית של שחר סתם לא מקדמת דיון נאות אבל אתה פתחת את זה.

אני מסכים אבל קשה להבליג כאשר כן מנסים לדבר לעיניין והוא ממשיך לגרור את זה לכיוונים לא נאותים.
דרך אגב הדברים שלי באו בתגובה כך שאני לא פתחתי.
וגרפיקה עם פוליגונים קיימת כבר מזמן, אז כשיצא UE3, הוא לא עשה שום דבר חדש.
זו לא מהפכה. זו התקדמות.

התייחסות מזלזלת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מרץ 2014, 13:18

אני לא מסכים שזאת תגובה מזלזלת אלא צינית. יש הבדל. זה גם יכול לעצבן אבל זה לא "מזלזל".
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 14:31

Death_119 כתב:תקרא את שכתבת:

ההדגמה לא באה להראות איך אפשר לפצל מודלים תלת ממדיים לחלקים קטנים יותר, את זה כבר Nvidia עשתה והציגה לפני שנים. והקלות מגיעה מעצם העובדה שמדובר בשורה של פונקציות שמסוקפות על ידי Nvidia ללקוח כולל תוכנה שמדמה את התליך אם אתה רוצה לראות עם העיניים. ההדגמה באה להראות למפתחים שיעבדו מול הAPI של מנוע אנריל שהם הכניסו פנייה למה שNvidia כתבה גם בUE4.

וכל מה שאתה רואה פה זה לא אנימציות, זה חישוב בזמן אמת של כוחות פיסיקליים על באלבים שונים המרכיבים את הצורה השלמה.

תקרא אתה שוב את מה שאני כתבתי ותנסה להגיב לעניין, במקום להוציא חלק קטן מההודעה שלי מהקשרה ולנסות לטעון שאמרתי משהו שלא אמרתי.
אם תעשה את זה, אז יש סיכוי קטנטן שתשים לב שאמרתי בעצמי שכבר ראינו בהדגמות קודמות את הטכנולוגיה הזאת ויש מצב שאם לא תתעקש להבין לא נכון, גם תצליח להגיע לכך שכתבתי שהמטרה של ההדגמה הזאת היא כנראה להראות שההכנסה של הטכנולוגיה למשחקים הפכה לפשוטה יותר ומהירה יותר, לפחות דרך UE4.

אני יודע שכל מה שאני רואה פה זה לא אנימציות. בגלל זה כתבתי שזה שאפשר להחליף בעזרת ההדמיה הזאת אנימציות, זה טוב. אנימציות מוכנות מראש, דורשות הרבה יותר עבודה מאמנים ומעבר למודלים מבוססי פיזיקה תאפשר לחסוך הרבה זמן ולהפנות את המשאבים לדברים אחרים.
יש מצב שאם היית בוחר לקרוא את מה שאני כותב, במקום להגיב בלי לקרוא, סתם בשביל לתקוף אותי, היית נמנע מההודעות המיותרות שלך.
מה כל כך קשה לקרוא את ההודעות שעליהן אתה מגיב, לפני שאתה מגיב להן?

כשתתחיל להגיב באמת לעניין, אולי יהיה מקום להתממות שלך. אם מישהו פה גורר את הדיון לכיוון לא מוצלח, זה כנראה אתה. אם היית מגיב לעניין, היית זוכה לתגובה לעניין.
עכשיו אתה מוזמן לאמר את המילה האחרונה (אני בטוח שזה יעזור לך בחיים). אומר כבר עכשיו שבכלל לא יפתיע אותי אם היא תתייחס בעיקר למה שלא נכתב ומעט מאוד למה שכן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 מרץ 2014, 16:03

Nucleus_Dawn כתב:
תקרא אתה שוב את מה שאני כתבתי ותנסה להגיב לעניין, במקום להוציא חלק קטן מההודעה שלי מהקשרה ולנסות לטעון שאמרתי משהו שלא אמרתי.
אם תעשה את זה, אז יש סיכוי קטנטן שתשים לב שאמרתי בעצמי שכבר ראינו בהדגמות קודמות את הטכנולוגיה הזאת ויש מצב שאם לא תתעקש להבין לא נכון, גם תצליח להגיע לכך שכתבתי שהמטרה של ההדגמה הזאת היא כנראה להראות שההכנסה של הטכנולוגיה למשחקים הפכה לפשוטה יותר ומהירה יותר, לפחות דרך UE4.

אני יודע שכל מה שאני רואה פה זה לא אנימציות. בגלל זה כתבתי שזה שאפשר להחליף בעזרת ההדמיה הזאת אנימציות, זה טוב. אנימציות מוכנות מראש, דורשות הרבה יותר עבודה מאמנים ומעבר למודלים מבוססי פיזיקה תאפשר לחסוך הרבה זמן ולהפנות את המשאבים לדברים אחרים.
יש מצב שאם היית בוחר לקרוא את מה שאני כותב, במקום להגיב בלי לקרוא, סתם בשביל לתקוף אותי, היית נמנע מההודעות המיותרות שלך.
מה כל כך קשה לקרוא את ההודעות שעליהן אתה מגיב, לפני שאתה מגיב להן?

כשתתחיל להגיב באמת לעניין, אולי יהיה מקום להתממות שלך. אם מישהו פה גורר את הדיון לכיוון לא מוצלח, זה כנראה אתה. אם היית מגיב לעניין, היית זוכה לתגובה לעניין.
עכשיו אתה מוזמן לאמר את המילה האחרונה (אני בטוח שזה יעזור לך בחיים). אומר כבר עכשיו שבכלל לא יפתיע אותי אם היא תתייחס בעיקר למה שלא נכתב ומעט מאוד למה שכן.

אני לא מסכים. אם מחר בבוקר תחליט שאתה מעוניין לפתח משחק שמשתמש בPhysix אתה תגלה שכלל הסיפריות והAPI הנלווה אליהן זמינות לך ומתועדות לאילא ואילא כולל Apex ותוכל להתחיל לפתח. אתה לא חייב להיות צרכן של UE4 כדי להנות מהטכנולוגיות הללו. הן נגישות לך כמפתח מהיום הראשון. מה שאפיק עשו פה לטעמי נראה כמו צעד שיווקי גרידא - "תראו, הכנסנו לכם את הטכנולוגיות האחרונות של Nvidia למנוע שלנו". הרי הלקוחות של Epic לא עובדים לרוב מול הApi של Nvidia אלא מול זה של Epic.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 מרץ 2014, 17:19

Death_119 כתב:אני לא מסכים. אם מחר בבוקר תחליט שאתה מעוניין לפתח משחק שמשתמש בPhysix אתה תגלה שכלל הסיפריות והAPI הנלווה אליהן זמינות לך ומתועדות לאילא ואילא כולל Apex ותוכל להתחיל לפתח. אתה לא חייב להיות צרכן של UE4 כדי להנות מהטכנולוגיות הללו. הן נגישות לך כמפתח מהיום הראשון. מה שאפיק עשו פה לטעמי נראה כמו צעד שיווקי גרידא - "תראו, הכנסנו לכם את הטכנולוגיות האחרונות של Nvidia למנוע שלנו". הרי הלקוחות של Epic לא עובדים לרוב מול הApi של Nvidia אלא מול זה של Epic.

אז למה זה לא מקל על הלקוחות של אפיק?
אם הם בכל מקרה קונים את הרישיון לUE4, הם לא צריכים להתחיל ללמוד משהו חדש, כדי להשתמש בphysix. יש להם את כל מה שהם צריכים בכלים שהם כבר קנו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מרץ 2014, 18:25

Laskin כתב:לגבי הPHYSX - אני מוכרח לציין שעד היום לא ראיתי משחק שמשתמש בו בצורה טובה יותר מMAFIA 2, שיצא לפני כבר כמעט 4 שנים, נראה לי. אחלה APEX.
גם הריקושטים לא היו נעלמים, או לא נעלמים מהר לפחות... מאוד מאוד מרשים בשביל 2010, ובכלל - זה היה המשחק היחיד שקניתי שהמחשב שלי עוד היה ממש חדש וחזק, והוא לא הריץ אותו מושלם, בגלל הPHYSX.

אגב, אני ככל הנראה לא אשדרג את המחשב שלי הקיץ, אלא אקנה מחשב חדש לגמרי (כי אחי צריך מחשב, סיפור ארוך).
אז אני ממש מקווה שאתם מוכנים כאן בפורום, זו תהיה מפלצת, ואני אזדקק לעזרה פה ושם עם החלקים ^_^
עכשיו רק צריך שסדרה 8 כבר תצא...

