סרטון גדול KAZZ, ודי מדהים שגליצ'ים ובאגים בוטים הגיעו אפילו לסצינות מעבר מתוסרטות, מה נסגר איתם?! -------- כרגיל במה שנראה כמו שגרה בדור הזה, עוד חנויות שוברות אמברגו ואנשים כבר משיגים עותקים מוקדמים של GTA5, אתמול מסתבר מישהו אפילו עשה סטרים של גרסת ה PS4, הסטרים היה באיכות רעה לפי GAF אבל יצא משם ה GIF הבא:
האלימות ב GTA בזכות מצב הגוף ראשון עולה רמה, זה נראה ברוטאלי מתמיד, יש מצב שזה הולך לעשות קצת רעש.
שיעשה רעש! בינתיים זה רק עזר להם להיות המשחק מספר 1 נראה מדהים! לא יכול לחכות לגירסת המחשב, היא בעצם כבר עכשיו המשחק הכי מצופה שלי לשנת 2015, אולי מלבד U4 ו-NMS.
Laskin כתב:שיעשה רעש! בינתיים זה רק עזר להם להיות המשחק מספר 1 נראה מדהים! לא יכול לחכות לגירסת המחשב, היא בעצם כבר עכשיו המשחק הכי מצופה שלי לשנת 2015, אולי מלבד U4 ו-NMS.
bling כתב:סרטון גדול KAZZ, ודי מדהים שגליצ'ים ובאגים בוטים הגיעו אפילו לסצינות מעבר מתוסרטות, מה נסגר איתם?! -------- כרגיל במה שנראה כמו שגרה בדור הזה, עוד חנויות שוברות אמברגו ואנשים כבר משיגים עותקים מוקדמים של GTA5, אתמול מסתבר מישהו אפילו עשה סטרים של גרסת ה PS4, הסטרים היה באיכות רעה לפי GAF אבל יצא משם ה GIF הבא:
האלימות ב GTA בזכות מצב הגוף ראשון עולה רמה, זה נראה ברוטאלי מתמיד, יש מצב שזה הולך לעשות קצת רעש.
זה נראה אותו הדבר, רק מקרוב. יש מצב שזה באמת עוזר להבליט דברים מסוימים, אבל אני לא חושב שזה באמת הבדל גדול. GTA תמיד היה ברוטאלי.
מצד אחד - כן... כי השלישי נראה מושלם. מצד שני - אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחקים שלהם עד הסוף, הם מורכבים ומצריכים הרבה זמן ושנאתי את עניין השיקויים... הוויצ'ר בעיקר מדליק אותי בשביל לסייר בעולם המדהים שלהם, אבל יש לי הרבה חששות כלפיו. אני אישית מחכה יותר לבאטמן מאשר לוויצ'ר. הוויצ'ר פשוט מבחינתי השלב הבא הIMMERSION של ז'אנר הפנטזיה, ועכשיו שDA:I מתברר כהצלחה אדירה (בביקורות) - הוא יכול למלא את החסך שלי לעולם פנטזיה פתוח ומרהיב
Laskin כתב: מצד אחד - כן... כי השלישי נראה מושלם. מצד שני - אף פעם לא הצלחתי לסיים את המשחקים שלהם עד הסוף, הם מורכבים ומצריכים הרבה זמן ושנאתי את עניין השיקויים... הוויצ'ר בעיקר מדליק אותי בשביל לסייר בעולם המדהים שלהם, אבל יש לי הרבה חששות כלפיו. אני אישית מחכה יותר לבאטמן מאשר לוויצ'ר. הוויצ'ר פשוט מבחינתי השלב הבא הIMMERSION של ז'אנר הפנטזיה, ועכשיו שDA:I מתברר כהצלחה אדירה (בביקורות) - הוא יכול למלא את החסך שלי לעולם פנטזיה פתוח ומרהיב
ביווור לא מסוגלים לעשות וויצ'ר, המערכת הבסיסית שלהם של טוב ורע הורסות משחקים מהיסוד. אתה צריך וויצ'ר, לא DA, אם אתה חייב לבחור בינהם כמובן.
למזלי אני אשחק ואהנה משניהם אגב, ממה שקראתי - שום מערכת לא הרוסה מהיסוד בDA:I. הביקורות שראיתי לא העלו את זה כחולשה שלו... שוב - אני ממש ממש לא נהנתי משום DA עד היום, אבל כנראה שיש פה משהו מיוחד.
אגב לא נהנתי - אז בינתיים AC:U הוא מגה-אכזבה... גירסת הONE עומדת על ממוצע של 76, בעוד שגירסת ה-360 של AC:ROGUE עומדת על 84. אם זה לא כשלון - אני לא יודע מה כן. ROGUE היה אמור להיות משחק הFILLER הכי חרוש שיש, והוא עדיין מוצלח יותר ממשחק שהיה אמור להיות "משחק הדור הבא הראשון", אולי מלבד SOM. אני הייתי עצוב מכל הסיפור הזה, אם רק היו משקיעים בQA שלהם לפני שהם עברו כבר ליצור פריטים וירטואלים ב-100 דולר לפריט הם התפזרו לכל הכיוונים ולא מגיע להם תמורה מלאה על התוצאה, בעיניי. עם זאת, מקווה מאוד שFC4 יעמוד בציפיות שלי, ויחזיר קצת כבוד לחברה ^_^ אגב, אתמול יצא טריילר מדהים:
העיקר אנשים משתגעים מHATRED, אבל לירות בראש של זבן חף מפשע ב GTA בפירוט שכזה זה בסדר.
בעוד חדשות על משחקים שבורים ולא גמורים שבכל זאת משווקים, גם סוניק בום הבלעדי לווי יו הוא אסון מכל כיוון. במיוחד בולט הגליץ' שמאפשר לך לקפוץ קפיצה כפולה בלתי סופית עם נאקלס. אם אתה מבצע קפיצה כפולה ואז באמצע אתה עובר לתפריט ויוצא ממנו אתה מסוגל שוב לקפוץ (בעוד שאתה עדיין באוויר). הגליץ' הזה מאפשר לך לדלג על רוב המשחק. יש ספידראן של המשחק באורך של כשעה.
זה דווקא נשמע כמו הבאג שהכי קל לתקן בעולם. אין מה להשוות בין זה לכל הבאגים שראינו בסרטון... למרות שזה גם לא הוגן. ת-מ-י-ד משחקי עולם פתוח מורכבים כל כך היו מלאים בבאגים, ואני מניח שכך יהיה גם בעוד 50 שנה. קשה לצפות כל תרחיש אפשרי, בעולם כה גדול, זה נשמע כמו QA מהגיהנום, לעבוד על באגים של עולם פתוח... אפשר רק לצמצם אותם למינימום
האמת שהבאג הכי גדול שאני ראיתי במשחק היה בספלינטר סל הראשון למחשב (עוד משחק של אובי ) - בסוף המשימה היה צריך להאזין עם laser mic לפגישה שהתקיימה במעלית מזכוכית. בכל פעם עשיתי זאת מושלם ותמיד למברט היה צועק עלי ''What the hell do you think you're doing Fisher?! This mission is over!'' וזהו . זה תוקן בפאטצ' אחרי כמה ימים, אבל עדיין היה מעצבן נורא. בעיקר כשלא הבנתי שזה באג בהתחלה וחשבתי שאני עושה משהו לא בסדר .
אהה ובנוגע לGIF - אלה רוקסטאר.. הם יכולים לעשות מה שבא להם בלי שום בקלאש כמעט .
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch ?
טוב תשמעו, שיחקתי כבר שלוש שעות בAC:U על הPC ואולי אני סתם בר מזל, אבל הוא עובד לי די טוב. בהחשב בעובדה שתאורתית אני לא עומד בכלל בדרישות המינימום (יש לי 760GTX) ובשמועות והסירטונים שרצים עליו ברשת, ציפיתי שבמקרה הטוב הוא יעבוד קטסטרופלי ושאני אוכל לשחק אותו רק על המחשב של אחי. בכל זאת ניסיתי לראות איך הוא עובד, ב1080p הוא עבד סביב ה25FPS אבל ברגע שהורדתי ל900p (מתרגלים תוך שתי דקות) המשחק פשוט רץ חלק מאוד וללא נפילות בכלל על ההגדרות הגבוהות (לא הכי גבוהות, אבל מספיק גבוהות בשביל שיראה טוב יותר מAC4). pop-in יש המון, היה תמיד בסדרה אבל במשחק הזה זה בהחלט יותר מורגש, למרות שממש לא ברמה נוראית. בבאגים עדיין לא נתקלתי אבל כאמור אני רק בהתחלה.
