swym כתב:MGS FREAK כתב:Stick כתב:וולפנשטיין יעבוד לך בטוח, קניתי מאתר צד ג' והפעלתי את הקוד דרך סטים בלי שום בעיה בכלל.
עד כמה שאני זוכר יש כמה משחקים שחסומים לגמרי באיזור שלנו ולא רק חסומים לקנייה, כמו למשל סאות'פארק, אבל אני לא לגמרי בטוח עד כמה זה שמועה או אמיתי כי לי לא יצא לנסות.
בכל מקרה כאמור וולפנשטיין ספציפית אני יכול להגיד לך בוודאות מנסיון שחסום אך ורק לקנייה דרך סטים בארץ, וזהו.
כן, הכוונה היא שהם לא מופיעים בכלל בחיפוש בסטים. ביניהם גם פרוטוטייפ 2 ובולטסטורם שזכורים לי.
באיזה אתר זה היה ? ב-G2A דואגים לציין שהוא לא ניתן להפעלה פה, אבל ב-GMG (האתר צד שלישי היחיד שהמשחק עלה בחיפוש אצלי אגב) לא כתוב כלום על העניין.
בנוסף, את Bulletstorm אני לא מוצא באף אתר חוץ מ-G2A, ואני מעדיף להימנע מהשוק השחור הזה. אין דרך אחרת אם כך ?
את סאותפארק בסטים ואת בולטסטורם (הגרסה של אוריג'ין) אפשר להפעיל בארץ. סאותפארק וגם וולפנשטיין היו חסומים להפעלה פעם בסטים אבל בהמשך ביטלו את החסימה הזו ועכשיו הם רק חסומים לרכישה. אני קניתי מKinguin ולא היתה לי שום בעיה.
שים לב שבולטסטורם הוא משחק עם שאריות של Games for Windows Live, וצריך להוריד עדכון שמבטל את זה. מה שאומר שלא תוכל לשחק בו במולטיפלייר.
meh, לא נורא, בכל מקרה לא בניתי על המולטיפלייר שלו.
בנושא הזה, מצאתי דרך רדיט את Shadow of Mordor ב-6 דולר בזמן שהמחיר הנמוך ביותר עד כמה שידוע לי הוא 12 באתר הזה: http://www.cdkeys.com/pc/games/middle-e ... keys_deals
עכשיו, אני לא דואג על הכסף שלי כי לפי ביקורות האתר אמין. אחרי הכל זה אתר סחר במפתחות, מה שאומר שחלקם לגיטימיים וחלקם לא, ואני לא רוצה לקחת חלק בגניבת כרטיסים ודומיהם. העניין הוא שאם הכי נמוך של המשחק הוא 12 אני לא רואה איך מישהו (במידה והקוד נקנה בכרטיס גנוב) יוכל לעשות עליו רווח, אלא אם הוא נקנה בצורה לגיטימית מאיזור עם מחיר נמוך.
מה אתם אומרים ?