Death_119 כתב:תקרא את שכתבת:
ההדגמה לא באה להראות איך אפשר לפצל מודלים תלת ממדיים לחלקים קטנים יותר, את זה כבר Nvidia עשתה והציגה לפני שנים. והקלות מגיעה מעצם העובדה שמדובר בשורה של פונקציות שמסוקפות על ידי Nvidia ללקוח כולל תוכנה שמדמה את התליך אם אתה רוצה לראות עם העיניים. ההדגמה באה להראות למפתחים שיעבדו מול הAPI של מנוע אנריל שהם הכניסו פנייה למה שNvidia כתבה גם בUE4.
וכל מה שאתה רואה פה זה לא אנימציות, זה חישוב בזמן אמת של כוחות פיסיקליים על באלבים שונים המרכיבים את הצורה השלמה.
ואם תגובות מהסוג הזה אל תצפה אחר כך שמתייחסים אליך כמו ילד קטן, תלמד לדבר. תלמד גם אם אין לך דבר להגיד אתה לא צריך להיות עם המילה אחרונה, זה יעזור לך בחיים.
תקרא אתה שוב את מה שאני כתבתי ותנסה להגיב לעניין, במקום להוציא חלק קטן מההודעה שלי מהקשרה ולנסות לטעון שאמרתי משהו שלא אמרתי.
אם תעשה את זה, אז יש סיכוי קטנטן שתשים לב שאמרתי בעצמי שכבר ראינו בהדגמות קודמות את הטכנולוגיה הזאת ויש מצב שאם לא תתעקש להבין לא נכון, גם תצליח להגיע לכך שכתבתי שהמטרה של ההדגמה הזאת היא כנראה להראות שההכנסה של הטכנולוגיה למשחקים הפכה לפשוטה יותר ומהירה יותר, לפחות דרך UE4.
אני יודע שכל מה שאני רואה פה זה לא אנימציות. בגלל זה כתבתי שזה שאפשר להחליף בעזרת ההדמיה הזאת אנימציות, זה טוב. אנימציות מוכנות מראש, דורשות הרבה יותר עבודה מאמנים ומעבר למודלים מבוססי פיזיקה תאפשר לחסוך הרבה זמן ולהפנות את המשאבים לדברים אחרים.
יש מצב שאם היית בוחר לקרוא את מה שאני כותב, במקום להגיב בלי לקרוא, סתם בשביל לתקוף אותי, היית נמנע מההודעות המיותרות שלך.
מה כל כך קשה לקרוא את ההודעות שעליהן אתה מגיב, לפני שאתה מגיב להן?
כשתתחיל להגיב באמת לעניין, אולי יהיה מקום להתממות שלך. אם מישהו פה גורר את הדיון לכיוון לא מוצלח, זה כנראה אתה. אם היית מגיב לעניין, היית זוכה לתגובה לעניין.
עכשיו אתה מוזמן לאמר את המילה האחרונה (אני בטוח שזה יעזור
לך בחיים). אומר כבר עכשיו שבכלל לא יפתיע אותי אם היא תתייחס בעיקר למה שלא נכתב ומעט מאוד למה שכן.