בקשר למשחק עצמו, לראשונה מערכת התנועה עברה שינוי ובנתיים זה פשוט מצוין, הרבה יותר יפה, פשוט, מהיר והכי חשוב פחות אוטומטי (כמובן שעדיין אפשר פשוט להחזיק את כפתור הריצה, אבל המשחק מאפשר סוף סוף לעשות גם דברים יותר מורכבים). מערכת הקרב עברה גם היא שינוי ואני יכול להגיד שהיא פחות כיפית אבל יותר קשה ולראשונה בסדרה אני מנסה להמנע מקרבות עד שממש אין לי אופציה אחרת (אולי אני סתם מאוד חלש עדיין, אני מקווה שזו לא הסיבה) וזה כמובן מבורך.
זהו פחות או יותר בנתיים, אחרי שלוש שעות סוף סוף הגעתי לפריז והמשחק נפתח אז רשמים מלאים עליו בהמשך.
אה, והעלילה שהתחילה מצוין בAC 1 והמשיכה טוב עם 2, הפכה כבר להיות גוש הזוי של שטויות..
Klayman כתב:האמת שהבאג הכי גדול שאני ראיתי במשחק היה בספלינטר סל הראשון למחשב (עוד משחק של אובי ) - בסוף המשימה היה צריך להאזין עם laser mic לפגישה שהתקיימה במעלית מזכוכית. בכל פעם עשיתי זאת מושלם ותמיד למברט היה צועק עלי ''What the hell do you think you're doing Fisher?! This mission is over!'' וזהו . זה תוקן בפאטצ' אחרי כמה ימים, אבל עדיין היה מעצבן נורא. בעיקר כשלא הבנתי שזה באג בהתחלה וחשבתי שאני עושה משהו לא בסדר .
אהה ובנוגע לGIF - אלה רוקסטאר.. הם יכולים לעשות מה שבא להם בלי שום בקלאש כמעט .
גם נשמע באג הזוי אבל תודה שדמויות ראנדומליות מהרחוב שעושות לך SPAWN באמצע סרטון מעבר רציני ומתחילות להציק ולהטריד את הגיבור הראשי זה סוג של שיא
Stick כתב:טוב תשמעו, שיחקתי כבר שלוש שעות בAC:U על הPC ואולי אני סתם בר מזל, אבל הוא עובד לי די טוב. בהחשב בעובדה שתאורתית אני לא עומד בכלל בדרישות המינימום (יש לי 760GTX) ובשמועות והסירטונים שרצים עליו ברשת, ציפיתי שבמקרה הטוב הוא יעבוד קטסטרופלי ושאני אוכל לשחק אותו רק על המחשב של אחי. בכל זאת ניסיתי לראות איך הוא עובד, ב1080p הוא עבד סביב ה25FPS אבל ברגע שהורדתי ל900p (מתרגלים תוך שתי דקות) המשחק פשוט רץ חלק מאוד וללא נפילות בכלל על ההגדרות הגבוהות (לא הכי גבוהות, אבל מספיק גבוהות בשביל שיראה טוב יותר מAC4). pop-in יש המון, היה תמיד בסדרה אבל במשחק הזה זה בהחלט יותר מורגש, למרות שממש לא ברמה נוראית. בבאגים עדיין לא נתקלתי אבל כאמור אני רק בהתחלה.
בקשר למשחק עצמו, לראשונה מערכת התנועה עברה שינוי ובנתיים זה פשוט מצוין, הרבה יותר יפה, פשוט, מהיר והכי חשוב פחות אוטומטי (כמובן שעדיין אפשר פשוט להחזיק את כפתור הריצה, אבל המשחק מאפשר סוף סוף לעשות גם דברים יותר מורכבים). מערכת הקרב עברה גם היא שינוי ואני יכול להגיד שהיא פחות כיפית אבל יותר קשה ולראשונה בסדרה אני מנסה להמנע מקרבות עד שממש אין לי אופציה אחרת (אולי אני סתם מאוד חלש עדיין, אני מקווה שזו לא הסיבה) וזה כמובן מבורך.
זהו פחות או יותר בנתיים, אחרי שלוש שעות סוף סוף הגעתי לפריז והמשחק נפתח אז רשמים מלאים עליו בהמשך.
אה, והעלילה שהתחילה מצוין בAC 1 והמשיכה טוב עם 2, הפכה כבר להיות גוש הזוי של שטויות..
יכול להיות שהיה לך יותר מזל, ובכל זאת רק התחלת, TotalBiscuit למשל הוציא סרטון שבו הוא מסביר למה הוא לא יסקר את UNITY, מדבר על פריימרייט רע גם עם 2 כרטיסי 980 שיש לו שלא מצליחים להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות, התרסקויות רבות, באגים וגליצ'ים, POPINS רעים, clipping ו AI שבור, הוא אומר שכרגע החוויה שלו מהמשחק היתה סיוט והוא לא מתכוון להמשיך לבזבז עליו זמן עד שיתוקן אם בכלל.
DrKeo כתב:גם רץ סיפור שבגרסת REVIEW ששלחו למבקרים הסירו את כל הDLC והדברים בתשלום כדי שהם לא יראו אותם. עדין לא ראיתי שיש אישור לזה ממבקרים חוץ מאשר כתבה אחת.
אני חושב שלגמרי בטוח שזה לא נכון, בגלל שראיתי לפחות בביקורת אחת, שמזכירים את החנות.
התחילו לצאת ביקורות ל FC4, וידאוגיימר ויורוגיימר 8, ג׳ויסטיק 4.5/5, דרסטרקטויד ו CVG נתנו 9/10, הגארדיאן 5/5, עוד לא יצאו הביקורות של IGN וגיימספוט. באופן כללי עושה רושם שאוהבי FC3 לא יכולים לטעות פה, זה אותו משחק רק גדול יותר, הטענות נוגעות למצב המולטי תחרותי שממשיך להיות גרוע כרגיל, טענות שנוגעות לסיפור שפחות טוב, אבל באופן כללי עושה רושם מצויין.
bling כתב:התחילו לצאת ביקורות ל FC4, וידאוגיימר ויורוגיימר 8, ג׳ויסטיק 4.5/5, דרסטרקטויד ו CVG נתנו 9/10, הגארדיאן 5/5, עוד לא יצאו הביקורות של IGN וגיימספוט. באופן כללי עושה רושם שאוהבי FC3 לא יכולים לטעות פה, זה אותו משחק רק גדול יותר, הטענות נוגעות למצב המולטי תחרותי שממשיך להיות גרוע כרגיל, טענות שנוגעות לסיפור שפחות טוב, אבל באופן כללי עושה רושם מצויין.
כן... הסדרה סוף סוף הגיע לשיא עם FC3 ולשמחתי, אין פה יותר מידי שונה. רק עוד מאותו הדבר. זה בול מה שקיוויתי ורציתי
Nucleus_Dawn כתב: כן... הסדרה סוף סוף הגיע לשיא עם FC3 ולשמחתי, אין פה יותר מידי שונה. רק עוד מאותו הדבר. זה בול מה שקיוויתי ורציתי
כן, קצת נחת ליובי מבחינת ביקורות לפחות, כרגע עומד על ממוצע יפה של 87, משום מה רוג שהיה על 84 התדרדר עד ל 74, לא מובן מה קרה שם, גם יוניטי ירד ל 73, אבל זה יותר מובן כי בטח ביקורות מאוחרות יישרו קו עם הבקלאש והורידו לו עוד את הממוצע.
אולי זה המחשב החלש (יחסית) שלי שגורם לי להיות יותר סלחן כלפי גליצ'ים קטנים, אבל AC:U ממש אחלה.. הרבה בעיות של הקודמים עדיין קיימות, הרבה תוקנו. משחק שחוזר לשורשים עם סגנון המשחק של AC2 שמרגיש שוב רענן אחרי AC3 ו-4.
פאקינג יוביסופט. תנו לי את העולם הפתוח בלי להטביע אותי בכל מיני שטויות, מטבעות, שדרוגים והסחות דעת ושאר חרטא. ובלי האפשרות להבריא בלי הגבלה. פאקינג יוביסופט וקופסאות הסקינר שלה.