אה, ואם לא שמעתם - אז NVIDIA מפסיקים לתמוך בדרייברים של סדרה 4XX ומטה. לי אישית יש 460 בSLI וזה אומר (נראה לי) שמשחקים עתידיים לא יקבלו התאמה מלאה, במידה ויהיו תקלות ובאגים, לפחות לא מNVIDIA :/

התמיכה בסדרה 400 הופסקה רק עבור ה405, כל שאר הכרטסים של הסדרה ממשיכים לקבל תמיכה.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 08:05

אה, מגניב! מקווה שאתה צודק, אתמול קראתי את זה די ברפרוף וזה ביאס אותי לגמרי (:

יאללה, רק שיתנו תאריך בקרוב, אני מת לבנות אותו כבר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מרץ 2014, 13:55

Laskin כתב:אה, מגניב! מקווה שאתה צודק, אתמול קראתי את זה די ברפרוף וזה ביאס אותי לגמרי (:

יאללה, רק שיתנו תאריך בקרוב, אני מת לבנות אותו כבר

"Nvidia has announced that it is going to be dropping driver support for a large number of its old graphics cards, including essentially the entire 8-series, 9-series, 100-series, 200-series, 300-series, and one card (the GeForce 405) from its 400-series. "

:)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מרץ 2014, 14:21

PHEW... אני קראתי בGURU 3D שזה היה טיפה פחות ברור.
תענוג, אוכל לסחוב את החודשים הקרובים מבלי לחשוש ;)

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 מרץ 2014, 23:45

WB מכריזים על ריבוט למשחק הקלאסי Gauntlet. המשחק יוצא בקיץ למחשב (גם תמיכה ב steamOS) ומפותח ע"י arrowhead (החברה של מג'יקה). מדובר במשחק הראשון ביוזמה חדשה של WB של משחקים דיגיטליים בתשלום (כלומר לא משחקי מובייל וF2P) שמתבססים על הזכיונות הותיקים של WB ומידוויי.

http://www.eurogamer.net/articles/2014- ... -announced

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מרץ 2014, 19:55

קניתי South Park בVGP לפיסי, קיבלתי את המשחק שהוא כמובן אמריקאי, הוא מופעל לי בSteam ללא בעיה. לכל מי שרצה אפשר לרכוש בדרך הזאת.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מרץ 2014, 20:47

אמממ.. מעניין מה זה אומר על אמזון ארה"ב וקודים דיגיטלים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 18 מרץ 2014, 20:56

DrKeo כתב:אמממ.. מעניין מה זה אומר על אמזון ארה"ב וקודים דיגיטלים.

קיבלתי קוד אקטיבציה של סטים בקופסה. אבל הוא זיהה את המשחק קודם עם הדיסק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מרץ 2014, 21:29

Death_119 כתב:קניתי South Park בVGP לפיסי, קיבלתי את המשחק שהוא כמובן אמריקאי, הוא מופעל לי בSteam ללא בעיה. לכל מי שרצה אפשר לרכוש בדרך הזאת.

יאי! תודה על העדכון.
אני מזמין אותו עכשיו מBASE.
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2014, 21:40

לא הבנתי - מה הייתה הבעיה? כלומר מה מנע ממכם לקנות אותו מVGP/AMAZON עד עכשיו? אם מישהו יכול להסביר

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 מרץ 2014, 21:42

Yahel12 כתב:לא הבנתי - מה הייתה הבעיה? כלומר מה מנע ממכם לקנות אותו מVGP/AMAZON עד עכשיו? אם מישהו יכול להסביר

הוא חסום אזורית בסטים. לא היה בטוח שעותק פיזי יאפשר התקנה שלו. דודי סבר שכן. הוא צדק וכולנו שמחים :)
תמונה

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 מרץ 2014, 21:44

הידד :lol:

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 מרץ 2014, 09:28

למי שמעוניין VGP עברו לעבוד עם DHL במשלוחים הבין לאומיים באותו מחיר של 7 דולר קנדי, המשלוח הפעם הוא רשום עם מספר מעקב כך שנסניונות גניבה במכס או בדואר הם פחות סבירים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 מרץ 2014, 10:10

Death_119 כתב:למי שמעוניין VGP עברו לעבוד עם DHL במשלוחים הבין לאומיים באותו מחיר של 7 דולר קנדי, המשלוח הפעם הוא רשום עם מספר מעקב כך שנסניונות גניבה במכס או בדואר הם פחות סבירים.

איזה יופי!

רק חבל שהם לא הכי טובים במבצעים כמו החנויות הבריטיות אבל עכשיו הם נכנסו חזק לרשימה שלי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים