סיילים, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

MGS FREAK
Veteran

Re: חנויות, מבצעים ומכירות מיוחדות - הנושא הרשמי

הודעהעל ידי MGS FREAK » 25 מאי 2016, 20:13

swym כתב:
MGS FREAK כתב:
Stick כתב:וולפנשטיין יעבוד לך בטוח, קניתי מאתר צד ג' והפעלתי את הקוד דרך סטים בלי שום בעיה בכלל.
עד כמה שאני זוכר יש כמה משחקים שחסומים לגמרי באיזור שלנו ולא רק חסומים לקנייה, כמו למשל סאות'פארק, אבל אני לא לגמרי בטוח עד כמה זה שמועה או אמיתי כי לי לא יצא לנסות.
בכל מקרה כאמור וולפנשטיין ספציפית אני יכול להגיד לך בוודאות מנסיון שחסום אך ורק לקנייה דרך סטים בארץ, וזהו.

כן, הכוונה היא שהם לא מופיעים בכלל בחיפוש בסטים. ביניהם גם פרוטוטייפ 2 ובולטסטורם שזכורים לי.

באיזה אתר זה היה ? ב-G2A דואגים לציין שהוא לא ניתן להפעלה פה, אבל ב-GMG (האתר צד שלישי היחיד שהמשחק עלה בחיפוש אצלי אגב) לא כתוב כלום על העניין.

בנוסף, את Bulletstorm אני לא מוצא באף אתר חוץ מ-G2A, ואני מעדיף להימנע מהשוק השחור הזה. אין דרך אחרת אם כך ?

את סאותפארק בסטים ואת בולטסטורם (הגרסה של אוריג'ין) אפשר להפעיל בארץ. סאותפארק וגם וולפנשטיין היו חסומים להפעלה פעם בסטים אבל בהמשך ביטלו את החסימה הזו ועכשיו הם רק חסומים לרכישה. אני קניתי מKinguin ולא היתה לי שום בעיה.
שים לב שבולטסטורם הוא משחק עם שאריות של Games for Windows Live, וצריך להוריד עדכון שמבטל את זה. מה שאומר שלא תוכל לשחק בו במולטיפלייר.

meh, לא נורא, בכל מקרה לא בניתי על המולטיפלייר שלו.

בנושא הזה, מצאתי דרך רדיט את Shadow of Mordor ב-6 דולר בזמן שהמחיר הנמוך ביותר עד כמה שידוע לי הוא 12 באתר הזה: http://www.cdkeys.com/pc/games/middle-e ... keys_deals

עכשיו, אני לא דואג על הכסף שלי כי לפי ביקורות האתר אמין. אחרי הכל זה אתר סחר במפתחות, מה שאומר שחלקם לגיטימיים וחלקם לא, ואני לא רוצה לקחת חלק בגניבת כרטיסים ודומיהם. העניין הוא שאם הכי נמוך של המשחק הוא 12 אני לא רואה איך מישהו (במידה והקוד נקנה בכרטיס גנוב) יוכל לעשות עליו רווח, אלא אם הוא נקנה בצורה לגיטימית מאיזור עם מחיר נמוך.

מה אתם אומרים ?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 25 מאי 2016, 20:58

אני אומר שה6 דולר יותר שיעלה לך לקנות אותו בצורה "רגילה" שווים את המצפון הנקי שלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 02:17

ואו, נראה לי שbattleborn במצב ממש קשה במכירות. יש עליו עכשיו 40% בGMG פלוס וואוצ'ר של 25% הנחה (BATTLEBORN25) מה שמביא אותו למחיר מגוחך של 28$. המשחק יצא לפני שלושה שבועות למען השם. מסכנים גיר בוקס, מה בליזארד עשו להם עם Overwatch. גם יש 30% על mirror's edge למזמינים מראש (MEC30), כלומר 42$. הייתי שמח להשתמש בו אבל אני לא מזמין מראש כבר משחקים מאז מקרה בטמן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2016, 07:10

DrKeo כתב:ואו, נראה לי שbattleborn במצב ממש קשה במכירות. יש עליו עכשיו 40% בGMG פלוס וואוצ'ר של 25% הנחה (BATTLEBORN25) מה שמביא אותו למחיר מגוחך של 28$. המשחק יצא לפני שלושה שבועות למען השם. מסכנים גיר בוקס, מה בליזארד עשו להם עם Overwatch. גם יש 30% על mirror's edge למזמינים מראש (MEC30), כלומר 42$. הייתי שמח להשתמש בו אבל אני לא מזמין מראש כבר משחקים מאז מקרה בטמן.

באטלבורן קיבל ירידה ל40$ מהמפיצה. זה לא איזה מבצע נקודתי של חנות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מאי 2016, 07:58

Ouch! למרות שהמשחקים די שונים אחד מהשני בתכלס..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 26 מאי 2016, 09:37

Klayman כתב:Ouch! למרות שהמשחקים די שונים אחד מהשני בתכלס..

בהסתכלות שטחית מדובר בשני משחקי יריות מגוף ראשון, עם סגנון אומנותי צבעוני, מיועדים למשחק ביחד עם קבוצה ועם דמויות/class בעלי יכולות אסמיטריות. אני חושב שההשוואות מאוד מתבקשות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 11:08

Nucleus_Dawn כתב:
DrKeo כתב:ואו, נראה לי שbattleborn במצב ממש קשה במכירות. יש עליו עכשיו 40% בGMG פלוס וואוצ'ר של 25% הנחה (BATTLEBORN25) מה שמביא אותו למחיר מגוחך של 28$. המשחק יצא לפני שלושה שבועות למען השם. מסכנים גיר בוקס, מה בליזארד עשו להם עם Overwatch. גם יש 30% על mirror's edge למזמינים מראש (MEC30), כלומר 42$. הייתי שמח להשתמש בו אבל אני לא מזמין מראש כבר משחקים מאז מקרה בטמן.

באטלבורן קיבל ירידה ל40$ מהמפיצה. זה לא איזה מבצע נקודתי של חנות.

כל הנחה מגיעה מהמפיצה, הקופונים זה של החנויות עצמן. 40% מהמפיצה שבועיים אחרי שהמשחק יצא, זה כל כך עצוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:16

זה עצוב? תחשבו על הרגע שבליזארד הכריזה שהמשחק הבא שלהם לא יהיה MMORPG כמו WOW אלא ממש בסגנון דומה (לכאורה כמובן) למשחק שלהם.
אני די בטוח שצוות הפיתוח של באטלבורן הכריז על יום אבל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 11:20

האמת שהבעיה העיקרית שלהם היא שOW עולה 40$ והם עולים 60$ כשאין להם את השם של בליזארד מחובר כך שה40% הנחה רק מישרת קו עם בליזארד פחות או יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 11:24

לא את השם, ולא את הביקורות... עדיין ממש מעט קיימות, אבל הממוצע על 94. מניח שיתייצב על איזה 90, וזה ממש מצויין לז'אנר. OW פשוט עולה על כל הציפיות, כולם בערך מסכימים שהוא מהנה וממכר בטירוף.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מאי 2016, 12:05

למרות שהם שונים לחלוטין כנראה המחיר הנמוך והביקורות מספיקות כדי להיות שובר שוויון מבחינת הרושם הראשוני אצל הקהל הרחב לטובת OW.

אגב, הבאנדל של יוביסופט מלפני כמה חודשים חזר: https://www.humblebundle.com/

אחלה באנדל, אפילו בשביל COJ. גיימפליי נחמד מאוד עם דיבוב נהדר ובעצם משחקים בו את הסיפור שמספרת הדמות שלנו במסבאה ("לפתע ראיתי עשרות לוחמי אפאצ'י" נלחמים נגדם ופתאום "לא רגע, התכוונתי שהם השתמשו בטקטיקת הגרילה של האפאצ'י" והם נעלמים ומתחלפים באויבים אחרים)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 מאי 2016, 12:09

וואו, זה המון תוכן בשביל 15$. יפה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 26 מאי 2016, 15:01

MGS FREAK כתב:בנושא הזה, מצאתי דרך רדיט את Shadow of Mordor ב-6 דולר בזמן שהמחיר הנמוך ביותר עד כמה שידוע לי הוא 12 באתר הזה: http://www.cdkeys.com/pc/games/middle-e ... keys_deals

עכשיו, אני לא דואג על הכסף שלי כי לפי ביקורות האתר אמין. אחרי הכל זה אתר סחר במפתחות, מה שאומר שחלקם לגיטימיים וחלקם לא, ואני לא רוצה לקחת חלק בגניבת כרטיסים ודומיהם. העניין הוא שאם הכי נמוך של המשחק הוא 12 אני לא רואה איך מישהו (במידה והקוד נקנה בכרטיס גנוב) יוכל לעשות עליו רווח, אלא אם הוא נקנה בצורה לגיטימית מאיזור עם מחיר נמוך.

זו בדיוק הנקודה: המחירים הזולים האלו הם בזכות regional pricing ו-bulk purchases. וזה תקף במיוחד אצל חברות כמו Warner Bros שנוטות לזרוק מבצעים לכל חנות אזוטרית עם מטבע מקומי ולכן המחירים של המשחקים שלה נופלים מאד מהר (הם גם כמעט אף פעם לא חוסמים את המשחקים אזורית למעט רוסיה). את Shadow of Mordor למשל כבר יכולת למצוא בחנויות כמו Nuuvem ובגרסה הברזילאית של סטים בתג מחיר של פחות מ-6$.

DrKeo כתב:ואו, נראה לי שbattleborn במצב ממש קשה במכירות. יש עליו עכשיו 40% בGMG פלוס וואוצ'ר של 25% הנחה (BATTLEBORN25) מה שמביא אותו למחיר מגוחך של 28$.

של 27$ למען האמת :)
אבל אל תשכח שזה מבצע נקודתי (שכנראה גם קשור לציונים הלא מלהיבים של המשחק: הוא נפל ב-10 נקודות בערך מהפעם האחרונה שהסתכלתי על הביקורות). את רוב המכירות שלהם הם כנראה עושים על הקונסולות ודרך סטים עצמה, שם המשחק עדיין מתחיל בתג מחיר של 60$ וצפונה.
שני המשחחקים אגב ממש שונים בקונספט שלהם: אוברווצ' הוא ארינה שוטר שיותר דומה לTF2. באטלבורן זה MOBA פוגש את בורדרלנדס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 15:25

swym כתב:
MGS FREAK כתב:בנושא הזה, מצאתי דרך רדיט את Shadow of Mordor ב-6 דולר בזמן שהמחיר הנמוך ביותר עד כמה שידוע לי הוא 12 באתר הזה: http://www.cdkeys.com/pc/games/middle-e ... keys_deals

זו בדיוק הנקודה: המחירים הזולים האלו הם בזכות regional pricing ו-bulk purchases. וזה תקף במיוחד אצל חברות כמו Warner Bros שנוטות לזרוק מבצעים לכל חנות אזוטרית עם מטבע מקומי ולכן המחירים של המשחקים שלה נופלים מאד מהר (הם גם כמעט אף פעם לא חוסמים את המשחקים אזורית למעט רוסיה). את Shadow of Mordor למשל כבר יכולת למצוא בחנויות כמו Nuuvem ובגרסה הברזילאית של סטים בתג מחיר של פחות מ-6$.

DrKeo כתב:ואו, נראה לי שbattleborn במצב ממש קשה במכירות. יש עליו עכשיו 40% בGMG פלוס וואוצ'ר של 25% הנחה (BATTLEBORN25) מה שמביא אותו למחיר מגוחך של 28$.

של 27$ למען האמת :)
אבל אל תשכח שזה מבצע נקודתי (שכנראה גם קשור לציונים הלא מלהיבים של המשחק: הוא נפל ב-10 נקודות בערך מהפעם האחרונה שהסתכלתי על הביקורות). את רוב המכירות שלהם הם כנראה עושים על הקונסולות ודרך סטים עצמה, שם המשחק עדיין מתחיל בתג מחיר של 60$ וצפונה.
שני המשחחקים אגב ממש שונים בקונספט שלהם: אוברווצ' הוא ארינה שוטר שיותר דומה לTF2. באטלבורן זה MOBA פוגש את בורדרלנדס.

הוא במבצע בהמון מקומות, גם בגייסטופ הוא כרגע ב40$ (פיזי) ובאמזון ובהמון אתרים קטנים. משחקים לא מקבלים 33% או 40% הנחה כשהם שבועיים בשוק אלה אם משהו רע קרה.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מאי 2016, 15:33

swym כתב:

.

השאלה אם נראה לך שזה קוד שנקנה בדרך חוקית באיזור זול או שעדיין יש סיכוי שמישהו נדפק בתהליך ?

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 מאי 2016, 15:58

אנחנו יכולים לנחש בדיוק כמוך..
אבל הייתי אומר שאתר עם יותר מ 400 אלף לייקים בפייסבוק זה לא בדיוק עסק קטן שעובד מתחת לראדר ולעסוק בפלילים ולהסתכן בזרקור ענקי עליך בשביל למכור כמה עותקים של משחק יחסית ישן ב 6 דולר לא נשמע הגיוני במיוחד. בניגוד לאתרים כמו Kinguin ו G2A שהם לצורך העניין כמו איביי ומנהלים גם מרקטפלייס משני (שבאמת היה בו בעיות מבחינה חוקית עם כמה מוכרים פרטיים) פה כל הסחורה היא של מוכר אחד - האתר עצמו - והם אומרים ב faq שלו מה שכבר נכתב פה בקשר לאיך המחירים שם זולים. אם אתה בוחר להאמין להם או לא זה תלוי בך, מעבר לזה אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות שום דבר

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 16:26

אז יש פסק דין על CDKEYS? מעולם לא קניתי מהם אבל יש להם מחיר ממש קורץ לדום.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 26 מאי 2016, 16:39

קניתי שם מספר פעמים גם למחשב גם לפלייסטיישן, לא היו לי בעיות.

מבחינה מצפונית, זה תלוי בך. לי הם נראים לגיטימים.

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מאי 2016, 16:41

idan כתב:אנחנו יכולים לנחש בדיוק כמוך..
אבל הייתי אומר שאתר עם יותר מ 400 אלף לייקים בפייסבוק זה לא בדיוק עסק קטן שעובד מתחת לראדר ולעסוק בפלילים ולהסתכן בזרקור ענקי עליך בשביל למכור כמה עותקים של משחק יחסית ישן ב 6 דולר לא נשמע הגיוני במיוחד. בניגוד לאתרים כמו Kinguin ו G2A שהם לצורך העניין כמו איביי ומנהלים גם מרקטפלייס משני (שבאמת היה בו בעיות מבחינה חוקית עם כמה מוכרים פרטיים) פה כל הסחורה היא של מוכר אחד - האתר עצמו - והם אומרים ב faq שלו מה שכבר נכתב פה בקשר לאיך המחירים שם זולים. אם אתה בוחר להאמין להם או לא זה תלוי בך, מעבר לזה אף אחד לא יכול להגיד לך בוודאות שום דבר

וואלה צודק, איכשהו לא שמתי לב לעניין שהאתר הוא לא שוק יד שניה כמו האתרים שציינת. ב-FAQ שלהם נאמר "We buy from all corners of the globe to ensure the cheapest possible prices ", במילים אחרות אנחנו מייבאים לך משחקים מעולם השלישי ?

כן ברור לי שכלום לא וודאי, סתם רציתי לשמוע דעה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מאי 2016, 18:48

אחלה אתר מניסיון אישי. לרוב, ככל שמזמינים מראש, המחיר שם טוב יותר.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 18:53

Klayman כתב:אחלה אתר מניסיון אישי. לרוב, ככל שמזמינים מראש, המחיר שם טוב יותר.

הקוד מידי או שזה לוקח זמן כמו אצל נווים? אגב superhot זמין בנווים, אני קניתי שם ב-10$ לפני שבועיים.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 26 מאי 2016, 19:03

הקוד מגיע מיידית. ב pre order הוא מגיע לרוב כמה ימים (יומיים נגיד) לפני. השירות שלהם באמת טוב לדעתי. אגב, תעשו להם לייק לפייסבוק ותקבלו עוד 5 אחוז הנחה.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 מאי 2016, 19:20

איך כל הקטע עם הלייק עובד? צריך להרשם עם החשבון פייסבוק?

עריכה:
אוקיי, אפילו לא צריך לעשות לייק. פשוט נכנסים לעמוד שלהם בפייסבוק ויש אזור שם שאפשר לקבל שם קופון 5%. עשיתי את זה, התחדשתי בדום וגם ב-MKX שיוצא שם 4.8$ :)

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מאי 2016, 20:06

תתחדש.

הכל עבד טוב ? בלי בעיות וטלפונים מאיימים מואלב ?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 26 מאי 2016, 20:09

ומבצע סופש בסטים: משחקי מטאל גיר: Rising ב-7.5, GZ ב-5, ו-PP ב-28.

אוף, איך זה שקונאמי לא מנסים לסחוט את הלימון עד הסוף ומוציאים את מארז הטרילוגיה גם למחשב ?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 23 אורחים