matangt8 כתב: 
אישית לא מפריע לי. אני נהנה מהPS4 שלי (בזמן הפנוי שלי) . לדעתי סוני ומיקרוסופט שומרות איזה קלף עבור הפס4 והONE. (משהו גדול יותר מDX12 לONE למשל) ככה שלדעתי הקונסולות עדיין לא במצב של חוסר כוח.
איזה קלפים אפשר לשמור?
זו חומרה סגורה והכלים ישתפרו כרגיל ותראה ביצועים וקפיצות מרשימות אבל זה לא שיש איזה secret sauce שפתאום יביא לך ביצועים של טיטאן בתוך הקונסולה, אין מה לעשות החומרה שלהן יחסית חלשה ביחס למה שהולך בשוק וכלום לא ישנה את זה.
מצד שני, אם קלף לטעמך זה לא בהכרח משהו ויזואלי אלא למשל VR אז אתה בהחלט צודק, אם ה VR שהן יוציאו ייקלט יפה בשוק, יתחיל ליצור סטנדרט ויהיה הצלחה לא מעט אנשים יאמרו לך שזה קלף משמעותי וחשוב פי כמה מאשר קלף תיאורתי ודמיוני שהיה מביא לך ביצועים של כרטיס מסך מפלצתי, ככה שמהבחינה הזו יתכן בהחלט שזה יהיה הקלף הכי חשוב מאז שעברו ל 3D

DrKeo כתב:תנו לזה שנתיים וכבר כרטיסים של 400$ יהיו בכוח הזה, מעולם לא יצא כרטיס חזק יותר מפי 6 מהקונסולות 5 חודשים מהשיגור שלהן. זה היה רחוק מאוד מזה, כשה360 יצאה היה לה את הכרטיס השני הכי חזק בשוק, אם המקרה היה מקביל להיום היה בone כרטיס כמו ה290 שהוא חזק פי 3 מהפס4. אין מה להתכחש, דור חלש כזה מעולם לא היה. מזל שיבשו אותנו 8 שנים אז הוא מרגיש לנו חזק, משחק כמו mlb היו אמורים להראות ככה כבר ב2010.
אבל גם שוק כרטיסי המסך השתנה בצורה קיצונית, פעם היו כרטיסים ב 1500$ או ב 3000$ כשיצאו קונסולות חדשות?
נראה לי בתקופה של ה 360 הכי יקר היה 500$, זה לא רק שהקונסולות אולי חלשות ביחס לעבר זה גם ששוק ה PC תפס תאוצה פסיכית ובגלל זה הפער נראה כל כך קיצוני יותר מאי פעם.