משחקי 2014

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: משחקי 2014

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 14:17

Nucleus_Dawn כתב:
בתור מישהו שפחות או יותר מקדש כל מה שDF אומרים, הייתי מצפה ממך לא לבטל לחלוטין את זה שעבורם המשחק הזה היה מספיק, בשביל להכניס לשורה של משחקים שהציגו את המגמה הזו.
לא שהתעלמות מהמשחק הספציפי הזה משנה. יש המון משחקים אחרים שברור מאוד שהפער הזה הולך ומצטמצם ובשלב הזה, בשנה הבאה, זה הולך להיות פער עוד יותר זניח.

אני לא מקדש, אני פשוט חושב שכשהם מספקים נתונים עובדתיים כמו פריימרייט גרוע וכו' שאי אפשר לאמר שהם משוחדים או מגזימים, גם עכשיו אני לא אומר משהו, טכנית הם צודקים ויש צמצום אם נשווה להתחלה אבל זה בעיקר מתבטא בביצועים, אז ה XB1 היה חנוק ע"י הזבל של הקינקט וה PS4 לרוב הציג במובהק גם פריימרייט טוב יותר ואין ספק שמאז עדכון ה SDK שהוריד את זה ופתח לו קצת אוויר הביצועים שווים ובמקרים מסויימים אף מציגים יתרון קטן על ה ONE, מבחינת IQ מצטער אבל לא רואה שינוי גדול, זה עדיין לרוב בסגנון 900P מול 1080P עם IQ עדיף בבירור על ה PS4, אפילו ב FC4 יש אפקטים נוספים ופתרון AA טוב יותר בנוסף ל 1080P מלאים על פני ה ONE, לגמרי עסקים כרגיל פה, מורדור גם משחק עם הבדל גדול ב IQ, צמחייה ואפילו הבדל בפריימרייט, שלא לדבר על משחקים שרצים על FOX שעדיין 720P כמו בתקופת ההשקה וה SDK לא ממש שיפר את זה, בקיצור יש צמצום שמתבטא בביצועים בגלל המעבדים השווים ואף העדיפות הקטנה של MS בקטגוריה הזו, בשאר אני לא רואה.

תמיד אמרתי שהממוצע לרוב למשחקים תובעניים ישאר על 900P מול 1080P ואני לא רואה זאת משתנה, כמובן שנחכה לשנה הבאה כשנעבור לדור הבא מלא ונראה לאן זה הולך.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2014, 14:33

bling כתב:אני לא מקדש, אני פשוט חושב שכשהם מספקים נתונים עובדתיים כמו פריימרייט גרוע וכו' שאי אפשר לאמר שהם משוחדים או מגזימים, גם עכשיו אני לא אומר משהו, טכנית הם צודקים ויש צמצום אם נשווה להתחלה אבל זה בעיקר מתבטא בביצועים, אז ה XB1 היה חנוק ע"י הזבל של הקינקט וה PS4 לרוב הציג במובהק גם פריימרייט טוב יותר ואין ספק שמאז עדכון ה SDK שהוריד את זה ופתח לו קצת אוויר הביצועים שווים ובמקרים מסויימים אף מציגים יתרון קטן על ה ONE, מבחינת IQ מצטער אבל לא רואה שינוי גדול, זה עדיין לרוב בסגנון 900P מול 1080P עם IQ עדיף בבירור על ה PS4, אפילו ב FC4 יש אפקטים נוספים ופתרון AA טוב יותר בנוסף ל 1080P מלאים על פני ה ONE, לגמרי עסקים כרגיל פה, מורדור גם משחק עם הבדל גדול ב IQ, צמחייה ואפילו הבדל בפריימרייט, שלא לדבר על משחקים שרצים על FOX שעדיין 720P כמו בתקופת ההשקה וה SDK לא ממש שיפר את זה, בקיצור יש צמצום שמתבטא בביצועים בגלל המעבדים השווים ואף העדיפות הקטנה של MS בקטגוריה הזו, בשאר אני לא רואה.

תמיד אמרתי שהממוצע לרוב למשחקים תובעניים ישאר על 900P מול 1080P ואני לא רואה זאת משתנה, כמובן שנחכה לשנה הבאה כשנעבור לדור הבא מלא ונראה לאן זה הולך.

משחקים תובעניים באמת יהיו 900P גם בPS4.
הקונסולות לא באמת יהיו מסוגלות לעמוד ב1080P, לפי דעתי.

קצת כמו שבדור הקודם, הן לא יכלו באמת לעמוד ב720P ולא מעט משחקים העדיפו לעבוד ברזולוציה יותר נמוכה, כדי להשיג דברים כמו 60FPS (למשל, COD והיילו 3).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 06 דצמבר 2014, 14:39

Nucleus_Dawn כתב:
משחקים תובעניים באמת יהיו 900P גם בPS4.
הקונסולות לא באמת יהיו מסוגלות לעמוד ב1080P, לפי דעתי.

קצת כמו שבדור הקודם, הן לא יכלו באמת לעמוד ב720P ולא מעט משחקים העדיפו לעבוד ברזולוציה יותר נמוכה, כדי להשיג דברים כמו 60FPS (למשל, COD והיילו 3).

כן, אני מנחש שיהיו כאלה, זה יהיה מאוד מבאס מבחינתי אם 900P פתאום יהפוך לסטנדרט, אולי זה יקרה במשחקי עולם פתוח תובעניים שיסתמכו על המעבדים החלשים אבל אני מקווה לפחות ל 1080P כמינימום לשאוף אליו כמו ששואפים ל 30 FPS כמינימום.
ברור שאם אין ברירה נשחק על 900 כמו שגם דור שעבר שיחקתי בפחות מ 30 וגם עם רזולוציה נמוכה יותר, אבל בחייאת לפחות שבשנה השנייה משחקים ישמרו על 1080P ו 30 כסטנדרט, זה לא יותר מדי, דברים כמו IQ מסריח ו FPS שמקרטע על 20+ אני מצפה לקבל לקראת סוף הדור, לא בהתחלה, אם זה יקרה בהתחלה אני אשחק על PC גם אם זה אומר מול מסך קטן יותר :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 06 דצמבר 2014, 14:46

bling כתב:כן, אני מנחש שיהיו כאלה, זה יהיה מאוד מבאס מבחינתי אם 900P פתאום יהפוך לסטנדרט, אולי זה יקרה במשחקי עולם פתוח תובעניים שיסתמכו על המעבדים החלשים אבל אני מקווה לפחות ל 1080P כמינימום לשאוף אליו כמו ששואפים ל 30 FPS כמינימום.
ברור שאם אין ברירה נשחק על 900 כמו שגם דור שעבר שיחקתי בפחות מ 30 וגם עם רזולוציה נמוכה יותר, אבל בחייאת לפחות שבשנה השנייה משחקים ישמרו על 1080P ו 30 כסטנדרט, זה לא יותר מדי, דברים כמו IQ מסריח ו FPS שמקרטע על 20+ אני מצפה לקבל לקראת סוף הדור, לא בהתחלה, אם זה יקרה בהתחלה אני אשחק על PC גם אם זה אומר מול מסך קטן יותר :/

אתה לא חייב לשחק בPC עם מסך קטן. אתה יכול לחבר אותו לאיזה מסך שמתחשק לך. בטוח תוכל למצוא סידור, גם אם הטלויזיה והמחשב לא באותו חדר.

אל שתכח שהקונסולות האלה אולי בפועל בשנה השנייה לחייהן, אבל תכלס, הן היו יכולות בכיף להיות גם בשנה החמישית.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 דצמבר 2014, 17:48

bling כתב:זה literally בערך המשחק הכי מכוער שרץ על הדור הבא, למי בכלל אכפת ואיך אפשר להסיק מסקנות לכאן או לכאן? זה בערך כמו לקחת את אחד ממשחקי הלגו שרצים בצורה זהה על הקונסולות ולאמר "הנה הפער נסגר", זה לא מעניין.

ה CREW נראה ביזיון טכני וגם חרא של משחק באופן כללי ומביך עבור יובי שהוא רשום על שמה.

בקשר ל PES זה נראה שמנוע ה FOX לא עובד טוב על ה ONE, אני מקווה בשביל SWISS וכל אלו שמחכים ל MGS5 שיסדרו את זה עד אז אבל המפתחים הסבירו שהם לא מצאו פיתרון עדיין לבעיה, אנשים אומרים שזה כי הוא משתמש בשיטת רינדור שנקראת deferred rendering שדורשת הרבה זיכרון שאין מספיק ל ONE בגלל ה EDRAM הקטן יחסית.

אם הייתי מיקרוסופט הייתי שולח מהנדס מהר מהר לקוג׳ימה שיעזור להם לפתור את הבעיות של המנוע על הone. זה יסגור להם פינה על סיילנט היל, pes וסדרת mgs. ההפרש בזוי, גדול מדי.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 דצמבר 2014, 23:33

THE CREW מקבל ביקורות על הפנים. יוביסופט מסיימים את השנה על הגובה. ועוד בנושא יוביסופט, הם שוב מראים לנו איזו חברה חלוצית היא והפעם עם המצאת הריברס-בולשוט. הם שחררו תמונת השוואה בין הגרסה המקורית של HOMM3 לגרסת הHD שיוצאת בחודש הבא. אלא מה, הם גרמו למשחק המקורי להראות רע יותר מאשר הוא היה כדי לנסות ולהראות שיש שיפור גדול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 דצמבר 2014, 14:20

הפאטצ' מתקן משחק של ACU אמור לצאת ביום שני לכל השלוש פלטפורמות במקביל (מה שכנראה אומר דפקו את השחקני PC כי פאטצ'ים בקונסולות דורשים תהליך סרטפיקציה). יובי אומרים שהוא פותר בעיות אונליין ובעיות FPS וגמגומים על שלושת הפלטפורמות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 דצמבר 2014, 02:49

ואו רייז משחק יפה, שטחי ברמות אחרות אבל ואו הוא יפה. אבל מה נסגר עם כל הסרטונים המרונדרים מראש במעברים? זה כל כך טפשי, כל פעם שזה קופץ ממרונדר מראש לזמן אמת זה פשוט נראה הרבה יותר טוב. אני לגמרי בעד לרצוח את מי שהמציא את הטעינה בזמן סרטון מרונדר מראש שרץ, לא סובל את זה. לעזאזל אתכם IW או מי שזה לא היה!

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 דצמבר 2014, 21:31

הפאטצ' הרביעי של AC:U נדחה בכמה ימים.
הם טוענים שזה בגלל ששיפור רציני בביצועים מצריך הרבה שינויים לעולם ושזה לוקח יותר זמן משהם חשבו, אז הם החליטו לדחות את פאטצ' בכמה ימים, עד שהם יסיימו ויוכלו לספק את השיפור שמצפים לו.
כנראה ייצא בהמשך השבוע.

חבל שהם לא הצליחו לסיים עם זה בדד-ליין שהם קבעו, אבל אולי זה אומר שהם למדו שעדיף לדחות, על פני להוציא משהו לא אפוי. נקווה שזה משהו שהם יפנימו גם למשחקים הבאים בסדרה.

אם נניח והם באמת יצליחו לשפר את הביצועים, עולה השאלה - האם הם הניחו שרמת הביצועים המקורית של המשחק מספקת, או שבאמת נגמר להם הזמן והם היו חייבים להוציא את המשחק לשוק?
יכול מאוד להיות שהם פשוט היו בסדר עם רמת הביצועים, שדומה מאוד לשני המשחקים הקודמים בסדרה, בקונסולות הדור הקודם. יכול להיות שהם באמת לא שפטו כמו שצריך את אופי הקהל של הקונסולות החדשות ואיך קפיצת המדרגה בכוח העיבוד, הובילה לקפיצה בסטנדרטים הטכניים של חלק מהשחקנים ובעיקר של המבקרים.

בכל מקרה, נקווה שהם למדו את הלקח לשנה הבאה (ואם יהיה צורך, אז לתחילת 2016) ובזכות השינוי הזה ברף שלפיו מודדים את המשחקים בסדרה, נקבל משחקי AC בשלים יותר ומלוטשים יותר.

---

אם הפאטצ' הזה באמת ישפר משמעותית את הFPS, כמו שהם טוענים, זה יהיה נחמד מאוד. ראיתי שני סרטונים של המשחק רץ על 660TI ברמות פירוט גבוהות והוא רץ ממש מעולה. כמעט ולא יורד מ30.
עדין, יוניטי כל כך יפה, שאני באמת רוצה לשדרג בשבילו כרטיס מסך. אולי בעוד חודש חודשיים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2014, 00:03

הניסוח שלהם קצת מפחיד, נשמע טיפה כמו שינמןך גרפי :/

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2014, 01:02

DrKeo כתב:הניסוח שלהם קצת מפחיד, נשמע טיפה כמו שינמןך גרפי :/

נראה לי שאין באמת דרך אחרת לשפר את הביצועים, בתוך זמן קצר כל כך. הנחתי שזה יהיה חלק מהעניין, כי לא מדובר בשיפור של 10%-15% לFPS, אלא יותר בכיוון של 30-40%%. כנראה אלמנטים מסוימים בעולם יוצרים עומס שהקונסולות/המנוע לא מצליחים להתמודד איתו כראוי.
יכול להיות שעוד חצי שנה, הם היו יכולים באמת לעבוד על המנוע ולמצוא את כל הbottlenecks, אבל שנמוך גרפי מסוים, זה פתרון הרבה יותר מהיר, להבנתי.

נקווה שזה באמת לא יהיה מהותי, למרות שאין ספק שגאף יחגגו עם גיפים של מקומות שבהם היה מודל ממש מפורט ועכשיו יש מודל ממש קצת פחות מפורט ויקראו לחרם צרכנים, כי כשאני קונה משחק שיש בו מודל של עציץ, אני דורש שהמודל הזה לא ישתנה בעדכונים, כי הוא נמצא על הדיסק ולכן זה הרכוש שלי ומה שיוביסופט עושים, זה לנעול תוכן ששייך לצרכנים והם בטח יוציאו "DLC CINEMATIC-FPS" בתשלום, שמחזיר את העציץ לקדמותו וככה יחזיקו לי אקדח לרכה, בדרישה שאקנה את הDLC הזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 דצמבר 2014, 09:44

DF עשו כתבה על גרסאות הדור הקודם של COD:AW ואישרו את מה שהיה ברור, הסדרה סוף סוף עשתה את המעבר שלה לדור הבא ולמרות שהגיימפליי עצמו זהה (לא שמישהו חשב של COD החדש יש איזה גיימפליי next gen במיוחד), הם אומרים שמבחינה טכנית מדובר באחד ממשחקי ה cross gen עם ההבדלים הכי גדולים שראו, מגדירים את גרסאות הדור הקודם כדור מתחת מכל בחינה, הן רצות ברזולוציה של 600P ומתקשות לשמור על 60 כשהפס3 במצב גרוע למדי מבחינת פריימרייט ולא מעט זמן רצה על 40+, אבל ההבדל הגדול הוא בתאורה, שיידרים, מודלים, פירוט, הכל ספג מכה משמעותית, ראיתי את התמונה להמחשה שהם שמו וההבדל באמת ענק:
תמונה

אני שמח שב 2015 אנחנו נראה פחות ופחות משחקי cross gen ובעיקר אני מקווה שגם אלו יפותחו במחשבה לדור הבא ויעשו מקסימום איזה downport לדור הקודם ולא להפך, אני בעיקר חושב על טומב ריידר ל XB1, חסר להם שאין הבדל ענקי כמו עם COD בין הגרסאות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2014, 11:57

אני חושב שבSOM ההבדלים היו אפילו גדולים יותר, כי אין בגירסת הדור הקודם ממש NEMESIS SYSTEM ועוד כל מיני דברים, שממש משנים גם את הגיימפליי, ולא רק את המראה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 דצמבר 2014, 16:08

Laskin כתב:אני חושב שבSOM ההבדלים היו אפילו גדולים יותר, כי אין בגירסת הדור הקודם ממש NEMESIS SYSTEM ועוד כל מיני דברים, שממש משנים גם את הגיימפליי, ולא רק את המראה.

כן, למרות ש SOM רק עכשיו התחיל להראות לי טוב בעין, החלק הראשון עם השממות הוא פשוט מכוער, לא מובן לי למה לעצב סביבות כאלו מבאסות, עכשיו כשהכל מכוסה בצמחייה המשחק נראה הרבה יותר נעים לעין.
אבל ראיתי בשביל הסקרנות את גרסת הדור הקודם של SOM והיא באמת ביזיון, מכוערת כל כך ורצה מזעזע וגם אין NEMESIS נורמלי, זה ברור שהמשחק נועד לדור הבא ורק בגלל חמדנות הוציאו אותו לדור הקודם, לפחות COD עדיין זהה בגיימפליי למרות שנראה דור מתחת ויש פחות שחקנים במולטי, מה שוורנר עשתה זה פשוט זלזול בשחקני הדור הקודם, עדיף כבר לא להוציא אותו כשהחוויה כל כך שונה דרסטית, זה ממש ברמה של 85 מול 55-60 ממוצע אם היו מבקרים את הגרסה של הפס3.

ד"א אם כבר העלית את המשחק מה הטעם בלהלחם נגד קפטנים ו Warchiefs אחרי שכבר נפתחו לי כל ה tiers של נקודות הכח? זה קרה לי כבר בשלב מוקדם מאוד במשחק ועכשיו יש צבא שלם חדש ואני לא רואה סיבה לטרוח כי לא ממש יוצא לדמות שלי מזה משהו, אולי ליפול על איזה RUNE טוב אבל בשביל זה שווה להתאמץ?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2014, 16:27

bling כתב:כן, למרות ש SOM רק עכשיו התחיל להראות לי טוב בעין, החלק הראשון עם השממות הוא פשוט מכוער, לא מובן לי למה לעצב סביבות כאלו מבאסות, עכשיו כשהכל מכוסה בצמחייה המשחק נראה הרבה יותר נעים לעין.
אבל ראיתי בשביל הסקרנות את גרסת הדור הקודם של SOM והיא באמת ביזיון, מכוערת כל כך ורצה מזעזע וגם אין NEMESIS נורמלי, זה ברור שהמשחק נועד לדור הבא ורק בגלל חמדנות הוציאו אותו לדור הקודם, לפחות COD עדיין זהה בגיימפליי למרות שנראה דור מתחת ויש פחות שחקנים במולטי, מה שוורנר עשתה זה פשוט זלזול בשחקני הדור הקודם, עדיף כבר לא להוציא אותו כשהחוויה כל כך שונה דרסטית, זה ממש ברמה של 85 מול 55-60 ממוצע אם היו מבקרים את הגרסה של הפס3.

ד"א אם כבר העלית את המשחק מה הטעם בלהלחם נגד קפטנים ו Warchiefs אחרי שכבר נפתחו לי כל ה tiers של נקודות הכח? זה קרה לי כבר בשלב מוקדם מאוד במשחק ועכשיו יש צבא שלם חדש ואני לא רואה סיבה לטרוח כי לא ממש יוצא לדמות שלי מזה משהו, אולי ליפול על איזה RUNE טוב אבל בשביל זה שווה להתאמץ?

אם יש לך משימה להרוג מישהו בדרגה גבוהה, לא להרוג את השומרים שלו יכול להוביל לקרב בגבול הבלתי אפשרי.
אני מניח שכרגע זה לא מפריע לך, כי אתה חזק באופן לא מאוזן, אבל בשלב כלשהו, זה בטח יתפוס אותך, כשהאויבים גם יהיו חזקים יותר והמשימות קשות יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 דצמבר 2014, 16:44

Nucleus_Dawn כתב:
אם יש לך משימה להרוג מישהו בדרגה גבוהה, לא להרוג את השומרים שלו יכול להוביל לקרב בגבול הבלתי אפשרי.
אני מניח שכרגע זה לא מפריע לך, כי אתה חזק באופן לא מאוזן, אבל בשלב כלשהו, זה בטח יתפוס אותך, כשהאויבים גם יהיו חזקים יותר והמשימות קשות יותר.

לא הבנתי, אבל מה נותנות לי נקודות הכח בשלב הזה? הרי עד עכשיו קצב ההתקדמות של הדמות היה מוגבל כי חלק מהיכולות היו נעולות והייתי צריך עוד נקודות כח רק בשביל האפשרות שתהיה לי יכולת לשדרג, עכשיו כשאני נכנס לתפריט השדרוגים הוא אומר לי שה next tier unlock זה אפס נקודות, זאת אומרת שאני במקסימום ככה שהסיבה היחידה שנותרה לי בשביל להלחם מול קפטנים זה לקוות שיפול לי Rune נדיר, מבחינת נקודות אין לי מה להוציא מהם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2014, 17:16

bling כתב:לא הבנתי, אבל מה נותנות לי נקודות הכח בשלב הזה? הרי עד עכשיו קצב ההתקדמות של הדמות היה מוגבל כי חלק מהיכולות היו נעולות והייתי צריך עוד נקודות כח רק בשביל האפשרות שתהיה לי יכולת לשדרג, עכשיו כשאני נכנס לתפריט השדרוגים הוא אומר לי שה next tier unlock זה אפס נקודות, זאת אומרת שאני במקסימום ככה שהסיבה היחידה שנותרה לי בשביל להלחם מול קפטנים זה לקוות שיפול לי Rune נדיר, מבחינת נקודות אין לי מה להוציא מהם.

נו... בדיוק מה שאמרתי. זה הופך את ההתנקשות בקפטן מסוים (כחלק ממשימה לא סתם כי מתחשק לך) לפחות קשה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2014, 18:20

האמירה של יוביסופט שהם דחו את הפאטץ' כי quality control הוא אצלם מעל הכל היא הבדיחה של השנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2014, 18:40

האמת שהם אמרו שהם דחו כי הם צריכים לעשות שינויים בעיר עצמה וזה לוקח להם יותר זמן ממה שהם חשבו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 דצמבר 2014, 20:37

אי אפשר לפרש אחרת את האימרה שלהם:
Rigorous quality control is of paramount importance to us, and your feedback over these past weeks has indicated that it is important to you as well.

אם זה היה כזה paramount בשבילם אז לא היינו צריכים להיות במצב בו אנחנו מחכים לפאטץ' נוסף בסדרת עדכונים שנועדה לטפל משחק ששוגר במצב מחפיר. האימרה הזו פתטית. היה להם יותר 'paramount importance' לא לדחות את המשחק כדי לקבל את ההכנסות שעליהם הם ביססו את התחזיות שלהם לרבעון בפני המשקיעים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2014, 22:04

והפאטצ' שוחרר לONE ולPS4. הוא חתיכת פאטצ'. 6.7 GB. בגלל שהוא מחליף חלק מהקבצים ולא רק מוסיף, התוספת להתקנה של המשחק תהייה קטנה מ6.7GB. לא יודע כמה קטנה.
ייצא לPC בהמשך השבוע.

הנה הPATCH NOTES:
Stability, Performance and Save Game
Fixed numerous random crashes both on Campaign and Coop
Implemented multiple optimizations and fixes to improve overall performance
Fixed save issue caused by the companion app on the main menu (loss of data)
Fixed save issue caused by contacts list (crash occurring). Users should now have access to save

Gameplay (navigation, fight, stealth)
Fixed various navigation issues
Fixed issues with lock picking chests
Fixed additional haystack issues

Character, AI and Crowd
Fixed various character, crowd station and NPC issues

Online, Matchmaking, Connectivity and Replication
Fixed various matchmaking and connection issues both in matches and when starting a match.
Fixed various issues with voice chat
Fixed join-in-progress issues
Fixed various replication issues between host and clients
Fixed issues with player rank and COOP/heist rewards
Fixed issues with Helix credits
Fixed issues with the My Club feature

Menus and HUD
Fixed HUD icon issues and issues with map information
Fixed various Initiates issues
Fixed additional issues with notifications

Mission tweaks (campaign, coop and side content)
Fixed various low occurrence walkthrough breaks in both Campaign and COOP
Fixed various NPC issues
Fixed issue with the quest log disappearing for specific side missions

World and 3D
Fixed various collision and mesh issues
Fixed additional issues where player would fall through the world
Fixed specific areas where textures were missing

PC-Specific
Fixed crash on "Quit to Windows" in free roam mode
Fixed crash on accepting multiple "Join the club" requests
Fixed issues with TXAA
Fixed issues with PCSS
Fixed issues with textures on NPCs
Fixed black texture issues on MSAA-4x, MSAA-8x and TXAA
Right Control now can be assigned as a hotkey
Minor UI fixes

ממש מעניין אם הם הצליחו לשפר משמעותית את מצב הFPS. אני מקווה שDF יעשו על זה כתבה בימים הקרובים.
גם אשמח לראות עוד בנצ'מרקים לPC, אחרי שייצא הפאטצ' עבורו.

באמת מעניין כמה שינוי אפשר לעשות בדיעבד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 דצמבר 2014, 22:28

הדיווחים הראשונים מ GAF על גרסאות הקונסולות חיוביים, מדווחים על ירידה קלה כשיש קהל ענק אבל באופן כללי הרבה יותר טוב. יכול להיות שזה גם קצת פסיכולוגי, בשביל לדעת באמת נצטרך לחכות ל DF.
אם הם באמת הצליחו לסדר את זה בצורה משמעותית לפחות אפשר להיות מאוד אופטימיים לקראת ויקטורי מבחינת ביצועים.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 16 דצמבר 2014, 23:39

bling כתב:הדיווחים הראשונים מ GAF על גרסאות הקונסולות חיוביים, מדווחים על ירידה קלה כשיש קהל ענק אבל באופן כללי הרבה יותר טוב. יכול להיות שזה גם קצת פסיכולוגי, בשביל לדעת באמת נצטרך לחכות ל DF.
אם הם באמת הצליחו לסדר את זה בצורה משמעותית לפחות אפשר להיות מאוד אופטימיים לקראת ויקטורי מבחינת ביצועים.

מסכים לגמרי.
גם לגבי זה שיכול להיות שזה סוג של אפקט פלסיבו (לפחות או יותר אף אחד אין את האפשרות למדוד FPS במשחקי קונסולה בבית, אז זה בעיקר עניין של הרגשה) וגם לגבי זה שאם הם הצליחו לפתור את הבעיות, זה סימן טוב למשחק הבא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 דצמבר 2014, 23:46

אם רק היו דוחים אותו בשנה :/

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 דצמבר 2014, 09:34

Nucleus_Dawn כתב:

אצלי לפחות - זה אף פעם לא הגיע. אבל יש מצב שזה קשור לעובדה שבקושי מתתי, אז הקפטנים לא היו מאוד חזקים... אבל אף פעם לא הייתה לי בעייה עם השומרים. אפילו בכוונה הייתי "משחק" איתם לקראת הסוף ומנסה לעשות ממש שטויות.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים