Stick כתב:אולי זה המחשב החלש (יחסית) שלי שגורם לי להיות יותר סלחן כלפי גליצ'ים קטנים, אבל AC:U ממש אחלה..
הרבה בעיות של הקודמים עדיין קיימות, הרבה תוקנו. משחק שחוזר לשורשים עם סגנון המשחק של AC2 שמרגיש שוב רענן אחרי AC3 ו-4.
סה"כ, כשהאבק שקע והבכי הפסיק, המסקנה שלי היא שזה משחק יותר טוב מAC3. איפשהו ברמה של revelations. לא הכי טוב של הסדרה ולא הכי גרוע.
עדין הרושם שלי הוא שהסדרה צריכה מנוחה של שנה. לבנות עוד כמה וכמה דברים מחדש. להסתכל טוב על מה עובד ומה עובד פחות. זו גם היתה התחושה שלי אחרי Revelations ואז הגיע AC3 שאישר את זה ואז הגיע AC4 שהיה אולי השני הכי טוב בסדרה (תיקו עם 2, לדעתי, כאשר Brotherhood היה השיא).
אני מקווה שהם ידלגו על שנה הבאה ולא יעשו עוד AC3, אבל קשה לי לראות את זה קורה.
מצד שני, יכול לצאת להם AC2 וזה יהיה מדהים. כשהסדרה מבריקה, היא מבריקה. אני מניח שבגלל זה אני ממשיך לחזור אליה תמיד. הסנטימנט הזה תואר נהדר בביקורת של RPS. גם ההשוואה לדוקטור הו, לגמרי התאימה לי
אני ממש מצפה לFC4 כבר. קראתי כמה ביקורות והוא נשמע די מושלם. קצת חבל שהסיפור פחות מוצלח, אבל הסיפור האמיתי בFC3 בכל מקרה היה כל התקריות הרנדומליות יותר ופחות שקרו, בזכות השילוב המושלם של כל המערכות שם ואין לי ספק שהרגעים שאזכור, כמו עם FC3, הם הרגעים שיקרו לי בלי שאף אחד (חוץ ממני) תכנן אותם.