נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 00:44

אוקולוס ריפט RIP, סוני עושה VR לקז'ואלים, מיקרוסופט עושה VR לקז'ואלים עם מוגבלות שכלית. להתראות VR, הייתה תקווה יפה בשנתיים האחרונות :(

ולחדשות אופטימיות יותר, NVIDIA משנה את השם קוד של סדרה 1000 מVOLTA לPASCAL וחושפת שהוא ישתמש בDRAM ערום (מלשון ערמה, לא עירום) שיאפשר להגיע למהירות של 1TB בשניה (להשוואה הזיכרון של הפס4 הוא 0.17TB בשניה ושל הONE הוא 0.07TB לזיכרון הרגיל ו-0.19TB לזיכרון EDRAM), שתהיה בסדרה טכנולוגיה חדשה שנקראת NV-LINK שתחליף את הPCI בלוחות אם תואמים שתהיה מהירה פי 4 עד 12 מPCI 3.0 שיש כיום בלוחות אם כשגם גודל החריץ יקטן פי 3 וגם גודל המודולים של הזיכרון יקטנו פי 4 כך שהכרטיסים הולכים להיות קטנים יותר מהדורות הקודמים. מן הסתם גם תהיה הקפיצת ביצועים הרגילה מהדור שלפניו. אחלה חדשות אבל איפה סדרה 800 בנתיים?
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2014, 01:01

DrKeo כתב:אוקולוס ריפט RIP, סוני עושה VR לקז'ואלים, מיקרוסופט עושה VR לקז'ואלים עם מוגבלות שכלית. להתראות VR, הייתה תקווה יפה בשנתיים האחרונות :(

ולחדשות אופטימיות יותר, NVIDIA משנה את השם קוד של סדרה 1000 מVOLTA לPASCAL וחושפת שהוא ישתמש בDRAM ערום (מלשון ערמה, לא עירום) שיאפשר להגיע למהירות של 1TB בשניה (להשוואה הזיכרון של הפס4 הוא 0.17TB בשניה ושל הONE הוא 0.07TB לזיכרון הרגיל ו-0.19TB לזיכרון EDRAM), שתהיה בסדרה טכנולוגיה חדשה שנקראת NV-LINK שתחליף את הPCI בלוחות אם תואמים שתהיה מהירה פי 4 עד 12 מPCI 3.0 שיש כיום בלוחות אם כשגם גודל החריץ יקטן פי 3 וגם גודל המודולים של הזיכרון יקטנו פי 4 כך שהכרטיסים הולכים להיות קטנים יותר מהדורות הקודמים. מן הסתם גם תהיה הקפיצת ביצועים הרגילה מהדור שלפניו. אחלה חדשות אבל איפה סדרה 800 בנתיים?

או שפייסבוק סתם מגוונת את הפורטפוליו שלה ותתן לאוקולוס להמשיך לפעול בעצמאות יחסית ורק תעזור להם עם גב כלכלי שהיה חסר להם ותאפשר להם להגיע למצב של ייצור המוני לקהל הרחב הרבה יותר מהר ובצורה הרבה יותר טובה.

או זה, או זה.

עריכה:
מה שפאלר לוקי אומר:
In the end, I kept coming back to a question we always ask ourselves every day at Oculus: what’s best for the future of virtual reality? Partnering with Mark and the Facebook team is a unique and powerful opportunity. The partnership accelerates our vision, allows us to execute on some of our most creative ideas and take risks that were otherwise impossible. Most importantly, it means a better Oculus Rift with fewer compromises even faster than we anticipated.
Very little changes day-to-day at Oculus, although we’ll have substantially more resources to build the right team. If you want to come work on these hard problems in computer vision, graphics, input, and audio, please apply!
This is a special moment for the gaming industry — Oculus’ somewhat unpredictable future just became crystal clear: virtual reality is coming, and it’s going to change the way we play games forever.

אני מבין שכולם שונאים את פייסבוק כי הם מיינסטרים והכל, אבל אם מורידים לרגע את משקפי ההיפסטרים, זה באמת יכול להיות ממש טוב בשביל אוקולוס ולעזור ליצור מוצר טוב יותר, מהר יותר, עבור משחקים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 02:47

זה לא היפסט, זאת מציאות. יש בדיוק שתי אופציות, שיניחו לחברה בשקט לעשות מה שהם רוצים מה שהם אף פעם לא עושים חוץ מאשר חברה אחת בודדת בשם אינסטגראם או שהם ישמידו את החברה מהיסוד. הם השמידו את face.com מהיסוד, סגרו את הsdk הפתוח החינמי שלהם והרגו כל שיתוף פעולה שהיה לה. את אונאבו הם גם השמידו והפכו אותה לפייסבוק ישראל. אז מה הם יעשו עם האוקולוס? לא יודע אבל המקרה הכי טוב שיכול להיות הוא שהם יניחו להם בשקט והרע שהם ידפקו את החברה לגמרי. או במילים אחרות, מדובר בחדשות שנעות בין נטרליות לרעות, טובות הן לא כי פייסבוק מעולם לא הטיבה עם חברה שהיא קנתה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 08:20

DrKeo כתב:אוקולוס ריפט RIP, סוני עושה VR לקז'ואלים, מיקרוסופט עושה VR לקז'ואלים עם מוגבלות שכלית. להתראות VR, הייתה תקווה יפה בשנתיים האחרונות :(

למה קז'ואלים? איך הבנת שסוני לא תתמוך במשחקים אמיתיים?

הCrusader בדיאבלו 3 מדהים, מבחינתי הקלאס השני הכי אהוב עליי ב-3 אחרי הבארברי, כל כך נהנה. גם ההוספה של הBounties בכל Act זה ממש מגניב.
לכל מי שיושב על הגדר, לטעמי זה ישנה את דעתכם:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2014, 09:35

DrKeo כתב:זה לא היפסט, זאת מציאות. יש בדיוק שתי אופציות, שיניחו לחברה בשקט לעשות מה שהם רוצים מה שהם אף פעם לא עושים חוץ מאשר חברה אחת בודדת בשם אינסטגראם או שהם ישמידו את החברה מהיסוד. הם השמידו את face.com מהיסוד, סגרו את הsdk הפתוח החינמי שלהם והרגו כל שיתוף פעולה שהיה לה. את אונאבו הם גם השמידו והפכו אותה לפייסבוק ישראל. אז מה הם יעשו עם האוקולוס? לא יודע אבל המקרה הכי טוב שיכול להיות הוא שהם יניחו להם בשקט והרע שהם ידפקו את החברה לגמרי. או במילים אחרות, מדובר בחדשות שנעות בין נטרליות לרעות, טובות הן לא כי פייסבוק מעולם לא הטיבה עם חברה שהיא קנתה.

זה שעד היום היה X לא אומר שכך ימשיך, בנוסף - איזה חברות הם קנו שהיו יכולות להוציא מוצר עם פוטנציאל מכירות כ"כ גדול כמו האוקולוס? או בכלל, חברות חומרה? אני מניח שיש כמה כאלו, אבל לא זכור לי כרגע.
אני חושב שהם מבינים שהגיימרים מעוניינים בפלאטפורמה הפתוחה כפי שהשקיעו בה בקיקסטארטר, ואני משוכנע שנשמע על הסטאטיות במדיניות וערכי החברה עוד היום.
דווקא בגלל שקארמק שם, אני יותר רגוע, כמה שזה נשמע משונה :)
אולי בלעדיו פשוט היו בוגדים ברעיון המקורי ולוקחים את הכסף, אבל אני מאמין שהוא באמת רוצה להוביל את המהפכה הכי גדולה שהייתה בתחום, וגם אם ההחלטה לא הייתה תלויה בו (ואני די בטוח שלא) - אני סומך עליו שהוא העביר את המסר.

תכל'ס - אני מאמין שיש מצב שפייסבוק עשו גם כן את עיסקת חייהם, אני חושב שהאוקולוס שווה הרבה יותר.
בטח אם ווטסאפ "שווים" 17 מליארד דולר יותר... :roll:

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מרץ 2014, 10:10

אני חושב שהמכירה התבצעה בעיקר בגלל הכניסה החזקה של סוני לעסק, בגלל אחת משתי סיבות.
או שהם מפחדים להפסיד לסוני, ועמדו בפני הדילמה שכולנו מכירים היטב מהיום יום - עדיף שני מיליארד ביד מ200 על העץ.
או שהם כן רוצים להלחם בסוני, אבל הם מבינים שהם לא יוכלו לנצח חברה כזאת בלי גב כלכלי גדול וחזק ולכן חברו לפייסבוק.

בכל מקרה מה שקרה בנתיים זה שאת אחד היתרונות הגדולים ביותר שלהם - ״חביב הקהל״, הם כנראה הפסידו. כולם העדיפו לראות חברה קטנה שהתחילה עם קיקסטארטר עושה את המהפכה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 10:24

מאיפה למישהו מה יצא מהעסקה הזאת? מדברים פה כאילו פייסבוק חברה שכבר עשר שנים כל שנה רוכשת כמה חברות ואת כולם משנה ללא היכר. איזה שטויות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 מרץ 2014, 10:50

Stick כתב:אני חושב שהמכירה התבצעה בעיקר בגלל הכניסה החזקה של סוני לעסק, בגלל אחת משתי סיבות.
או שהם מפחדים להפסיד לסוני, ועמדו בפני הדילמה שכולנו מכירים היטב מהיום יום - עדיף שני מיליארד ביד מ200 על העץ.
או שהם כן רוצים להלחם בסוני, אבל הם מבינים שהם לא יוכלו לנצח חברה כזאת בלי גב כלכלי גדול וחזק ולכן חברו לפייסבוק.

בכל מקרה מה שקרה בנתיים זה שאת אחד היתרונות הגדולים ביותר שלהם - ״חביב הקהל״, הם כנראה הפסידו. כולם העדיפו לראות חברה קטנה שהתחילה עם קיקסטארטר עושה את המהפכה.

עסקאות של שני מיליארד דולר לא נסגרות בשבוע.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 מרץ 2014, 18:52

לאקי מנסה לענות על שאלות ברדדיט:
http://www.reddit.com/user/palmerluckey

בתוך כך, שמועה של ניו יורק טיימז שפייסבוק לבסוף מתכננת עיצוב ומיתוג מחדש של הריפט עם ממשק של פייסבוק.
http://www.nytimes.com/2014/03/26/techn ... iness&_r=3

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 26 מרץ 2014, 11:48

erezronen כתב:
עסקאות של שני מיליארד דולר לא נסגרות בשבוע.

אני גם בטוח שהם יודעים על הכניסה של סוני קצת לפני שאנחנו שמענו על זה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2014, 19:51

DrKeo כתב:זה לא היפסט, זאת מציאות. יש בדיוק שתי אופציות, שיניחו לחברה בשקט לעשות מה שהם רוצים מה שהם אף פעם לא עושים חוץ מאשר חברה אחת בודדת בשם אינסטגראם או שהם ישמידו את החברה מהיסוד. הם השמידו את face.com מהיסוד, סגרו את הsdk הפתוח החינמי שלהם והרגו כל שיתוף פעולה שהיה לה. את אונאבו הם גם השמידו והפכו אותה לפייסבוק ישראל. אז מה הם יעשו עם האוקולוס? לא יודע אבל המקרה הכי טוב שיכול להיות הוא שהם יניחו להם בשקט והרע שהם ידפקו את החברה לגמרי. או במילים אחרות, מדובר בחדשות שנעות בין נטרליות לרעות, טובות הן לא כי פייסבוק מעולם לא הטיבה עם חברה שהיא קנתה.

אתה מדבר על חברות שהציעו מוצרים טובים יותר מהמוצרים המקבילים של פייסבוק.
הם קנו אותם, הטמיעו את המוצר שלהם אצלם ונהנו מזה.
במקרה של אינסטגראם ווואטסאפ, הם לא שינו שום דבר, כי הם ידעו שהכוח של שני השירותים הללו, הוא בשם ובאנשים שעבדו עליהם ולכן יש להם עצמאות.
המצב של אוקולוס, הוא שהכוח של המוצר תלוי לחלוטין באנשים שעובדים עליו. מדובר במקרה של חברת ענק, שמנסה להפוך לחממת סטארטאפים ורוצה לגוון את המוצרים שלה גם לכיוון של חומרה.

מה שכנראה יקרה, זה שלאוקולוס יהיה מלא כסף, אז הם יוכלו להשקיע את כל הזמן שלהם בלפתח את המוצר ולעשות אותו טוב יותר ולהפסיק להשקיע את הזמן שלהם בלנסות להשיג עוד מימון ממגוון מקורות.
חברת ענק מפזרת את הכסף שלה, כדי לתמוך בפרויקט שאהבנו ועכשיו יש לו הרבה יותר משאבים. נכון שהם כבר לא הילדים הקטנים והמגניבים שעושים משהו מהפכני, אלא סתם הילדים הגדולים והעשירים שעושים משהו מהפכני. אם לא הפריע לאף אחד שסוני עובדת על VR, אין סיבה שיפריע למישהו שאוקלוס עובדת על VR עם הכסף של פייסבוק.

אני לא מוצא סיבה לחשוב שפייסבוק ישמידו את אוקולוס. אין בזה שמץ של היגיון. סמכתי על המילה של לאקי עד עכשיו ואני סומך על המילה שלו גם עכשיו. אם הוא אומר ששום דבר לא משתנה ביום יום, מעבר לכך שהם יכולים להתרכז רק באתגרים ההנדסיים של פיתוח הריפט, אז סביר להניח שזה המצב.
לא רוצים להאמין לו כי פייסבוק לא פופולארית? שיהיה. לא נשמע לי כמו סיבה מספיק טובה לשנות את היחס לאותם אנשים שנהנו מכל כך הרבה אהדה.
קודם שיוציאו מוצר לצרכן, שיהיה אפשר להגיד שפייסבוק הרסו. אחרי זה אפשר יהיה לדבר על כמה זה אסון, או לא.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2014, 12:11

בקיצור - הם צריכים לצאת בהודעה לעיתונות *בהקדם* ולהרגיע את כל המשקיעים, המפתחים והחוקרים - שיוכלו להמשיך כרגיל לפחות ב-5 שנים הקרובות, הכל עדיין בתכנית, וכל מה שפייסבוק מתכננת - כנראה יהיה במכשיר ייעודי לתוכן חברתי וסלולר, ולא יפגע בשום אופן בתכנית המקורית.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2014, 20:22

Laskin כתב:בקיצור - הם צריכים לצאת בהודעה לעיתונות *בהקדם* ולהרגיע את כל המשקיעים, המפתחים והחוקרים - שיוכלו להמשיך כרגיל לפחות ב-5 שנים הקרובות, הכל עדיין בתכנית, וכל מה שפייסבוק מתכננת - כנראה יהיה במכשיר ייעודי לתוכן חברתי וסלולר, ולא יפגע בשום אופן בתכנית המקורית.

הם כבר עשו את זה. ברדיט ובאתר הרשמי שלהם.
הם אפילו סגרו את ההודעה לעיתונות בנקודה הזאת:
Over the next 10 years, virtual reality will become ubiquitous, affordable, and transformative, and it begins with a truly next-generation gaming experience. This partnership ensures that the Oculus platform is coming, and that it’s going to change gaming forever.

וברדיט לאקי הבהיר היטב שלא הרבה הולך להשתנות באוקולוס, מעבר ליכולת שלהם להתרכז בצד של העבודה ולא בצד העסקי:
In the end, I kept coming back to a question we always ask ourselves every day at Oculus: what’s best for the future of virtual reality? Partnering with Mark and the Facebook team is a unique and powerful opportunity. The partnership accelerates our vision, allows us to execute on some of our most creative ideas and take risks that were otherwise impossible. Most importantly, it means a better Oculus Rift with fewer compromises even faster than we anticipated.
Very little changes day-to-day at Oculus, although we’ll have substantially more resources to build the right team.
If you want to come work on these hard problems in computer vision, graphics, input, and audio, please apply!
This is a special moment for the gaming industry — Oculus’ somewhat unpredictable future just became crystal clear: virtual reality is coming, and it’s going to change the way we play games forever.

זעקות האינטרנט כבר ביטלו את זה כסתם קשקושי PR, כי ברגע שיש לאנשים המון כסף להשקיע בפרויקט שלהם, הם הופכים לאנשים אחרים לגמרי והפרויקט הופך לקקי.

בקיצור, הם הבהירו בצורה מאוד ברורה שהפוקוס שלהם הוא גיימינג.
הדבר היחיד שאנחנו יודעים בוודאות שהשתנה עם העסקה הזאת, הוא שהולך להיות להם הרבה יותר כסף, אז הם יוכלו לפתח את הריפט הרבה יותר טוב, מהר ובקלות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 26 מרץ 2014, 12:55

Stick כתב:אני גם בטוח שהם יודעים על הכניסה של סוני קצת לפני שאנחנו שמענו על זה.

יפה שאתה בטוח, אבל במציאות נדיר שדברים עובדים ככה. אמנם יש דבר כזה ״ריגול תעשייתי״, אבל להאמין שחברה קטנה כמו אוקולוס הפעילה ריגול תעשייתי על סוני, למדה על תוכניות ספציפיות שעד לפני שבוע היו שמועות בלבד, ולפי זה מיהרה לחתום על עיסקה של שני מיליארד דולר עם פייסבוק, שהיא בכלל לא מתחרה של סוני? הקשר בין הדברים מאוד מאוד קלוש מעבר לפיקנטריה ונקודת המבט המאוד צרה של גיימרים - ועסקאות בסכומים כאלה ועם חברות כאלה נהוג לעשות בזווית ראייה הרבה יותר רחבה.

אם כבר לקשר את זה למהלך טכנולוגי של חברה אחרת - אני לגמרי רואה איך פייסבוק החליטה להשקיע באוקולוס בגלל ההשקעה הגדולה של גוגל במחשוב לביש, בגוגל גלאס ובחברות טכנולוגיה משונות שמייצרות רובוטים כאלה שאין להם שום יישום במציאות של היום אבל אולי יוכלו לשחק תפקיד חשוב בקרבות הטכנולוגיים של עוד 5-10 שנים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 26 מרץ 2014, 13:10

Nucleus_Dawn כתב:
הם כבר עשו את זה. ברדיט ובאתר הרשמי שלהם.
הם אפילו סגרו את ההודעה לעיתונות בנקודה הזאת:

וברדיט לאקי הבהיר היטב שלא הרבה הולך להשתנות באוקולוס, מעבר ליכולת שלהם להתרכז בצד של העבודה ולא בצד העסקי:

זעקות האינטרנט כבר ביטלו את זה כסתם קשקושי PR, כי ברגע שיש לאנשים המון כסף להשקיע בפרויקט שלהם, הם הופכים לאנשים אחרים לגמרי והפרויקט הופך לקקי.

בקיצור, הם הבהירו בצורה מאוד ברורה שהפוקוס שלהם הוא גיימינג.
הדבר היחיד שאנחנו יודעים בוודאות שהשתנה עם העסקה הזאת, הוא שהולך להיות להם הרבה יותר כסף, אז הם יוכלו לפתח את הריפט הרבה יותר טוב, מהר ובקלות.

הם הבהירו שהפוקוס שלהם התרחב אומנם מעבר לגיימינג אבל זה ממש לא אומר שהם נוטשים אותו או שהתוכניות לגיימינג השתנו.

אני אישית לא מבין למה כל זעקות השבר, למה לחשוב שהם יבטלו את התוכניות שהיו להם לגיימינג? מדובר באנשים עם המון תשוקה לתחום שהקימו את העניין כמטרה לשנות את תעשיית המשחקים, אין מצב שיזרקו את כל המטרות שלהם לפח בגלל הרכישה, כל הצדדים הבהירו את זה ואני לא מוצא סיבה לא להאמין להם.

ברור שלפייסבוק יש מטרות ארוכות טווח גדולות יותר אבל את המטרות קצרות הטווח אף אחד לא הולך לזרוק לפח והכי חשוב שהמכשיר יצא במהרה (ועם הרכישה זה רק אמור להאיץ את העניין) על מנת להצית את המהפכה, מה שצוקרברג יעשה למכשיר עוד כמה שנים והאם הוא יאבד מהפוקוס לגיימינג בעתיד כבר לא יעניין אחרי שהתעשייה תעבור כבר ל VR, יהיו אחרים שיתפסו את מקומם.

ומה זה הקשקוש הזה שסוני עושה VR לקז׳ואלים?
המורפיאוס לפי הרשמים לא נופל מהריפט ואין סיבה לחשוב שזה לא מיועד לגיימרים ושזה יבוזבז על קז׳ואל, זו סוני, לא נינטנדו, בקיצור קשקוש חסר ביסוס.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 26 מרץ 2014, 13:11, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 13:11

רייזר נכנסים לעולם הVR?
Gaming peripheral company Razer may soon move into the virtual reality market, CEO Min-Liang Tan teased today via Twitter.

Speaking to Minecraft creator Notch, Tan noted that his company might soon be able to “help out” in the area of virtual reality.

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מרץ 2014, 21:18

וססלר על הרכישה ועל כך שהיא כנראה חדשות מצוינות, שיאפשרו לריפט להיות טובה יותר ולצאת מוקדם יותר:

וגם התנסות עם הDK החדשה:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:21

מה זה בדיוק VR עם דגש על גיימינג?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 14:23

swiss-the-engine כתב:מה זה בדיוק VR עם דגש על גיימינג?

בעלת בית שתזמין מפתחים להשתמש בפלטפורמה שלה בהסכמי שימוש הגיוניים ולא תייעד אותה לחוויה בלעדית של ללחוץ על Like.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:25

Death_119 כתב:בעלת בית שתזמין מפתחים להשתמש בפלטפורמה שלה בהסכמי שימוש הגיוניים ולא תייעד אותה לחוויה בלעדית של ללחוץ על Like.

אהא... זה מה שפייסבוק יעשו עם אוקולוס... חלון אל תוך הWALL שלך. צודק במאה אחוז.

אז אני שוב אשאל... מה זה בדיוק VR עם דגש על גיימינג.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מרץ 2014, 14:30

Laskin כתב:
זה שעד היום היה X לא אומר שכך ימשיך, בנוסף - איזה חברות הם קנו שהיו יכולות להוציא מוצר עם פוטנציאל מכירות כ"כ גדול כמו האוקולוס? או בכלל, חברות חומרה? אני מניח שיש כמה כאלו, אבל לא זכור לי כרגע.
אני חושב שהם מבינים שהגיימרים מעוניינים בפלאטפורמה הפתוחה כפי שהשקיעו בה בקיקסטארטר, ואני משוכנע שנשמע על הסטאטיות במדיניות וערכי החברה עוד היום.
דווקא בגלל שקארמק שם, אני יותר רגוע, כמה שזה נשמע משונה :)
אולי בלעדיו פשוט היו בוגדים ברעיון המקורי ולוקחים את הכסף, אבל אני מאמין שהוא באמת רוצה להוביל את המהפכה הכי גדולה שהייתה בתחום, וגם אם ההחלטה לא הייתה תלויה בו (ואני די בטוח שלא) - אני סומך עליו שהוא העביר את המסר.

תכל'ס - אני מאמין שיש מצב שפייסבוק עשו גם כן את עיסקת חייהם, אני חושב שהאוקולוס שווה הרבה יותר.
בטח אם ווטסאפ "שווים" 17 מליארד דולר יותר... :roll:

הכל תלוי מה הם יעשו איתם, את אונאבו ואת FACE.COM הם השמידו אז לך תדע מה הם יעשו עם האוקולוס. או שהם יעזבו אותם לנפשם או שהם ישמידו אותם, אלה שתי האופציות עם פייסבוק כך או כך.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:38

Nigga כתב:VR ששייך לחברה שגיימינג בעדיפות ראשונה שנייה ושלישית אצלה.

לא תיארת פה משהו בהקשר של הטכנולוגיה והשימוש שלה... סך הכל תיארת בעלים של מוצר.

אז נחדד... מה נותן EDGE לראייתך לVR שמפותח אצל חברה ש"שייך לחברה שגיימינג בעדיפות ראשונה שנייה ושלישית אצלה" לעומת חברה שמתעסקת בקידוחי נפט.
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מרץ 2014, 14:46

בסבירות גבוהה יותר - הם בעצמם גיימרים כבדים וותיקים, ולכן מבינים את השוק, הצרכים והרצונות שלו - טוב יותר.
לא בהכרח, יכול להיות שהמנהלים הגדולים של חברת הנפט הוא גיימר בנשמה, אבל סבירות נמוכה יותר, וגם שיוכל להקים צוות שמתאים כמו כפפה לתחום.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 26 מרץ 2014, 14:48

swiss-the-engine כתב:אהא... זה מה שפייסבוק יעשו עם אוקולוס... חלון אל תוך הWALL שלך. צודק במאה אחוז.

אז אני שוב אשאל... מה זה בדיוק VR עם דגש על גיימינג.

אני בטוח שהם ימצאו משהו יצירתי שיגרום לכולנו לרצות להסתוב עם הקסדה על הראש כדי לשחק במשחקים שFacebook מארחת או להגביר את חווית המשתמש בכל פלטפורמה שהיא עתידית לאתר שלהם. אבל זה בהחלט לא נראה כמו כרטיס כניסה לשוק המשחקים, זה נראה כמו ניסיון להתכונן ליום הבא בו פלאפונים לא יהיו מוצר הצריכה העיקרי ואנשים ירצו דרכים קצת אחרות ואינטרקטיביות יותר לצרוך את התכנים שלהם. סוג של Counter לGoogle glass ברמת הצורך לחשוב קדימה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 26 מרץ 2014, 14:49

Laskin כתב:בסבירות גבוהה יותר - הם בעצמם גיימרים כבדים וותיקים, ולכן מבינים את השוק, הצרכים והרצונות שלו - טוב יותר.
לא בהכרח, יכול להיות שהמנהלים הגדולים של חברת הנפט הוא גיימר בנשמה, אבל סבירות נמוכה יותר, וגם שיוכל להקים צוות שמתאים כמו כפפה לתחום.

אבל למה להבין את שוק הגיימינג? איך הוא שונה משוק קידוחי הנפט בהקשר של VR? אם אני מפתח VR בשביל שיעזור לי ללמד אנשים איך לתפעל מכשיר מסויים של תעשיית הנפט כאשר אתה קילומטר מתחת למים איך זה שונה מהפיתוח של כל חברה אחרת? איך הבעיות לאג, מהירות תגובה, מיקום ראש וכו... שונות בין שתי החברות הללו שמפתחות VR?
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים