נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Yahel12
Warrior

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Yahel12 » 07 אפריל 2014, 18:36

Laskin כתב:הדרייברים החדשים של NVIDIA יצאו, והם משרים משמעותית את הביצועים במשחקים, במיוחד בSLI:
http://www.guru3d.com/news_story/geforc ... marks.html
שימו לב להיטמן.
זה די מרשים...

וגם זה:

מנוע חדש, אהבתי בעיקר כמובן את התקריבים.

לא ראיתי את הסרטון הזה בחיים, אבל אני די בטוח שהמנוע הזה מנצח את רוב מה שקיים היום.. נראה מצוין

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 07 אפריל 2014, 18:47

Laskin כתב:הדרייברים החדשים של NVIDIA יצאו, והם משרים משמעותית את הביצועים במשחקים, במיוחד בSLI:
http://www.guru3d.com/news_story/geforc ... marks.html
שימו לב להיטמן.
זה די מרשים...

וגם זה:

מנוע חדש, אהבתי בעיקר כמובן את התקריבים.

מה?! אלה אותם חברה שעשו את בריבלי דיפולט ל3DS?! :shock:
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 אפריל 2014, 19:39

נראה שכן... לא חקרתי לעומק עדיין :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 אפריל 2014, 19:52

Yahel12 כתב:

לא ראיתי את הסרטון הזה בחיים, אבל אני די בטוח שהמנוע הזה מנצח את רוב מה שקיים היום.. נראה מצוין

צריך לציין שזה לא ממש מנוע, זה תוסף למנועים שכל אחד יכול לקנות ולשים במנוע שלו של אפקטי פוסט. סקוור למשל משתמשים בו במנוע דור הבא שלהם.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 אפריל 2014, 10:32

משחקים מתחילים להשתמש במעבדים מודרניים. אחרי WD, גם משחק שר הטבעות (או סקין שר הטבעות לAC, אם תרצו) פרסם דרישות מערכת, עם מעבדים חזקים יותר משאנחנו רגילים לראות (ואפילו כרטיס מסך לא חלש במינימום).

כרטיס מסך מומלץ - GTX 670.
מעבד מומלץ - i7 3770.

אני מניח שהשדרוג הבא שלי יהיה יקר יותר מכרגיל, כי אצטרף להחליף לוח אם ומעבד.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 08 אפריל 2014, 18:43

הייתי מחכה לבנצ'מרקים לפני שהייתי קובע. מי יודע למה הם מתכוונים בדרישות המומלצות. תציץ למשל בדרישות של מטאל גיר רייזינג.

--

ה character creator של משחק ה MMO הקוריאני הבא פשוט מדהים:

http://youtube.com/watch?v=6kvoausvOL8

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 אפריל 2014, 13:08

Kazz כתב:ה character creator של משחק ה MMO הקוריאני הבא פשוט מדהים:

http://youtube.com/watch?v=6kvoausvOL8

וואו, וואו... WOW!
זה ממש מדהים, מקווה שילמדו מהם במערב.
בלי שום קשר - הקוריאנים ממש עושים רושם של כוכב עולה בתחום הגיימינג. כרגע בעיקר במזרח, אבל אני חושב שKUF2 ו-RAGNAROK, LINEAGE, AION ושלא נדבר על NCSOFT שמפיצה משחקים כמו GUILD WARS ומשחקים עתידיים כמו WILDSTAR (ה-MMO הכי מעניין שיוצא בשנה הקרובה, לדעתי)...
בקיצור - דרום קוריאה סוף סוף מראה סימנים של מעצמת משחקים (ולשם שינוי - לא רק של שחקנים).
יפן כבר לא לבד במזרח ;)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 17:36

יש בכל הרשת ביקורות לכרטיס החדש של AMD ה R9 295X2, לדבר הזה יש 11.5 TF והוא עולה 1500$ :shock:
תמונה

שימו לב למשפט הזה מהביקורת של DF:
we're looking at a consumer product with 6.25x the compute power of PlayStation 4 (and almost 9x Xbox One) available less than six months after the console launched.

זה עוד מעט הפרש של דור עוד לפני שהדור התחיל :oops:

ומשהו שהצחיק אותי מאותה הביקורת, Infinity Ward מוכיחים שאין דבר כזה יותר מדי כח:
The results throw up some more curiosities - notably that even with 11.5 teraflops of power available, Call of Duty: Ghosts can still dip well below 1080p60 (the graphs here - both frame-rate and frame-time - need to be seen to believed) - suffice to say that this is the first and last time we use this title for benchmarking.

כן, כרטיס שיכול להריץ כמעט כל משחק ב 4K לא יכול להריץ את GHOST ב 1080P ו 60 FPS
אין, פשוט מפתחים אגדיים החבר'ה האלה :D

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 08 אפריל 2014, 18:55

בלינג,אם הכרטיס הזה היה עולה 400 דולר כמו פס4 הייתי כועס, הוא עולה יותר מפי3 ממנו...מה אתה מצפה?
בכלל אני בטוח שהדור הזה לא יהיה יותר מ5 שנים אבל עם משחקים כמו אינפיימוס...אני מרוצה :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 08 אפריל 2014, 19:21

כן ברור לי שזה ככה מתן, עדיין לא זכור לי כזה הפרש בדורות קודמים גם עם כרטיסים מאוד חזקים בשלב כה מוקדם, אבל מצד שני לא זכורים לי גם כרטיסים באלפי דולרים, אין ספק שהנוף השתנה מאז :)

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 08 אפריל 2014, 23:13

bling כתב:כן ברור לי שזה ככה מתן, עדיין לא זכור לי כזה הפרש בדורות קודמים גם עם כרטיסים מאוד חזקים בשלב כה מוקדם, אבל מצד שני לא זכורים לי גם כרטיסים באלפי דולרים, אין ספק שהנוף השתנה מאז :)

:lol: אישית לא מפריע לי. אני נהנה מהPS4 שלי (בזמן הפנוי שלי) . לדעתי סוני ומיקרוסופט שומרות איזה קלף עבור הפס4 והONE. (משהו גדול יותר מDX12 לONE למשל) ככה שלדעתי הקונסולות עדיין לא במצב של חוסר כוח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 01:26

תנו לזה שנתיים וכבר כרטיסים של 400$ יהיו בכוח הזה, מעולם לא יצא כרטיס חזק יותר מפי 6 מהקונסולות 5 חודשים מהשיגור שלהן. זה היה רחוק מאוד מזה, כשה360 יצאה היה לה את הכרטיס השני הכי חזק בשוק, אם המקרה היה מקביל להיום היה בone כרטיס כמו ה290 שהוא חזק פי 3 מהפס4. אין מה להתכחש, דור חלש כזה מעולם לא היה. מזל שיבשו אותנו 8 שנים אז הוא מרגיש לנו חזק, משחק כמו mlb היו אמורים להראות ככה כבר ב2010.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 19:17

אני מניח שכבר בעוד שנה יהיו כרטיסים ב-500 דולר בביצועים די דומים, רק שיהיו בהם גם פיצ'רים ייחודיים שאין במפלצת המיותרת הזאת.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 11:36

matangt8 כתב: :lol: אישית לא מפריע לי. אני נהנה מהPS4 שלי (בזמן הפנוי שלי) . לדעתי סוני ומיקרוסופט שומרות איזה קלף עבור הפס4 והONE. (משהו גדול יותר מDX12 לONE למשל) ככה שלדעתי הקונסולות עדיין לא במצב של חוסר כוח.

איזה קלפים אפשר לשמור?
זו חומרה סגורה והכלים ישתפרו כרגיל ותראה ביצועים וקפיצות מרשימות אבל זה לא שיש איזה secret sauce שפתאום יביא לך ביצועים של טיטאן בתוך הקונסולה, אין מה לעשות החומרה שלהן יחסית חלשה ביחס למה שהולך בשוק וכלום לא ישנה את זה.

מצד שני, אם קלף לטעמך זה לא בהכרח משהו ויזואלי אלא למשל VR אז אתה בהחלט צודק, אם ה VR שהן יוציאו ייקלט יפה בשוק, יתחיל ליצור סטנדרט ויהיה הצלחה לא מעט אנשים יאמרו לך שזה קלף משמעותי וחשוב פי כמה מאשר קלף תיאורתי ודמיוני שהיה מביא לך ביצועים של כרטיס מסך מפלצתי, ככה שמהבחינה הזו יתכן בהחלט שזה יהיה הקלף הכי חשוב מאז שעברו ל 3D :)

DrKeo כתב:תנו לזה שנתיים וכבר כרטיסים של 400$ יהיו בכוח הזה, מעולם לא יצא כרטיס חזק יותר מפי 6 מהקונסולות 5 חודשים מהשיגור שלהן. זה היה רחוק מאוד מזה, כשה360 יצאה היה לה את הכרטיס השני הכי חזק בשוק, אם המקרה היה מקביל להיום היה בone כרטיס כמו ה290 שהוא חזק פי 3 מהפס4. אין מה להתכחש, דור חלש כזה מעולם לא היה. מזל שיבשו אותנו 8 שנים אז הוא מרגיש לנו חזק, משחק כמו mlb היו אמורים להראות ככה כבר ב2010.

אבל גם שוק כרטיסי המסך השתנה בצורה קיצונית, פעם היו כרטיסים ב 1500$ או ב 3000$ כשיצאו קונסולות חדשות?
נראה לי בתקופה של ה 360 הכי יקר היה 500$, זה לא רק שהקונסולות אולי חלשות ביחס לעבר זה גם ששוק ה PC תפס תאוצה פסיכית ובגלל זה הפער נראה כל כך קיצוני יותר מאי פעם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2014, 21:09

Dark Souls 2 לPC, הוא לא אחד הפורטים הכי גרועים בהיסטוריה, כמו קודמו:

היא אפילו פועלת ב60 FPS באופן פחות או יותר קבוע (מה שמשפיע לא מעט על המשחקיות), עם רמות פירוט עדיפות ורזולוציה עדיפה וכמובן זמני טעינה הרבה יותר קצרים.
זה לא טומב ריידר/קרייסיס 3, אבל זה כנראה יהיה פורט סביר לגמרי.
אני שוקל לקפוץ לתוך המשחק הזה. ניסיתי את המשחק הראשון בסדרה (דימון סולס) והוא הרגיש די שבור, אז יהיה מעניין לראות אם הם יתקדמו מספיק מאז. הם שיפרו כל מיני דברים מתבקשים (כמו שאפשר לעבור בין מדורות מההתחלה), אבל הכניסו דברים אידיוטיים ומבזבזי זמן (כמו הצורך לחזור לעיר הראשונה בכל פעם שרוצים לעלות רמה).
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 13:32

"60 פריימים באופן פחות או יותר קבוע"... על איזה מחשב?? מה זה הנתון השרירותי הזה? :D
וגם אני שוקל להכנס אליו (יהיה הראשון שלי בסדרה), גם אין לי המון במה לשחק כרגע... THE WOLF AMONG US יוצא עוד שנייה ואני צריך לסיים את LOS2, וזהו בערך.

אה, והנה קצת גיימפליי של FORTNITE, משחק UE4 של אפיק:

סוג של חיקוי של מיינקראפט, אבל עם איך שהוא נראה - למי אכפת?? :P

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 אפריל 2014, 21:50

לטענת הבחור בסרטון, זה מחשב לא מרשים במיוחד שהוא בנה בתחילת השנה ב1300 דולר. קצת לא ברור איך הוא בנה מחשב לא מרשים במחיר הזה, אבל שיהיה.
בכל מקרה, נחכה ליציאה של המשחק, כדי לראות בנצ'מרקים "קצת" יותר שימושיים.

הסרטון של פורטנייט הוא סרטון פתיחה של סיקור GI, אז בשבועות הקרובים נראה ממנו די הרבה, כנראה.
ציפיתי לראות עוד, אז זה נהדר :D

אהבתי במיוחד כמה שהם הראו שהם גאים בגירס בסרטון הזה. כל מפתח התחיל בזה שאפיק יכולים לעשות יותר מגירס ושהם ממשיכים הלאה ושזה לא אפיק של גירס יותר.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 14:10

אז... מסתבר שRED FLY עבדו על משחק מלחמת הכוכבים, בו אתה משחק את DARTH MAUL והוא אמור היה לשאוב המון אלמנטים מBATMAN: ARKHAM ASYLUM.
החברה פורקה, הפרוייקט בוטל... אבל היום צץ לו וידאו מניסויים שערכו ב-2011:

בטח הוא לא היה יוצא אדיר, אבל עדיין חבל... הקונספט לבדו נשמע מעולה, והמשחק גם לא נראה כ"כ נורא (היה מיועד לדור הקודם ול-WII U), למרות שהוא מן הסתם היה רחוק מאוד מלהיות גמור.
נקווה שהפרוייקט של איימי הניג יהיה לא מאוד מאוד רחוק מהקונספט. זה פשוט נשמע כיף :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 14:23

Nucleus_Dawn כתב:Dark Souls 2 לPC, הוא לא אחד הפורטים הכי גרועים בהיסטוריה, כמו קודמו:

היא אפילו פועלת ב60 FPS באופן פחות או יותר קבוע (מה שמשפיע לא מעט על המשחקיות), עם רמות פירוט עדיפות ורזולוציה עדיפה וכמובן זמני טעינה הרבה יותר קצרים.
זה לא טומב ריידר/קרייסיס 3, אבל זה כנראה יהיה פורט סביר לגמרי.
אני שוקל לקפוץ לתוך המשחק הזה. ניסיתי את המשחק הראשון בסדרה (דימון סולס) והוא הרגיש די שבור, אז יהיה מעניין לראות אם הם יתקדמו מספיק מאז. הם שיפרו כל מיני דברים מתבקשים (כמו שאפשר לעבור בין מדורות מההתחלה), אבל הכניסו דברים אידיוטיים ומבזבזי זמן (כמו הצורך לחזור לעיר הראשונה בכל פעם שרוצים לעלות רמה).

דווקא נראה שבעלי ה PC מאוכזבים למדי, הסיבה היא שהמשחק במקור הוצג עם מערכת תאורה יפהייפייה שלאחר מכן סורסה לחלוטין כשיצא המשחק הסופי לפס3 ול 360 כי הן לא היו מספיק חזקות.
בגלל ש FORM אמרה שה PC היא פלטפורמת הפיתוח הראשית של המשחק אנשים חשבו שאין סיבה שעל ה PC לא תהיה תאורה מתקדמת אבל נראה שטעו והגרסה הזו זהה לדור הקודם כולל חרא של תאורה רק ב 1080P עם 60 FPS שזה סוג של מינימום לכל פורט ל PC (למרות שדארק סולס1 לא עמד גם במינימום הזה אבל עדיין), אז סכ"ה זה די מאכזב איך שבסוף גרסת ה PC יצאה.
------------

לאסקין הסרטון ששמת ממלחמת הכוכבים המבוטל נראה ממש טוב!
גם אחלה מודל לדמות הראשית והגיימפליי נראה כיפי עם הרבה פוטנציאל, באמת חבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2014, 00:23

bling כתב:איזה קלפים אפשר לשמור?
זו חומרה סגורה והכלים ישתפרו כרגיל ותראה ביצועים וקפיצות מרשימות אבל זה לא שיש איזה secret sauce שפתאום יביא לך ביצועים של טיטאן בתוך הקונסולה, אין מה לעשות החומרה שלהן יחסית חלשה ביחס למה שהולך בשוק וכלום לא ישנה את זה.

מצד שני, אם קלף לטעמך זה לא בהכרח משהו ויזואלי אלא למשל VR אז אתה בהחלט צודק, אם ה VR שהן יוציאו ייקלט יפה בשוק, יתחיל ליצור סטנדרט ויהיה הצלחה לא מעט אנשים יאמרו לך שזה קלף משמעותי וחשוב פי כמה מאשר קלף תיאורתי ודמיוני שהיה מביא לך ביצועים של כרטיס מסך מפלצתי, ככה שמהבחינה הזו יתכן בהחלט שזה יהיה הקלף הכי חשוב מאז שעברו ל 3D :)

אבל גם שוק כרטיסי המסך השתנה בצורה קיצונית, פעם היו כרטיסים ב 1500$ או ב 3000$ כשיצאו קונסולות חדשות?
נראה לי בתקופה של ה 360 הכי יקר היה 500$, זה לא רק שהקונסולות אולי חלשות ביחס לעבר זה גם ששוק ה PC תפס תאוצה פסיכית ובגלל זה הפער נראה כל כך קיצוני יותר מאי פעם.

מאז ומתמיד הכרטיס החזק היה 600$. כרגע הכרטיס 600$ חזק פי 4 מהפס4 פחות או יותר (קצת קשה למדוד את זה כי GFLOPS זה לא באמת מדד אבל נגיד) והכרטיס המדובר פה הוא רק שניים כאלה מחוברים יחד על כרטיס אחד, זה הכל. אני זוכר שב2004 קניתי כרטיס ב400$ והיקר היה 500 או 600 דולר, בדיוק כמו היום. הכרטיס הזה הוא רק עניין של נוחות שימוש, SLI בלי צורך בהתעסקות עם SLI.

ההבדל העיקרי בין אז להיום הוא שאז שמו כרטיסים של 400$ בקונסולות והיום שמים כרטיס של 120$. אז לא שמו כל מני תוספי צד הזויים, תסתכל על ההרכבה של הפס4, המכשיר הזה עולה כמעט 400$ לבנות והGPU והCPU יחד בקושי עולים 100$. הPC לא השתנה, הכרטיסים מתקדמים באותו קצב, מה שהשתנה הוא דווקא הקונסולות שמאחרות ב3 שנים כרגע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 אפריל 2014, 17:58

ביי ביי WD :(

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 אפריל 2014, 19:51

DrKeo כתב:מאז ומתמיד הכרטיס החזק היה 600$. כרגע הכרטיס 600$ חזק פי 4 מהפס4 פחות או יותר (קצת קשה למדוד את זה כי GFLOPS זה לא באמת מדד אבל נגיד) והכרטיס המדובר פה הוא רק שניים כאלה מחוברים יחד על כרטיס אחד, זה הכל. אני זוכר שב2004 קניתי כרטיס ב400$ והיקר היה 500 או 600 דולר, בדיוק כמו היום. הכרטיס הזה הוא רק עניין של נוחות שימוש, SLI בלי צורך בהתעסקות עם SLI.

ההבדל העיקרי בין אז להיום הוא שאז שמו כרטיסים של 400$ בקונסולות והיום שמים כרטיס של 120$. אז לא שמו כל מני תוספי צד הזויים, תסתכל על ההרכבה של הפס4, המכשיר הזה עולה כמעט 400$ לבנות והGPU והCPU יחד בקושי עולים 100$. הPC לא השתנה, הכרטיסים מתקדמים באותו קצב, מה שהשתנה הוא דווקא הקונסולות שמאחרות ב3 שנים כרגע.

לא כל כך הבנתי, DF אומרים שהכרטיס החדש של AMD חזק פי 6.25 מהפס4 והוא עולה 1500$ אז איך בדיוק כרטיס שעולה 600$ חזק פי 4?
עד כדי כך ה 1500$ לא נותנים תמורה למחיר והם מספקים כרטיס שחזק רק במעט יחסית מכרטיס שעולה 600?

ואילו תוספי צד הזויים סוני שמה? המכשיר נראה די straight forward שכזה עם רכיבי PC עם כמה קוסטמוזציות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 אפריל 2014, 20:04

bling כתב:לא כל כך הבנתי, DF אומרים שהכרטיס החדש של AMD חזק פי 6.25 מהפס4 והוא עולה 1500$ אז איך בדיוק כרטיס שעולה 600$ חזק פי 4?
עד כדי כך ה 1500$ לא נותנים תמורה למחיר והם מספקים כרטיס שחזק רק במעט יחסית מכרטיס שעולה 600?

ואילו תוספי צד הזויים סוני שמה? המכשיר נראה די straight forward שכזה עם רכיבי PC עם כמה קוסטמוזציות.

צודק טעות שלי, הוא חזק רק פי 3 ומשהו אם מודדים לפי FLOPS (שזה מדד פסול אבל כולם נורא רוצים למדוד לפי זה אז יאללה). בדורות הקודמים ההפרש היה 40% בין הכרטיס של הקונסולות לPC (הבודד) הכי יקר, לא 300%+.
תוספי צד, שאולי לא הייתי צריך לכתוב הזויים, מרכיבים יותר מחצי מעלות הפס4. זאת תקופה שונה, הדיסק הקשיח למשל הוא 37$ שלא היו צריכים להוציא בעבר שהוא 10% מעלות הקונסולה, מתאמים אלחוטים ובלות'ות' מוסיפים עוד 28$ וכדומה. בקיצור, יש עלויות צד שלא היו לפני 10 שנים שמנפחות את עלות הקונסולה אבל פשוט אי אפשר לבנות קונסולה בלעדיהן כיום. אבל כך או כך, הפס4 קונסולה חלשה והONE קונסולה חלשה יותר, אם זה היה דור אחר סוני הייתה בונה מכונה ב550$ ומוכרת אותה ב400$ אבל לא נראה את המודל העסקי הזה יותר. תמיד נהיה עם חומרה ישנה וביצועים פחות טובים ממה שהיינו אמורים לקבל כך שצריך להתרגל למה שילך בקונסולות מעכשיו והלאה.

בקיצור, הPC לא השתנה, הוא מתקדם באותו קצב, הקונסולות הן אלו שהאיטו וההפרש תפח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 אפריל 2014, 11:21

הללויה דליפה ראשונה על ה880GTX:
- 3200 ליבות קודה (לעומת 2880 ב780TI)
- 200 TMU (לעומת 192 ב780TI)
- 32 ROPS (לעומת 48 ב780TI)
- 4GB זיכרון (לעומת 3GB ב780TI)
- מהירות באס של 8GBPS (לעומת 7 ב780TI)
- 5.7TFLOPS (לעומת 5 ב780TI)
- מהירות שעון 900/950 (לעומת 875/928)
- מהירות שעון זיכרון 7.4GHZ (לעומת 7)
- 7.9 מליארד טרנזיסטורים (לעומת 7 מליארד)
- ממשק זיכרון 256 ביט (לעומת 384 ביט)

בקיצור, עולה על ה780TI בכל פרמטר חוץ מאשר כמה בודדים שהוא נחות ממנו כך שנקבל ביצועים שעולים על ה780TI במשהו שיזכיר יותר 500$ מה שכמובן יכתיר אותו ככרטיס הגיימינג החזק בעולם כרגע (כרגע זה ה780TI). ובנוסף לכל זה הוא הולך לצרוך 230W, כמו 770 GTX. מדהים.

תהיו בטוחים שיהיה 880 TI כשהכל שם מואץ אבל כמו שזה נראה כרגע ה870GTX יהיה בערך 780 TI ויצרוך כוח כמו 760 TI שזה מאוד מרשים.

רק תקווה אחת בליבי, אני מקווה שיעלו את הממשק זיכרון ללפחות 384 ביט, פנטזיה גדולה יותר זה 512 ביט, כי המהירות העברת נתונים לזיכרון הולכת להיות כאן רק איזה 240GBPS שזה אולי הרבה יותר ממה שהONE והפס4 עושות אבל לא מתקרב לכמעט 400 שיש ל780 TI ובעצם מזכיר יותר את קצב העברת נתונים לזיכרון של ה770GTX. נקווה שזה ישתנה או שזאת טעות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 26 אורחים