משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 00:23

Stick כתב:אולי זה המחשב החלש (יחסית) שלי שגורם לי להיות יותר סלחן כלפי גליצ'ים קטנים, אבל AC:U ממש אחלה..
הרבה בעיות של הקודמים עדיין קיימות, הרבה תוקנו. משחק שחוזר לשורשים עם סגנון המשחק של AC2 שמרגיש שוב רענן אחרי AC3 ו-4.

סה"כ, כשהאבק שקע והבכי הפסיק, המסקנה שלי היא שזה משחק יותר טוב מAC3. איפשהו ברמה של revelations. לא הכי טוב של הסדרה ולא הכי גרוע.
עדין הרושם שלי הוא שהסדרה צריכה מנוחה של שנה. לבנות עוד כמה וכמה דברים מחדש. להסתכל טוב על מה עובד ומה עובד פחות. זו גם היתה התחושה שלי אחרי Revelations ואז הגיע AC3 שאישר את זה ואז הגיע AC4 שהיה אולי השני הכי טוב בסדרה (תיקו עם 2, לדעתי, כאשר Brotherhood היה השיא).
אני מקווה שהם ידלגו על שנה הבאה ולא יעשו עוד AC3, אבל קשה לי לראות את זה קורה.
מצד שני, יכול לצאת להם AC2 וזה יהיה מדהים. כשהסדרה מבריקה, היא מבריקה. אני מניח שבגלל זה אני ממשיך לחזור אליה תמיד. הסנטימנט הזה תואר נהדר בביקורת של RPS. גם ההשוואה לדוקטור הו, לגמרי התאימה לי :D

אני ממש מצפה לFC4 כבר. קראתי כמה ביקורות והוא נשמע די מושלם. קצת חבל שהסיפור פחות מוצלח, אבל הסיפור האמיתי בFC3 בכל מקרה היה כל התקריות הרנדומליות יותר ופחות שקרו, בזכות השילוב המושלם של כל המערכות שם ואין לי ספק שהרגעים שאזכור, כמו עם FC3, הם הרגעים שיקרו לי בלי שאף אחד (חוץ ממני) תכנן אותם.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2014, 00:43

תענוג לשמוע שFC4 לא מאכזב. אשמח לשחק עם אנשים שיקנו אותן למחשב, כמובן

אגב, חבר שלי קנה 970 של EVGA וראיתי אצלו את AC:U והוא רץ די מושלם. ככה שהטענות ששמעתי עד כה, ובמיוחד של TOTAL BISCUIT ממש משונות לי. אולי זה עניין של מזל ^_^ לא יודע מה להגיד... כי הוא אמר שזה גם קרה לו כבר בהתחלה, ורק אותה ראיתי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 נובמבר 2014, 02:50

Nucleus_Dawn כתב:
סה"כ, כשהאבק שקע והבכי הפסיק, המסקנה שלי היא שזה משחק יותר טוב מAC3. איפשהו ברמה של revelations. לא הכי טוב של הסדרה ולא הכי גרוע.
עדין הרושם שלי הוא שהסדרה צריכה מנוחה של שנה. לבנות עוד כמה וכמה דברים מחדש. להסתכל טוב על מה עובד ומה עובד פחות. זו גם היתה התחושה שלי אחרי Revelations ואז הגיע AC3 שאישר את זה ואז הגיע AC4 שהיה אולי השני הכי טוב בסדרה (תיקו עם 2, לדעתי, כאשר Brotherhood היה השיא).
אני מקווה שהם ידלגו על שנה הבאה ולא יעשו עוד AC3, אבל קשה לי לראות את זה קורה.
מצד שני, יכול לצאת להם AC2 וזה יהיה מדהים. כשהסדרה מבריקה, היא מבריקה. אני מניח שבגלל זה אני ממשיך לחזור אליה תמיד. הסנטימנט הזה תואר נהדר בביקורת של RPS. גם ההשוואה לדוקטור הו, לגמרי התאימה לי :D

בדיוק.
מהנסיון שיש לי עד עכשיו במשחק הוא פחות או יותר באמצע.
ובהתחשב בעובדה שגם מAC1 וגם מAC3, שהם נוראיים בסטנדרטים של הסדרה, עדיין נהנתי בסופו של דבר, אי אפשר להגיד שאני לא מרוצה מהמשחק.
הייתי אומר שהוא גם יותר מוצלח מRevelations שהיה מאוד עייף, כי בכל זאת יש לו מעט חידושים ושינויים במשחק הזה.
אבל כן, הוא לא ברמה הגבוה ביותר של השיא של סדרה וזה בסדר כי הוא עדיין נהדר בנתיים.

גם מבחינה טכנית אגב (ואני משחק אותו על הPC שהיא הגרסה הכי מושמצת, ועוד במחשב שלכאורה לא אמור בכלל להריץ את המשחק) הוא בסדר.
ממש לא נקודה חיובית מבחינת המשחק, אבל גם לא קטסטרופה כמו שנשמע מבחוץ. ובדרך כלל משחקי הPC של יוביסופט מתייצבים רק אחרי חודש אז אני מאמין שגם כאן נראה עוד שיפור.
בקשר לבאגים ההזויים שנראו ברשת, אני לא יודע מה הסבירות שלהם כי אני בנתיים לא נתקלתי במשהו שודמה לזה בכלל.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 10:15

Laskin כתב:תענוג לשמוע שFC4 לא מאכזב. אשמח לשחק עם אנשים שיקנו אותן למחשב, כמובן

אגב, חבר שלי קנה 970 של EVGA וראיתי אצלו את AC:U והוא רץ די מושלם. ככה שהטענות ששמעתי עד כה, ובמיוחד של TOTAL BISCUIT ממש משונות לי. אולי זה עניין של מזל ^_^ לא יודע מה להגיד... כי הוא אמר שזה גם קרה לו כבר בהתחלה, ורק אותה ראיתי.

כן. ידוע שהוא עובד מושלם על 970. ממוצע 55 FPS, כרגע, על ההגדרות הגבוהות ביותר. אם מבטלים את הצללים המיוחדים של NVIDIA, שלא מוסיפים כל כך הרבה, אז הממוצע עולה בכיף ל60FPS (באופן אישי, הייתי בוחר לנעול את המשחק על 30, כדי שהוא לא יירד מידי פעם לאזור ה50 ויהיו קריעות מסך). עוד חודש, אני מתאר לעצמי שהמשחק יעבוד עוד יותר טוב. גם עם AC4 היו בעיות בהתחלה בPC ואחרי חודש, היה שיפור מאוד משמעותי בביצועים.
לTOTAL BISCUIT יש מחשב עם SLI (של שני 980). כשיש לך SLI, אתה צריך לדעת שחלק מהמשחקים לא יתמכו וזה יעשה לך בעיות. אם הוא פשוט היה מפעיל את המשחק על כרטיס אחד, זה בטח היה עובד לו מושלם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2014, 11:50

Kazz כתב:תמונה

פאקינג יוביסופט. תנו לי את העולם הפתוח בלי להטביע אותי בכל מיני שטויות, מטבעות, שדרוגים והסחות דעת ושאר חרטא. ובלי האפשרות להבריא בלי הגבלה. פאקינג יוביסופט וקופסאות הסקינר שלה.

מה הכוונה ב needy game?
ופאר קריי 3 שהיה אהוב ע״י כולם לא היה needy כדבריו?
ומה זה קופסאות סקינר?
אני לא מעודכן בז׳רגון הקללות האחרון כלפי יובי :(

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2014, 12:12

אני לא נהנתי מFC3 בכלל.. יסלחו לי פה כולם. לא התלהבתי. הרגשתי שהוא די טרחני. גרפיקה מהממת, עלילה נחמדה, אבל חופר ת'חיים.. וכן, אני יודע שהרוב המכריע פה התלהב ממנו מאוד.. אני חושב שנכנסתי אליו עם קצת יותר מדי ציפיות אחרי כל מה שהשפריצו עליו, כולל ביקורות, אבל בסופו של דבר מצאתי משחק שלא משך אותי להמשיך יותר מדי.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 12:30

Klayman כתב:אני לא נהנתי מFC3 בכלל.. יסלחו לי פה כולם. לא התלהבתי. הרגשתי שהוא די טרחני. גרפיקה מהממת, עלילה נחמדה, אבל חופר ת'חיים.. וכן, אני יודע שהרוב המכריע פה התלהב ממנו מאוד.. אני חושב שנכנסתי אליו עם קצת יותר מדי ציפיות אחרי כל מה שהשפריצו עליו, כולל ביקורות, אבל בסופו של דבר מצאתי משחק שלא משך אותי להמשיך יותר מדי.

הגיוני, סה"כ. משחק מצוין, הוא לא בהכרח לכולם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2014, 12:40

Klayman כתב:אני לא נהנתי מFC3 בכלל.. יסלחו לי פה כולם. לא התלהבתי. הרגשתי שהוא די טרחני. גרפיקה מהממת, עלילה נחמדה, אבל חופר ת'חיים.. וכן, אני יודע שהרוב המכריע פה התלהב ממנו מאוד.. אני חושב שנכנסתי אליו עם קצת יותר מדי ציפיות אחרי כל מה שהשפריצו עליו, כולל ביקורות, אבל בסופו של דבר מצאתי משחק שלא משך אותי להמשיך יותר מדי.

לא שיחקתי FC3 אבל אם הוא כמו דרקון הדם אז מבחינתי הוא חרא של משחק, למרות שלפי הציונים הוא יותר טוב בלא מעט יחסית, אבל לדרקון הדם אין ממש ציונים רעים וממש לא סבלתי אותו מחוץ להומור המצויין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2014, 13:59

הוא לא קשור בכלל לדרקון אדום.
ולדעתי מי שפרש בהתחלה של FC3 פיספס... זה קצת כמו RDR, רק אחרי שאתה מקבל כמה דברים - מתחיל המשחק האמיתי.
אני מת להתחיל את הרביעי כבר, אבל עוד לא קיבלתי את הקוד לעשות preload. לא נורא, יש עוד מלא משחקים לסיים קודם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 נובמבר 2014, 14:16

Laskin כתב:הוא לא קשור בכלל לדרקון אדום.
ולדעתי מי שפרש בהתחלה של FC3 פיספס... זה קצת כמו RDR, רק אחרי שאתה מקבל כמה דברים - מתחיל המשחק האמיתי.
אני מת להתחיל את הרביעי כבר, אבל עוד לא קיבלתי את הקוד לעשות preload. לא נורא, יש עוד מלא משחקים לסיים קודם.

לא זכור לי שיש pre load ביופליי, אז נראה לי שגם לא נקבל אותו.
לא נורא... עוד שלושה ימים וקצת :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 נובמבר 2014, 14:26

Laskin כתב:הוא לא קשור בכלל לדרקון אדום.

לא פרשתי בהתחלה שלו. אחרי שיחה עם שחר חזרתי אליו, השגתי המון ממה שהיה אפשר להשיג, והוא עדיין לא היה לי כיף במיוחד. הרגיש לי הרבה busy work בשביל כלום.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 נובמבר 2014, 15:00

או סקינר בוקס: http://en.wikipedia.org/wiki/Operant_co ... ng_chamber

https://www.youtube.com/watch?v=tWtvrPTbQ_c

http://www.cracked.com/article_18461_5- ... icted.html

http://www.gamasutra.com/view/feature/3 ... php?page=1

משחקי העולם הפתוח של יוביסופט יודעים לשמצה בזה. מפציצים אותך בכל מיני סוגי משימות ופרסים וקולקטיבלס ושדרוגים ונקודות. תשיג X מזה כדי שתוכל לעשות Y. נראה ש FC4 המשחק מטריד אותך בהודעות פופ-אפ על כל מיני דברים שאתה יכול לעשות כשאתה נמצא בדרך לעשות משהו מסויים. ואחרי שאתה משחרר מחנות, 10 שניות אחר כך הוא זורק לך כל הזמן הודעות שהמחנה מותקף ואם אתה לא מטפל בזה זה ממשיך להופיע. ואחרי שאתה מטפל בזה שוב חוזר הניגון.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 נובמבר 2014, 19:00

סיימתי את הקמפיין של COD AW. משחק COD שגרתי לחלוטין מכל הבחינות. אין כמעט הזדמנויות לעשות שימוש יצירתי בכוחות החדשים, בעיקר כי עיצוב השלבים לא ממש תומך בהן, וגם כי ברמות הקושי הגבוהות (שתי האחרונות) אתה נהרג די מהר אם אתה נחשף. כלומר עדיין עדיף לירות מתוך מחסה 90% מהזמן. יכולת ה-cloak מופיעה רק במשימה אחת בכל המשחק, והשימוש בה מתוסרט לחלוטין. עדיין משחק טוב ומהנה, הייתי אומר שבערך ברמה של MW3.

לגבי הגרפיקה - יש שיפור די ניכר (בעיקר במודלים), אבל בהשוואה לקרייסיס 3 הוא נראה כמו משחק PS2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 נובמבר 2014, 19:59

Kazz כתב:או סקינר בוקס: http://en.wikipedia.org/wiki/Operant_co ... ng_chamber

https://www.youtube.com/watch?v=tWtvrPTbQ_c

http://www.cracked.com/article_18461_5- ... icted.html

http://www.gamasutra.com/view/feature/3 ... php?page=1

משחקי העולם הפתוח של יוביסופט יודעים לשמצה בזה. מפציצים אותך בכל מיני סוגי משימות ופרסים וקולקטיבלס ושדרוגים ונקודות. תשיג X מזה כדי שתוכל לעשות Y. נראה ש FC4 המשחק מטריד אותך בהודעות פופ-אפ על כל מיני דברים שאתה יכול לעשות כשאתה נמצא בדרך לעשות משהו מסויים. ואחרי שאתה משחרר מחנות, 10 שניות אחר כך הוא זורק לך כל הזמן הודעות שהמחנה מותקף ואם אתה לא מטפל בזה זה ממשיך להופיע. ואחרי שאתה מטפל בזה שוב חוזר הניגון.

תודה על ההסברים, לא שיחקתי כאמור במשחק כדי לדעת עד כמה זה נכון לגביו אבל החכמתי :)
InterAl כתב:סיימתי את הקמפיין של COD AW. משחק COD שגרתי לחלוטין מכל הבחינות. אין כמעט הזדמנויות לעשות שימוש יצירתי בכוחות החדשים, בעיקר כי עיצוב השלבים לא ממש תומך בהן, וגם כי ברמות הקושי הגבוהות (שתי האחרונות) אתה נהרג די מהר אם אתה נחשף. כלומר עדיין עדיף לירות מתוך מחסה 90% מהזמן. יכולת ה-cloak מופיעה רק במשימה אחת בכל המשחק, והשימוש בה מתוסרט לחלוטין. עדיין משחק טוב ומהנה, הייתי אומר שבערך ברמה של MW3.

לגבי הגרפיקה - יש שיפור די ניכר (בעיקר במודלים), אבל בהשוואה לקרייסיס 3 הוא נראה כמו משחק PS2.

כן, זה גם היה הרושם שלי מכל הסרטונים שראיתי של הסינגל והביקורות, אנשים שיחקו לגמרי כמו כל COD שיצא עד היום והטקטיקה הכי טובה היתה להשאר על האדמה מאחורי מחסה כמו שאמרת, ברור שזה אותו גיימפליי COD קלאסי ושממש אין פה איזו מהפכה מבחינת הסינגל, השלבים לא נבנו בשביל לנצל את החליפה ואין יותר חופש מבעבר בזכותה, חבל, אבל עדיין זה אחלה קמפיין ניקוי ראש שכזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 10:14

הביקורות של DA:I ממש מעולות, יש סיכוי קטנטן שאולי הוא יעבור את ביונטה, למרות שזה יהיה באמת קשה.
כבר כמה ביקורות אומרות שהוא משחק התפקידים-פנטזיה הגדול, המהנה והמרשים ביותר שיצא אי פעם, כולל סקיירים.
כנראה שמדובר פה במשחק השנה, שאולי יתמודד מול FC4, אבל קשה לי להאמין שמשחק כמו FC ייקח את משחק השנה באתרים רבים... וגם לא ביונטה כשחושבים על זה. זה לא ז'אנר של משחק השנה. בטח לא כשיש משחק שיוצר עולם שלם ומורכב מולו.
אז זה ההימור הסופי שלי, אחרי שקראתי עליו מספיק :)

בנושא אחר - G4 נסגר בסוף החודש

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 11:07

InterAl כתב:סיימתי את הקמפיין של COD AW. משחק COD שגרתי לחלוטין מכל הבחינות. אין כמעט הזדמנויות לעשות שימוש יצירתי בכוחות החדשים, בעיקר כי עיצוב השלבים לא ממש תומך בהן, וגם כי ברמות הקושי הגבוהות (שתי האחרונות) אתה נהרג די מהר אם אתה נחשף. כלומר עדיין עדיף לירות מתוך מחסה 90% מהזמן. יכולת ה-cloak מופיעה רק במשימה אחת בכל המשחק, והשימוש בה מתוסרט לחלוטין. עדיין משחק טוב ומהנה, הייתי אומר שבערך ברמה של MW3.

הם יכלו לפתור את זה כל כך בקלות, רק להעלות את כמות החיים שלך ושל האוייבים ואז לאזן את כמות האוייבים בהתאם :\
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 17 נובמבר 2014, 11:14

בשביל זה יש מולטי וExo survival. לא הרגשת הבדל בצורת המשחק שלך במולטי?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 נובמבר 2014, 11:34

Laskin כתב:הביקורות של DA:I ממש מעולות, יש סיכוי קטנטן שאולי הוא יעבור את ביונטה, למרות שזה יהיה באמת קשה.
כבר כמה ביקורות אומרות שהוא משחק התפקידים-פנטזיה הגדול, המהנה והמרשים ביותר שיצא אי פעם, כולל סקיירים.
כנראה שמדובר פה במשחק השנה, שאולי יתמודד מול FC4, אבל קשה לי להאמין שמשחק כמו FC ייקח את משחק השנה באתרים רבים... וגם לא ביונטה כשחושבים על זה. זה לא ז'אנר של משחק השנה. בטח לא כשיש משחק שיוצר עולם שלם ומורכב מולו.
אז זה ההימור הסופי שלי, אחרי שקראתי עליו מספיק :)

בנושא אחר - G4 נסגר בסוף החודש

כן מסכים איתך, דראגון אייג׳ נראה כרגע הפייבוריט, ביונטה יותר מצטיין בז׳אנר שלו מאשר דראגון אייג׳, אבל הוא נחשב לז׳אנר נישתי שפחות מחזיקים ממנו, נוטים יותר להעריך משחקים שאפתניים יותר שטובים מאוד במה שמנסים לעשות מאשר יצירות מופת בז׳אנר נישתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 12:13

אתמול ראיתי הרבה קאסטרים בטוויץ' שמשדרים את GTA V על הPS4 או ONE, והוא נראה פשוט אדיייייר
כמובן שהם שיחקו רוב הזמן ממבט ראשון, וכמובן שאת רובם העיפו כי עברו על חוקי האתר... אבל עד אז - זה היה נהדר. בטח גם עכשיו או בקרוב יעלו עוד ועוד אנשים שהשיגו אותו.

כעקרון יש מצב לא רע שהוא ייבחר למשחק השנה, וזה גם יהיה הוגן, כי שנה שעברה TLOU לקח לו את התואר ברגע האחרון (בהרבה מאוד אתרים נחשבים, לפחות)
אבל הוא עדיין רק פורט משודרג... למרות שכואב לי מאוד מאוד לכתוב את זה עליו. GTA זה משהו אחר, מאז 3. כל משחק הוא עולם ומלואו :)
בקיצור - יהיה מעניין לראות איזה אתרים יעדיפו אותו על פני DA:I, FC4 או BAYONETTA 2

ודבר נוסף על 2 משחקי אינדי:
נדמה לי שאתמול יצא המשחק THIS WAR OF MINE שהוא אינדי נהדר, עפ"י הביקורות... הבנתי שגם יצא לניידים.
אבל קצת יותר מעניין ממנו, לדעתי, הוא המשחק הזה:

בשם NEVER ALONE.
המשחק אמור לצאת מחר, אם אני לא טועה, על הPS4/ONE/STEAM ומעבר לצוות הטכני שעבד עליו - היו מעורבים עוד 40 "אלאסקים", מקומיים מאלסקה, ששיתפו סיפורים שעברו במשך דורות במשפחה שלהם, וחוויות מחיי היומיום.
אני לא יודע כמה הוא יהיה מהנה, אבל הוא נראה מיוחד ואמנותי, ויש לו CO OP מקומי לפי מה שכתוב בסטים, אז הוא כנראה קנייה בטוחה עבורי :)
איזה כיף שיש משחקים כאלו.. מקווה שלא יאכזב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 נובמבר 2014, 12:16

מה זה אומר על השנה הזאת שDA וביונטה הם המתחרים לGOTY? שני משחקים שהיו נבלעים בהמון בכל שנה אחרת (אולי DA, אם הוא באמת כל כך טוב, היה צף למעלה אבל ביונטה לא).
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 12:49

לפי מה שכותבים עליו DA הוא הסקיירים של 2014, וזה אומר המון. אז כן, הוא וודאי.
ונכון... המון משחקים אדירים נדחו ל-2015, אבל אי אפשר להתלונן על השנה הזו בשום צורה, בעיניי.
אמנם ציפינו ליותר ממשחקים מסויימים, אבל השנה מפוצצת במשחקי 80+, וכל אחד יכול למצוא את מה שהוא אוהב.
לא שנת טירוף, אבל שנה מספקת ביותר, למרות הכל, ולפחות תהיה לנו תחילת שנה נהדרת בזכות הדחיות :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 12:56

אין ויכוח שהמצב הטכני של AC:U לא מוצלח, בעליל. גם אין ויכוח שלהוציא אותו במצב הזה, היתה החלטה לא נכונה מצד יוביסופט והיה עדיף לדחות אותו, כדי להוציא משחק יותר יציב לשוק.
עם זאת, מוכרחים להעריך את התגובה של יוביסופט מאז ההשקה.
במקום לעשות את הדבר הצפוי ולטעון שאלו בעיות שמספר קטן של משתמשים נתקלו בהן, או בולשיט PR אחר, הם לקחו אחריות ואפילו מתקשרים היטב עם השחקנים, לגבי תהליך התיקון.
הם הודיעו שהם מבינים שהגישה שלהם לביקורות היתה לא נכונה ושהם ישנו אותה.
הם הקימו בלוג עם עדכונים תכופים לגבי התקדמות כל פאטצ', כולל פירוט של מה הוא מטפל.

במקום גישת מגננה וצמצום נזקים צפויה, הם הלכו לכיוון של לקיחתת אחריות וניסיון לתקן.
אם הם גם יצליחו לשפר משמעותית את המצב הטכני של המשחק, כולל טיפול בנפילות הפריימים הלא ברורות ובstuttering, התגובה שלהם בהחלט ראויה.

כל הכבוד להם שהם עושים את מה שצריך. נקווה רק שהם באמת ילמדו להבא שעדיף לדחות את המשחק בחודש, על פני להוציא אותו ובמשך חודש לתקן באגים ובעיות טכניות אחרות.

אם אתם רוצים פירוט של מה שמתוכנן לפאטצ' השלישי, אפשר למצוא אותו בבלוג שלהם.
זו לא רשימה מוגמרת עדין, אך ברגע שהם יסגרו על בדיוק מה עוד יהיה בפאטצ', הם יעדכנו.

בנוסף, הם אמרו שהם בודקים מה אפשר לעשות בנוגע לבעיות הFPS ויעדכנו בנוגע לזה, בהמשך. אני מאוד מקווה לפתרון פשוט של לבחור AA פחות כבד, או לעשות V על איזו אפשרות בתפריט, שהופכת מגוון אלמנטים לפחות מפורטים במידה קטנה, כדי לדאוג שהמשחק יעבוד כל הזמן ב30 חלק ולא רק חלק מהזמן.

עד כה, תגובה ראויה של יוביסופט, אבל חובת ההוכחה עוד עליהם. הם צריכים באמת לשפר את המצב של המשחק, כדי לכפר על מצבו בהשקה, במידה מסוימת. אחרי זה, אני חושב שאיזה DLC מוצלח (כמו הDLC הראשון של IV, למשל) בחינם לכל מי שקנה את המשחק בחודש הראשון, יהיה מספיק כדי באמת לכפר על כל הבעיות.

נ.ב.
יהיה מעניין לראות אם אכן הם ישפרו את המצב הטכני של המשחק ואם זה יוביל את פוליגון להעלו את הציון של המשחק בביקורת שלהם. הם עשו את זה לא מעט פעמים למטה ובחזרה למעלה, במשחקים עם בעיות חיבור מסוגים שונים, אז מעניין אם שיפור המצב הטכני של המשחק גם יעלה את הציון המקורי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 13:03

אני לא יודע עד כמה צריך להעריך חברה שפשוט פותחת בלוג לפרסום עדכונים שוטף יותר... זה לא באמת נותן שום דבר לאף אחד, רק לחסרי הסבלנות שכל שנייה שואלים אותם "נוווווו מתי הפאץ' יוצא כבר?!"
זה בעיקר כדי להוריד את כמות הנזיפות והמיילים הזועמים, אני מניח ^_^ גם דרייבקלאב עשו דבר דומה, אם אני לא טועה, וזה לא עוזר לאף אחד.
בעיניי הפתרון הכי טוב הוא כמובן פיצוי למי שכבר קנה. שיתנו להם DLC חינם או אפילו את AC4, זה יעשה להם אחלה PR :)

ורק הערה קטנה:
לAC:U יש AA מאוד "קל" יחסית - FXAA, ובעצם אין לו את כל הAA המטורפים באמת, מלבד ה-TXAA הבלעדי של NVIDIA (שלא עובד טוב) או MSAA.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 17 נובמבר 2014, 13:24

Laskin כתב:אני לא יודע עד כמה צריך להעריך חברה שפשוט פותחת בלוג לפרסום עדכונים שוטף יותר... זה לא באמת נותן שום דבר לאף אחד, רק לחסרי הסבלנות שכל שנייה שואלים אותם "נוווווו מתי הפאץ' יוצא כבר?!"
זה בעיקר כדי להוריד את כמות הנזיפות והמיילים הזועמים, אני מניח ^_^ גם דרייבקלאב עשו דבר דומה, אם אני לא טועה, וזה לא עוזר לאף אחד.
בעיניי הפתרון הכי טוב הוא כמובן פיצוי למי שכבר קנה. שיתנו להם DLC חינם או אפילו את AC4, זה יעשה להם אחלה PR :)

ורק הערה קטנה:
לAC:U יש AA מאוד "קל" יחסית - FXAA, ובעצם אין לו את כל הAA המטורפים באמת, מלבד ה-TXAA הבלעדי של NVIDIA (שלא עובד טוב) או MSAA.

במצבים כאלה, התגובה הכי שכיחה זה להוריד את הראש ולחכות שהסערה תעבור.
הם בחרו בדרך יותר טובה - מתקשרים כמו שצריך עם השחקנים.
ברור שזה לא שווה כלום, אם, כמו DRIVECLUB, המשחק מעפן וגם אחרי חודשים לא מצליחים לתקן אותו. במקרה הזה, כבר יש משחק מוצלח. אם הם יצליחו לשפר את המצב הטכני שלו, אז נהדר.
כמו שכבר אמרתי, אני חושב שגם יש מקום לפיצוי. נראה לי שAC4 פחות יתאים, כי סביר להניח שיש חפיפה לא קטנה בין השחקנים של יוניטי ומי ששיחק בAC IV (או קיבל אותו מתנה עם הONE).

אני לא בטוח שזה משתמש בFXAA. התמונה נראית לי הרבה יותר מידי חלקה, ככה שיש לאן לרדת.
גם בסיקור הביצועים של DF לא ראיתי שמוזכר איזה סוג AA בשימוש. נחכה לסיקור היותר מעמיק, אני מניח.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 נובמבר 2014, 13:28

זה משתמש בFXAA כמעט בוודאות.
שיחקתי בהגדרות אצל חבר עם 970 וגם הכי אהבנו את הFXAA כי למרות שהוא ממש מטשטש את העניינים - יש מלא ג'אגיז באיזורים הסגורים, במיוחד סביב משקופים ותמונות מזהב, מסגרות החלונות וכו'... אפילו ב-MSAAX8, ודווקא בFXAA שמטשטש את כל המסך כולו - התמונה נראית הכי נקייה :) גם TOTAL BISCUIT אמר את זה בוידאו שלו עם כל התלונות, איפהשהו

עריכה:
לך לדקה 4:00 בדיוק, הוא גם מציין שיש FXAA או כמו שהוא אומר the most basic form of AA...
:D

אגב, לא הגבתי לשאר הדברים...
אז כן, ברור שזה עדיף מאשר "להוריד את הראש ולחכות שהסערה תעבור", אבל זה לא באמת עוזר לאף אחד לדעתי, רק להשתיק את הקולנים במיוחד.
כמו שאמרתי - למי שלא משתמש בSLI - המשחק יכול לרוץ לא רע בכלל, למרות שעדיין יש באגים.
אולי במקום הדחייה שאתה מציע, היה עדיף לדחות פשוט את ROGUE לשנה הבאה, ולהעביר עוד איזה 200 עובדים (סתם זורק מספר כי כמות העובדים שלהם היא מטורפת) לעבוד על באגים בUNITY וללטש אותו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 46 אורחים