Nucleus_Dawn כתב:
אני מצטער, אבל כל קשר בין מה שאתה הגבת ומה שאני כתבתי, מקרי בהחלט.
אם מתחשק לך, תקרא שוב. אם תרצה להגיב לעניין, אשמח.
רד מהקטע של IQ זה סובייקטיבי. לא אמרתי את זה. למה אתה בכלל מתייחס לזה?
מה שנסגר עם כל סימני הקריאה שלי, הוא שמדובר בסרקזם. לכן כתבתי כל כך הרבה סימני קריאה. לכן הוספתי כמה 1'ים. לכן כתבתי "הגזמה פראית".
אני לא חושב שיש דרך לא להבין שזה נכתב בהומור, פרט לאם לא קוראים בכלל את מה שנכתב.
קראתי מה שאמרת וזה לא ברור, אין מצב שתאמר על FPS שזה נתון חסר סובייקטיביות ועל נתונים אחרים שלא בגלל שמדברים על מראה של משחק והם סובייקטיבים, אין שום הבדל בין שני המדדים.
FPS= נתון שמסביר לנו על רמת הביצועים של המשחק, ישנם אנשים שרגישים יותר ופחות אבל זה לא מערער את הנתון, ככל שהוא גבוה יותר ככה המשחק רץ בצורה טובה יותר מה שכמובן משפיע על רמת החלקות והזרימה של המשחק.
רזולוציה= נתון שהוא חלק מהרכיבים שמגדירים את רמת האיכות של התמונה ומלמד עד כמה היא איכותית יותר, יש חלק שרגישים יותר ופחות אך זה לא מערער את הנתון, ככל שהוא גבוה יותר התמונה איכותית יותר מה שכמובן משפיע על המראה של המשחק לטובה.
מצטער אבל אין דרך להפוך אחד לאובייקטיבי ואת השני לסובייקטיבי.
וסימני הקריאה יכולים להוות הומור אם מישהו פה היה מדבר ככה או מתלהם באיזשהו אופן, לא ברור לי את מי ניסית לחקות פה, נראה שיש פה קצר בתקשורת כי אני לא מבין מה אתה רוצה, אם אין לך כח להסביר אז בכיף, לא ימות העולם אם דיון מטופש על משחקי וידאו יסתיים פה.
DrKeo כתב:עדין מחכה לגרסת PC שלי

שמע, זה לא ששחקני הפס4 וה ONE מקבלים פה חוויה רעה, זה כבר בגדר בסדר גמור בניגוד לגרסאות הדור הקודם, גם ב PC אין הבטחה שלא יהיו בעיות למרות שברור שתהיה גרסה עליונה על הקונסולות מכל בחינה.
אבל לי אישית גם אם היה מחשב חזק הייתי בכיף מרגיש נוח ושלם לקנות במקרה הזה את גרסת הקונסולות עכשיו בלי לחשוב שעשיתי עוול למשחק, הוא עדיין נראה נהדר ורץ טוב בסכ״ה ואפשר להנות ממנו בלי להפסיד יותר מדי.