משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי DrKeo » 23 נובמבר 2014, 19:39

bling כתב:כן הפריימרייט של GTA סכ״ה טוב אבל מתחיל לזייף כשיש עומס, מבאס אבל עדיין שיפור גדול על הדור הקודם שם גם בנסיעה קז׳ואלית היית מקבל 20+ קבוע.
התאכזבתי יותר מ IQ בינוני יחסית בגלל פתרון AA לא ברמה טובה שדומה לגרסת הדור הקודם וגם מה שאמרת על ה texture filtering שבאופן כללי נראה שהקונסולות מזייפות באלמנט הזה בלא מעט משחקים, לי אישית אין הרבה ציפיות שיעוף לי הראש בדור הזה ממשחקי עולם פתוח תובעניים, אבל מליניארים יותר וכאלו שבאופן כללי לא דורשים מעבדים חזקים ברור לי שנראה דברים מדהימים וכבר רואים בקלות קפיצת דור מאוד מרשימה בסגנון המשחקים הזה, גם ברייז ובעיקר במשחקים עתידיים כמו האורדר וקוואנטום ברייק.

עדין מחכה לגרסת PC שלי :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 23 נובמבר 2014, 20:05

Nucleus_Dawn כתב:
אני מצטער, אבל כל קשר בין מה שאתה הגבת ומה שאני כתבתי, מקרי בהחלט.
אם מתחשק לך, תקרא שוב. אם תרצה להגיב לעניין, אשמח.

רד מהקטע של IQ זה סובייקטיבי. לא אמרתי את זה. למה אתה בכלל מתייחס לזה?

מה שנסגר עם כל סימני הקריאה שלי, הוא שמדובר בסרקזם. לכן כתבתי כל כך הרבה סימני קריאה. לכן הוספתי כמה 1'ים. לכן כתבתי "הגזמה פראית".
אני לא חושב שיש דרך לא להבין שזה נכתב בהומור, פרט לאם לא קוראים בכלל את מה שנכתב.

קראתי מה שאמרת וזה לא ברור, אין מצב שתאמר על FPS שזה נתון חסר סובייקטיביות ועל נתונים אחרים שלא בגלל שמדברים על מראה של משחק והם סובייקטיבים, אין שום הבדל בין שני המדדים.

FPS= נתון שמסביר לנו על רמת הביצועים של המשחק, ישנם אנשים שרגישים יותר ופחות אבל זה לא מערער את הנתון, ככל שהוא גבוה יותר ככה המשחק רץ בצורה טובה יותר מה שכמובן משפיע על רמת החלקות והזרימה של המשחק.
רזולוציה= נתון שהוא חלק מהרכיבים שמגדירים את רמת האיכות של התמונה ומלמד עד כמה היא איכותית יותר, יש חלק שרגישים יותר ופחות אך זה לא מערער את הנתון, ככל שהוא גבוה יותר התמונה איכותית יותר מה שכמובן משפיע על המראה של המשחק לטובה.

מצטער אבל אין דרך להפוך אחד לאובייקטיבי ואת השני לסובייקטיבי.
וסימני הקריאה יכולים להוות הומור אם מישהו פה היה מדבר ככה או מתלהם באיזשהו אופן, לא ברור לי את מי ניסית לחקות פה, נראה שיש פה קצר בתקשורת כי אני לא מבין מה אתה רוצה, אם אין לך כח להסביר אז בכיף, לא ימות העולם אם דיון מטופש על משחקי וידאו יסתיים פה.
DrKeo כתב:עדין מחכה לגרסת PC שלי :)

שמע, זה לא ששחקני הפס4 וה ONE מקבלים פה חוויה רעה, זה כבר בגדר בסדר גמור בניגוד לגרסאות הדור הקודם, גם ב PC אין הבטחה שלא יהיו בעיות למרות שברור שתהיה גרסה עליונה על הקונסולות מכל בחינה.

אבל לי אישית גם אם היה מחשב חזק הייתי בכיף מרגיש נוח ושלם לקנות במקרה הזה את גרסת הקונסולות עכשיו בלי לחשוב שעשיתי עוול למשחק, הוא עדיין נראה נהדר ורץ טוב בסכ״ה ואפשר להנות ממנו בלי להפסיד יותר מדי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 23 נובמבר 2014, 20:10

DrKeo כתב:עדין מחכה לגרסת PC שלי :)

+1
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 24 נובמבר 2014, 13:08

bling כתב:כן, קצת מעיד על השנה הזו שבתכל׳ס המשחקים הכי טובים היו בכלל של דור שעבר...
טוב ובאמת היו המון רימאסטרים בצורה חריגה, נעדר ברור מהרשימה זה מטרו שגם קפץ ברזולוציה וגם בפריימרייט עם המון תוספות גראפיות, טוויקים לגיימפליי כמו תיקון מערכת ההתגנבות, AI משופר, הכנסת סגנונות משחק חדשים וכו׳ והכל בתמחור הכי הוגן מכולם של 25$ למשחק, די ביזיון למען האמת שהוא לא שם, ממש לא ברור אבל כנראה שפשוט נשכח בגלל שיצא מסטודיו צנוע יחסית.

במצב הנוכחי (וגם עם מטרו למען האמת) זו זכייה בטוחה של GTA5, אומנם TLOU גם היה אחלה רימאסטר שבנוסף הכפיל את הפריימרייט ולא רק שיפר גראפיקה, אבל אי אפשר להתחרות בכל העבודה שרוקסטאר עשתה שם שכוללת גם שינוי הרבה יותר גדול לגיימפליי מכל 60 פריימים או שיפורי AI- מצב FPS שמשנה לא מעט את החוויה ורואים לא מעט אנשים בסטרים שמשחקים עימו, זה לבד יותר מהותי מכל מה שהמתחרים עשו.

לא רואה איך זו זכייה בטוחה של GTA5. מצב FPS זה נחמד והכל, אבל בסופו של דבר מדובר בפורט שככה הוא כנראה היה נראה אם קונסולות הדור הבא היו יוצאות במקביל. יש לו נקודת פתיחה טובה כי הוא מתחיל ממשחק מצויין, אבל כנ"ל גם TLOU.
בסופו של דבר אני לא יודע איך הם הולכים לשפוט את המשחקים, אבל כשזה מגיע להגדרה של מה זה "רימייק טוב" שמבחינתי זו בעצם השאלה "מה המשחק החדש נותן לי על פני הגרסה המקורית", אף אחד מהם אפילו לא מתקרב להתחרות בטיפול שקיבל הMaster Chief Collection.

bling כתב:מה הבעיה במשפט הזה? הם לא אמרו Oscar worthy כמו IGN בזמנו על GTA4 שזה באמת מגוחך, ביחס למשחקי וידאו GTA5 באמת בטופ כשזה מגיע לכתיבה ו VO, ברור שהעלילה שלו די גרועה ולא נראה לי שהם ניסו לספק אחת ראויה במיוחד אלא נטו באו בשביל שטויות וצחוקים, אבל אי אפשר להתווכח שביחס למדיום הכתיבה וה VO סבבה לגמרי.
KEO, גם בשנים חלשות של GTA הוא עדיין עם כתיבה טובה יותר מ 95% מהמשחקים, זה לא סותר במיוחד את המשפט של גיימספוט :)

הבעיה היחידה במשפט The best writing and voice acting you'll see in a video game הוא שכתיבה ודיבוב הם לא משהו שאתה רואה, אלא משהו שאתה שומע :D
מעבר לזה, כן. הכתיבה בGTA מצויינת - הסאטירה הכי מושחזת בצד הזה של Southpark. היה לנו כבר עם נדב את הדיון הזה ובסופו של דבר כשניסינו להבין על מה הוא מתלונן קונקרטית זה הסתכם בכך שהוא משום מה מקטלג את האנימציה המוקצנת של הדמויות כ"כתיבה" ולכן בעצם מתלונן על הדבר הלא נכון.

DrKeo כתב:מה זה אומר על השנה הזאת שDA וביונטה הם המתחרים לGOTY? שני משחקים שהיו נבלעים בהמון בכל שנה אחרת (אולי DA, אם הוא באמת כל כך טוב, היה צף למעלה אבל ביונטה לא).

גם DA:O וביונטה היו מתחרים על GOTY ובחלק מהמקרים גם קטפו את המועמדות. לא מבין למה זה מפתיע שהם מתמודדים גם הפעם - הדבר היחיד שמפתיע הוא שמשחקים אחרים שהיו צפויים להתמודד בעצמם די פישלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2014, 13:16

swym כתב:לא רואה איך זו זכייה בטוחה של GTA5. מצב FPS זה נחמד והכל, אבל בסופו של דבר מדובר בפורט שככה הוא כנראה היה נראה אם קונסולות הדור הבא היו יוצאות במקביל. יש לו נקודת פתיחה טובה כי הוא מתחיל ממשחק מצויין, אבל כנ"ל גם TLOU.
בסופו של דבר אני לא יודע איך הם הולכים לשפוט את המשחקים, אבל כשזה מגיע להגדרה של מה זה "רימייק טוב" שמבחינתי זו בעצם השאלה "מה המשחק החדש נותן לי על פני הגרסה המקורית", אף אחד מהם אפילו לא מתקרב להתחרות בטיפול שקיבל הMaster Chief Collection.

הבעיה היחידה במשפט The best writing and voice acting you'll see in a video game הוא שכתיבה ודיבוב הם לא משהו שאתה רואה, אלא משהו שאתה שומע :D
מעבר לזה, כן. הכתיבה בGTA מצויינת - הסאטירה הכי מושחזת בצד הזה של Southpark. היה לנו כבר עם נדב את הדיון הזה ובסופו של דבר כשניסינו להבין על מה הוא מתלונן קונקרטית זה הסתכם בכך שהוא משום מה מקטלג את האנימציה המוקצנת של הדמויות כ"כתיבה" ולכן בעצם מתלונן על הדבר הלא נכון.

גם DA:O וביונטה היו מתחרים על GOTY ובחלק מהמקרים גם קטפו את המועמדות. לא מבין למה זה מפתיע שהם מתמודדים גם הפעם - הדבר היחיד שמפתיע הוא שמשחקים אחרים שהיו צפויים להתמודד בעצמם די פישלו.

שכשהם יצאו בזמנם הם היו בקושי ברשימה וגם אז עם בערך 0% סיכוי לזכות. היום הם הקרם של הקרם של השנה הזאת כי השנה הזאת הייתה אחת החלשות בהסטוריה האחרונה של התעשיה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 נובמבר 2014, 19:10

swym כתב:לא רואה איך זו זכייה בטוחה של GTA5. מצב FPS זה נחמד והכל, אבל בסופו של דבר מדובר בפורט שככה הוא כנראה היה נראה אם קונסולות הדור הבא היו יוצאות במקביל. יש לו נקודת פתיחה טובה כי הוא מתחיל ממשחק מצויין, אבל כנ"ל גם TLOU.

הייתי מסכים איתך בקלות אם לא היו הרבה טענות כלפי האוסף הזה מצד שחקני XB1, המולטי בעיקרון יצא שבור ועדיין הוא לא תוקן בצורה מספקת, יש לו בעיות טכניות של FPS ושלל תופעות, הוא רחוק מלהיות מלוטש מספיק, כקונספט עשו פה עבודה מדהימה אבל לא יודע אם מגיע לו פרס על איך שהוא יצא בהשקה.

אני בטוח שאם הוא יזכה למשל שחקני ה XB1 יתפקעו מצחוק, בצורה צינית כמובן, הוא באמת מקבל לא מעט ביקורות שליליות מצדם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 25 נובמבר 2014, 09:39

bling כתב:הייתי מסכים איתך בקלות אם לא היו הרבה טענות כלפי האוסף הזה מצד שחקני XB1, המולטי בעיקרון יצא שבור ועדיין הוא לא תוקן בצורה מספקת, יש לו בעיות טכניות של FPS ושלל תופעות, הוא רחוק מלהיות מלוטש מספיק, כקונספט עשו פה עבודה מדהימה אבל לא יודע אם מגיע לו פרס על איך שהוא יצא בהשקה.

אני בטוח שאם הוא יזכה למשל שחקני ה XB1 יתפקעו מצחוק, בצורה צינית כמובן, הוא באמת מקבל לא מעט ביקורות שליליות מצדם.

לא תוקן? אני לא יודע אם אתה מודעים עם מה שהולך, אבל התיקונים של מייקרוסופט רק מוסיפים בעיות (יש להם בעיות חמורות של QA ובדיקות בצוותי הפיתוח):
http://www.gamespot.com/articles/halo-m ... 0-6423786/
תמונה
תמונה

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 נובמבר 2014, 14:05

אנשים שמו לב לפרטים מעניינים בגרסת הדור הנוכחי של GTA5:

1. When your gas tank is shot and leaking, the gas gauge on the dash empties until a warning light turns on and the engine eventually cuts out.

2. You can empty the tank of the car by shooting a hole into it and the crazy thing is that the car will not explode anymore when the tank runs dry

3. The electric sports car does not explode either because it has obviosly no gas tank.

4. When the car is severely damaged and smoking, the Check Engine light comes on.

5. It's also worth noting that the flashers on the train crossings actually flash when a train's coming!

התשומת לב של של רוקסטאר לפרטים הקטנים פשוט מטורפת... לא נראה לי שראיתי דבר כזה.
מעניין כמה קוג'ימה עצוב עכשיו אם גרסת הדור הקודם גרמה לו להתבאס :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2014, 14:20

החברה הזו פשוט דור וחצי קדימה מהבחינה הזאת. עד היום אין שום משחק עולם פתוח שמתקרב לירידה לפרטים של GTA4 אפילו.
די משוכנע שגם GTA:SA נותן פייט טוב למשחקים מהדור הזה במובן הזה.

פשוט מדהימים אותי... בכל פעם שאני משחק GTA, ולא משנה איזה וכמה שעות כבר שיחקתי בו - אני מגלה עוד פרט שלא ידעתי עליו.
אני לא יכול להגיד את זה על שום משחק אחר.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2014, 15:15

Laskin כתב:החברה הזו פשוט דור וחצי קדימה מהבחינה הזאת. עד היום אין שום משחק עולם פתוח שמתקרב לירידה לפרטים של GTA4 אפילו.

פשוט מדהימים אותי... בכל פעם שאני משחק GTA, ולא משנה איזה וכמה שעות כבר שיחקתי בו - אני מגלה עוד פרט שלא ידעתי עליו.

נכון לחלוטין. אני לא יודע איך, אבל הם מצליחים לייצר את העולמות העצומים האלה, בלי להתפשר בכלל על הפרטים הקטנים. יש שם כמה חבר'ה ממש מוכשרים וממש אובסיסיביים ורואים את זה בכל משחק בסדרה. באמת מדהים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 15:21

אולי אם שאר החברות עולם פתוח היו מקבלות תקציבי פיתוח בלבד שעוברים את ה100 מליון ו-6 שנים לעשות כל משחק גם הם היו מצליחים להתקרב לזה :)

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2014, 15:46

DrKeo כתב:אולי אם שאר החברות עולם פתוח היו מקבלות תקציבי פיתוח בלבד שעוברים את ה100 מליון ו-6 שנים לעשות כל משחק גם הם היו מצליחים להתקרב לזה :)

אולי אם עוד חברות היו מוכשרות, מצליחות ופדנטיות כמו רוקסטאר נורת', אז יותר חברות היו מקבלות תקציביב פיתוח של 100+ מיליון ו6 שנים לעשות כל משחק.

הם לגמרי הרוויחו את זה. את VC הם פיתחו בשבעה חודשים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 15:57

Nucleus_Dawn כתב:
אולי אם עוד חברות היו מוכשרות, מצליחות ופדנטיות כמו רוקסטאר נורת', אז יותר חברות היו מקבלות תקציביב פיתוח של 100+ מיליון ו6 שנים לעשות כל משחק.

הם לגמרי הרוויחו את זה. את VC הם פיתחו בשבעה חודשים.

VC אדיר ברמות אחרות, שנה פיתוח (בול) ומפה נורא קטנה אבל משחק GTA שהכי נהנתי ממנו בהפרש אדיר.
וברור שהם הרווייחו את זה אבל זאת ביצה ותרנגולת עכשיו, לך תמצא מפתחת איכותית ועם נסיון שמקבלת 6 שנים לפתח את המשחק עולם פתוח שלה ותקציב שכזה, לא תמצא.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2014, 17:32

זה לא ביצה ותרנגולת. תקציב גדול לא מבטיח כלום - תראה את דסטיני, too human וכו'. רוקסטאר התחילו בקטן והוכיחו את עצמם מעל ומעבר בכל כותר שהם פיתחו. לכן הם קיבלו 6 שנים ו-100M$. מה מונע מחברות אחרות לעשות את אותה הדרך בדיוק? רק היעדר יכולת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 18:14

InterAl כתב:זה לא ביצה ותרנגולת. תקציב גדול לא מבטיח כלום - תראה את דסטיני, too human וכו'. רוקסטאר התחילו בקטן והוכיחו את עצמם מעל ומעבר בכל כותר שהם פיתחו. לכן הם קיבלו 6 שנים ו-100M$. מה מונע מחברות אחרות לעשות את אותה הדרך בדיוק? רק היעדר יכולת.

זה ביצה ותרנגולת על משחקי עולם פתוח גדוולים. איזה עוד חברה קבלה תקציב כזה וכמות כזאת של זמן לעשות משחק עולם פתוח? אף חברה חוץ מהם. מגיע להם? ברור, אני רק אומר שבגלל שאין לנו חברות איכות אחרות שמנסות בכלל אז אי אפשר לדעת מה היה יוצא ממשהו כזה של חברה אחרת.

אמרו פה שרק רוקסטאר יכולים לעשות את זה ואמרתי שאף חברה אחרת לא קבלה אפילו את ההזדמנות, דבר שהוא נכון. זה שרוקסטאר הרוויחה את זה עם השנים זה כבר דיון אחר לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 18:37

Laskin כתב:החברה הזו פשוט דור וחצי קדימה מהבחינה הזאת. עד היום אין שום משחק עולם פתוח שמתקרב לירידה לפרטים של GTA4 אפילו.

בטח שאפשר, יש סדרה שאומנם היא לניארית אבל גם שנים אחרי שיצאה מגלים בה פרטים חדשים וההקפדה על ה detail שם מטורפת, אני מדבר על מטאל גיר סוליד ובעיקר 2 ו 3 שרשימת הדברים שאפשר לגלות בהם היא בלתי נגמרת ואין סיכוי שבנאדם ממוצע שמשחק בהם פעם פעמיים יגלה הכל, ואני לא מדבר רק על הדברים הגדולים כמו שאפשר להרוג את The End לפני הקרב, אלא באמת אינספור שטויות, משיחות קודאק מטורפות ועד אסטרטגיות על בוסים שלא חשבת שבחיים אפשריים (עוד דוגמא מהראש, אפשר לעבוד על ה fear עם גלולת המוות המזויפת ב 3 וכשהוא עם הגב אליך בזמן שמעליב אותך וחוגג את נצחונו לקום לחיים ולהרוג אותו באיזו ירייה אחת-שתיים מדויקות לראש), בקיצור המשחקים הללו פסיכים בכמויות של הדברים הללו ואני מקווה שקוג׳ימה יחזור לרמה הזו עם 5 אחרי ש 4 היה די מעפן מהבחינה הזו.

למרות שזה אף פעם לא יהיה אותו הדבר כי מ 4 כבר אין קודק נורמלי וב 5 הקודק אפילו יותר דל, אנשים התלוננו על חפירות אז עכשיו יש הרבה יותר גיימפליי, רק חבל שהרבה מהקסם אבד.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2014, 19:05

DrKeo כתב:זה ביצה ותרנגולת על משחקי עולם פתוח גדוולים. איזה עוד חברה קבלה תקציב כזה וכמות כזאת של זמן לעשות משחק עולם פתוח? אף חברה חוץ מהם. מגיע להם? ברור, אני רק אומר שבגלל שאין לנו חברות איכות אחרות שמנסות בכלל אז אי אפשר לדעת מה היה יוצא ממשהו כזה של חברה אחרת.

אמרו פה שרק רוקסטאר יכולים לעשות את זה ואמרתי שאף חברה אחרת לא קבלה אפילו את ההזדמנות, דבר שהוא נכון. זה שרוקסטאר הרוויחה את זה עם השנים זה כבר דיון אחר לגמרי.

איפה הביצה והתרנגולת פה? הם קיבלו הזדמנות כי הם הוכיחו את עצמם פעם אחר פעם. מה מונע מחברות אחרות להתחיל בקטן, להוכיח את עצמן פעם אחר פעם ובסופו של דבר לקבל את אותה הזדמנות גדולה?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2014, 19:09

bling כתב:בטח שאפשר, יש סדרה שאומנם היא לניארית אבל גם שנים אחרי שיצאה מגלים בה פרטים חדשים וההקפדה על ה detail שם מטורפת, אני מדבר על מטאל גיר סוליד ובעיקר 2 ו 3 שרשימת הדברים שאפשר לגלות בהם היא בלתי נגמרת ואין סיכוי שבנאדם ממוצע שמשחק בהם פעם פעמיים יגלה הכל, ואני לא מדבר רק על הדברים הגדולים כמו שאפשר להרוג את The End לפני הקרב, אלא באמת אינספור שטויות, משיחות קודאק מטורפות ועד אסטרטגיות על בוסים שלא חשבת שבחיים אפשריים (עוד דוגמא מהראש, אפשר לעבוד על ה fear עם גלולת המוות המזויפת ב 3 וכשהוא עם הגב אליך בזמן שמעליב אותך וחוגג את נצחונו לקום לחיים ולהרוג אותו באיזו ירייה אחת-שתיים מדויקות לראש), בקיצור המשחקים הללו פסיכים בכמויות של הדברים הללו ואני מקווה שקוג׳ימה יחזור לרמה הזו עם 5 אחרי ש 4 היה די מעפן מהבחינה הזו.

למרות שזה אף פעם לא יהיה אותו הדבר כי מ 4 כבר אין קודק נורמלי וב 5 הקודק אפילו יותר דל, אנשים התלוננו על חפירות אז עכשיו יש הרבה יותר גיימפליי, רק חבל שהרבה מהקסם אבד.

אני חושב שאפשר לומר את זה גם על כל משחק RPG/אסטרטגיה גדול, כמו elder scrolls, baldur's gate או civilization.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 נובמבר 2014, 19:12

DrKeo כתב:VC אדיר ברמות אחרות, שנה פיתוח (בול) ומפה נורא קטנה אבל משחק GTA שהכי נהנתי ממנו בהפרש אדיר.
וברור שהם הרווייחו את זה אבל זאת ביצה ותרנגולת עכשיו, לך תמצא מפתחת איכותית ועם נסיון שמקבלת 6 שנים לפתח את המשחק עולם פתוח שלה ותקציב שכזה, לא תמצא.

כמו שידוע שהביצה הגיעה לפני התרנגולת, כי היו אורגניזמים דמויי זוחלים מליוני שנים לפני שהיו עופות, ידוע גם במקרה הזה, שרוקסטאר קיבלה את התקציב והזמן, אחרי שהם הצליחו עם הרבה פחות תקציב והרבה פחות זמן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 נובמבר 2014, 20:17

Nucleus_Dawn כתב:
כמו שידוע שהביצה הגיעה לפני התרנגולת, כי היו אורגניזמים דמויי זוחלים מליוני שנים לפני שהיו עופות, ידוע גם במקרה הזה, שרוקסטאר קיבלה את התקציב והזמן, אחרי שהם הצליחו עם הרבה פחות תקציב והרבה פחות זמן.

האמת שמבחינה דתית לפי בריאתנות, התרנגולת הגיעה לפני הביצה. שהרי היא נבראה מייד תרנגלות שלמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2014, 20:23

bozeman כתב:האמת שמבחינה דתית לפי בריאתנות, התרנגולת הגיעה לפני הביצה. שהרי היא נבראה מייד תרנגלות שלמה.

ואם מדובר בביצה של תרנגולת (ולא סתם ביצה), גם מבחינה מדעית התרנגולת הגיעה לפני הביצה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2014, 20:35

עדין לא הבנתם. הביצה והתרנגולת היא לא האם רוקסטאר הייתה קודם טובה או קודם עם תקציבי ענק, הביצה והתרנגולת היא על המשפט "אף אחד לא עושה משחקי עולם פתוח כמו רוקסטאר". זה ביצה ותרנגולת כי זה לאו דווקא כי רוקסטאר הכי טובים, זה כי אף אחד לא קבל את ההזדמנות שהם קבלו עם GTA5.

היום כבר אי אפשר לעלות לרמה הזאת, אתה לא יכול להתחרות בהם בלי התקציב והזמן הזה. השאלה היא האם חברה אחרת עם אותו תקציב וזמן תצליח להוציא משהו ברמה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 25 נובמבר 2014, 21:03

DrKeo כתב:עדין לא הבנתם. הביצה והתרנגולת היא לא האם רוקסטאר הייתה קודם טובה או קודם עם תקציבי ענק, הביצה והתרנגולת היא על המשפט "אף אחד לא עושה משחקי עולם פתוח כמו רוקסטאר". זה ביצה ותרנגולת כי זה לאו דווקא כי רוקסטאר הכי טובים, זה כי אף אחד לא קבל את ההזדמנות שהם קבלו עם GTA5.

היום כבר אי אפשר לעלות לרמה הזאת, אתה לא יכול להתחרות בהם בלי התקציב והזמן הזה. השאלה היא האם חברה אחרת עם אותו תקציב וזמן תצליח להוציא משהו ברמה הזאת.

אבל זה לא קשור לביצה ותרנגולת. אין פה בלבול בין סיבה ומסובב - הסיבה והמסובב ברורים לחלוטין.

"לאו דווקא כי רוקסטאר הכי טובים" - למה לא? הדרך היחידה למדוד את זה היא ע"י הצלחה בשטח. רוקסטאר הם הכי טובים כי כל משחק שלהם היה פגז (ולא לכולם היו תקציבים של 100M$). אתה יכול להביא מפתחת אחרת עם רקורד טוב יותר? לא. לכן הם כן הכי טובים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 נובמבר 2014, 21:06

יוביסופט במיטבם.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 נובמבר 2014, 21:07

יש מפתחות עם רקורד טוב כמו של רוקסטאר מבחינת איכות, אבל אין הרבה מבחינת גודל ההצלחה המסחרית של כל כותר תוך כדי ששומרת על רמות איכות מהגבוהות בתעשייה.

חחח קאז :D

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים